- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
decki jel se isplati uzeti samsung galaxy s, s obzirom da je s2 izasao :D
Naravno da se isplati, nije ti neka velika razlika.
nisam gledala prijašnje postove...al možda da pogledaš lg optimus black, ima manje memorije, ali ima blic...i lijep je...
npr u tarifi extra total 250 u t-mobileu ti je 398 kn...
nisam gledala prijašnje postove...al možda da pogledaš lg optimus black, ima manje memorije, ali ima blic...i lijep je...
npr u tarifi extra total 250 u t-mobileu ti je 398 kn...
Žene.
Naravno da se isplati, nije ti neka velika razlika.
MOLIM ????
Nebo i zemlja!!
Galaxy S je ok uredaj, no Galaxy S2 je miljama bolji
Je na papiru, al u praksi se to baš i ne primjeti.

HTC Wildfire S da li je to okey mobitel? npr u usporedbi sa Motorolom Mileston ili Defy? takoder i sa iphone 3gs
Nitko? došlo je do promjene.. ugl kupujem mobitel novi do max 2400kn.. jer cu ga uzet na rate.
svakako bih preporucio galaxy s, imas na njuskalu po 2200 novi zapakiran
svakako bih preporucio galaxy s, imas na njuskalu po 2200 novi zapakiran
što ti nije jasno kod onoga na rate? pa znam da ih imas ali mogu iskljucivo uzet na rate.. kešovine nemam tolko da mogu dati frajerima sa njuskala
Koji mobitel kupit SE x8,LG optimus ME,Samsung galaxy 3 ili samsung galaxy mini??
Koji mobitel kupit SE x8,LG optimus ME,Samsung galaxy 3 ili samsung galaxy mini??
a se x10 mini?
a se x10 mini?
i to dolazi u obzir,al trebam vaše mišljenje
Moze mala pomoc pri odabiru mobitela jer se ja nemogu odlucit oko ta dva , pa bih vas molio da mi pomognete glasanjem!
10 | Samsung Galaxy S II |
---|---|
5 | Apple iPhone 4 |
a se x10 mini?
i to dolazi u obzir,al trebam vaše mišljenje
da znam i sam bih ti reko. ja isto kupujem mobitel i neznam sta bih uzeo..
x8
Evo ja si namjervam uzeti neki mobitel sa dobrom kamerom i da je dobar multimedija mobitel itd i za oko su mi zapela 2 nova mobitela iz sony ericsson ponude tj SE neo i SE arc koliko sam vidio glavna razlika izmedu ta dva moba je da arc ima veci display dok neo ima frontfacing kameru.Koliko sam cuo Arc je naprednije verzija od Nea, ali sam na gsm areni vidio da je Neo skuplji neznam zasto dok je ovdje kod nas arc skuplji.E sada pitanje koliko sam vidio kamere u obadva mobitela su iste na papiru e sada e li ima neke razlike u stvarnosti ili su stvarno iste koji je mobitel ima bolji zvucnik tj koji ce glasnije i kvalitetnije reproducirati glazbu.Hvala
SE X8 ili Samsung i5800 Galaxy 3??

SE X8 ili Samsung i5800 Galaxy 3??
Galaxy 3.
Moze mala pomoc pri odabiru mobitela jer se ja nemogu odlucit oko ta dva , pa bih vas molio da mi pomognete glasanjem!
iPhone jer ako ne možeš skužiti razliku između njih onda nisi za Android. Android ipak ostavi za malo naprednije korisnike koji znaju koristiti google, dok je iOS okej za nubove (bez uvrede).
Nitko? došlo je do promjene.. ugl kupujem mobitel novi do max 2400kn.. jer cu ga uzet na rate.
Daj par nabaci pa ćemo ti reći...
Naravno SGS2, kakvo je to pitanje?
a ovi koji tvrde da je SGS losiji od SGS2 samo na papiru su ili glupi ili tvrdoglavi ko ne znam šta...pitajte Šefa pa ćete vidjet...
a ovi koji tvrde da je SGS losiji od SGS2 samo na papiru su ili glupi ili tvrdoglavi ko ne znam šta...pitajte Šefa pa ćete vidjet...
Naravno da je lošiji to je neupitno, ali jeli isplativ za razliku u cijeni? E pa to je već druga pjesma.
Naravno da je lošiji to je neupitno, ali jeli isplativ za razliku u cijeni? E pa to je već druga pjesma.
Pa SGS nije isplativ, moj prijatelj je kupio zapakirani SGS2 za 2700 kn, dok gledam po oglasniku gdje nalazim SGS za 1900 kn....800 kn razlike za noviji uredaj je standard, plus uz to ide da je SGS2 opcenito bolji uredaj...znaci definitivno se isplati...
Je li isplativa razlika u cijeni, bubam, Wildfirea S (1000kn) i SGS?
Svaki je isplativ u svojoj klasi mobitela. SGS2 je npr. puno bolji od Sensationa i LG Optimusa 2X...
Planiram uzeti mobitel sljedeći tjedan,novi,za do 2400kn na njuškalu.
prijedlozi :D?
trenutna lista:
3 | Samsung galaxy s |
---|---|
3 | LG optimus 2x |
2 | Nexus S |
6 | Xperia Neo |
Planiram uzeti mobitel sljedeći tjedan,novi,za do 2400kn na njuškalu.
prijedlozi :D?
trenutna lista:
Omnia 7 ili DHD definitivno