You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Kakav se kod tebe pokazao ICS???
baterija odlična i brži od GB čak i stabilniji bez laga
Nedostaci???
Naravno ako si naletio na kakve? Dolazi li do prinudnih zatvaranja određenih aplikacija? Jesi li išta primjetio? Dozvoljava li ICS kao i Cyanogenmod pristup administratorskim postavkama, tj da možeš da uređuješ što ti duša poželi?
:)
EEE ovako na mobu imam trenutno instaliran CyanogenMod-7-11162011-NIGHTLY-GalaxyS; KERNEL: 2.6.35.14-G7A2264A; Android vezija 2.3.7.... eh sada imam jedno malo pitanjce,da li postoji ikakva komanda da se ubrza samo otključavanje telefona. Kada stisnem tipku za otključavanje ili home button traje i po tri sekunde dok on skonta da sam ja to stisnuo. Nekada me to žestoko živcira.
Puno pozdrava svima :D
flashaj drugi rom
samo ime ti kaže nightly, znaći svake noći update
ili flashaj sgs rom ili ics
Ovaj mi predobro radi. Računajući na brzinu mobitela prilikom paljenja, jačinu wireless signala i kada sam podaleko od rutera, brzina otvaranja poziva, poruka, net, brzina otvaranja aplikacija...... Sve je uredno, čak sam i prezadovoljan samo me to malo iritira. A to za Nightly, ovo je zadnja verzija
Evoo tu imaš i link http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=galaxysmtd. Znači nema više update, samo me to malo sikirica. Baterija mi traje po 48 sati malo net, malo aplikacije, porukice, pozivi, malo word i tako to... Kakav se kod tebe pokazao ICS???
Donekle je točno da nema više update-a. Nema offical, no ima ovdje :)
changelog: http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd
updates: http://nethq.org/cmsgs/
Tako da ljudi koji koriste CM7 mogu apdejtati i dalje.
Osobno korisitm ICS teamhacksungov (od verzije 7) i prezadovoljan sam.
Nedostaci???
Naravno ako si naletio na kakve? Dolazi li do prinudnih zatvaranja određenih aplikacija? Jesi li išta primjetio? Dozvoljava li ICS kao i Cyanogenmod pristup administratorskim postavkama, tj da možeš da uređuješ što ti duša poželi?
nikakvih nedostataka, sve radi kak treba, niti jedan FC nisam imo, s team hacksungom možeš radit kaj očeš(deodexed ROM) ali ima dosta bugova, dok team icssgstrenutno možeš promijenit izgled baterije ak to misliš. inaće oba možeš OC/UV. TH je portan sa nexusa dok je icssgs AOSP odexed ROM prilagođen za sgs. nek me netko ispravi ak sam kaj fulo
Nedostaci???
nikakvih nedostataka, sve radi kak treba, niti jedan FC nisam imo, s team hacksungom možeš radit kaj očeš(deodexed ROM) ali ima dosta bugova, dok team icssgstrenutno možeš promijenit izgled baterije ak to misliš. inaće oba možeš OC/UV. TH je portan sa nexusa dok je icssgs AOSP odexed ROM prilagođen za sgs. nek me netko ispravi ak sam kaj fulo
dobro, vidjet ću da flasham onda ovaj rom koji si postavio koji ti koristiš, da vidimo da li će biti problema :) Pa ti javim :)
ok samo prije flashanja dok si još na GB kopiraj efs folder na komp ili eksternu sd karticu
zakaj to treba napraviti?ja sam danas flashal ics,ali nisam napravil backup tog foldera.
ok samo prije flashanja dok si još na GB kopiraj efs folder na komp ili eksternu sd karticu
e kasno brate, ja sam već uradio flash na ovu verziju, ali nisam kopirao nigdje to. Jel bitno ili?
Nije mi baš ovaj sjajan i brz kao što je to bilo na cyanogenmodu 7, npr
MINUS::
kada stisnem da nekoga pozovem otvara po desetak sekundi, onaj je iste sekunde, tako isto za poruke,
PLUS::
brži internet, jači wireless, izgled za 10.
još ću par stvari da dodam, samo me interesuje da li se ovo igdje može ubrzati, ili je i kod vas tako isto.
Ev i screenshoot :) Nadam se pomoći
ako ide 0444.....onda ne valj nečeš imat 3G
ako ide 0444.....onda ne valj nečeš imat 3G
358001048...., a što se tiče 3g to imam. Odmah nakon prvog paljenja bio je uključen, pa sam ga ja ručno tamo u postavkama za mrežu isključio. Jel ima opcija za ubrzanje otvaranja ovih osnovnih aplikacija kao zvanje i poruku?????
:D
e kasno brate, ja sam već uradio flash na ovu verziju, ali nisam kopirao nigdje to. Jel bitno ili?
Nije mi baš ovaj sjajan i brz kao što je to bilo na cyanogenmodu 7, npr
MINUS::
kada stisnem da nekoga pozovem otvara po desetak sekundi, onaj je iste sekunde, tako isto za poruke,
PLUS::
brži internet, jači wireless, izgled za 10.
još ću par stvari da dodam, samo me interesuje da li se ovo igdje može ubrzati, ili je i kod vas tako isto.
Ev i screenshoot :) Nadam se pomoći
da bi radio bez laga napravi ovako
flash xxjvt ili xxjvu u odinu i oznaći re-partition, reboot
opet u odinu flash cf-root ili midniht ili neki drugi kernel za ginger, reboot
ugasi mob i uđi u cwm wipe data/factory reset, wipe cach, wipe dalvik
možeš i pobrisat system u mount and storage
mount sd karticu(naravno unutarnja) prebaci icssgs rom
odi flashat rom i dobit ćeš bootloop, izvadiš bateriju, uđeš u cwm i opet flashaj rom, reboot
nemoj ništa podešavat nego skini semaphore 0.9.1 stavi ga u internal sd
uđi u cwm i opet wipe data/factory reset, wipe cach, wipe dalwik, flash semaphore kernel, reboot
sada sve podesi (imenik, e-mail...)
u meniju imaš semaphore aplikaciju za podešavanje kernela
kad sve podesiš ostavi mob da se smiri i vidjet češ razliku
za bateriju da traje dulje napravi 3-5 ciklusa punjenj
nadam se da sam pomogo, sretno flashanje
e da zaboravio sam da flashaš i zsjpg modem u cwm
neznam ja imam i9000 al za i9001 je dosta popularan brood rom
meni sve ok sa 3g(imei mi počinje na004999...),ali sam isto primjetil da mi je malo sporiji mob sad kad sam se prebacil na ics.
jura i salih
sutra me zvrcnite oko 9 na skype moram sad ić
skype nick ivke1011
ma ne treba.budem napravil ovo gore kak si rekel i gotovo.meni sve jasno.več sam valjda flashal 100 put mob,ali evo prvi put ics
EDIT:i nemam lagove nego mi je jednostavno sporije sve.
jura i salih
skype nick ivke1011
ja ti brate sutra radim, naveče oko 9-10 bit ću online pa se čujemo i vidimo šta ćemo, ev ja ću da te dodam na skypu, unaprijed hvala :) čujemo se
Hej ekipa, dali bi se mogao sibnit na Galaxy S+, lockan na t-mobile ICS.
Koji je postupak i sta bi sve trebao napravit?
Nego, imam jedan problem. Naime kada sam instalirao SB Shell nesto nije sljakalo kako treba i sada kada restartam uredaj jedva ga upalim.
Stalno mi se pokaze neka narandasta pozadina i cca 30-ak min mi treba da uopce uspijem mob uplait jer mi ne dolazi do onog djela kada ispise Samsung Galaxy poruku.
Znaci samo je narandasta pozadina i to je to...i tu stoji.
Dali netko zna sta i kako..? Kako da to rijesim? Nemam nikakav backup napravljen ni bilo sta sl, i mob je lock na t-mobile. Radi toga buga mi je bed ici bilo sta radit da mi se nebi nesto zblokalo u samom postupku, makar to se desi samo i jedino ako restartam (ugasim) mob te kada se opet pali.
Hej ekipa, dali bi se mogao sibnit na Galaxy S+, lockan na t-mobile ICS.
Koji je postupak i sta bi sve trebao napravit?
Pročitaj zadnjih 10 stranica, ima barem 5 odgovora za isto pitanje.
Ali ako ti se ne traži odgovorit ću ti - NE MOŽEŠ. Barem ne ovaj za SGS.
SGS i SGS+ nisu isti mobiteli.
CPU : 1GHz Hummingbird / 1.4GHz Scorpion
GPU : PowerVR SGX540 / Adreno 205
Zvucna : Wolfson WM8994 / ?
kolko čitam na xda forumu ja imam fake IMEI(004999010640000) stavil sam ICS,napravil sam backup sa sgs unlock efs file,ali kad idem na restore ništ se ne događa.kak da vratim natrag svoj pravi IMEI?
sad sam flešal darky 10.2 RE i imam natrag IMEI.
vratil sam se natrag na darky 10.4.2 jer nemam više volje čitati kak da instaliram ics,a da ne izgubim IMEI.još budem malo pričekal ICS dok ga još više ne ispoliraju.
jura i salih
skype nick ivke1011
VELIKAAA hvala za pomoć,
Kupio bih si TV kabel za svoj galaxy, pa ako može info.
Koliko bi to otprilike došlo, gdje kupiti?
Chipoteka ili da zovem ovog tipa s njuskala?
Kupio bih si TV kabel za svoj galaxy, pa ako može info.
Koliko bi to otprilike došlo, gdje kupiti?
Chipoteka ili da zovem ovog tipa s njuskala?
Ja sam kupio u Chipoteci za 20ak kn. Samo pazi kad kupuješ da ne zbuniš prodavača, ne pitaj direktno "tv kabel za galaxy s" već izaberi tamo ovaj s te slike (3 cinch to 3.5mm jack)