Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.003
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
jel darky 9.1 bez ikakvih bugova?
15 godina

Kako za koga. Uglavnom ako ćeš flashat najbolje napravit wipe, factory reset, uglanvnom telefon da bude čist i onda ga flashat.

15 godina
neaktivan
Ok, a daj mi reci najbezbolniji način za vratit kontakte, jel to u CWM-u opcija recovery? kies mi ne radi, ne prepoznaje mi mob, a iskreno sada me nije ni briga zašto jer ga ne koristim.

Kod flashanja i briše automatski stare verzije darky i kernela jel? malo infantilna pitanja znam.
17 godina
odjavljen
tvrtkoq kaže...
Ok, a daj mi reci najbezbolniji način za vratit kontakte, jel to u CWM-u opcija recovery? kies mi ne radi, ne prepoznaje mi mob, a iskreno sada me nije ni briga zašto jer ga ne koristim.

Kod flashanja i briše automatski stare verzije darky i kernela jel? malo infantilna pitanja znam.

preko cwm ne mozes restorat kontakte... syncaj ih s gmailom, outlookom, faejsom ili sto ti najvise pase iako je sad vjerovatno kasno ako nisi uradio back up..

da..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Imenik ima opciju backup/restore na vanjsku sd karticu. Ja tako radim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Alo drugari...

imam jedan problem.

Ubacija san novi Launcher Pro...ali gad mi ne da više od 3 home screena.

Čak san iša i na settings od njega i stavija san da mi pokazuje 7 homescreenova i ko fol trazi restart ali ne da mi ih opet.

Ima li ko kakvu ideju?

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ljudi jedan ljuti of topic? curi sam kupio desire, i hoću joj ubacit HR swype, na xda ništa ne nalazim, na HTC temi mi nitko ne odgovara, ovo mi je last resort.

Zna netko možda?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
ljudi jedan ljuti of topic? curi sam kupio desire, i hoću joj ubacit HR swype, na xda ništa ne nalazim, na HTC temi mi nitko ne odgovara, ovo mi je last resort.

Zna netko možda?

Pa Desire nema swype, to je od samsunga a ne htc-a. Mislim da sam negdje gledo da se može ubacit al isto su u pitanju bila neka flashanja i rootanje ako se ne varam.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
tvrtkoq kaže...

Zna netko možda?

Pa Desire nema swype, to je od samsunga a ne htc-a. Mislim da sam negdje gledo da se može ubacit al isto su u pitanju bila neka flashanja i rootanje ako se ne varam.

Da, znam da nema, na XDA sam našao da se može ubaciti, slično kao i na SGS-u kada se roota na Darky pa nema HR, kopira se na SD i iz nekog njihovog 2button comba se uže u mode gdje se flasha.

No mene zanima dali može bez root-a, i gdje skinuti sa HR opcijom. Na Desire topicu nitko nije trošio vrijeme na to u prošlosti niti mi sada odg. Tako da hvala na trudu! :D

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Alo drugari...

imam jedan problem.

Ubacija san novi Launcher Pro...ali gad mi ne da više od 3 home screena.

Čak san iša i na settings od njega i stavija san da mi pokazuje 7 homescreenova i ko fol trazi restart ali ne da mi ih opet.

Ima li ko kakvu ideju?

ITKO?!

15 godina

Možda imaš neku limitiranu free verziju launchera.

15 godina
neaktivan

Ma kupio je jutros za 3 dolara

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Riješen problem.

Ubacio novi darky v9.1 total wipe, instalirao opet Launcher Pro Plus ubacio ključ i radi...hehhe

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
Jar Jar Binks kaže...

Riješen problem.

Ubacio novi darky v9.1 total wipe, instalirao opet Launcher Pro Plus ubacio ključ i radi...hehhe

koji kernel stavljaš sa 9.1, kako radi???

e da, i nisam skužio na forumima, gdje upišem wipe, za total wipe?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 15:31 (tvrtkoq).
15 godina
neaktivan

POZZ..Ovak imam problem sa spajanjem na KIES,probo sam sa usb deb...

obrisat one cache filove koji imaju vise znamenaka i nista..i dalje ne prepoznaje mb..ima ko kakvu ideju???

Riješeno:

http://hubpages.com/hub/How-to-Connect-Samsung-Galaxy-S-with-Kies-on-your-PC

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 15:51 (flaash).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

ne kuzim zasto si kupio, kad imas besplatno u applanetu!?

15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Jar Jar Binks kaže...
Jar Jar Binks kaže...

Riješen problem.

koji kernel stavljaš sa 9.1, kako radi???

e da, i nisam skužio na forumima, gdje upišem wipe, za total wipe?

stavljam uvijek od voodoo-a kernel.

skini sa marketa darky rom configurator aplikaciju i onda u njoj odaberes opciju wipe.

15 godina
neaktivan
fredy26 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

A šta ću se ciganiti za 16 kuna? {#}

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...
fredy26 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

glupo je placat, kad imas besplatno. jos 1000 drugi aplikacija do sada sam ja po tvom "ciganio" 100 dolara. ako imas viska posalj.  ;)

15 godina
neaktivan
fredy26 kaže...
Jar Jar Binks kaže...
fredy26 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

glupo je placat, kad imas besplatno. jos 1000 drugi aplikacija do sada sam ja po tvom "ciganio" 100 dolara. ako imas viska posalj.  ;)

Ala šta me sad cijepiš...hahaha

Ako sam kupio ovu ne znači da ću ih stalno plaćati.

Uostalom ja sam već nekoliko puta stavija na ovu temu linkove za BlackDroid i ostale stranice šta se tiče ''besplatnih aplikacija'' hehe.

15 godina
neaktivan

ma taj applanet mi je baš bezveze, kolko sam skužio tu uopće ne dolaze updejti za aplikacije?? a prošli put kad sam probo stalno neki problemi na serveru, rađe dam tih par kuna i onda me moja kupljena aplikacija uvijek čeka u najnovijem izdanju vezana za moj gmail račun kad got promijenim rom ili jednog dana mob.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako neko nije probo samsungovu aplikaciju Snap N Go nek ju odmah stavi, preporučam, ovo je nevjerojatno, brži način prenosa podataka sa kompa na mob i obrnuto nisam vidio. Samo usliknete sa kamerom  ono što želite prenijeti sa PC na mob. ili izaberete u mobu i sliknete na folder u PCu kad želite prenijeti neš sa moba. na komp.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni sve super applanet radi i update. mozda nisi stavio novi applanet

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam također mislio da crna boja u nekom postotku štedi struju....inače mi je bilo logično da ako je crna boja vuče manje struje od svijetle tj. bijele,, jel ima link ko di je dokazano na kojim vrstama ekrana, kolko koja boja vuče struje?????

kupujem novije naslove...origigi naravno :D
15 godina
neaktivan

Pomoć ljudi!

Pokušavam osposobit 3-button-combo na svom SGS-u (vratio se sa servisa i najsretniji sam) ali me zbunjuju operacije u ODIN-u.

Dakle uputstva su sljedeća:

Preparations: Make sure you have the drivers installed (i.e Kies is recognizing the phone), adb available and "USB Debugging" turned on in "Settings -> Applications -> Development" menu. Type *#0228# in the dialer and check Voltage value (without USB plugged in) is atleast 3800(mV).

1. Unplug the phone from the computer (if connected)
2. Kill all Kies related software (tray agent, etc)
3. Start Odin3 v1.3 Downloader
4. Plug in the phone to the computer
5. Start a new command prompt and navigate to the folder / drive where adb is located.
If you haven´t downloaded adb yet, get it here.
6. Type "adb reboot download" to the command prompt and press enter.
7. Move to Odin3 v1.3 downloader and select the "Aries_P-SBL.tar.md5" as PDA file. Make sure "Phone Bootloader Update" is ticked and re-partition is unticked. Do not select any other files but "Aries_P-SBL.tar.md5".
8. Press "Start" button to launch the update process. It will take around three seconds to complete. After the update phone will reboot automatically.

Download the fix: GT-I9000_P-SBL_RCVDL_FIX_ODIN.7z

Molio bih vas da mi objasnite što je ADB, i 5. KORAK (nije mi jasno gdje pokrenuti novi command prompt, isto tako i 6. korak- gdje to upišem? i 7. korak također

Evo predložak slike kako meni izgleda Odin http://img833.imageshack.us/img833/9669/mojodin.png

A ovo je predložak koji su na xda stavili http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=402861&d=1284725776

Ako je pitanje malo glupo stvarno se ispričavam al nakon ovog servisa stvarno ne želim nešto zeznut.

Hvala!

EDIT: Shvatio sam gdje command prompt. Znači tamo upišem lokaciju foldera sa ovim file-om adb i nakon toga upišem "adb reboot download"?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 17:52 (lukazg).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

Imam jedno pitanjce za z4 root i 2.2.1

Nisam znao da se nemoze napraviti z4 root na JPY 2.2.1 pa sam ga sinoc  pokusao i normalno - nije uspjelo

E sad, preko noci mi se mobitel ispraznio (a bio je pun), pa sam odmah posumnjao da bi to moglo biti od pokusaja rootanja sa z4... i stvarno, po forumima spominju da bi z4 mogao biti uzrok battery draina (no... svi spominju USPJELI z4)

Nis... usao sam u 3 button combo kad drzim volume up, pojavio mi se onaj izbornik, i napravio sam factory reset.... Jel to dosta ili ga moram ponovo flashati sa Kiesom ili Odinom?

Kad idem u About phone, pokazuje mi da pod kernel info root@SEP-51 #1

Jedno pitanje,kada si napravio FACTORY RESET,sto se dogodi onda s mobom,dali se sto god promijeni,ili izgleda isto kao onda kada si ga kupio,

15 godina
gorki8701 kaže...
Gerontius kaže...

Imam jedno pitanjce za z4 root i 2.2.1

Nisam znao da se nemoze napraviti z4 root na JPY 2.2.1 pa sam ga sinoc  pokusao i normalno - nije uspjelo

E sad, preko noci mi se mobitel ispraznio (a bio je pun), pa sam odmah posumnjao da bi to moglo biti od pokusaja rootanja sa z4... i stvarno, po forumima spominju da bi z4 mogao biti uzrok battery draina (no... svi spominju USPJELI z4)

Nis... usao sam u 3 button combo kad drzim volume up, pojavio mi se onaj izbornik, i napravio sam factory reset.... Jel to dosta ili ga moram ponovo flashati sa Kiesom ili Odinom?

Kad idem u About phone, pokazuje mi da pod kernel info root@SEP-51 #1

Jedno pitanje,kada si napravio FACTORY RESET,sto se dogodi onda s mobom,dali se sto god promijeni,ili izgleda isto kao onda kada si ga kupio,

meni se dogodilo isto..napravio factory reset al pod kernel mi ostalo root@sep-51 e sad kako je drugima na stock 2.2.1 xeu???

15 godina
neaktivan
docx kaže...
Zhezha kaže...
agota5 kaže...
pols kaže...

Docx kaže....

Idem ovim postupkom instalirat fw 2.2.1...zanima me prije nego krenem, s obzirom da imam još uvijek stock 2.1, da li da odmah update-am fw koristeći kies reg. patcher (znači sa 2.1 odma na 2.2.1) ili da prvo bez patchera napravim update na 2.2 pa onda tek patcherom na 2.2.1 (znači sa 2.1 na 2.2 i na kraju sa patcherom 2.2.1)???

Možeš odmah ići sa 2.1 na 2.2.1. Naravno s Registry patcherom.

Još jedno početniko pitanje: da li mi mob prije update-a na 2.2.1 preko reg. patchera mora biti unlockan (sad mi je lockan na t-mobile)??

15 godina
neaktivan

Ugl, napravio sam sve šta sam trebao prema ovim uputstvima http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/3452-How-to-get-the-3-button-recovery-mode-working i dalje nemogu ući u recovery mode :(((

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probaj ovo ma da cisto sumnjam ali ispati se probat. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=860773

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice