Evo ga u rukama je haha, za jedno pola sata sat kad napunim bateriju od fotića. :):)
Uglavnom poklon je gumena prozirna maskica, kaljeno staklo screen protection i dva seta običnog screen protectiona.
Evo ga u rukama je haha, za jedno pola sata sat kad napunim bateriju od fotića. :):)
Uglavnom poklon je gumena prozirna maskica, kaljeno staklo screen protection i dva seta običnog screen protectiona.
Mislin da cu pricekat jos koji tjedan jer vidim da ste vecina trenutno naarucili redmi note2 p da vidim sta kazete.
Sta mislite kad izlazi Mi5?? I kolika bi mu cijena trebala bit??
Super, tebi sve pise.
Ja sam kupio od istog sellera chigona.
Dobio sam samo jedan tracking, i od ponedjeljka ujutro pise da je kao u Gatwick uk i ne mijenja se..
Nema onog tvojeg putovanja iz hong konga to leipziga itd...
Same here za obican redmi2. Mozda magicno proradi sutra iako ne vjerujem buduci fali drugi tracking. Negdje je zapelo :D
Zasključio bih da ovaj seller ima svih 5 boja originalnog case-a. Jučer sam tražio, ali nalazio sam samo zelenu, crnu i plavu. Ovdje izgleda da ima i rozu te narančastu.
Zna li itko jesu li Xiaomi MiBand narukvice kompatibilne s Android 5.0+ (MIUI 7)? Isprika ako je bilo već tih upita/odgovora.
Poz ekipa,
Dali ovo dhl-om kad se doplati stvarno dode bez ikakvih carinskih troskova
Direktno u ruke dostava. Carina se odradi prilikom ulaska u EU (u UK-u) kao sto je i navedeno u opisu procesa shippinga.
I daj gurni 32gb ili vecu karticu unutra da svima bude srce na mjestu dok vide da radi 
Zna li itko jesu li Xiaomi MiBand narukvice kompatibilne s Android 5.0+ (MIUI 7)? Isprika ako je bilo već tih upita/odgovora.
Naravno, bez problema radi na Kitkatu i Lollipopu.
(osobno sam probao MIUI6, CM12.1 i sada na MIUI7)
Hahah mogu gurnit jedino 16 class 10 samsungovu.
http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-Hard-Case-for-Xiaomi-Xiaomi-Redmi-Note-2-High-Quality-Plastic/32439305835.html
Zasključio bih da ovaj seller ima svih 5 boja originalnog case-a. Jučer sam tražio, ali nalazio sam samo zelenu, crnu i plavu. Ovdje izgleda da ima i rozu te narančastu.
Ne znam, ovi plasticni gumbi s desne strane mi se cine li la, tesko da nece puknut jednog dana. Ali ne izgleda lose, jedino moze biti problem da se boja pocne guliti s vremenom ako je china crap kvaliteta :)
Ne vidim razloga zasto miband nebi radio? Samo blutut mu treba, evo ekipa ih s nexusom cak koristi uspjesno....
Ne znam, ovi plasticni gumbi s desne strane mi se cine li la, tesko da nece puknut jednog dana. Ali ne izgleda lose, jedino moze biti problem da se boja pocne guliti s vremenom ako je china crap kvaliteta :)
Ne vidim razloga zasto miband nebi radio? Samo blutut mu treba, evo ekipa ih s nexusom cak koristi uspjesno....
Caseovi su originalni od Xiaomia pa ne bi smjelo biti problema. Matirani su kao i telefon.
Budući da za sad, kolko sam vidio, nema druge opcije osim uzet bijelog (kojeg sam i naručio jučer), ovo mi se čini kao dobra solucija da ga se malo pofarba, a da i ne izgleda kao da ima maskicu.
Iako, radije bih volio kupiti originalni stražnji poklopac u boji. Vidio sam da ima i žutih, al za sad nema nigdje za kupiti. Valjda bude uskoro i to...
sad ste me stavili na razmišljanje da prodam svoj lenovo k3 note i da kupim ovak Xiaomi zbog bolje podrške itd...makar sam full zadovoljan sa lenovom
koja je razlika izmedu obicnog redmi note 2 i prime verzije?
Ajme jedva cekamo da nas stigne!! Narucen je jucer popodne i sa popustom me je dosa ravno 150 dolarica. Ajde jedva cekam slike!!!
Običan: Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53, 16 GB, 2 GB RAM - 2 GHz model
Prime: Octa-core 2.2 GHz Cortex-A53, 32 GB, 2 GB RAM - 2.2 GHz model (još ga nema za naručiti)
@jura: Mislim da nema potrebe. Ja sam se još do jučer premišljao između Xiaomia, Lenova i Meizua. Mislim da nema greške šta god da se uzme.
Normalno da nema greske, ali kod Xiaomi-a barem imaš long term support.
Same here za obican redmi2. Mozda magicno proradi sutra iako ne vjerujem buduci fali drugi tracking. Negdje je zapelo :D
I meni isto, nema nista u messages od itema kako kaze kolega.. Poslao sam poruku chigonu, di je zapelo haha
Jel moze netko kad mu stigne Redmi Note 2 potvrditi da uredjaj ima utor za SD?
Jel moze netko kad mu stigne Redmi Note 2 potvrditi da uredjaj ima utor za SD?
Srsly jos uvijek raspravljamo o tome? 
Majku mu, svi videi na youtube pokazuju mirkoSD slot, em svi selleri navode mirkoSD support. Cak i kineska verzija 
Ajde bude Vapor slikal 
I meni isto, nema nista u messages od itema kako kaze kolega.. Poslao sam poruku chigonu, di je zapelo haha
ja jos prekjucer narucio i dalje nema tog drugog tracking broja
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Evo došla i 32GB verzija kod Chigona.
212$ s DHL-om
Ja sam u petak platio navecer.. pa se procesuiralo dan skoro.. i u pon je kao poslano.. ali taj tracking stoji na uk
Ja narucio jucer u ovo vrijeme od Chigona. Poslano prije 10 minuta.
Najbolje da im posaljes upit.
Ja sam zahvaljujuci tebi i tvojem info narucio od tog sellera. 24 sata poslije tebe. Nije nikako normalno da je meni vec poslano a tebi nije...
Pametnije ti je da pitas prodavaca nego nas ...
Ajmo vapor di su komentari :)
Pametnije ti je da pitas prodavaca nego nas ...
Prodavac ima losi rating za komunikaciju :D
Valjda mu je dosta ljudi koji postavljaju pitanja gdi je mobitel i dal podrzava sd kartice 
PS Nije losa cijena za 32GB model, 22usd razlike. To je cijena 32GB kartice tak da whatever meni. A brzi proc nece trebat. Jedino se dvoumim dal staviti 32 ili 64gb karticu. Sestra voli slikat i snimat pa 64GB zvuci sigurnije...
Da li si uspio naći neku recenziju za taj acer liquid Jade plus?
Imaš li više informacija od nekog tko ga ima?
A sta je, obuzela vas euforija? Nesto ste se raspisali zadnjih par dana pa ovi s bitnim pitanjima ne mogu doc do izrazaja :)
Evo da se ne poremeti ravnoteza ja cu postavit par pitanja...
Jeli se placa carina ako narucim mobitel iz Kine?
Koliko se placa?
Ima li garancija?
Mislim se izmedju Cubot-a, Inew-a i Xiaomi-a, koji bi vi uzeli? (svidja mi se kvaliteta ekrana Inew-a :) )
Mogu li ja osobno otic na carinu jer ne mogu cekat da mi dodje doma.
Mobitel mi nije stigao nakon 46 dana. Sta da radim, da otvorim case na Paypal?
:)