Pošto mi treba aplikacija za snimanje razgovora skinuo sam vrecorder ali neznam kako da ga podesim, da se uključi snimanje automatski čim ja nekoga nazovem (ili on mene)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kako downclockati GS, CPUMaster i SetCPU mi nisu jasni, mob na 100MHz (nije tipfeler) radi daleko prebrzo.
Konkretnije, da bude na 300MHz kad je ekran ugasen, 600MHz u menijima i 1000MHz u igricama...
Zanima me kako downclockati GS, CPUMaster i SetCPU mi nisu jasni, mob na 100MHz (nije tipfeler) radi daleko prebrzo.
Konkretnije, da bude na 300MHz kad je ekran ugasen, 600MHz u menijima i 1000MHz u igricama...
Ja koristim SetCPU baš za to.
Dok je ugašen onda mi je na jako niskom.
Ja sam na internetu vidio kao neki review te aplikacije i sve je objašnjeno tamo. :P
Juwe 5.0, semaphore kernel... oc na 1.2 ghz..
S tim da.pod teškim korištenjem mislim na upaljen BT (auto sistem), upaljen wifi, upaljen data , 3g.... konstantno surfanje i igranje igrica....
Imam battery drain pa radim kalibraciju...
ionak mi je trosnja baterije 15% po satu pa nebu dugo trajalo...
3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Ma ekran najviše troši bateriju, ne troši toliko CPU. Bolje smanjiti brightness nego megaherce :P
Meni je auto zabagan, uvijek mi je na najmanje, pa sam namjestio na ~20%. Inače je šteta jer na full brightnessu slike izgledaju strašno :).
napravio maloprije update winampa na marketu i pojavio se sljedeći problem, uvijek u notification baru se pojavljuje mp3 player će biti ugašen radi baterije, i vrti cijelo vrijeme samo to, al ništa ne gasi
reinstalirao winamp, pa ga obrisao, i ništa ne pomaže uvijek isto, a da ne pričam koliko me to živcira, evo slika dolje šta se dešava, jer zna tko kako riješiti, ajmo reći da mi je već živce potrgalo
Koji ROM imaš?
Ako je 2.3.3 onda je lako moguće da ti se toliko prazni baterija. Ja sam stavio 2.3.4 oficijalni ROM i nemam tih problema. Baterija mi traje skoro 2dana. Dok sam ima 2.3.3 mob. sam punio 2x na dan.
Najviše pričam, malo surfam i igram igrice dnevno oko pola sata (to kad idem na wc. umjesto čitanja novina). 
Imam darkcore 2.4 kernel ako to nesta znaci...
Maknuo sam mob s napajanja oko 8:10, slusao muziku sat i pol igrao igrice 45 min i surfao pol sata preko hsdpa, sad mi je na 35% baterija.
DA. očito je problem u ROM-u.
Stavi oficijalni preko odina i rješiti ćeš taj problem. Pa kad izađe custom ROM na 2.3.4 onda ga flash-aj.
jel cu morat dva puta flashat kao kod darkya?
Iskreno neznam.
Sačekaj da dođe netko od iskusnijih pa neka ti objasni. Ja sam skroz zadovoljan sa oficijalnim ROM-om tako nemam razloga prelaziti na darky.
Jel se moze mob odnjeti u t-mobile na garanciju, ili se mora u ovlašteni servis ???
Ne znam šta ti se dogodi, ali ima šanse da shebeš mobitel.
Mislim da ne bi volio to doživjeti jer skoro svi upozoravaju da se ne smije prekidat flasanje.
Ja sam na Galneotovom MIUI i stvarno sam zadovoljan njime. Bolji mi je od onih prijašnjih verzija MIUI. Galnet je stvarno napravio odličan ROM i svima ga preporučujem.
Iz ciste radoznalosti sam ga ubacio. Totalna preobrazba. Zanimljiv je skroz, ima dosta dobrih stvari. Jednostavna je instalacija ROM-a, a dobijes potpuno novi i drugaciji izgled. Jel se moze promijeniti ovo blijedo sucelje? Dobar je ROM.
Mislim da ne možeš :S
Da, puno bolji mi je ovaj Galnetov ROM i još onaj mali mi je ubojit :P
BTW; Galnet prima donacije za SGSII pa bi možda mogao i njegov ROM za taj mobitel :P
Koji kernel i modem koristis?
Mislim da ne bi volio to doživjeti jer skoro svi upozoravaju da se ne smije prekidat flasanje.
Ja sam na Galneotovom MIUI i stvarno sam zadovoljan njime. Bolji mi je od onih prijašnjih verzija MIUI. Galnet je stvarno napravio odličan ROM i svima ga preporučujem.
Iz ciste radoznalosti sam ga ubacio. Totalna preobrazba. Zanimljiv je skroz, ima dosta dobrih stvari. Jednostavna je instalacija ROM-a, a dobijes potpuno novi i drugaciji izgled. Jel se moze promijeniti ovo blijedo sucelje? Dobar je ROM.
BTW; Galnet prima donacije za SGSII pa bi možda mogao i njegov ROM za taj mobitel :P
Ja ti nisam ništa dirao :P
Samo sam instalirao v2.2 i super mi je.
Glitch kernel ja mislim i JVP modem. :)
Danas će 3.0. Baš me zanima changelog. Obećao je trajanje baterije mislim popravit
Danas će 3.0. Baš me zanima changelog. Obećao je trajanje baterije mislim popravit
E mene je fascinirao ovaj ROM. Baterija je super, malo je kritikovan zbog toga jel' da? Nema aplikaciju za youtube, ostalo je vrhunski odradjeno.
Ne mozes imat sve 3 stvari... samo 2 u kombinaciji :)
Takav ROM ne postoji koji obuhvaća ta tri pojma ;)
E mene je fascinirao ovaj ROM. Baterija je super, malo je kritikovan zbog toga jel' da? Nema aplikaciju za youtube, ostalo je vrhunski odradjeno.
Baterija je po meni super ako razmisliš koliko dobijemo s ovim ROM-om i još je OC. Galnet je rekao da će možda uspjeti još bolji battery life izvuć, ali meni je svejedno jer je ovako super.
Nema aplikacije za youtube? Meni je tu. :P
Nemam youtube aplikaciju stvarno. Ma nema veze, ionako to ne koristim. Zasto nemam popis APN od svog operatera?
Izisla je 3.0 verzija, upravo sada!
Staviš na SD v3
Odeš u Recovery
Mount and storage
Format system pa Format Cache (možeš još data i datadata, ali onda ti se sve briše, a nije obavezno)
Kad to završi instaliraš samo V3 u recovery-u :)