Aha, šteta. A briga te, skupia si dovoljno TU i hvala, možeš sad tražit lokot. 
A briga te, skupia si dovoljno TU i hvala
Vjeruj mi, nisam takav. Nikad ne bih otvarao ovakvu temu iz zahebancije.
Ajde valjda je to vlasnik, ali kako je saznao da je u tebe?
Postavio sam bio oglas na njuškalo ali ga je njuškalo podrška uklonila.
TU mu nista ne znaci za partizanke, a 8 HVALA takoder.
Zasto bi stavio osobni broj ako nije pronasao?
SGS3 nije neki eksluzivni uredaj, pa ima ih 12 milijuna prodano a svaki dan se aktivira jos 50 tisuca njih!
Covjek ucini nesto dobro i onda ga jos hejtate!

Kao provjeru možeš tražiti "vlasnika" da opiše instalirane programe, wallpaper i widgete na ekranu...
Iako, IMEI je najbolji dokaz da je to njegov mobitel...
IMEI se moze zbrisat uz softver, ali PIN se ne moze.
Kao provjeru možeš tražiti "vlasnika" da opiše instalirane programe, wallpaper i widgete na ekranu...
Iako, IMEI je najbolji dokaz da je to njegov mobitel...
Tražio sam ga IMEI koji se može naći ako se ne varam na kutiji i na računu uređaja.
Ne kužim u čemu je problem? Ako doista želiš vratiti mobitel, otvori ga i pogledaj čiji je SIM unutra. Onda otiđi do / kontaktiraj tog operatera i neka oni naprave provjeru i dalje kontaktiraju osobu na fiksni telefon ili mail.
Kad se gugla Disko Club Jaguar ova tema je na drugom mestu. Pa je moguce i da vlasnik tako naleti.
Na kutiji ima IMEI.
Covjek ucini nesto dobro i onda ga jos hejtate!
Nitko ga ne hejta, Bože sačuvaj. Samo nek dokaže, jer ovako je mogao bilo tko otvoriti temu i pobrati pohvale. Ali dobro, kako god, ja mu na riječ ne vjerujem, a vi kako hoćete.
Ne kužim u čemu je problem? Ako doista želiš vratiti mobitel, otvori ga i pogledaj čiji je SIM unutra. Onda otiđi do / kontaktiraj tog operatera i neka oni naprave provjeru i dalje kontaktiraju osobu na fiksni telefon ili mail.
Vipova kartica je unutra. Nisam se sjetio toga, a i da jesam, najbliži Vip centar mi je u Sinju cirka 45 Km od mene.