Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.606.983
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
brane_og kaže...
goranbm kaže...

Da li netko zna kako da maknem opciju da mi se u albumu prikazuju Albumi koje imam upload-ane na Picassi ?????

odi na postavke, računi i sinkronizacija, i u gmail sinkronizaciji isključi picasu

Obavezno to isključiti ako koristite google+ instant opciju. Jer ćete imati praktički duple stvari u galeriji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 19:44 (Dkc).
15 godina
neaktivan

ništa posebno nisam uradio,samo sam instalirao apk i prijavio se na skype i radi,imam gingerbread 2.3.4 modani rom Juwe 5.0. Na ipmartu ideš u android pa u android apllications i tu otvoriš **Hacked-Mod** Skype v2.0.0.45 with video calling for Samsung Galaxy S2 and other dev i onda skineš na komp taj apk,prebaciš na mob i instaliraš. Kod mene radi.

14 godina
neaktivan

KVRAGU, nakon rekalibriranja, mi je display JOŠ UVIJEK na 62%, a MC2 kojeg mi sad buraz igra na 24%, jel to normalno!?

Igra oko 45 min, a baterija je već na 88%?!

Vooolim Intel :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 21:53 (d1spl4yn4m3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
d1spl4yn4m3 kaže...

KVRAGU, nakon rekalibriranja, mi je display JOŠ UVIJEK na 62%, a MC2 kojeg mi sad buraz igra na 24%, jel to normalno!?

Igra oko 45 min, a baterija je već na 88%?!

Dali ti je bila baterija puna kad si ga prebacivao na 2.3.4?

Ako ti nije bila puna onda ti se možda nešto shebalo.

14 godina
neaktivan

Bila je na 65%, pa sam kasnije rekalibrirao mr.miugi metodom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel koristi tko ovo :

Koja je razlika između ove "Gel case"

http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/samsung-i9000-galaxy-gel-case-folija-slanje-gratis-oglas-2942685

i ove "Silicon Case"

http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/samsung-i9000-galaxy-silicone-skin-folija-slanje-gratis-oglas-1868905

Ili je možda bolje uzeti neku onako kožnu futrolicu ???

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 23:04 (goranbm).
17 godina

Zna li netko di mogu naci u Zagrebu koznu futrolu za Galaxy S?

Htio bih da bude u stilu dzepa, ne one preklopne... - vidi sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
Denyken kaže...

Jel OK sve. Ja na kraju flasha Recovery restartovao i sad radi neki loading u krug.

Meni je sve OK.

Da, meni je isto potrajao taj loading. Na forumu kažu i do 20 minuta čekanja može bit :P

Ubacio sam v3.1

14 godina
neaktivan
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
Denyken kaže...

Jel OK sve. Ja na kraju flasha Recovery restartovao i sad radi neki loading u krug.

Meni je sve OK.

Da, meni je isto potrajao taj loading. Na forumu kažu i do 20 minuta čekanja može bit :P

Ubacio sam v3.1

Evo, ja baš danas vidio :P
Sviđa mi se kako se Galnet posvetio ROM-u. 

EDIT: 3.2 izašla već :O 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 13:28 (TheRunner).
15 godina
neaktivan
smante kaže...

Evo uspio sam napokon skinuti verziju Skype-a koja podržava video chat (skype_2_0_0_45-signed.apk) ali opet problemi. 
Uspješno se spojim sa kućnim compom (home) i kad na mobitelu kliknem na "skype video call" otvori se prozor gdje piše "Home has not set a mood message"

A kad na compu kliknem na video call i na mobitelu prihvatim poziv na mobitelu se pojavi poruka:
Oprostite. Aplikacija skype (proces com.skype.raider) neočekivano prekinuta. Ponovite" - i jedino šta mogu je klik na "prisilni prekid"
Zna li ko u čemu je problem

evo probaj s ovim ja probao i radi mi na 2.3.3 JVK, video ti je samo u landscape modu, ovo je novija verzija od ove tvoje apk

http://www.multiupload.com/P8MPFTWD52

smante kaže...
Tražim taj talk update ali nigdje na marketu da ga nađem. 

evo link treba biti rootan mob, pročitaj u opisu
malo zeza ovo citiranje na forumu

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 13:56 (brane_og).
14 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
Denyken kaže...

Meni je sve OK.

Ubacio sam v3.1

Evo, ja baš danas vidio :P
Sviđa mi se kako se Galnet posvetio ROM-u. 

EDIT: 3.2 izašla već :O 

Ubacio sam 3.2 :)

Ne radi mi APN kad rucno ubacim postavke.

16 godina
neaktivan

Znam da se ne radi o istom uredaju, ali evo zanimljiva stvar za Samsung Galaxy S II:

Samsung Galaxy S II se prodaje kao vruce pecivo!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Znam da se ne radi o istom uredaju, ali evo zanimljiva stvar za Samsung Galaxy S II:

Samsung Galaxy S II se prodaje kao vruce pecivo!

stvarno nema šta, telefon je bog među ostalima, ja imam galaxy s i radi vrhunski, net, gledam hd mkv filmove sa titlovima, igram igre koje vjerojatno nebi mogo ni moj stari laptop pokrenut i nakon godinu dana sam i dalje prezadovoljan, tolko stvari custom romova, ma čudo. Sad još sve to stavimo na steroide, veći ekran, hd, 2 jezgre itd. itd. bilo bi čudno da galaxy s II nije najpoželjniji smartphone trenutačno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 21:28 (Blade3).
14 godina
neaktivan

Napravio recalibration, drain prisutan, display na 57%, baterija traje 8 sati sa 2 i pol sata igranja igrica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa šta ti očekuješ više od ovakvog mobitela, pa nije to nokia 3310, na koliko bi bio display ako je 2 i pol sata konstantno upaljen, pa vidiš koliki je display, nemaš ti nikakvih problema sa baterijom nego je to normalna potrošnja za takav mobitel

ako želiš uštediti na baterijia, a ako ti već nije namješteno isključi sinkronizaciju računa i auto brightness i stavi ekran ispod pola, to ti može pomoći, ali ne očekuj čuda, koristi ga kao normalan mobitel pa ćeš vidjeti da dura baterija, i da 2 i pol sata igranja ga ubija

14 godina
neaktivan

APN mi je isključen, svjetlina na negdje 1/4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje se iključuje taj APN. Da li je to u rubrici računi i sinhronizacija. Tu ima dvije stavke: pozadinski podaci i auto sinhronizacija.

Da li treba oba dvije stavke isključiti da bi se malo smanjila potrošnja baterije.

I još ako neko može objasniti šta te dvije stavke ustvari rade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 12:41 (smante).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

boga ti.... iskljucite data packete! APN su postavke za net i mms iliti ACCESS POINT NAME... ako izbrises te postavke nema neta ni mms!

3g cucla bateriju ali opet ne toliko da ga isprazni u par sati - problem je u useru!

iskljucis background data - ako imas weather widget ili nesto slicno sto se spaja svako malo na net da bi se refreshalo - nece radit

sync - imenik, kalendar itd da se sinka s googlovim serverima..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smante kaže...

Gdje se iključuje taj APN. Da li je to u rubrici računi i sinhronizacija. Tu ima dvije stavke: pozadinski podaci i auto sinhronizacija.

Da li treba oba dvije stavke isključiti da bi se malo smanjila potrošnja baterije.

I još ako neko može objasniti šta te dvije stavke ustvari rade.

Settings - Wireless and network - Mobile networks - Use packet data

Ovo je path za engleski menu.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
14 godina
neaktivan

Ok to je meni postavke/bežično i mreža/mobilne mreže-koristi paketne podatke.
Kad to isključim, šta sam ustvari isključio i šta mi nakon toga neče raditi. Molio bi ako ti nije problem da mi objasniš

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 12:59 (smante).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isključio si mobilni internet (ne wifi).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smante kaže...

Ok to je meni postavke/bežično i mreža/mobilne mreže-koristi paketne podatke.
Kad to isključim, šta sam ustvari isključio i šta mi nakon toga neče raditi. Molio bi ako ti nije problem da mi objasniš

Kad koristiš podatkovne pakete, koristiš HSDPA protokol (ona ikonica H na status baru na vrhu gdje je baterija i sat) za spajanje na internet. Ne znam ni ja kako to točno radi, ali imaš pristup internetu gdjegod ti tvoja mreža to pokriva. Naravno, to se puno plaća i ne isplati se koristiti ako nemaš tarifu s podatkovnim paketima.

Najjednostavnije rečeno, wi-fi je za spajanje preko routera, a 3G (H) za spajanje preko mreže.

EDIT: ako to isključiš, nećeš imati pristup internetu (jedino ako se spojiš preko wi-fija)

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 13:13 (i_rambo_plache).
14 godina
neaktivan
grr, ravno pet minuta igranja frut slicea i baterija mi je vec na 95%...
17 godina
neaktivan
d1spl4yn4m3 kaže...
grr, ravno pet minuta igranja frut slicea i baterija mi je vec na 95%...

Nije nikad napunjena do 100%. Tako da čim ga isključiš s punjača padne baterije na 95% ili koliko već.

15 godina
neaktivan
Ljudi koji.... kakva isključivanja packet data, sinkronizacije, interneta, apn-a i ostale gluposti....

Baterija mora trajati 16 sati.... 8 sati spavaš, 16 sati ti treba mobitel... kad ideš spavati mobitel na punjač i gotovo...

Sad kad smo to rekli, ekran troši najviše ... kad nisi na suncu svjetlinu na 10% i gotovo, ako ne vidiš posjet oftamologu ti ne gine....poslje ekrana najvise troše facebook widget i takve gluposti... meni uvijek, sta god da radim baterija izdrži cijeli dan...s tim da mi je konstantno sve upaljeno ...
17 godina
neaktivan

Da li postoji mogućnost da komuniciram sa prijateljem preko browsera, znači ja na mobitelu a on na compu, tako da on ne mora instalirati nikakave programe za video chat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 8:12 (magistar).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gtalk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne razumijem, on bi trebao instalirati gtalk na comp. Rekao sam ako može bez instalacije bilo kakvoga softvera na comp. Nama treba da komunikacija bude u browseru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:29 (magistar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
magistar kaže...

Ne razumijem, on bi trebao instalirati gtalk na comp. Rekao sam ako može bez instalacije bilo kakvoga softvera na comp. Nama treba da komunikacija bude u browseru.

http://www.google.com/talk/

Ima 2 opcije, ne mora onu drugu da instalira program. Uostalom to je samo za videochat, za samo chat iz prozora ne triba ja mislin ništa instalirat već iz gmaila može chatat. I na kraju tu je uvik facebook chat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 14:05 (Dkc).
16 godina
neaktivan

Da li na stock firmwaru za galaxy S, postoji samo jedan onaj ekran za zaključavanje (tj. otključavanje) . ?????

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice