http://www.njuskalo.hr/htc-one/prodajem-htc-one-m8-oglas-11290006
Jeli moguce da je ovo fejk oglas? Naime ostali HTC One (M8) su po 1000kn vise na Njuskalu,ovaj je nekako "previse jeftin".
http://www.njuskalo.hr/htc-one/prodajem-htc-one-m8-oglas-11290006
Jeli moguce da je ovo fejk oglas? Naime ostali HTC One (M8) su po 1000kn vise na Njuskalu,ovaj je nekako "previse jeftin".
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
koji je best buy trenutno za oko 1000kn, samo android dolazi u obzir
koji je best buy trenutno za oko 1000kn, samo android dolazi u obzir
Hmm..
Huawei Y300 ?!
WTF?
I šta je on sa tim htio reći ?
izgleda kao da je netko s google translate prevodio 
a za ovaj huawei y300 iznad, sad ga imam pa mislim mijenjat.. iso bi 1300 kn maksmialno
Onda, ovaj HTC nije loš telefon, koristio sam ga par dana, stvarno je dobar !
Onda, ovaj HTC nije loš telefon, koristio sam ga par dana, stvarno je dobar !
Ako vec ide do 1400kn bolje Moto G.
WTF?
I šta je on sa tim htio reći ?
izgleda kao da je netko s google translate prevodio 
a za ovaj huawei y300 iznad, sad ga imam pa mislim mijenjat.. iso bi 1300 kn maksmialno
Vjerovatno je netko stran,pa je prevodio sa translate-a,radi dosade cu vidjet koliko navlaci da mu se uplati unaprijed.
Imam jedno pitanje, uzeo bih novi mobitel pa me zanima dali je bolje kupit mobitel u prodavaonici od te marke (npr. Samsung ducan, Sony Centar, IStyle....) ili kod nekog operatera? I na koju mrezu su kodirani ti mobiteli koji se kupe u ducanu od neke marke
Imam jedno pitanje, uzeo bih novi mobitel pa me zanima dali je bolje kupit mobitel u prodavaonici od te marke (npr. Samsung ducan, Sony Centar, IStyle....) ili kod nekog operatera? I na koju mrezu su kodirani ti mobiteli koji se kupe u ducanu od neke marke
Ako kupujes bez ppretplate, to jest po punoj cijeni obicno su ducani jeftinji od operatera. A sad dal je otkljucan ovisi dali uzimas na pretplatu ili ne, ako kupujes samo uredaj onda je otkljucan i iz ducana i od operatera, a ako uzimas pretplatu je obicno zakljucan.
Gledam najave za WP 930 oko 5000,standard nasi ljepu cjenu daju tako da mislim da cu lagano zaobici,sve mi se cini :/
Od svih za sad nekak mi se cini 920 najbolja opcija za sada (cak bi isao na 925 ali 16gb.... :/) jedino sto je nema bar ja nemrem nac u slobodnoj prodaji - kod nas bar, jedino oglasnik
Gledam najave za WP 930 oko 5000,standard nasi ljepu cjenu daju tako da mislim da cu lagano zaobici,sve mi se cini :/
Od svih za sad nekak mi se cini 920 najbolja opcija za sada (cak bi isao na 925 ali 16gb.... :/) jedino sto je nema bar ja nemrem nac u slobodnoj prodaji - kod nas bar, jedino oglasnik
925 ima u prodaji to nije problem naci,ali nju preskacem zbog 16 giga, 920 je problem naci.
Ili mi savjetujes da ipak idem na 925 (da ti gb nisu tolko posebni)?
Odi na 920, zbog IPS matrice.
steta sto nema ovako u prodaji, morat cu traziti preko oglasnika jedino.
Ima, napiši Nokia Lumia 920 na nabava.net i skroz dolje scrollaj.
vidio sam to da, ali su obiljezeno crno,kao sto i pise na stranicama - nedostupni.
Pozdrav, želim kupiti novi mobitel i dvoumim se između Galaxyija S5 i Xperie Z2. Trenutno sam na Iphoneu 4 koji je već dosta star. Dvije najbitnije stavke su mi kamera i fluidnost (softver).
| 3 | Samsung Galaxy S5 |
|---|---|
| 17 | Sony Xperia Z2 |
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
Enjoy The Silence
Pozdrav, želim kupiti novi mobitel i dvoumim se između Galaxyija S5 i Xperie Z2. Trenutno sam na Iphoneu 4 koji je već dosta star. Dvije najbitnije stavke su mi kamera i fluidnost (softver).
Sony Xperia Z2, bez razmišljanja.
Odi na 920, zbog IPS matrice.
Pa ja bi mu bas zbog Amoled-a preporucio 925. Inace ne volim Amoled, ali na windows phonu bi ga izabrao prije drugih tipova ekrana jer je puno crne boje u OS-u i tako se stedi nesto na bateriji. Takoder Amoled je bolji za Glace funkciju jer trosi manje baterije. Ja bi u svakom slucaju isao na 925, ne samo zbog ekrana vec primarno manje tezine i aluminija od kojeg je graden obrub, ali ako ti je mislis da ti je 16gb premalo nemas sta razmisljat.
Hipstere? Lol
Hitno trebam informaciju koji su pouzdani web shopovi iz EU i RH?
Jel ko kupovao kod oscar magno, mobileshop.eu?