Koliko mjesecno trosite moba i operater..??..

poruka: 58
|
čitano: 8.887
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

100 Kn mjesečno :

- 250 mb interneta tjedno (~1GB mjesečno)

- neograničene poruke unutar vipa (nema naplate)

- neograničeni pozivi unutar vipa (naknda za uspostavu poziva 0.29kn)

- 0.40 Kn sms ostale mreže... više od stotke im nedam {#}

Fipnet, bonovi

el presidente
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:38 (hsatUSA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Uspostava poziva kosta ko jedna poruka, nek se steraju u k..., zato bonbon nema uspostavu.

1 0 hvala 0
18 godina

10-20 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koliko mjesecno trosite moba i operater..??..
apoteka kaže...

100kn svako dva mjeseca, smiley tarifa

1 mjesec 150mb, drugi kupin 30mb, taman za mail

ali bonbon daje 50mb, tako da iden u njih

Imaj na umu da je bonbon 2G mreža. To znači do 10x sporija veza i podosta veća potrošnja baterije...

EDIT: Što se tiče potrošnje, kako sam trenutno bez mobitela nema je. Imao sam knockout 50 u Tele2 i trošio sam uvijek toliko, rijetko kunu dvije preko granice. Kad sam počeo koristit mobilni internet na tarifi računi su bili veći. Sada mislim prebacit broj na Vip(bonovi), 24 mjeseca dobivam 50kn gratis ako uplatim bon od 50kn. 0,91 pozivi prema svim mrežama, 0,39 SMS, i 15kn(100MB) internet prometa. Zadovoljavajuće. 

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 18:40 (Vapor).
16 godina
neaktivan

Prelazim na Total extra S. 150 minuta prema svim mrežama, 50 poruka, flat internet. Za sve do 28 godina 50kn, za starije 100kn

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 5
18 godina

~70-80kn

----------

2.5h prema svim mrežama

45 sms besplatno mjesečno

125mb interneta

(20lp po uspostavi poziva, 30lp dodatni sms, internet koristim i za 15 sms-ova dnevno sa vip-ove stranice)

----------

uglavnom, od svega toga potrošim eventualno cijeli internet promet..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan

Vipnet, 147 kn mjesečno, pretplata, uzeo one tarife kad su bile 50% popusta zauvijek, pa imam 1 GB interneta, 500 besplatnih poruka i 500 min poziva prema svim mrežama (i fiksnim) uspostava poziva 0.21 lp.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Vapor kaže...
apoteka kaže...

Imaj na umu da je bonbon 2G mreža. To znači do 10x sporija veza i podosta veća potrošnja baterije...

Wait wait:) šta oni pri spajanju na internet nemaju 3G, nego samo edge?!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
neaktivan

Prosjecni mjesecni racun 37kn s pretplatom... - VIP

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:43 (zerocool12).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tmobile, EXTRA tarifa M, oko 220-300 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Inače, od ljeta sam počeo uzimat mobilni internet od Vipa SURF L za 30 kn (200 MB). Sve ok, ne potrošim tolko mjesečno, obnovim dan prije i megabajti koje nisam potrošio se prebace u sljedeći mjesec. E ovaj put sam se malo zeznuo jer je Vip promijenio uvjete i pakete, a nisam pogledao na stranici, a nisam ni dobio poruku na mob od njih tako da sam isto upisao SURF L na 792 i gledam ono WTF??!! Uzelo mi 69 kn (ostalo mi 0.40 kn na računu) i odem brzo na net i vidim da je SURF L sada 69 kn (1 GB), a SURF S je 15 kn (100 MB). Mogli su bar negdje vijest stavit da su promijenili, šta ću svaki dan visit na njihovoj stranici i pratit promjene? Ne, a?

★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
proćerani kaže...
Vapor kaže...

Wait wait:) šta oni pri spajanju na internet nemaju 3G, nego samo edge?!

Čitao sam danas po njihovim forumima i više nisam sam siguran, da li su 2G ili 3G. Neki govore 2 neki 3.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
14 godina
protjeran

A reko mi prijatelj da je ima 3G zato me ovo začudilo:))

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
200-1000kn, Vip Bez Limita 200 (Sad imam limit na 300kn :)
No one is ever truly lost...
15 godina
DiRT kaže...

Inače, od ljeta sam počeo uzimat mobilni internet od Vipa SURF L za 30 kn (200 MB). Sve ok, ne potrošim tolko mjesečno, obnovim dan prije i megabajti koje nisam potrošio se prebace u sljedeći mjesec. E ovaj put sam se malo zeznuo jer je Vip promijenio uvjete i pakete, a nisam pogledao na stranici, a nisam ni dobio poruku na mob od njih tako da sam isto upisao SURF L na 792 i gledam ono WTF??!! Uzelo mi 69 kn (ostalo mi 0.40 kn na računu) i odem brzo na net i vidim da je SURF L sada 69 kn (1 GB), a SURF S je 15 kn (100 MB). Mogli su bar negdje vijest stavit da su promijenili, šta ću svaki dan visit na njihovoj stranici i pratit promjene? Ne, a?

Baš sam to danas primjetio...

Evo malo podataka od mog oca.

Službeni VPN tarifa Komplet 400, nikad ne potroši više od toliko. S tim da su bonusi ogromni, 4GB prometa, neograničeno prema Vipu, ~600min prema drugim mrežama.

Privatni, Bez limita 150(24 mjeseca 50% plaća), dakle 75kn mjesečno. Dođe oko 100kn uglavnom.

18 godina

Ja imam Vipovu tarifu Sve za mene 250, u nju je uključeno:

500 min razgovora prema svim mrežama

400 poruka prema svim mrežama

1 GB podatkovnog prometa

Tarifu sam uzeo dok je bila neka promotivna prodaja tako da plačam samo pola pretplate, znači 125 kn, dok su mi sve pogodnosti ostale...

Znači sve ovo gore plačam 125 kn...

Realno, račun mi je oko 150 kn svaki mjesec (radijska frekvencija  + 28 lipa po uspostavi poziva)

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bonbon ima 3G mrežu... ;)
Moja potrošnja-oko 50kn na Bonbon i oko 20-50kn na tomato broj po mjesecu..
16 godina
vi neki trosite na te mobitele da su to cuda...razumio bih da je u poslovne svrhe, ali trositi 150+ kn mjesecno na mobitel (najvise za net, a vecina vasih mobitela ima WiFi) je po meni previse...kriza je danas (svaka cast ako neko moze svaki mj. dati te novce operateru-razlog zasto nece operateri propasti),ali sto je previse-previse je!

OT
Mozda jednom na godinu kupim bon od 100 kn, inace svaka 2,5 mj. Bon od 50 kn...nije da ne potrosim 50 kn, nego jednostavno nemam svaki mj. Za bon.... Tako da se mj. Snalazim s internet paketom za 10 kn....
Znaci,kod mene je jednostavno-dok imam imam,dok nemam-nemam! :)
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan

Tmobile extra total m 180-200kn

250min prema svim mrezama

150 poruka

flat internet

nikan ne prijedjem 200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vip tarifa od 250kn, ali radi uzimanja akcije Zauvijek 50% prije godinu dana ja plačam 150kn (dodamo radijske frekvencije i PDV + ukljucenja u poziv)

1GB internet

500 minuta

300 poruka 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

(700-1000KM) 3000-4000kn , ubi me eronet :)

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

T-Mobile , Mrak tarifa , 1 GB prometa = cca. 450kn 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina

Extra Total S - računi 140+ kn (ali od veljače s femilijom idem u neku poslovnu, nabrijanu tarifu)

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
Vapor kaže...
apoteka kaže...

EDIT: Što se tiče potrošnje, kako sam trenutno bez mobitela nema je. Imao sam knockout 50 u Tele2 i trošio sam uvijek toliko, rijetko kunu dvije preko granice. Kad sam počeo koristit mobilni internet na tarifi računi su bili veći. Sada mislim prebacit broj na Vip(bonovi), 24 mjeseca dobivam 50kn gratis ako uplatim bon od 50kn. 0,91 pozivi prema svim mrežama, 0,39 SMS, i 15kn(100MB) internet prometa. Zadovoljavajuće. 

Kakav 2G, jednako kao i T-Mobile je. Bar mi se pokazuje 3G simbol u statusbaru uz 3-6Mbits brzinu

Da ne bude skroz OT: trošim nekih 40kn, od čeka 30 otpada na 300MB Internet paket

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 22:47 (power_user).
14 godina

100 kn mjesečno, možda čak i manje, Tele2, Smart Tarifa, Bonovi ... ugl kupim bon, aktiviram Smart tarifu i derem po tome dok je potrošim sve iz paketa ili dok mi ne isteknetih 30 dana i onda opet :D

No lollygagging!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

50 kn bonbon na bonove...

pričam s frendovima, s curom, prema doma koliko hoću jer smo se svi prebacili...

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
t-mobile bonovi mjesecno 50kn
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
protjeran

Paradajz, 50 SMS-a i 50 min. besplatno mjesećno. Tenkiram svakih 5-6 mjeseci tek tolko da SIM ne crkne. Pozivi uglavnom dolazni,poruke samo hića,a ostalo fejs za džabe ;)) ...sve je na PPC-u kojim većinom puštam animirane kinderima kad putujemo negdje,navigam po kaldrmi i odvrnem progressivu kad mi dojadi tišina {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice