Treba mi preporuka za neki mob do 1200 kn, da ima dobru kameru :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Planiram uzeti mobitel sljedeći tjedan,novi,za do 2400kn na njuškalu.
prijedlozi :D?
trenutna lista:
Omnia 7 ili DHD definitivno
DHD je preskup (2700kn + na njuskalu)
A omnia 7 ima Adreno 200 :/,nema flash i xvid/dvix player( ne znam ako se eventualno mogu skinut s marketa)

trenutna lista:
A omnia 7 ima Adreno 200 :/,nema flash i xvid/dvix player( ne znam ako se eventualno mogu skinut s marketa)
Adreno 200 ti ništa ne znači kad omnia 7 ima mango....i ima flash i xvid, očito nisi pogledao
trenutna lista:
Adreno 200 ti ništa ne znači kad omnia 7 ima mango....i ima flash i xvid, očito nisi pogledao
Kako to misliš?

Pa u budćnosti možda bude :S
Ti očito nikad nisi u rukama imao XBOX Live WP7
Svaki uređaj sa WP7.5 i 800 mhz+ procesorom bez problema i lagga vrti 3D igre...a to da nema 3d igrica je budalaština i mogu se khm khm na to
Ti očito nikad nisi u rukama imao XBOX Live WP7
Svaki uređaj sa WP7.5 i 800 mhz+ procesorom bez problema i lagga vrti 3D igre...a to da nema 3d igrica je budalaština i mogu se khm khm na to
A jesu li dostupne u RH?
I jeli mango izasao uopce
EDIT : nema flash i dvix/xvid http://www.gsmarena.com/samsung_i8700_omnia_7-3537.php
Već si postao smiješan si tim. Ima dobrih 3d igrica, ali nisu razvikane kao one na Androidu i iOS-u.
A Lg optimus 2x?
Savršene performance ima,a jos takva cijena?
ČOVJEČE ja sam ga u rukama imao i igro flash verziju plants vs zombies, i jos sam vrtio neke filmove (cak i mkv) za probu...

pozdrav ekipa,
može preporuka mobitela do 400kn? može samo novo, nekakav solidan mob za duže vrijeme.
hvala
Super,a di da nadem DHD za 2400kn?
Super,a di da nadem DHD za 2400kn?
http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-hd-nov-zapakiran-oglas-3436921
evo di :D
2500 > 2400
100kn razlika, jbg jeftinije nema novog
IDem na vip pretplatu jer je sad akcija 12 mj 50 % pa trebam odabrati novi mob :
Uzeo bih nekih od ovih :
SGS II, evo 3d, lg optimus 3d, htc senstatio
Koji mob je za vas od ovih 4 najbolji te za kojeg mislite da ce najvise drzati cijenu, jer ja imam mob najvise par mj i onda ide pa pa , pa mi je i to vazno.

IDem na vip pretplatu jer je sad akcija 12 mj 50 % pa trebam odabrati novi mob :
Uzeo bih nekih od ovih :
SGS II, evo 3d, lg optimus 3d, htc senstatio
Koji mob je za vas od ovih 4 najbolji te za kojeg mislite da ce najvise drzati cijenu, jer ja imam mob najvise par mj i onda ide pa pa , pa mi je i to vazno.
Evo 3D ce drzat cijenu, al svakako (ako ti 3D nije bitan) idi na SGS2
kolko bi mogo dobit za lg gt540 optimus, star 9-10 mjeseci, garancija do početka nove godine, ekran praktički nekorišten, bez ogrebotina na ekranu i slično, bez bad pixela

ja bi reko da je to puno,jer dosta ljudi ne voli gt540 baš zbog njegovog ekrana, al jel bi mogo 500 kuna dobit
lg optimus 2x? jel ima ko, jel to dobar mob? mislim znam da ima dvojezgreni proc i sve to, ali opet jel dobro optimiziran?
Čitao sam malo reviewe, ali htio bi čuti i vaše mišljenje u vezi 2 mobitela:
SE x8 i Samsung l5500 galaxy 5
Ako netko ima vlastitih iskustava, još bolje.
lg optimus 2x? jel ima ko, jel to dobar mob? mislim znam da ima dvojezgreni proc i sve to, ali opet jel dobro optimiziran?
super je sa zadnjim updateom radi odlicno jako sam zadovoljan a imam ga skoro 6 mjeseci..
super je sa zadnjim updateom radi odlicno jako sam zadovoljan a imam ga skoro 6 mjeseci..
Kad je dosao zadnji update?
Jeli to za gingerbread?
Ne nije jos trebao bi doci kroz par dana navodno,v10d update open euro...froyo ali imas gb cm team isto radi jako lijepo