Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.766
|
čitano: 13.759.016
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

http://www.njuskalo.hr/htc-one/prodajem-htc-one-m8-oglas-11290006

Jeli moguce da je ovo fejk oglas? Naime ostali HTC One (M8) su po 1000kn vise na Njuskalu,ovaj je nekako "previse jeftin".

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži. Dogovori primopredaju u Vip centru u samom centru Zagreba (ali na katu di možeš sjest kao čovjek) i na miru usporedi uređaj od tog tipa s onim koji je tamo u ponudi. U prizemlju nek bude par tvojih frendova (za osiguranje) i sve bi trebalo proći ok. To je po meni daleko najbolja lokacija u HR za primopredaju i kupoprodaju i imaš svako pravo biti tamo za radnog vremena, jer se u bilo kojem trenutku možeš odlučiti na kupnju ili potpisivanje bilo kakvog ugovora, a zaposlenici to jako dobro znaju i neće ti nitko ni a reći.

P.S. Osjećaj srama i nelagode ostavi doma. Imaš 3999 razloga.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

koji je best buy trenutno za oko 1000kn, samo android dolazi u obzir

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

koji je best buy trenutno za oko 1000kn, samo android dolazi u obzir

Hmm..

Huawei Y300
?! 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
12 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

WTF? 

I šta je on sa tim htio reći ?  

16 godina
ivanoile kaže...

izgleda kao da je netko s google translate prevodio {#}

a za ovaj huawei y300 iznad, sad ga imam pa mislim mijenjat.. iso bi 1300 kn maksmialno

12 godina
neaktivan

Onda, ovaj HTC nije loš telefon, koristio sam ga par dana, stvarno je dobar !

0 0 hvala 0
15 godina
TheMenstalist kaže...

Onda, ovaj HTC nije loš telefon, koristio sam ga par dana, stvarno je dobar !

Ako vec ide do 1400kn bolje Moto G.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina

WTF?

I šta je on sa tim htio reći ?  

izgleda kao da je netko s google translate prevodio {#}

a za ovaj huawei y300 iznad, sad ga imam pa mislim mijenjat.. iso bi 1300 kn maksmialno

Vjerovatno je netko stran,pa je prevodio sa translate-a,radi dosade cu vidjet koliko navlaci da mu se uplati unaprijed.

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje, uzeo bih novi mobitel pa me zanima dali je bolje kupit mobitel u prodavaonici od te marke (npr. Samsung ducan, Sony Centar, IStyle....) ili kod nekog operatera? I na koju mrezu su kodirani ti mobiteli koji se kupe u ducanu od neke marke

[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skillzor69 kaže...

Imam jedno pitanje, uzeo bih novi mobitel pa me zanima dali je bolje kupit mobitel u prodavaonici od te marke (npr. Samsung ducan, Sony Centar, IStyle....) ili kod nekog operatera? I na koju mrezu su kodirani ti mobiteli koji se kupe u ducanu od neke marke

Ako kupujes bez ppretplate, to jest po punoj cijeni obicno su ducani jeftinji od operatera. A sad dal je otkljucan ovisi dali uzimas na pretplatu ili ne, ako kupujes samo uredaj onda je otkljucan i iz ducana i od operatera, a ako uzimas pretplatu je obicno zakljucan.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina

Evo mali update ovoga sa HTC-om One.

Di2 & EPS FTW!
17 godina

Gledam najave za WP 930 oko 5000,standard nasi ljepu cjenu daju tako da mislim da cu lagano zaobici,sve mi se cini :/

Od svih za sad nekak mi se cini 920 najbolja opcija za sada (cak bi isao na 925 ali 16gb.... :/) jedino sto je nema bar ja nemrem nac u slobodnoj prodaji - kod nas bar, jedino oglasnik 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
cropunk kaže...

Gledam najave za WP 930 oko 5000,standard nasi ljepu cjenu daju tako da mislim da cu lagano zaobici,sve mi se cini :/

Od svih za sad nekak mi se cini 920 najbolja opcija za sada (cak bi isao na 925 ali 16gb.... :/) jedino sto je nema bar ja nemrem nac u slobodnoj prodaji - kod nas bar, jedino oglasnik 

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Nokia+Lumia+925

17 godina

925 ima u prodaji to nije problem naci,ali nju preskacem zbog 16 giga, 920 je problem naci.

Ili mi savjetujes da ipak idem na 925 (da ti gb nisu tolko posebni)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 8:40 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Odi na 920, zbog IPS matrice.

0 0 hvala 1
17 godina

steta sto nema ovako u prodaji, morat cu traziti preko oglasnika jedino.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ima, napiši Nokia Lumia 920 na nabava.net i skroz dolje scrollaj.

0 0 hvala 0
17 godina

vidio sam to da, ali su obiljezeno crno,kao sto i pise na stranicama  - nedostupni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pozdrav, želim kupiti novi mobitel i dvoumim se između Galaxyija S5 i Xperie Z2. Trenutno sam na Iphoneu 4 koji je već dosta star. Dvije najbitnije stavke su mi kamera i fluidnost (softver). 

3 Samsung Galaxy S5
17 Sony Xperia Z2
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 9:01 (goran7700).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trebao bi se dvoumiti između Note 3 i Z2. S5 je raspala pita.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
12 godina
Ako su ti najbitnije stavke kamera i fluidnost, bilo bi ti bolje da gledas Lumie.
Enjoy The Silence
14 godina
odjavljen
goran7700 kaže...

Pozdrav, želim kupiti novi mobitel i dvoumim se između Galaxyija S5 i Xperie Z2. Trenutno sam na Iphoneu 4 koji je već dosta star. Dvije najbitnije stavke su mi kamera i fluidnost (softver). 

Sony Xperia Z2, bez razmišljanja.

15 godina
Deawood kaže...

Odi na 920, zbog IPS matrice.

Pa ja bi mu bas zbog Amoled-a preporucio 925. Inace ne volim Amoled, ali na windows phonu bi ga izabrao prije drugih tipova ekrana jer je puno crne boje u OS-u i tako se stedi nesto na bateriji. Takoder Amoled je bolji za Glace funkciju jer trosi manje baterije. Ja bi u svakom slucaju isao na 925, ne samo zbog ekrana vec primarno manje tezine i aluminija od kojeg je graden obrub, ali ako ti je mislis da ti je 16gb premalo nemas sta razmisljat.

13 godina
protjeran
Zašto mislite da je s5 propali slučaj? Meni se čini sasvim ok, Z2 je jedino bolja po dizajnu i 3GB RAMa

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S5 uz Note 3 nema smisla + ima ono sranje koje omogućava aplikacijama da kradu otiske prstiju. Jedini plus mu je to što je otporan na vodu

Note 3 je za njega avion, da se naći za manje para, djeluje ozbiljnije i pruža više. Sony ne volim. On je za hipstere.
14 godina
odjavljen

Hipstere? Lol

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Hitno trebam informaciju koji su pouzdani web shopovi iz EU i RH? 
Jel ko kupovao kod oscar magno, mobileshop.eu? 

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 14:20 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice