Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.048
|
čitano: 12.569.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
pa cm7 za sensation jos nije ni izasao...al cm7 je rom koji samo na defyu radi dobro..na desireu je smece
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

decki jel se isplati uzeti samsung galaxy s, s obzirom da je s2 izasao :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Naravno da se isplati, nije ti neka velika razlika.

14 godina
neaktivan

nisam gledala prijašnje postove...al možda da pogledaš lg optimus black, ima manje memorije, ali ima blic...i lijep je...

npr u tarifi extra total 250 u t-mobileu ti je 398 kn...

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 21:03 (AxLiNa).
16 godina
odjavljen
AxLiNa kaže...

nisam gledala prijašnje postove...al možda da pogledaš lg optimus black, ima manje memorije, ali ima blic...i lijep je...

npr u tarifi extra total 250 u t-mobileu ti je 398 kn...

Žene. {#} {#}

Jaco,moja mater te traži!
17 godina
dejo6 kaže...

Naravno da se isplati, nije ti neka velika razlika.

MOLIM ????

Nebo i zemlja!!

Galaxy S je ok uredaj, no Galaxy S2 je miljama bolji

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina

Je na papiru, al u praksi se to baš i ne primjeti.

16 godina
malo veci ekran, dual core i los 1080p.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina

HTC Wildfire S da li je to okey mobitel? npr u usporedbi sa Motorolom Mileston ili Defy? takoder i sa iphone 3gs

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nitko? došlo je do promjene.. ugl kupujem mobitel novi do max 2400kn.. jer cu ga uzet na rate.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

svakako bih preporucio galaxy s, imas na njuskalu po 2200 novi zapakiran

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

svakako bih preporucio galaxy s, imas na njuskalu po 2200 novi zapakiran

što ti nije jasno kod onoga na rate? pa znam da ih imas ali mogu iskljucivo uzet na rate.. kešovine nemam tolko da mogu dati frajerima sa njuskala

15 godina
neaktivan

Koji mobitel kupit SE x8,LG optimus ME,Samsung galaxy 3 ili samsung galaxy mini??

0 0 hvala 0
17 godina
joehrv kaže...

Koji mobitel kupit SE x8,LG optimus ME,Samsung galaxy 3 ili samsung galaxy mini??

a se x10 mini?

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
joehrv kaže...

a se x10 mini?

i to dolazi u obzir,al trebam vaše mišljenje

14 godina
neaktivan

Moze mala pomoc pri odabiru mobitela jer se ja nemogu odlucit oko ta dva , pa bih vas molio da mi pomognete glasanjem!

10 Samsung Galaxy S II
5 Apple iPhone 4
Tonco
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 13:52 (tonco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
joehrv kaže...
toxic kaže...
joehrv kaže...

a se x10 mini?

i to dolazi u obzir,al trebam vaše mišljenje

da znam i sam bih ti reko. ja isto kupujem mobitel i neznam sta bih uzeo..

14 godina
joehrv kaže...

x8

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan

Evo ja si namjervam uzeti neki mobitel sa dobrom kamerom i da je dobar multimedija mobitel itd i za oko su mi zapela 2 nova mobitela iz sony ericsson ponude tj SE neo i SE arc koliko sam vidio glavna razlika izmedu ta dva moba je da arc ima veci display dok neo ima frontfacing kameru.Koliko sam cuo Arc je naprednije verzija od Nea, ali sam na gsm areni vidio da je Neo skuplji neznam zasto dok je ovdje kod nas arc skuplji.E sada pitanje koliko sam vidio kamere u obadva mobitela su iste na papiru e sada e li ima neke razlike u stvarnosti ili su stvarno iste koji je mobitel ima bolji zvucnik tj koji ce glasnije i kvalitetnije reproducirati glazbu.Hvala

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SE X8 ili Samsung i5800 Galaxy 3??

0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy ofc.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
odjavljen
joehrv kaže...

SE X8 ili Samsung i5800 Galaxy 3??

Galaxy 3.

Jaco,moja mater te traži!
17 godina
neaktivan
tonco kaže...

Moze mala pomoc pri odabiru mobitela jer se ja nemogu odlucit oko ta dva , pa bih vas molio da mi pomognete glasanjem!

iPhone jer ako ne možeš skužiti razliku između njih onda nisi za Android. Android ipak ostavi za malo naprednije korisnike koji znaju koristiti google, dok je iOS okej za nubove (bez uvrede).

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 20:38 (Dkc).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Nitko? došlo je do promjene.. ugl kupujem mobitel novi do max 2400kn.. jer cu ga uzet na rate.

Daj par nabaci pa ćemo ti reći...

tonco kaže...

Naravno SGS2, kakvo je to pitanje?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
do max 2400 imas Defy u vipu, 2000 kn uzmes na 12 rata il kolko oces...., drugih mobitela istog kalibra za tu cijenu se nemrem sjetit...

a ovi koji tvrde da je SGS losiji od SGS2 samo na papiru su ili glupi ili tvrdoglavi ko ne znam šta...pitajte Šefa pa ćete vidjet...
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
do max 2400 imas Defy u vipu, 2000 kn uzmes na 12 rata il kolko oces...., drugih mobitela istog kalibra za tu cijenu se nemrem sjetit...

a ovi koji tvrde da je SGS losiji od SGS2 samo na papiru su ili glupi ili tvrdoglavi ko ne znam šta...pitajte Šefa pa ćete vidjet...

Naravno da je lošiji to je neupitno, ali jeli isplativ za razliku u cijeni? E pa to je već druga pjesma.

17 godina
Dkc kaže...
Mitch kaže...

Naravno da je lošiji to je neupitno, ali jeli isplativ za razliku u cijeni? E pa to je već druga pjesma.

Pa SGS nije isplativ, moj prijatelj je kupio zapakirani SGS2 za 2700 kn, dok gledam po oglasniku gdje nalazim SGS za 1900 kn....800 kn razlike za noviji uredaj je standard, plus uz to ide da je SGS2 opcenito bolji uredaj...znaci definitivno se isplati...

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Mitch kaže...

Je li isplativa razlika u cijeni, bubam, Wildfirea S (1000kn) i SGS?

Svaki je isplativ u svojoj klasi mobitela. SGS2 je npr. puno bolji od Sensationa i LG Optimusa 2X...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Planiram uzeti mobitel sljedeći tjedan,novi,za do 2400kn na njuškalu.

prijedlozi :D?

trenutna lista:

3 Samsung galaxy s
3 LG optimus 2x
2 Nexus S
6 Xperia Neo
Kad shvatimo svoje granice,možemo ići preko njih
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pijavica kaže...

Planiram uzeti mobitel sljedeći tjedan,novi,za do 2400kn na njuškalu.

prijedlozi :D?

trenutna lista:

Omnia 7 ili DHD definitivno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice