"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.525
|
čitano: 7.067.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Gam3r kaže...
krilosss7 kaže...

Pozdrav, šta bi mi mogli preporučit za 200-ak $ da je iz EU. Najbitnije mi je da radi fluidno i da ima velik ekran( naravno FHD ili bolje). Ja sam uspio viditi UMI Super i LeTV 1 pro . Hvala unaprijed.

Ili Letv ili Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Hvala na prijedlogu, mada koliko vidim ovaj LeTV je malko. Također još sam našao ovaj LeTV 2, medjutim ne znam koliko je pouzdana trgovina.

14 godina
neaktivan
frulex kaže...
Bombilakus kaže...

Samo jedna napomena koju sam zaboravio reci ekipi, Jiayu S3 koji sam imao prethodno mi je zamalo eksplodirao. Koristio sam oni njemacki rom sta ima ono brzo punjenje. Nakon dva takva punjenja baterija se toliko napuhala da mi je iskrivila ekran i izbila zadnju masku. Eto pa pripazite ;) 

Hm, zanimljivo, ja sam ga prije par mjeseci isto punio na 1.7A (možda 4-5 puta), ali nije ostavilo nikakvih posljedica na bateriju/e. Svejedno, nisam to vise omogucio jer mi se ionako cistom logikom cini da bi moglo biti kakvih-takvih posljedica ako punis bateriju deklariranu na 1A s 1.7A, bez obzira na određene sigurnosne margine...

Ja sam koristio punjac od 2A i sve je bilo super al po onome sta sam uspio razumijeti radi se o tome da jednostavno hardware na mobitelu ne moze to podnijeti. Recimo ima jedan kontakt izmedju punjaca i baterije, na normalnom telefonu je tu 1.25 žica na jiayu je ispod milimetra i valjda se ona pregrije i onda prenosi toplinu po maticnoj itd itd. Uglavnom oprez :)

17 godina
Rom je 11s,navodno najnoviji,90 % roma je uredno prevedeno,ostalo je na engleskome,nema kineskih hijeroglifa.

LTE uredno hvata 30-70 mbps u Osijeku/Sl.Brod,zna se prebaciti na 4G ili rijetko gdje 3G,no to je do pokrivenosti signalom.

Baterija,a nije me oduševila,2h30 min kroz 12 sati,no čim rootam i pocistim i greenificiram,mislim da će skočiti barem sat vremena.

Ipak je 2K ekran i 5.5",nije ni LG G3 bolji.
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Rom je 11s,navodno najnoviji,90 % roma je uredno prevedeno,ostalo je na engleskome,nema kineskih hijeroglifa.

LTE uredno hvata 30-70 mbps u Osijeku/Sl.Brod,zna se prebaciti na 4G ili rijetko gdje 3G,no to je do pokrivenosti signalom.

Baterija,a nije me oduševila,2h30 min kroz 12 sati,no čim rootam i pocistim i greenificiram,mislim da će skočiti barem sat vremena.

Ipak je 2K ekran i 5.5",nije ni LG G3 bolji.

Vjerovatno ta rezolucija pojede bateriju :) Al uredjaj izgleda super sto se dizajna tice ;)

17 godina
LTE...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ja na lte-u dobijem oko 80Mbps, ti si spor :D

http://imgur.com/XHeO7wt

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Bok! Jel mi moze netko samo dat informaciju jel postoji kakva garancija na mobitele narucene putem aliexpressa, tocnije ovaj Seller http://www.aliexpress.com/store/342812 Xiaomi Redmi 3 Pro :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
krilosss7 kaže...

Pozdrav, šta bi mi mogli preporučit za 200-ak $ da je iz EU. Najbitnije mi je da radi fluidno i da ima velik ekran( naravno FHD ili bolje). Ja sam uspio viditi UMI Super i LeTV 1 pro . Hvala unaprijed.

Meni na oba piše "This product can't be shipped to the selected region." kad odaberem UK, Spain ili Italy.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
krilosss7 kaže...

Meni na oba piše "This product can't be shipped to the selected region." kad odaberem UK, Spain ili Italy.

Da, ali ono uz ovo oslobađaju carinu.A i vidio sam par komentara ljudi iz HR i dali su 5 zvjezdi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2016 23:05 (krilosss7).
13 godina

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
anelko kaže...

Nažalost, nema shipping za HR. :(, a i manji je ekran.

12 godina
neaktivan

pozdrav ekipi

Uzeo bih mami kineza sa velikim ekanom pa me zanima šta mislite o ovom uređaju http://www.honorbuy.com/785-xiaomi-mi-max-64gb-smartphone-gold.html , nemam nikakvih iskustava s kinezima pa molim mišljenje onih koji imaju iskustva.

hvala unapijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Lijep pozdrav svima.
Konacno sam se odlucila sama naruciti kineza :) (imam vec jednog ali sam uzela preko njuskala).
Molim Vas za link (ukoliko netko ima) za LeTV LeEco2 da je iz europskog skladista ili kako mi je vec najisplativije. Hvala Vam unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sa xiaomi nemozes fulat , rn3/ pro je dovoljno dobar za sve
17 godina
Fsoulf kaže...
Lijep pozdrav svima.
Konacno sam se odlucila sama naruciti kineza :) (imam vec jednog ali sam uzela preko njuskala).
Molim Vas za link (ukoliko netko ima) za LeTV LeEco2 da je iz europskog skladista ili kako mi je vec najisplativije. Hvala Vam unaprijed

Trenutno u svim shopovima imas samo zlatnu boju koja malo vuce na laganu rozu, al posto se iz teksta moze zakljucit da si zensko mislim da nebi trebalo bit nikakvih problema oko boje 

Imas dvije opcije , prva je vise poznat shop al par kuna skuplji 

1) http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Letv-LeEco-Le-2-X620-MTK6797-Deca-Core-FDD-LTE-Cell-Phone-Android-M-5/1153179_32658312641.html  - Moras uzet DHL slanje tako da ne moras placat carinu jer DHL-om ti dode kao da je iz EU , cijena ti je sa DHL-om $235.78

2) http://www.oppomart.com/letv/l2.html  Kod narucivanja moras uzet EU Expedited Shipping(8-12days,No tax,No VAT) .. I zajedno s tim shippingom uredaj te ispadne $218.95

12 godina
neaktivan
Prije bi dobio predsjednicu osobno na mobitel nego dhl...

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Fsoulf kaže...
Lijep pozdrav svima.

Trenutno u svim shopovima imas samo zlatnu boju koja malo vuce na laganu rozu, al posto se iz teksta moze zakljucit da si zensko mislim da nebi trebalo bit nikakvih problema oko boje 

Imas dvije opcije , prva je vise poznat shop al par kuna skuplji 

1) http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Letv-LeEco-Le-2-X620-MTK6797-Deca-Core-FDD-LTE-Cell-Phone-Android-M-5/1153179_32658312641.html  - Moras uzet DHL slanje tako da ne moras placat carinu jer DHL-om ti dode kao da je iz EU , cijena ti je sa DHL-om $235.78

2) http://www.oppomart.com/letv/l2.html  Kod narucivanja moras uzet EU Expedited Shipping(8-12days,No tax,No VAT) .. I zajedno s tim shippingom uredaj te ispadne $218.95

Također ima i ova opcija gdje pri naručivanju odabere se opcija za EU Express i dođe bez carine i pdv-a, samo ne znam koliko je siguran ovaj Spemall- https://www.spemall.com/Letv-2-LeEco-2-3GB-RAM-32GB-ROM-5-5-Inch-Deco-Core-Smart-Phone_g.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 13:21 (izzy705).
17 godina
11glava11 kaže...
Prije bi dobio predsjednicu osobno na mobitel nego dhl...

Pa ako danas zoves neradni je dan (praznik) pa nije cudo sto ih nemos dobit..

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 14:49 (MarioVk).
12 godina
neaktivan
Zaboravio sam na to 😂 zato sto mi pise da je doslo u zg kao arrived pa sam mislio pitat hoce li dostavit sutra

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lega72 kaže...

pozdrav ekipi

Uzeo bih mami kineza sa velikim ekanom pa me zanima šta mislite o ovom uređaju http://www.honorbuy.com/785-xiaomi-mi-max-64gb-smartphone-gold.html , nemam nikakvih iskustava s kinezima pa molim mišljenje onih koji imaju iskustva.

hvala unapijed

Pa trebao bi biti dobar mob, no sumnjam da bas taj model zbog velicine i tezine ima puno osobnih iskustava kod nas, a inace, imas ga tu 250 kn jeftinije nego na Honoru: LINK

16 godina

sorry...ali triba mi brzi odgovor. Jeli ima koji popust/kod za kupovinu moba na XIAOMIforsale.
Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Stigo mi je alat za promjenit ekran.SAD me zanima kakvo ljepilo treba upotrijebiti za taj proces ?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Dobis sa ekranom te trake

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni te trake nista nisu drzale. Imas uv ljepilo. Ja sam s njim rijesila i sve je bilo super
18 godina

Ma a kasnije dok ides skidat sve potrgas. Kupe se onda kvalitetnije trake. Nije to neka cifra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ma mislio sam ja uzeti trenutno ljepilo.i gotovo ali znam da će mi se ekran ponovo razbiti jer mi stalno ispada.Gdje mogu kupiti te trake?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Trebalo bi biti u gradevinskom materijalu, mozes pogledati i u knjizarama. Dvostranu samoljepljova traku trazi
12 godina
neaktivan
Narucio sam 9.6. s alija dhlom a doci ce mi sutra na vrata paket,,pa evo vama ostalima orijentir

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Moj je paket iz kine poslan 21.6 u 23:00 i danas je vec u UK

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice