[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.959
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zasad sve radi superna M12 rom-u, samo isto što mi drain-a bateriju...

Al, ajde, radi puno puno bolje od kyrillos-a, tako da mu drain zanemarujem...

Cronker, vidi jesu li ti možda korodirali konektori na bateriji ili na mobitelu, možda se gubi tu kontakt, šta ja znam. xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
duma.ivan kaže...

Cronker, vidi jesu li ti možda korodirali konektori na bateriji ili na mobitelu, možda se gubi tu kontakt, šta ja znam. xD

to sam prvo pogledao...

:D
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
duma.ivan kaže...

to sam prvo pogledao...

Nisam neki ekspert, pa sam to rekao. xD

Inače, meni na M12 je sve savršeno, čak sam i uspio smanjit drain baterije koji je bio prevelik...

ROM je predobar, nema puno nepotrebnih stvari, lijep je, sve 5. :)

13 godina
neaktivan

cronker,imao sam i ja sličan problem doduše dosta davno,ali:hard reset,pa u cmd što god ima sve wipe,nadji rom koji ti odgovara moja preporuka kao i dumi ti je M12 V7,ako nećeš taj pogledaj na xda rom ali da možeš kombinovati sa raznim kernelima,instaliraj samo ono što ti treba naravno uz korišćenje link2sd,formatiraj i particioniši sd i to bi trebalo da je to.nadam se da će ti pomoći...i da gledaj da je na froyi...

komšija
15 godina
komšija kaže...

cronker,imao sam i ja sličan problem doduše dosta davno,ali:hard reset,pa u cmd što god ima sve wipe,nadji rom koji ti odgovara moja preporuka kao i dumi ti je M12 V7,ako nećeš taj pogledaj na xda rom ali da možeš kombinovati sa raznim kernelima,instaliraj samo ono što ti treba naravno uz korišćenje link2sd,formatiraj i particioniši sd i to bi trebalo da je to.nadam se da će ti pomoći...i da gledaj da je na froyi...

Budem probao, wipe sam napravio svega jos prije, stavio kyorarom s kojim nikad nije bilo problema, ali nista...

Budem probao stavit stock rom i onda nakon stocka staviti custom.

Cuo sam da to rjesava puno problema(procisti mob)

13 godina
neaktivan

vrlo verovatno .meni se čini da mi se počeo gasiti posle nekog "gingera",i ja sam išao na stock pa onda na custom.bitno je dobro ga očistiti neverujem da je tvom g3_u došao kraj,još će on da šteka...

komšija
14 godina
neaktivan
Re: Besplatan unlock Samsung Galaxy 3 uređaja

Samo da velim da i ja nisam imao famozni 40A04 redak u hex editoru niti neki sličan pa sam samo prebacio ovaj data.bin koji je uploadao F1-IVO i sad imadem otključan telefon. {#}

13 godina
neaktivan
Re: Besplatan unlock Samsung Galaxy 3 uređaja
asibulj kaže...

Samo da velim da i ja nisam imao famozni 40A04 redak u hex editoru niti neki sličan pa sam samo prebacio ovaj data.bin koji je uploadao F1-IVO i sad imadem otključan telefon. {#}

To sam i ja mislio da nema... al program tj hex editor je malo zmotan i znam da dok imao fullscreen nisam ga vidio   a dok smanjivao ekran onda ga dobio. NIje za povjerovati, ali probajte i vidite ja tako nasao i riješio problem.

13 godina
neaktivan
Jel neko zna kako povezati G3 na internet preko kompa?
Bog i Hrvati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

naravno,jura...easy teether...imaš ga na playu ili marketu šta već koristiš.instaliraj taj na fon pa dobiješ link odeš i skineš 2 do 3 MB,instaliraš na komp i to ti je to.veoma prosto i super stvar čak ti je i protok dosta brži nego na fonu

komšija
16 godina
neaktivan

Evo samo da kažem, ja svog G3 sinoć prodao, danas uzimam neki samsung najobičniji samo da mogu zvat i slati poruke, trebale su mi pare od moba za kuler za proc, usb novi te još nešto. :)

Pa kad opet dobijem para, uzimam nešto bolje najvjerojatnije. :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

Evo samo da kažem, ja svog G3 sinoć prodao...

Koliko si dobio za njega (koliko je bio star, garancija...)?

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
12 godina
neaktivan

evo probao sam vise ovih ROM-ova M12 v9.3 nemogu primiti poruke kao da je inbox pun a zapravo nema poruka ...

stvarno enznam sta da radim vise promjenuo sam mnogo romova i nikako da naidjem na stabilan i dobar ROM da baterja traje moze pomoc ...? :/

drazan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
duma.ivan kaže...

Evo samo da kažem, ja svog G3 sinoć prodao...

Koliko si dobio za njega (koliko je bio star, garancija...)?

400kn uz to da je bio izgreban do bola, dekodiran (ti si mi pomogao, sjećaš se? :D), na sebi je imao M12 rom, nije mi se dalo stavljat stock... I tako to, 400kn. :)

Ako se dobro sjećam, star je oko godinu i pol tako nešto

13 godina
neaktivan
drazannn kaže...

evo probao sam vise ovih ROM-ova M12 v9.3 nemogu primiti poruke kao da je inbox pun a zapravo nema poruka ...

stvarno enznam sta da radim vise promjenuo sam mnogo romova i nikako da naidjem na stabilan i dobar ROM da baterja traje moze pomoc ...? :/

kao što sam već pisao...M12 V7 rom...moje je mišljenje i duboko ubedjenje da naš fon najbolje šljaka ipak samo na froyi... tako da deep cleaning...probaj ga ja sam najduže na njemu a što je najbitnije,zadovoljan...

komšija
15 godina
komšija kaže...

kao što sam već pisao...M12 V7 rom...moje je mišljenje i duboko ubedjenje da naš fon najbolje šljaka ipak samo na froyi... tako da deep cleaning...probaj ga ja sam najduže na njemu a što je najbitnije,zadovoljan...

E, s tim ja imam problem, ja nikad nisam zadovoljan {#}

16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
komšija kaže...

E, s tim ja imam problem, ja nikad nisam zadovoljan {#}

Ni ja nisam bio pa sam ga prodao. :D

Šalim se, pre izbirljiv sam šta se tiče rom-ova, al ipak, m12 mi je bio super rom iako je i on imao mana. :D

Al prodao sam ga jer mi treba kuler za proc te rami. :D

12 godina
neaktivan

pa imao sam ovaj room ali imao sam problem , kad mi netko pokusa poslati poruku meni dodje kao da mi je spremnik pun a zapravo nema poruka nikaako ... :/

drazan
15 godina

Ja cu se sad malo baciti u vode android app developmenta i pokusati preko addova nesto zaraditi pa kupiti raqspberry-a, a kasnije ako krene biznis i novog android founa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sretno s tim =) volio bih da ti to uspije ...

drazan
13 godina
neaktivan

tako je cronker...sam si sebi dao odgovor u vezi svog (ne)zadovoljstva...novi fon...naš je ipak jeftinija varijanta od koje bi da napravimo s3,ali ipak je ovo samo mali g3

komšija
15 godina
komšija kaže...

tako je cronker...sam si sebi dao odgovor u vezi svog (ne)zadovoljstva...novi fon...naš je ipak jeftinija varijanta od koje bi da napravimo s3,ali ipak je ovo samo mali g3

pa samo mu S fali {#}

16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
komšija kaže...

pa samo mu S fali {#}

I hrpa boljeg hardvera. :D

14 godina
neaktivan
komšija kaže...

naš bi mogao bit jako blizu sgs1 da je normalan software na njemu. Ljudi koji su bootali 3.4 na njega kazu da je to super smooth. I kad bi se open gl 2.0 izbacia za njega, pa makar i 1.1

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
komšija kaže...

naš bi mogao bit jako blizu sgs1 da je normalan software na njemu. Ljudi koji su bootali 3.4 na njega kazu da je to super smooth. I kad bi se open gl 2.0 izbacia za njega, pa makar i 1.1

eh,pusti snovi...

komšija
14 godina
neaktivan
komšija kaže...

eh,pusti snovi...

slazem se. cm7 nije u potpunosti funkcionalan. dobili smo cm10 al nije ni on. Prestao sam vjerovat da cemo ikad imat ista fully working osim froya. Al kazem ti, da je samsung to htio, ovaj mobitel bi bio supersmooth

i croneker nije ti mobitel riknuo. meni se dogadjalo na cm7 da se gasio, pa stavio na kyorarom pa se rijeđe gasio. pa formatirao sd i full wipe-sve prije purumod-a, i nije mi se izgasio ni jednom otad.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan

baš tako cecenac...i inače je kod androida kao u ostalom i kod drugih OS-a,deep cleaning,najsigurnije rešemje da ne dodje do brljavljenja sistema.i naravno da je samsung to hteo,ali nije jer bi mu i cena bila veća,a onda ga nas dosta ne bi ni kupilo

komšija
15 godina

Ovaj pranjal ROM mi se cini dobar, koristim ga vec tjedan dana i radi odlicno...

OFFTOPIC:Imate mozda neku preporuku(ideju) kakvu aplikaciju da probam sloziti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Ovaj pranjal ROM mi se cini dobar, koristim ga vec tjedan dana i radi odlicno...

OFFTOPIC:Imate mozda neku preporuku(ideju) kakvu aplikaciju da probam sloziti?

Evo jedna malo kompliciranija. Napravi aplikaciju koja pretvara tvoj glas u bane-ov iz batmana. to bi se dobro prodavalo

15 godina

Za pocetak bi mi ipak trebalo nesto jednostavnije, bez upravljanja glasom nego samo ekranom i eventualbo akcelerometrom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 19:40 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice