Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.607.051
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pošto mi treba aplikacija za snimanje razgovora skinuo sam vrecorder  ali neznam kako da ga podesim, da se uključi snimanje automatski čim ja nekoga nazovem (ili on mene)

0 0 hvala 0
16 godina

Zanima me kako downclockati GS, CPUMaster i SetCPU mi nisu jasni, mob na 100MHz (nije tipfeler) radi daleko prebrzo.

Konkretnije, da bude na 300MHz kad je ekran ugasen, 600MHz u menijima i 1000MHz u igricama...

3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
8ax kaže...

Zanima me kako downclockati GS, CPUMaster i SetCPU mi nisu jasni, mob na 100MHz (nije tipfeler) radi daleko prebrzo.

Konkretnije, da bude na 300MHz kad je ekran ugasen, 600MHz u menijima i 1000MHz u igricama...

Ja koristim SetCPU baš za to.

Dok je ugašen onda mi je na jako niskom. 
Ja sam na internetu vidio kao neki review te aplikacije i sve je objašnjeno tamo. :P 

15 godina
neaktivan
Nisam siguran, ali mislim da ne podržavaju svi kerneli SETCPU... ali mislim da to nije ni potrebno... jedino ako bas ideš negdje gdje nećeš imati struje... meni baterija trenutno izdrži 16-18 sati teškog korištenja...

Juwe 5.0, semaphore kernel... oc na 1.2 ghz..

S tim da.pod teškim korištenjem mislim na upaljen BT (auto sistem), upaljen wifi, upaljen data , 3g.... konstantno surfanje i igranje igrica....

15 godina
neaktivan
S tim da mi izdrži po 30-40 sati od kada imam galaxy tab... ali sgs koristim kao wifi hotspot i konstantno su mi upaljeno wifi, bt i data... i igram par online igrica dnevno ....
16 godina
Ja imam darkcore 2,4...
Imam battery drain pa radim kalibraciju...
ionak mi je trosnja baterije 15% po satu pa nebu dugo trajalo...
17 godina
neaktivan

Ma ekran najviše troši bateriju, ne troši toliko CPU. Bolje smanjiti brightness nego megaherce :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
na auto je... sad drainam bateriju... super je tipkovnica skoro pisem ko na pravoj
17 godina
neaktivan

Meni je auto zabagan, uvijek mi je na najmanje, pa sam namjestio na ~20%. Inače je šteta jer na full brightnessu slike izgledaju strašno :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravio maloprije update winampa na marketu i pojavio se sljedeći problem, uvijek u notification baru se pojavljuje mp3 player će biti ugašen radi baterije, i vrti cijelo vrijeme samo to, al ništa ne gasi

reinstalirao winamp, pa ga obrisao, i ništa ne pomaže uvijek isto, a da ne pričam koliko me to živcira, evo slika dolje šta se dešava, jer zna tko kako riješiti, ajmo reći da mi je već živce potrgalo

https://lh4.googleusercontent.com/-KXU7jzg4GYg/TgzwYxy8jPI/AAAAAAAAAqw/9H-KOui0FQM/s512/SC20110630-235119.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 0:00 (brane_og).

0 0 hvala 0
16 godina
Neznam jel to galaxy ima bolji prijam ili je vip bolja mreza, al ja sam sa c6 u murskom srediscu prije imao edge 150/100 sad imam hsdpa 500/1100...
16 godina
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
jel normalno da mi ekran trosi 66% baterije (ne po satu) i da mi se nakon 10 min surfanja hsdpa isprazni 3-4% baterije?
16 godina
8ax kaže...
jel normalno da mi ekran trosi 66% baterije (ne po satu) i da mi se nakon 10 min surfanja hsdpa isprazni 3-4% baterije?

Koji ROM imaš?

Ako je 2.3.3 onda je lako moguće da ti se toliko prazni baterija. Ja sam stavio 2.3.4 oficijalni ROM i nemam tih problema. Baterija mi traje skoro 2dana. Dok sam ima 2.3.3 mob. sam punio 2x na dan.

Najviše pričam, malo surfam i igram igrice dnevno oko pola sata (to kad idem na wc. umjesto čitanja novina). {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 13:04 (amater_2).
16 godina
Darky 10.1, 2.3.3, nadam se da bu brzo izasel 10.2 sa 2.3.4...
Imam darkcore 2.4 kernel ako to nesta znaci...
Maknuo sam mob s napajanja oko 8:10, slusao muziku sat i pol igrao igrice 45 min i surfao pol sata preko hsdpa, sad mi je na 35% baterija.
16 godina

DA. očito je problem u ROM-u.

Stavi oficijalni preko odina i rješiti ćeš taj problem. Pa kad izađe custom ROM na 2.3.4 onda ga flash-aj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam Jvh kernel a official ima jvp...
jel cu morat dva puta flashat kao kod darkya?
16 godina

Iskreno neznam.

Sačekaj da dođe netko od iskusnijih pa neka ti objasni. Ja sam skroz zadovoljan sa oficijalnim ROM-om tako nemam razloga prelaziti na darky.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je 2.2 bio uzas, grozan lag...
16 godina
neaktivan

Jel se moze mob odnjeti u t-mobile na garanciju, ili se mora u ovlašteni servis ???

14 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
8ax kaže...
Zanima me sta se dogodi ako ti se ugasi komp dok flashas mob...

Ne znam šta ti se dogodi, ali ima šanse da shebeš mobitel. 

Mislim da ne bi volio to doživjeti jer skoro svi upozoravaju da se ne smije prekidat flasanje.

Ja sam na Galneotovom MIUI i stvarno sam zadovoljan njime. Bolji mi je od onih prijašnjih verzija MIUI. Galnet je stvarno napravio odličan ROM i svima ga preporučujem.

Iz ciste radoznalosti sam ga ubacio. Totalna preobrazba. Zanimljiv je skroz, ima dosta dobrih stvari. Jednostavna je instalacija ROM-a, a dobijes potpuno novi i drugaciji izgled. Jel se moze promijeniti ovo blijedo sucelje? Dobar je ROM.

Mislim da ne možeš :S

Da, puno bolji mi je ovaj Galnetov ROM i još onaj mali mi je ubojit :P

BTW; Galnet prima donacije za SGSII pa bi možda mogao i njegov ROM za taj mobitel :P 

Koji kernel i modem koristis?

14 godina
neaktivan
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
8ax kaže...

Mislim da ne bi volio to doživjeti jer skoro svi upozoravaju da se ne smije prekidat flasanje.

Ja sam na Galneotovom MIUI i stvarno sam zadovoljan njime. Bolji mi je od onih prijašnjih verzija MIUI. Galnet je stvarno napravio odličan ROM i svima ga preporučujem.

Iz ciste radoznalosti sam ga ubacio. Totalna preobrazba. Zanimljiv je skroz, ima dosta dobrih stvari. Jednostavna je instalacija ROM-a, a dobijes potpuno novi i drugaciji izgled. Jel se moze promijeniti ovo blijedo sucelje? Dobar je ROM.

BTW; Galnet prima donacije za SGSII pa bi možda mogao i njegov ROM za taj mobitel :P 

Ja ti nisam ništa dirao :P
Samo sam instalirao v2.2 i super mi je.
Glitch kernel ja mislim i JVP modem. :)
Danas će 3.0. Baš me zanima changelog.  Obećao je trajanje baterije mislim popravit

16 godina
preporucite mi neki rom kojem najduze traje baterija i da je bugless i ful stabilan
14 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
Denyken kaže...
TheRunner kaže...
8ax kaže...

Danas će 3.0. Baš me zanima changelog.  Obećao je trajanje baterije mislim popravit

E mene je fascinirao ovaj ROM. Baterija je super, malo je kritikovan zbog toga jel' da? Nema aplikaciju za youtube, ostalo je vrhunski odradjeno.

16 godina
daj reci koj na mobu sam pa ne vidim linkove?
17 godina
odjavljen
8ax kaže...
preporucite mi neki rom kojem najduze traje baterija i da je bugless i ful stabilan

Ne mozes imat sve 3 stvari... samo 2 u kombinaciji :)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
ha?
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Takav ROM ne postoji koji obuhvaća ta tri pojma ;)

Denyken kaže...
TheRunner kaže...

E mene je fascinirao ovaj ROM. Baterija je super, malo je kritikovan zbog toga jel' da? Nema aplikaciju za youtube, ostalo je vrhunski odradjeno.

Baterija je po meni super ako razmisliš koliko dobijemo s ovim ROM-om i još je OC. Galnet je rekao da će možda uspjeti još bolji battery life izvuć, ali meni je svejedno jer je ovako super.

Nema aplikacije za youtube? Meni je tu. :P

14 godina
neaktivan

Nemam youtube aplikaciju stvarno. Ma nema veze, ionako to ne koristim. Zasto nemam popis APN od svog operatera?

Izisla je 3.0 verzija, upravo sada!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 17:57 (Denyken).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

TheRunner

Skinuo sam v3.0

Kako flashat peko 2.2?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Denyken kaže...

TheRunner

Skinuo sam v3.0

Kako flashat peko 2.2?

Staviš na SD v3

Odeš u Recovery

Mount and storage

Format system pa Format Cache (možeš još data i datadata, ali onda ti se sve briše, a nije obavezno)

Kad to završi instaliraš samo V3 u recovery-u :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice