Točno da, nisam skužio da je stavio Note 4X, uzmi Note 4 Global Version. Zbog budućih nadogradnji androida.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oba su note tako da imaju istu velicinu ekrana i rezoluciju. Ako se ne varam jedina razlika je u procesoru.
I meni se čini da je jedina razlika u procesoru, ali sad gledam i naišao sam na drugi Note 4 sa istim Snapdragonom kakav ima i Note 4x iz prethodnog posta pa mi sad ništa nije jasno...
Dolazi li ovaj mob sa EU skladišta bez dodatnih davanja?
Podržava li naše 3G/4G mreže?
Jel sam mob ok? (Trebam nešto za bolju polovicu ;) )
Oba su note tako da imaju istu velicinu ekrana i rezoluciju. Ako se ne varam jedina razlika je u procesoru.
I meni se čini da je jedina razlika u procesoru, ali sad gledam i naišao sam na drugi Note 4 sa istim Snapdragonom kakav ima i Note 4x iz prethodnog posta pa mi sad ništa nije jasno...
osobni savjet je da ne kupujes mediatek verziju
moze i onaj koji nije international imati global rom, moze i ovaj mediatek imat global rom.
stvar je u tome da international verzija pozdrava neke frekvencije koje note 4x ne podrzava
http://www.honorbuy.com/1095-redmi-note-4x-official-global-32gb-black.html scroolajte malo dolje i vidjet cete mreze...
Dolazi li ovaj mob sa EU skladišta bez dodatnih davanja?
Podržava li naše 3G/4G mreže?
Jel sam mob ok? (Trebam nešto za bolju polovicu ;) )
-da, dolazi + dhl postarina 30$ na tu cijenu
mobitel je u redu stvarno, ali mozda da uzmes redmi 4 ili redmi 4x zbog toga sto imaju puno bolju bateriju i malo bolji procesor te mislim da su kvalitetnije izrađeni. naravno da neces puno pogrijesiti sa 4a, ali za 100-200 kuna po meni je puno bolje kupiti 4 ili 4x
Koja je razlika između Xiaomi Redmi Note 4X i Xiaomi Redmi Note 4? Te koja je razlika izmedu obicne i international verzije, a vidim i da je ovaj Note 4 Global ROM?
Ja sam išao na Note 4x.
Ako se ne varam, razlika je u procesoru. Note 4x ima nešto slabiji procesor, međutim, štedljiviji je što se tiče baterije.
Tako da biraš između malo boljih performansi i dužeg trajanja baterije.
Ništa ne ostavljam nezavrš
| 8 | Xiaomi Mi 6 |
|---|---|
| 1 | ZTE Axon 7s |
A ti to kupuješ telefone koji ne postoje ili šta?
Daj se javi kad nešto izađe u prodaju, kad se bude znala cijena i kad budu dostupne recenzije.
A ti to kupuješ telefone koji ne postoje ili šta?
Daj se javi kad nešto izađe u prodaju, kad se bude znala cijena i kad budu dostupne recenzije.
Mi 6 je u predprodaji, a Axon 7s izlazi sada u 5 mjesecu.
Uostalom, zanima me mišljenje ljudi a ne pametovanje.
Mi 6 je u predprodaji, a Axon 7s izlazi sada u 5 mjesecu.
Uostalom, zanima me mišljenje ljudi a ne pametovanje.
Zanima te mišljenje ljudi, a nitko živ nema te telefone? Na osnovu čega bi netko trebao dati mišljenje?
Daj nemoj spamat temu sa glupostima.
Zanima te mišljenje ljudi, a nitko živ nema te telefone? Na osnovu čega bi netko trebao dati mišljenje?
Daj nemoj spamat temu sa glupostima.
U ruci nisam imao Oneplus 3T npr. i zato ne mogu o njemu imati mišljenje? Pola ljudi ovdje nije imalo Oneplus npr. pa su dali mišljenje o njemu.
Obožavam ljude poput tebe koji se ne drže teme nego pametuju drugima, pretpostavljam jer se ne usudiš u stvarnom životu.
Ako imaš daljnja pametovanja imaš pp, ostavi se rasprave van teme.
Nije mi toliko važan zvuk, da li sve te prednosti Axona nadoknađuju razliku u generaciji procesora?
Imam 3T i ako je bitno softversko iskustvo, definitivno i njega uzeti u obzir
Odgovor iz prve ruke (Metal, nakon 8-9 mj pogona). Baterija je ok ali treba neke stvari podesiti da ju softver ne potrosi svaki dan:
- ne koristiti originalni cover case koji dolazi u paketu
- nazalost preporuka je staviti ga na 3g/2g a ne forsirati 4g
- nazalost, Fingerprint takodjer zdere struju kao i automatsko podesavanje svjetline ekrana
- naravno, ne drzati BT permanentno ukljucen, te Lokaciju (dokle god ti bas ne treba) iskljuciti ili staviti na WiFi+GSM (bez GPSa)
[ u vecoj ili manjoj mjeri to su korisni savjeti z sve telefone, posebice na Androidu 6 i 7]
Bez tih 'preinaka' Metal trosi po noci do 5-6% baterije na sat, dakle ako samo miruje i nista ne radis, baterija ode za manje od 24 sata.
Uz gornje 'preinake', u mirovanju/spavanju trosi cca 1% na sat, tako da na kraju sve ovisi o samom korisniku koliko dnevno visi na ekranu.
Btw, to im je slucajno jedan prilicno dobar model, pogotovo sto se tice omjera cijene i performansi. Korisnici (koji si ne podese gornje stvari!!!i) prvenstveno/jedino se zale na veliku potrosnju struje u mirovanju.
Sto se ne bi mogli reci za ostale nj modele kao Armor, Gemini sl., gdje se ljudi naveliko zale da GPSu trebaju minute da se pozicionira i sl. horor price.
Uspio sam upiknut jednog metala za 71$ na rasprodaji, baš je u dolasku,
pa me zanima jedino zašto oriđiđi cover ne valja?
Ostalo su poznate stvari, koje vrijede za sve mobitele sa slabašnim baterijama.
Evo, da se javim kad je došo paket
Xiaomi Mix 4/128 (orginal kožna maska koja je još u kutiji)
Xiaomi Gamepad
Xiaomi handsfree slušalica (za ovo ne znam kak su dogovorili jer je brat plaćal)
Xiaomi Mi Band 2 (dobiven gratis kao jedan od prvih kupaca)
Kaljeno staklo (isto gratis)
I 2 maske s aliexpressa...
Mob je stigo s china romom, nikakav žnj vendor rom kak inače dolazi od drugih, znači unlock bootloadera i flash je bil jednostavan, bez ikakvih komplikacija..
Kupljeno preko flokija od trustbuya... sve isprobano, sve radi... Stavio bi jučer ali smo zauzeli cijelo poslijepodne isprobavanjem svega i svačega, a i prebacivanjem aplikacija sa starog moba (xiaomi note 4g)
Može molim te link od tog lika ili mail ili broj neki? Vidim da je pobrisao od strane moderatora...jos sam ga onda pitao za Mi Box dal moze nabavit internacional verziju
Zato jer ima magnet i telefon prepoznaje da je poklopljen - ali, cover nema tzv. S-View a glupi telefon misli da ima, pa umjesto dubokog spavanja ukljucuje sat i mltimedijsku kontrolu na ekranu. Nema postavki da se to iskljuci, ne moze se ni ako se stavi root.
Ostalo jesu vise-manje poznati i opceniti problemi s potrosnjom baterije na AOSP MM/N.
Btw, telefon nema LEDicu tako da u FB treba iskljuciti LED notifikacije, u protivnom FB dize wake-lock sto je nekima takodjer onemogucavalo duboko spavanje te praznilo 30-ak% baterije preko noci.
kad te nadem a naci cu te ..
gdje si našao tako jeftino i dali ima još
Nema, ja sam uzeo predzadnjeg i dok sam plačao već je i taj otišao.
Moze pomoc?
Nalazim se trenutno u Švicarskoj, kada bih narucio mobitel iz Kine ili koji se nalazi u Europi na lageru.. Ima li carine za Švicu i koliko?
Da li da naručim Mi 6 i zaštitu sa oppomart-a?
Jesu li oni pouzdani? Ima li netko pouzdaniji?
Honorbuy nažalost nema još zaštita za mob a i skuplji je ako se želi brža isporuka.
www.eudirect.shop
Pozdrav ! Koji kinez je najbolji izbor do 200 dolara. Mislim sa honorbuya uzeti
Ima li šta bolje od Xiaomi redmi nota 4 u cjenovnom rangu do 200 dolara
Ugodno iskustvo s Tiny Dealom. Narucio Le Leco Le Max 2 i dosao nakon 7 dana iz Europe. Da zivim u Zagrebu dosao bi nakon 3 dana.
Nekom ugodno, a nekom neugodno. Moj od 19. 4. putuje, ali nikako da doputuje.