"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.700.779
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav ekipa.

Molila bih savjet.

Kupujem mobitel, ali potrebno mi je da je:

- dual activ sim

- dobra kamera

- brz

- dobra baterija

Naravno i da je dobra cijena.

Našla sam ovaj model:

www.aliexpress.com/item/Original-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-4GB-RAM-64GB-ROM-4G-Intel-Z3580-2-3GHz-5-5/32461402069.html?spm=2114.01020208.3.2.mZflNh&ws_ab_test=201526_3,201527_4_71_72_73_74_75,201409_5

sa 4gb rama i 32 gb rom izađe me 259 dolara.

Mislite li da je ovo dobra cijena, i dali je ovo dobar mob?

Uglavnom ispunjava moje zahtijeve, jedino ne znam kakva je kamera.

Molim vas savjet, ako ima nešto bolje slobodno i to predložite.

Hvala puno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Stavio si link na TD-SCDMA verziju koja je za kinesko trziste.

PLAVAmala kaže...

www.aliexpress.com/item/Original-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-4GB-RAM-64GB-ROM-4G-Intel-Z3580-2-3GHz-5-5/32461402069.html?spm=2114.01020208.3.2.mZflNh&ws_ab_test=201526_3,201527_4_71_72_73_74_75,201409_5

Dobro procitaj oglas. Budi spremna da ne kupujes novi uređaj nego refurbished kako i stoji u oglasu: Item Condition:Refurbished

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 18:32 (majdo).
12 godina

Ne znam sto uospte gledas na ovoj stranici, pored toliko provjerenih i sigurnih shopova 

www.phonespal.com/xiaomi-mi-4c-to-feature-infrared-port/ http://www.phonespal.com/xiaomi-redmi-note-4g-review/ http://www.phonespal.com/cubot-x9-review/ http://www.phonespal.com/doogee-dg580-review/

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ajoj, hvala puno MAJDO sad sam tek vidjela.

A ovo mi nekako izgleda prejeftino da bi bilo istina ---- http://www.aliexpress.com/item/Stock-For-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-Intel-Atom-Z3580-Quad-Core-2-3GHz-FDD-LTE-4G/32391798177.html?spm=2114.01020208.3.18.vjD6NE&ws_ab_test=201526_5,201527_3_71_72_73_74_75,201409_2  

4GB + 32GB novo izađe 250,99

dali je ovo u redu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 18:45 (PLAVAmala).
14 godina
neaktivan

Linkaš mi onda verziju za europsko tržište? I kako ste zadovoljni s baterijom na redmi note 2?

13 godina
neaktivan
Imas link di mogu narucit??
Lenovo k3 ili meizu note
10 godina
neaktivan
PLAVAmala kaže...

Ajoj, hvala puno MAJDO sad sam tek vidjela.

A ovo mi nekako izgleda prejeftino da bi bilo istina ---- http://www.aliexpress.com/item/Stock-For-ASUS-Zenfone-2-ZE551ML-Intel-Atom-Z3580-Quad-Core-2-3GHz-FDD-LTE-4G/32391798177.html?spm=2114.01020208.3.18.vjD6NE&ws_ab_test=201526_5,201527_3_71_72_73_74_75,201409_2  

4GB + 32GB novo izađe 250,99

dali je ovo u redu?

Na ovo trebas platiti jos PDV i valjda nesto carinskoj posti.

Mozda bi bilo bolje, da narucis sa EU dostavom (bez PDV idodatnih troskova), ovaj telefon ti sa dostavom i Root Firmware installation dodje $ 309.98.

A za tebe @Zec_94 Lenovo K3 ili MEIZU M2 Note 2 plus troskovi dostave nekih $ 22,00.

Kod merimobiles je 12 mjeseci EU garancija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 3:19 (MicaCof).
10 godina
neaktivan

Happy Hour na Pandi (ovaj tjedan), danas na meniju Redmi 2 za $90 + nas PDV ili Pandin Tax Insurance...:

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Monday

(pocinje u 13 PM danas/ponedjeljak po nasem vremenu, treba biti medju prvima jer po toj cijeni prodaju samo pet telefona, potom nekoliko po $95)

Takodjer, kupon: ss99 (mislim da nije za Happy Hour nego 15% za 'obicne kupovine preko $209)

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
MicaCof kaže...

Na ovo trebas platiti jos PDV i valjda nesto carinskoj posti.

Mozda bi bilo bolje, da narucis sa EU dostavom (bez PDV idodatnih troskova), ovaj telefon ti sa dostavom i Root Firmware installation dodje $ 309.98.

E hvala puno, ima li neki trik na koji moram paziti, ili neki popust za iskoristiti?

Vidim da su mi dali neke bodove, vjerovatno za registricaciju (Your Reward Points: 2,010 MM Points = $20.10)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 13:23 (PLAVAmala).
14 godina
neaktivan
Samo kod odabira metode slanja biraj EuroLine ili tako nesto to je da bude poslano s EU skladista
10 godina
protjeran
majdo kaže...
Samo kod odabira metode slanja biraj EuroLine ili tako nesto to je da bude poslano s EU skladista

A, da, jesam, ali to mi poskupljuje za 24 dolara, ali dobro, ako tako mora biti....

Znači li to da kad izaberem EuroLine sigurno ide sa EU WAREHOUSE?

Jer kad idem iz izbornika u eu warehouse  nemaju taj model na stanju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 14:16 (PLAVAmala).
10 godina
neaktivan

Koliko je meni poznato, nema dodatnih troskova, pitala sam jih, kad sam sama narucivala mob. No, nije mi jos dosao, tek sam ga prije par dana narucila, pa ne mogu 100% tvrditi. Mozda je več neko drugi narucivao u merimobiles?

14 godina
neaktivan

Upravo tih 24$ vise ti ušteđuje jos cca 35-40$ koje neces morati dati za PDV.

U pravilu bi trebalo biti tako da ide s EU skladista, najbolje im mozda jos dodatno poslati mail ako si nesigurna da vidis kakvo je stanje i imaju li mogucnost poslati ga s EU skladista.

10 godina
protjeran

Pitat ću ih, jer ako ću imati dodatne troškove onda je ovo preskupo.

Ako je to ukupna cijena, onda bi bilo ok..

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Na žalost nemaju.

Naišla sam na ovu stranicu ;

http://www.eglobalcentral.eu/asus-zenfone-2-ze551ml-4g-dual-sim-64gb-sim-free-unlocked-black.html    

dali netko ima iskustva  snjima, čini se da su i oni u EU

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oce se ikad rijesit problem oko kamere za xiaomi note 4g??
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@Zec_94

(Zaboravio sam citirati tvoj post vezan za mobitel do 1500kn za tvog brata...)

Uzmi u obzir i Asus Zenfone 2, izade nekih 1400kn(ako se plati 22$ dostave(salju iz Kine u EU pa nama i nema nikakvih dodatnih davanja) i iskoristi 5$ popusta...

http://merimobiles.com/asus-zenfone-2-ze551ml-2gb-ram-16gb-5-5inch-fhd-intel-atom-z3560-lte-nfc-p-meri10978.htm

Ili ako nade LG G2 na njusci...

Prodi malo merimobiles, ima dobrih ponuda, racunajuci na tu opciju bez ekstra davanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 19:15 (Chriss).
13 godina
PLAVAmala kaže...
majdo kaže...

A, da, jesam, ali to mi poskupljuje za 24 dolara, ali dobro, ako tako mora biti....

Kad salju Euroline-om, onda to ide iz Kine pa u neku EU zemlju i onda nama i zato nema zaustavljanja na carini i placanja PDV-a...

I stigne ja mislim za do 10dana.

Sto se tice popusta, kao sto je vec spomenuto, od onih 20$ pri registraciji se moze iskoristiti samo 5$(mozda i vise s obzirom da je narudzba od preko 200$).

Ugl. taj 4/32GB model izade nekih 1800kn sve skupa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 19:03 (Chriss).
10 godina
protjeran
Chriss kaže...
PLAVAmala kaže...
majdo kaže...

Kad salju Euroline-om, onda to ide iz Kine pa u neku EU zemlju i onda nama i zato nema zaustavljanja na carini i placanja PDV-a...

I stigne ja mislim za do 10dana.

Sto se tice popusta, kao sto je vec spomenuto, od onih 20$ pri registraciji se moze iskoristiti samo 5$(mozda i vise s obzirom da je narudzba od preko 200$).

Ugl. taj 4/32GB model izade nekih 1800kn sve skupa.

Da, to ima smisla. Skinulo mi je 10 dolara s popustom. Uzet ću to pa šta bude.

Hvala

10 godina
neaktivan

jel ima koga da je naručivao na aliexpressu preko Upbeatop? Koliko ste čekali na dostavu tj. obradu narudžbe?

Naime, ja sam naručio prije 2 tjedna i još mi piše da obrada narudžbe još traje. Naručio sam DHL-om.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sutra izlazi Xiaomi Mi4c
10 godina
neaktivan
Izgleda odlicno ovaj Mi4c, posto nemam jos devizni racun pricekat cu jos malo i vidit cjenukakva ce bit na alliu, ili to ili xrnote 2
16 godina

Koji je najbolji izbor sa 5" ili manjim ekranom? Negdje do $300, naravno poželjno i manje. 

Sve ovo što bi meni bilo zanimljivo je 5.5", a bratiću, koji kupuje, je to preveliko. Ovi manji malo manje koštaju, ali svi imaju lošije ekrane i dosta slabije baterije koliko vidim. Mi4c mi se čini kao odličan izbor, ali ne znam koliko će trebati čekati da ga budemo imali mogućnost kupiti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 18:47 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Par odgovora:
Za 5 incha HD je sasvim dovoljan.
(Veliki) ekran je najveci potrosac baterije, manjem je dovoljna i manja baterija.
Manji ekran, manji gabaritii, manja baterija, laksi telefon.
Meizu M2 (Mini) ne treba cekati, u prodaji je.
17 godina
power_user kaže...

Koji je najbolji izbor sa 5" ili manjim ekranom? Negdje do $300, naravno poželjno i manje. 

Sve ovo što bi meni bilo zanimljivo je 5.5", a bratiću, koji kupuje, je to preveliko. Ovi manji malo manje koštaju, ali svi imaju lošije ekrane i dosta slabije baterije koliko vidim. Mi4c mi se čini kao odličan izbor, ali ne znam koliko će trebati čekati da ga budemo imali mogućnost kupiti.

ja bi pricekao Lenovo Vibe P1m, 5" ekran, 720p, 4000mah baterija. trebao bi uskoro biti  dostupan..

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1m-7540.php

720p je i vise nego odgovarajuca rezolucija za tu dijagonalu (ni sa 540p na Zopu nisam imao problema) a svakako moze pomoc ovoj ogromnoj bateriji u duljem battery lifeu.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan

tko ima meizu mx4pro da je voljan napisati malo o njemu, zapeo mi je za oko jer mi je skoro pa najbitnije kod moba kamera i ekran

0 0 hvala 0
17 godina
Znam da nije odgovarajuca tema ali mozda znate.
Trazim tablet za dijete i mislim uzet neki iz Kine.
Postoje kakvi brandovi koji su brand name u Kini? Neki proizvodac mobitela koji je brand name a da radi i tablete.
Neke preporuke? Eventualno nabrojite brand name kineze pa si ja provjerim ako proizvode tablete.

Thx
10 godina
neaktivan
Uzmi Xiaomi Mi Pad, taj ti je najbolji.
17 godina
Nekaj blize 10" trazim.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice