Si siguran?
Ja nisam fotke nešto puno uspoređivao, ali vidim da sam u video opcijama dobio dosta toga, pa čak i HD snimanje.
Si siguran?
Ja nisam fotke nešto puno uspoređivao, ali vidim da sam u video opcijama dobio dosta toga, pa čak i HD snimanje.
Si siguran?
Kažem čini mi se, nije da sam sad išao radit iscrpne testove da to potvrdim.
Čitam osvrte po stranim review-ima, i svugdje su spomenuli bateriju kao ispod prosječnu.
Također kuburim sa baterijom.
Imam samo 1 SIM!
Testiram ju u sve "OFF" modu + ekran na oko 1/3 brightness, i sa 3G i sync (google i još jedan mail acc.) "ON" + ekran na "auto".
Maknuo sam FB, i iako nije rootan sve što sam mogao sam poisključivao, tj. ujutro isključim još par servisa..., nemam bloatware-a.. itd.
Uglavnom, "screen on", zajedno sa drugim potrošačima, nije impozntan, i u "sve off" modu dosiže nekih 3,5h za 15-17h ukupnog rada.
Sa drugom opcijom rada, 3G i drugo... kako piše gore, dosiže do max. 2,5h.
Sve zajedno nejako u odnosu na ekipu po stranim forumima (drugi smartphoni, ne Prestigio) sa 3-5h screen on sa 3G uključenim. Da ne govorim o indijancima sa do 6h screen on (SGS3 ili 4) uz 3G...
Kakva su vaša iskustva?
Imam ja, ali sa Prestigio Bosna i Hercegovina. Tablet mi je 2 puta bio na servisu i oba puta sređen u poprilično kratkom roku i bez ikakvih pitanja.
Prvi put je display zblesirao, imam i video koji sam snimio za servis, kažu da su ga popravili update-om. Drugi put je crkla matična, jer se navodno tablet ugasio u toku update-a.
A budući da je i u BiH i RH ista firma u pitanju, tj ASBIS grupacija, mislim da nećeš imati nikakvih problema.
Čitam osvrte po stranim review-ima, i svugdje su spomenuli bateriju kao ispod prosječnu.
Imam samo 1 SIM!
Testiram ju u sve "OFF" modu + ekran na oko 1/3 brightness, do 3G i sync (google i još jedan mail acc.) "ON" + ekran na "auto".
Maknuo sam FB, i iako nije rootan sve što sam mogao sam poisključivao, tj. ujutro isključim još par servisa..., nemam bloatware-a.. itd.
Uglavnom, "screen on", zajedno sa drugim potrošačima, nije impozntan, i u "sve off" modu dosiže nekih 3,5h za 15-17h ukupnog rada.
Sve zajedno nejako u odnosu na ekipu po stranim forumima sa 3-5h screen on sa 3G uključenim. Da ne govorim o indijancima sa do 6h screen on uz 3G...
Kakva su vaša iskustva?
Ja sam zadovoljan svojom baterijom. Ako mi je cijeli dan spojen na wifi/data izgura od jutra do navečer. Ako palim wifi/data i ostalo po potrebi i ne čačkam puno, baterija traje dan i po, znao sam navući i dva dana uz penzionersko korištenje, tj nekorištenje.
Trenutno je custom ROM 4.2.2 na njemu, dugo vremena mi je bio na rootanom i malo modificiranom stock ROM-u sa 4pda foruma.
Pozdrav
Imam samo 1 SIM!
Testiram ju u sve "OFF" modu + ekran na oko 1/3 brightness, i sa 3G i sync (google i još jedan mail acc.) "ON" + ekran na "auto".
Sve zajedno nejako u odnosu na ekipu po stranim forumima (drugi smartphoni, ne Prestigio) sa 3-5h screen on sa 3G uključenim. Da ne govorim o indijancima sa do 6h screen on (SGS3 ili 4) uz 3G...
Kakva su vaša iskustva?
Ja sam sa Prestigiom 4500 bez problema izvukao 4 ipo, nekad i preko 5h on screen-a, uz koristenje 3G-a, Auto brightness, te battery doctor.. U FB aplikaciji je bilo namjesteno da se nikad ne refresha, sinkronizacija na manual, bio sam sasvim zadovoljan njegovom baterijom.
Zasto su pojedini djelovi menija na kineskom...npr u izbornikza widgete
Ja sam sa Prestigiom 4500 bez problema izvukao 4 ipo, nekad i preko 5h on screen-a, uz koristenje 3G-a, Auto brightness, te battery doctor.. U FB aplikaciji je bilo namjesteno da se nikad ne refresha, sinkronizacija na manual, bio sam sasvim zadovoljan njegovom baterijom.
Iskreno, koliko poznajem taj mob, izvrsni rezultati. I općenito jako dobri rezultati za smartphone te klase, i veličine...itd.
Ne vidim kako bi ih postigao i uz najbolju volju. Meni je screen on max. bio 4,5h sa osvjetljenjem na oko 1/3, sve živo off, osim naravno gsm kanala, surfanje preko wi-fi (2 metra od routera), ukupni rad je bio mislim manje od 10h...
Koju verziju androida imaš? 4.0.4 ili 4.1.1, te koji mob. (1,0 ili 1,2 Ghz)?
Ja imam 1,2 Ghz i 4.1.1.
Još nešto. Ne mogu napraviti screenshot.. držim po preporuci hard tipku zvuka za snižavanje i power, i ništa... probao naravno i zvuk na "+" sa power...
Zna li netko kako ide, i zašto ne ide screenshot?
Zasto su pojedini djelovi menija na kineskom...npr u izbornikza widgete
Zato što je ROM portan sa nekog kineskog ROM-a. Ja sam instalirao novi launcher i riješio problem.
Pozdrav
Iskreno, koliko poznajem taj mob, izvrsni rezultati. I općenito jako dobri rezultati za smartphone te klase, i veličine...itd.
Ne vidim kako bi ih postigao i uz najbolju volju. Meni je screen on max. bio 4,5h sa osvjetljenjem na oko 1/3, sve živo off, osim naravno gsm kanala, surfanje preko wi-fi (2 metra od routera), ukupni rad je bio mislim manje od 10h...
Koju verziju androida imaš? 4.0.4 ili 4.1.1, te koji mob. (1,0 ili 1,2 Ghz)?
Ja imam 1,2 Ghz i 4.1.1.
Još nešto. Ne mogu napraviti screenshot.. držim po preporuci hard tipku zvuka za snižavanje i power, i ništa... probao naravno i zvuk na "+" sa power...
Zna li netko kako ide, i zašto ne ide screenshot?
Imao sam prije taj mobitel, bio je 4500T, 1,2GHz, 4.1.1 Jelly bean
Zanima me tko sve ima ovaj 4.2 i koliko ste zadovoljni njime, tj imali kakvih crasheva, random restarta ili nesto slicno?
Zanima me tko sve ima ovaj 4.2 i koliko ste zadovoljni njime, tj imali kakvih crasheva, random restarta ili nesto slicno?
Još nisam imao takvih problema, sve radi, bar za sad. Koristim serg00700 v2 ROM. Noćas sam pročitao na androidforum.cz da postoji tweakana verzija tog ROM-a. Flash-am čim prije.
Google translate:
Thanks Serge00700 and other gurus of 4PDA, XDA and androidforum.cz (C3C0) will send a localized version of the latest ROM 4.2.2 (beta 2) for Prestigio 4500 DUO from Serge00700 ROM for Prestigio PAP 4500 DUO 4.2.2 beta 2Features: - Android 4.2.2 JB (port from N1) - Pre-rooted (supers) - BusyBox (v1.20.2 Stericson) - init.d Support (with performance scripts included) - Updated APN List (from Cyanogen Repo) - Zipaligned apks (for better performance) - Patched Host File (no more adds spamming you) - added GravityBox tweakmod (thanks C3C076) - Multi - language ROM: Slovak, Czech, Polish, Hungarian , etc.. (Arabic, Bulgarian, Croatian, Danish, Dutch, German, Greek, Farsi, Finish, French, Hindi, Hebrew, Italian, Japanese, Korean, Portuguese (Portugal and Brazil), Russian, Slovenian, Serbian, Spanish, Swedish, Turkish , Ukrainian and Urdu.) gapps is not necessary to record ... The installation procedure - via CWM and wipe data / factory reset, wipe Dalvik cache and format system , any proposals for changes to be sent via CM / PM ... Link to download: https: / / mega.co.nz / #! J5ARjTYA! HrFJimQddX_1L8SzZh9pg0JFsv9IIzn0liLzSw2uYhY
ma strasno, taman stavio danas ovaj serge ali mislim da je v1 i taman sve instaliram i sad cu morat opet , ali inace jako mi se svida 4.2.2 jedino ko da mi sad ode zalagat malo tu i tamo, sto mi se pak cini da je zbog mjenjanja governora, jedino nisam skuzio kako se mjenja kvaliteta videa i slikai one advanced postavke ko u 4.1.1
Upravo sam to napravio...instalira sam kupljeni nova launcher i sad više nema zahebancije sa kineskim znakovima.....koliko vidim ovaj ROM ima problema sa zvukom...idem slučajno upalit koju pjesmu da svira i zvuk nešto malo krči(smanjuje se i pojačava) ali pjesma se normalno čuje koja svira...očito neki bag
ma strasno, taman stavio danas ovaj serge ali mislim da je v1 i taman sve instaliram i sad cu morat opet , ali inace jako mi se svida 4.2.2 jedino ko da mi sad ode zalagat malo tu i tamo, sto mi se pak cini da je zbog mjenjanja governora, jedino nisam skuzio kako se mjenja kvaliteta videa i slikai one advanced postavke ko u 4.1.1
Meni baš i ne lagga, taman je. Što se tiče kvalitete videa, pročačkaj opcije u kamera aplikaciji, mora biti u postavkama videa.
Upravo sam to napravio...instalira sam kupljeni nova launcher i sad više nema zahebancije sa kineskim znakovima.....koliko vidim ovaj ROM ima problema sa zvukom...idem slučajno upalit koju pjesmu da svira i zvuk nešto malo krči(smanjuje se i pojačava) ali pjesma se normalno čuje koja svira...očito neki bag
Ne slušam muziku na mobitelu pa nisam primjetio. Što se tiče ostalih zvukova nemam nekih primjedbi.
jesu li ovi svi romovi isključivo za 4500t, kad idem skidati miuia pise 4500 duo, a kad downloadam pise 4500t, pa ne znam da li ga smijem flushati?
Razlika je u procesoru, s toga čisto sumnjam da bi trebalo biti problema.
Da li ovaj rom v. 4.2.2 racionalniji u "cell standby" i "voice call" sa baterijom?
Ovaj 4.1.1 mi se čini malo rastrošan u tom dijelu.
Osobito dere u pozivima. Očito bi mogao racionalizirati izlaznu snagu pri pozivima još više...
mene zanima je li netko stavljao ili ima kakve info, ja znam u cemu je razlika
bas nitko?
bas nitko?
Kod mene je T model, a nigdje nisam po ovim ruskim, češkim forumima pročitao da li može, odnosno da ne može.
ovaj ROM je prrepun bagova..da ne nabrajam od zamrzavanja, restartanja, zvuk krči.....imam 4500T
ovaj ROM je prrepun bagova..da ne nabrajam od zamrzavanja, restartanja, zvuk krči.....imam 4500T
Bio sam na serg00700 v1 i v1 i noćas sam flashao serg00700 v2 verziju koju je malo modifikovao Mr.BlackSK sa androidforum.cz. Do sad nisam imao ni jedan reboot, lagg ili nešto slićno. Muziku na mobitelu ne slušam pa ne mogu reći za zvuk u tom smislu. Što se tiče ostalih zvukova, sasvim OK. Kamera je čak bolja nego na 4.1 ROM-ovima. Meni osobno je 4.2 puno bolji nego 4.1.
Svaki put kad sam flashao radio sam full wipe + format unutarnje i vanjske sd kartice, te nikad ne restore-am data aplikacija. To bi bilo moje mišljenje / iskustvo sa 4.2 ROM-ovima.
Lijep pozdrav
Bio sam na serg00700 v1 i v1 i noćas sam flashao serg00700 v2 verziju koju je malo modifikovao Mr.BlackSK sa androidforum.cz. Do sad nisam imao ni jedan reboot, lagg ili nešto slićno. Muziku na mobitelu ne slušam pa ne mogu reći za zvuk u tom smislu. Što se tiče ostalih zvukova, sasvim OK. Kamera je čak bolja nego na 4.1 ROM-ovima. Meni osobno je 4.2 puno bolji nego 4.1.
Svaki put kad sam flashao radio sam full wipe + format unutarnje i vanjske sd kartice, te nikad ne restore-am data aplikacija. To bi bilo moje mišljenje / iskustvo sa 4.2 ROM-ovima.
Lijep pozdrav
Nakon sto si mi dao link za v2 i ja sam ga stavio, isve veoma lijepo radi osim FIFA 2014 , ko da je usporena igra, ali inace nije bilo nikavih zamrzavanja ili nikakvih crasheva, jako sam zadovoljan
evo samo da javim, MIUI radi, i heben je....
Lijep pozdrav
Nakon sto si mi dao link za v2 i ja sam ga stavio, isve veoma lijepo radi osim FIFA 2014 , ko da je usporena igra, ali inace nije bilo nikavih zamrzavanja ili nikakvih crasheva, jako sam zadovoljan
Da, da... I ja sam ga sinoć nabacio i mogu ti reć da mi je najbolji 4.2 do sad. Igrice na mobu ne igram tako da nemam iskustva.
Da li neko ima iskustva sa MTK6577 CPU Governor Switcher aplikacijom? Sinoć sam je uključio da vidim hoće li biti kakve razlike u radu, potrošnji baterije i slićno. Governor mi je hybrid.
jesu li ovi svi romovi isključivo za 4500t, kad idem skidati miuia pise 4500 duo, a kad downloadam pise 4500t, pa ne znam da li ga smijem flushati?
mene zanima je li netko stavljao ili ima kakve info, ja znam u cemu je razlika
bas nitko?
Evo lik je pitao isto pitanje na 4pda, pa možeš pratiti kad dobije odgovor :)
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=435551&st=1580#entry25497231
Edit:
Evo šta serg00700 kaže po tom pitanju (tj šta google translate kaže da je serg00700 rekao:)
possible. The only difference is in the file build.prop, because there are no programs specifically for your phone with T and without. You can easily sewn. Just to be written 4500TDUO. If you want to remove the file build.prop with T. File open desirable program notepad + +