Prestigio 4500

poruka: 461
|
čitano: 170.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4500
MARKOZD15 kaže...
na 80MB sam mislio za internu memoriju, RAM-a ima dosta slobodno

koji android imas? 4.1.1 ili 4.2.2 ? i ja sam imao isto oko 100mb, al sam kasnije obrisao sve sto mi ne treba, mob sam po sebi ima nekih smeca koja zauzimaju prostora bezveze. sad imam 250 bez problema

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

A je li itko uspio obrisati instalacijski program?
To me užasno živcira. Svaki puta kad se odjavim s wifi-a i kad se spojim opet na wifi on mene pita želim li instalirati te neke aplikacije. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prestigio 4500

meni Dromaczekov  4.1.1 radi sasvim okej...brz i sve...ako ga redovno čistiš...

jedini problem mi je što nikako nemogu widgete staviti koji nisu predinstalirani zajedno s ROM-om...

ima neko noviji ROM?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

¸pitanje. dal je moguce uci u recovery mod bez da ulazim u android? posto sam nest sjebo, i sad ne mogu uci .. moram ponovo rom instalirat :S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prestigio 4500

pa je tipkamo koje držiš istovremeno dok je mob ugašen a sad koje valjda power i volumen up. Uglavnom može se u recovery ali provjeri na temi kojim tipkama

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 23:28 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

ako treba nekom repartation program, znaci svih 2gb stavi kao systemsku memoriju, radi na 4500 i 4500T.. sad sam bas stavio na 4500T i imam 2gb ;) ..odlicno je. nek se javi.. mora biti rootan

0 0 hvala 0
15 godina
Prestigio 4500
Jeli neko imao problema sa spajanjem na wifi, pri pokusaju spajanja na bilo koju wifi mrezu napise "obustavljeno"?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Ugasi mobitel, pa ga upali. Ako ništa, vraćaj ga na tvorničke postavke. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

trosi mi nenormaln baterije. odkad sam stavio 4.2.2... idle i stanby mi najvise trosi.. preko 40 % 

0 0 hvala 0
14 godina
Prestigio 4500

Jesi li probao napraviti battery calibration ?

Skini app sa play storea da ti to napravi, to obično radim kada stavim novi firmware.

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jesi službeno s updateovima to napravio, ili si sam s rom-om i ostalim stvarima?
14 godina
Cromaki kaže...

Jesi li probao napraviti battery calibration ?

Skini app sa play storea da ti to napravi, to obično radim kada stavim novi firmware.

Ima ih nekoliko. Moze tocno ime, ili link na app, ako nije problem?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Jel se uspio kome izgrebati ekran do sada? barem malo, trunčicu?

Evo meni je, na dva mjesta, i ne znam što da radim... Toliko o toj gorilli.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prestigio 4500

Koristiš li screen protection ?

Ja imam par crtica ali su samo po toj foliji, jbga džepovi rade svoje...

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne koristim. Jesam jedno vrijeme, ali sam mislio da je nepotrebno. E sad ću se opet vratiti na taj screen protection.

jbg, ja sam to tek danas primjetio, i to vjerujem da se moglo dogoditi kad je bilo u pretincu od auta, onog ispred suvozača. Ili kod mene u džepu s ključevima. Kako mi je krivo što se ogrebalo...

Jel koristiš baš one za Prestigio ili?
14 godina
Prestigio 4500

Ja sam kupio neke sa ebay-a, njih 6 za ~15kn pošto nisam vidio nigdje za kupiti kod nas.

EDIT: od ovoga sellera sam uzeo baš za svoj model http://www.ebay.de/usr/protectionfilms24

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:58 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I jel se isplati? kakve su kvalitete, koliko izdrže?
16 godina
Prestigio 4500

Imam jednog, bijelog, kojem je matična oksidirala, pa ako nekome treba za ostale dijelove, slobodno me kontaktirajte. Za cijenu se možemo dogovoriti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prestigio 4500

Ja sam uzeo te folije negdje sredinom 1. mjeseca i do dan danas stoji prva na njemu, eventualno promijeniti svakih 6-8 mjeseci ako ti ne smetaju te crtice koje se malo primijete kada mobitel okreneš sastrane prema suncu. Definitivno ih uzmi, bolje da se grebe folija nego ekran u svakom slučaju.

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morat ću si i ja naručiti.
razmišljao sam i o maskici nekakvoj. jer mi ona futrola nije previše praktična.
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

pozz. ne svidja mi se ovaj 4.2.2 koji imam,, nije uopce fluidan kao 4.1 tvornicki.. zanima me koji vi rom proporucujete? al da ne jede bateriju nenormalno, i da je dosta brz?

0 0 hvala 0
16 godina
exer1234 kaže...

pozz. ne svidja mi se ovaj 4.2.2 koji imam,, nije uopce fluidan kao 4.1 tvornicki.. zanima me koji vi rom proporucujete? al da ne jede bateriju nenormalno, i da je dosta brz?

LewaOS je super. MIUI isto nije loš, al Lewa mi je ipak bolji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
Prestigio 4500

Pogledaj si na 4pda.ru neke romove, gledaj na LeWa OS 5 ili MIUI ako ima.

Također imaš i ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2457756

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
exer1234 kaže...

LewaOS je super. MIUI isto nije loš, al Lewa mi je ipak bolji.

moze neki link? da ne trazim sad.. hvala.

miui imam skinut na pc, probat cu

al imam jedan problem, sjecam se koliko sam imao problema pokrenut neke romove, iako sam radio sve pravilno, brisao cache itd..ali uvijek zablokira na android screenu.. pa sam morao po 10 puta reinstalirati sve. zasto to?

btw to sto si dao, su sve 4.2.2? mislim da sad imam taj rom od sergia.. al ne svidja mi se uopce.. nekako je sve sporo, kad pogledam od frenova mobiteli koji imaju i slabiji proc, i manje RAMA , s stock 4.2.2 su dosta brzi

evo sta imam 1PAP_4500T_DUO_MIUI

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 15:29 (exer1234).
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Tko je spomijao da je dobio novu futrolu ili masku besplatno od prestigio centra?! Samo da ih je lijepo zamolio i pričao s njima, i poklonili su mu novu futrolu, ili masku, ne sjećam se. Tražim tu u temi, ali ne pronalazim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Pozdrav svima! Supruga mi ima pap 4500 1,2GHz cca godinu i pol i od nedavno se počelo dešavati da nestanu obje mreže radi samo internet a kad je zovem dobijem poruku da je mob ugašen. Nakon gasi-pali ok par dana pa sve iz početka. Nije probala tvornički reset, bateriju vadila ali ista stvar. Mob nije rootan! Ona je na moru pa nisam u mogućnosti joj napraviti sve postavke a ona neće znati. Da li je neki kvar pa koristiti jamstvo ili ga možda rootat?

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Nakon što sam stavio verziju MIUI V5 mobitel se preporodio...pogotovo rezultati vidljivi na trajanju baterije....tako da preporuke svima tko ima verziju PRESTIGIO 4500T....

LINK JE SAMO ZA KORISNIKE PRESTIGIA 4500T!

http://androidforum.cz/topic48594.html

Evo i rezultati baterije : 

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Nakon što sam stavio verziju MIUI V5 mobitel se preporodio...pogotovo rezultati vidljivi na trajanju baterije....tako da preporuke svima tko ima verziju PRESTIGIO 4500T....

Koju si točno verziju stavio? Vidim da u prvom postu ima 4.7.18 iz 2013., pa od drugog autora pri dnu threada ima 4.7.18 i 4.7.25 (iz 2014.)

14 godina
ATI HD3870 kaže...

LINK JE SAMO ZA KORISNIKE PRESTIGIA 4500T!

Može upute i linkovi što se sve mora napraviti prije snimanja MIUIa?

Samo Root i CWM?

Ili se more i otkljucati bootloader?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice