Reakcija s gsmarena.com na izlazak Redmi 9i (to je 9A s više RAM-a i pohrane) koja je na tragu svega što sam napisao u 2-3 poruke u ovoj temi u zadnja 24 sata.
eh, računaj da Xiaomi izbacuje uređaje za cijeli svijet i da ima određene modele prema regijama, to što ih mi kupujemo iz Kine je druga stvar.
Eto recimo taj Redmi 9i je namijenjen Indiji i nema ga smisla gledati kao globalni uređaj.
Kad bi se njihova ponuda "razbila" po regijama onda bi tu bilo puno manje uređaja.
Ali da, slažem se da bi bilo urednije kad bi imali 3-4 linije i držali se nekakvih odlika za svaku liniju.
Imaju nešto na EU skladištu i to ide bez dodatnih davanja. Navodno nastoje za sve EU kupce slati preko tog skladišta, ali dobro je to prvo provjeriti. Relativno brzo odgovaraju na upite. Ja trenutno čekam Mi 10 Ultra naručen preko njih, rekli su da ide sa EU skladišta i da je kroz 5-7 dana kod mene, ali za sada još nisam dobio niti potvrdu da je poslan. Prošlo je skoro tjedan dana od uplate.

Kad se kupuje kod Kineza treba biti spreman na čekanje 2-3 tjedna, nekad i 4, a nekad dođe za 1 tjedan. Moj prosjek je nekakvih 15-17 dana.