Staviš na SD v3
Odeš u Recovery
Mount and storage
Format system pa Format Cache (možeš još data i datadata, ali onda ti se sve briše, a nije obavezno)
Kad to završi instaliraš samo V3 u recovery-u :)
Jesi ti flashao v3?
Staviš na SD v3
Odeš u Recovery
Mount and storage
Format system pa Format Cache (možeš još data i datadata, ali onda ti se sve briše, a nije obavezno)
Jesi ti flashao v3?
Staviš na SD v3
Odeš u Recovery
Mount and storage
Jesi ti flashao v3?
Upravo se instalira :)
Čekao sam da se baterija napuni.
EDIT: Evo instalirano :D
Jel OK sve. Ja na kraju flasha Recovery restartovao i sad radi neki loading u krug.
Jel OK sve. Ja na kraju flasha Recovery restartovao i sad radi neki loading u krug.
Meni je sve OK.
Da, meni je isto potrajao taj loading. Na forumu kažu i do 20 minuta čekanja može bit :P
Vooolim Intel :P
Evo uspio sam napokon skinuti verziju Skype-a koja podržava video chat (skype_2_0_0_45-signed.apk) ali opet problemi.
Uspješno se spojim sa kućnim compom (home) i kad na mobitelu kliknem na "skype video call" otvori se prozor gdje piše "Home has not set a mood message"
A kad na compu kliknem na video call i na mobitelu prihvatim poziv na mobitelu se pojavi poruka:
Oprostite. Aplikacija skype (proces com.skype.raider) neočekivano prekinuta. Ponovite" - i jedino šta mogu je klik na "prisilni prekid"
Zna li ko u čemu je problem
video poziv radi samo na određenim mobitelima, ljudi čitajte malo na marketu pod opisom aplikacije i što donosi svaka nova verzija pa će vam biti malo jasno.
i hebo skype, viber je budućnost, skype i kad ga skroz ugasiš uvijek radi u pozadini i guta bateriju, a da ne pričamo o potrošnji baterije kad je uključen, a pogotovo o data paketu, viber je tu neznatno manji potrošač svega, radi u pozadini bateriju manje troši, a zvuk je bolji nego kad se zove sa moba na moba ovako
a možeš onda i ti malo čitati, a ne odmah napadati, jer ja sam isto instalirao modani skype (skype_2_0_0_45-signed.apk), samo sam ga skinuo sa ipmarta i video pozivi rade. Zvao sam sa kompa na mob i obrnuto i radi, samo sam na mobu registriran drugačije nego na kompu (možda ima veze a i ne mora biti) imam rom Juwe 5.0.
ako ti je do videopoziva probaj sa gtalkom, instaliraj talk update bio je i u ovom topicu negdje
isprobao sam sve sa skype-om isto se uvijek crasha jer jednostavno neće na galaxy s video poziv preko skype-a
video pozivi na galaxyu sa skypom rade, skinite sa ipmarta apk. a pogledaj i članak i komentare o tome na stranici mob.hr pa ćeš vidjeti da i drugima radi
video pozivi na galaxyu sa skypom rade, skinite sa ipmarta apk. a pogledaj i članak i komentare o tome na stranici mob.hr pa ćeš vidjeti da i drugima radi
Vidio sam komentare, ali zašto onda meni neče da radi ?
Šta da skinem sa ipmart-a daj pojasni malo please.
2.3.4, HERE I COME.
Daj link na ROM i upute... jel ima veze kaj dolazim sa darkcore JVH kernela i Darkya 10.1?
ne kuzim zasto svi stavljaju tog darkija kad je nestabilan pun k... i jos pise. najbolju bateriju sam imao na onom nasem romu thunder... 3 noci i 2 dana bez beda je trajala....
gimme
Stalno pitam - jel ima ikakve razlike u tom šta flesham sa DarkCore2.4 JVH kernela i Darkya10.1EE
na JVP kernel i Stock?
Znači to je ROM kojem najdulje traje baterija?
Treba mi trajat 40h sa WiFijm i malo igranja (ne vise od 3 sata ukupno)
Stalno pitam - jel ima ikakve razlike u tom šta flesham sa DarkCore2.4 JVH kernela i Darkya10.1EE
na JVP kernel i Stock?
Znači to je ROM kojem najdulje traje baterija?
Treba mi trajat 40h sa WiFijm i malo igranja (ne vise od 3 sata ukupno)
Mislim da nebi trebao imati problema. Malo progooglaj da budeš siguran.
Vidi meni traje 2dana sigurno. Malo igram igre. Možda 45min. u dva dana. Ali zato dosta pričam i tu i tamo prosurfam kad mi se neda paliti komp ili ako sam negdi vani.
Na 2.3.3 mi je trajala baterija manje od dana.
To što se tebi prazni baterija ti je do ROM-a. Mislim da čak svi aparati na 2.3.3 imaju problema sa baterijom. Bio on darky ili oficijalni. Skroz nebitno.
Nešto je tu google zahebao.
Idem sad. Pozzz.
Idem sad stavit JVP 2.3.4 ROM pa šta bude bude...
Da li netko zna kako da maknem opciju da mi se u albumu prikazuju Albumi koje imam upload-ane na Picassi ?????
Uspjesno sam flashao official JVP 2.3.4 ROM... 
Bravo :D jesi zadovoljan s njime ?? ili je još prerano za uočiti razlike :)
Prerano, rootao sam sad i potpuno ću ukloniti touchwiz..l.
Danas cu jos kalibrirat bateriju i to je to...
Trenutacno mi se skidaju Shadow Guardian game fileovi, valjda 50kB/s (sa Gameloft servera naravno)...
Display mi je na 70% a Android OS na 17%... koji je najbolji nacin za rekalibriranje baterije?
Da li netko zna kako da maknem opciju da mi se u albumu prikazuju Albumi koje imam upload-ane na Picassi ?????
odi na postavke, računi i sinkronizacija, i u gmail sinkronizaciji isključi picasu