@8rda3+ -> imam sve bugove koje i ti + jos par dodatnih :D
docx - ako ikad procitas ovu poruku, jel moguce da ti baterija duze traje sa Darkyjem nego na stock softveru?
Jesi kalibrirao bateriju, mijenjao modem ( iako je sve vise manje isto) ili nesto trece?
Sto se tice mog dojma o Darkyju zasad -
Cini se isti vrag ko i svi drugi custom romovi, neke stvari radi super i ispoliran je maksimalno za pojedine funkcije, dok u nekima zapinje ili radi lose.
Baš ste se raspisali.... Malo sam samo preletio poruke. Moguće je da darky guta bateriju. Meni je sad OK. Ovo sam napravio: Stavio speedmod kernel 12U (predposljednji). Žao mi je za voodoo jer je nekako glađi ali mob je pio prilično bateriju. U kernelu sam data, dbdata i system prebacio u ext4, a cache u ext4nj (možeš probati prebaciti i dbdata i data i cache u ext2, tako si imao i prije i nešto je brže.) Zatim sam stavio BUJP5 modem. Što god tko rekao on je ipak najpoštedniji za bateriju. Kad to sve staviš kalibriraj bateriju.Preko dana sam na 2G podatkovni promet uključen, Kad želim surfati prijeđem na 3G. Kad sam doma a treba mi podatkovni promet - WiFi. I uz normalno telefoniranje, sms, i ponešto Gmail baterija nakon dva dana je na 25 - 35%. Ali mob punim svaka dva tako da ne znam koliko bi trebalo da iscuri cijela baterija. Dakle ja sam s ovim potezima znatno smanjio potrošnju. Kad sam bio na voodoo kad bih imao uključen display jednostvno sam gledao kako postotci cure... Naravno smartphone je ferari. Vozi brzo i troši. Ali mislim da se može oekivati uz srednju upotrebu da baterija traje dva dana.