"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.750.475
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
18 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Nema toga. Zašto bi htio Windows mobitel? Eventualno kod nas kupi neku Nokiju. Nema baš njih po kineskim dućanima

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Nešto sam malo gledao po Gearbest-u, vidim imaju neke akcije.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_71431.html?special5

Možete li mi reći kakav je ovo telefon? Da li vrijedi tog novca?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako mislis da se za 80$ moze kupiti dobar telefon koji ce dugo sluziti, imati dobru bateriju kameru i brz rad, tesko da je to moguce. Sta kod nas mozes kupiti za 80$? Pa realno nista...e pa ni u Kini za te novce nema nista da valja...moje misljenje je da ovo zaobidjes i da tel kupujes kad nakupis 150$ ili bar 120+ $

1 0 hvala 0
12 godina
Hurki kaže...

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_71431.html?special5

Možete li mi reći kakav je ovo telefon? Da li vrijedi tog novca?

Taj model imaju meni dvije poznate osobe. Obje su zadovoljne, kamera je zaista bezveze, za te novce mogla je i trebala biti bolja. Baterija na svakom telefonu ti bude trajala cijeli dan ako ne visiš na gpsu, igricama, Youtubeu i slično. Ako si takav korisnik onda ti treba akumulator 66Ah, šala. Za iste novce kad uračunaš pdv (cca 700kn) ga imaš i kod nas za kupiti, a mislim da možeš i na rate. Ako ti ne smetaju mutne slike (doslovno) i nisi high-end user bit će ti dobar.  

14 godina
Wolf79 kaže...

Ako mislis da se za 80$ moze kupiti dobar telefon koji ce dugo sluziti, imati dobru bateriju kameru i brz rad, tesko da je to moguce. Sta kod nas mozes kupiti za 80$? Pa realno nista...e pa ni u Kini za te novce nema nista da valja...moje misljenje je da ovo zaobidjes i da tel kupujes kad nakupis 150$ ili bar 120+ $

Hurki, 85 Dolara! L200!

Link je u mojoj prosloj poruci.

Ako stvarno nemas vise love (ja nisam imao) mobitel je bolji od svih koje si prije 2-3 godine mogao naci za oko 2000kn. (A bas sam takvog imao Prestigio 4500 - 1700kn, sto je onda bio jeftinjak!)

Baterija za sad genijalna, skoro 6 sati SOT - pogledaj zadnju poruku pod gornjim linkom.

Uz mob se dobiju dvije zastite za ekran (jedna je gore) i soft prozirni case.

Mob je rootan, 5", Android 4.4, podrzava OTG (cini mi se, nisam jos probao)

Dvije najnegativnije strane su da tipke nisu osvjetljene i da ima nisku rezoluciju za 5", al opet ne tako nisku da bi pikseli bili ociti.

I mob prekrasno izgleda (kopija OnePlus One).

Imao sam probleme s njim, al je ocito korisnik bio kriv (procitaj na linku) :)

Moja topla preporuka!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 21:38 (CyberDemonVZ).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Wolf79 kaže...

Hurki, 85 Dolara! L200!

Link je u mojoj prosloj poruci.

Ako stvarno nemas vise love (ja nisam imao) mobitel je bolji od svih koje si prije 2-3 godine mogao naci za oko 2000kn. (A bas sam takvog imao Prestigio 4500 - 1700kn, sto je onda bio jeftinjak!)

Baterija za sad genijalna, skoro 6 sati SOT - pogledaj zadnju poruku pod gornjim linkom.

Uz mob se dobiju dvije zastite za ekran (jedna je gore) i soft prozirni case.

Mob je rootan, 5", Android 4.4, podrzava OTG (cini mi se, nisam jos probao)

Dvije najnegativnije strane su da tipke nisu osvjetljene i da ima nisku rezoluciju za 5", al opet ne tako nisku da bi pikseli bili ociti.

I mob prekrasno izgleda (kopija OnePlus One).

Imao sam probleme s njim, al je ocito korisnik bio kriv (procitaj na linku) :)

Moja topla preporuka!

Za njega sam već dobio par preporuka, negdje oko 100tinjak $ bih se mogao rastegnuti... a L200 mi je "rezerva" ukoliko ne nađem nešto bolje :D

Imam na Gearbestu 2 popusta:

ulefone BE X 4.5 inch Octa Core 3G Smartphone 81$ + -5$ kupon=76$

Cubot X9 5.0 inch Android 4.4 3G Smartphone 120$ + -5$ kupon=115$

Što kažete o njima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 21:54 (Hurki).
12 godina

Cubota osobno nisam imao, ali nailazim na oprečna mišljenja kod pojedinih modela, bez obzira na popust ja bih ga zaobišao. 

Ulefona sam imao i kupio ga na presell i telefon je meni osobno wow. Da mi nije mali ekran imao bih ga još.

Novi Mlais M9 je također iznenađenje. Bilo je problema s nekim modelima ali ovaj je isto zvijer. Ima na jednoj našoj stranici 

recenzija čovjeka koji ga je kupio. Jedina mana je nedostatak 3g-a na 900 MHz i lažni kapacitet baterije, ali evo meni pokazuje 

1d 11h 45min id punjenja, baterija je na 20% SOT 2h 45min. Mislim da je sasvim ok. Ostalo je bezprijekorno.

14 godina

Da li griješim ili je danas trebao službeno krenuti u prodaju Asus Zenfone 2? Vijesti? Netko? LP svima.

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

0 3 hvala 0
13 godina
bNeo kaže...

Da li griješim ili je danas trebao službeno krenuti u prodaju Asus Zenfone 2? Vijesti? Netko? LP svima.

Evo stigao 

http://m.androidcentral.com/asus-zenfone-2-4gb-ram-now-available-taiwan-220

13 godina
neaktivan
zvijerka kaže...
bNeo kaže...

Evo stigao 

http://m.androidcentral.com/asus-zenfone-2-4gb-ram-now-available-taiwan-220

Wow, vidi ti tu lijepu cijenu, stvarno jeftino za ovakav mob. Samo čekam naše uhljebe da nabiju cijenu za duplo...

Bene docet, qui bene distinguit.
16 godina
neaktivan

stigao mi je blackview crown. Dosta dobar mob, zadovoljan sam. Čak je kamera dosta dobra, očekivao sam puno lošiju. Nego može mi netko reći, kad sam skinuo zaštitu s ekrana, na ekranu su ostali neki flekići kao da je voda ispod iako nije. Hoće li to s vremenom nestati ili će tako ostati? Nalazi se na rubu, kad pritisnem onda nestane. Ima koji način da to popravim?

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 18:26 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bitno da si zadovoljan, a za flekiće ćemo lako.....

11 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/ulefone-be-x-recenzija/222651.aspx

imas ovde o be x , a nabacim kasnije koju sliku ako te kamera zanima

13 godina
flonkica kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/ulefone-be-x-recenzija/222651.aspx

imas ovde o be x , a nabacim kasnije koju sliku ako te kamera zanima

Ajde molim te baci i koju slikicu, da vidim kako kamera puca :D

16 godina

Ne znam jel tko već spominjao ali da li ste znali da možete kod nas ( u Rvackoj ) za samo 550kn kupiti mob. sa ovim karakteristikama:

" Quad band, DUAL-SIM, 4.5" FWVGA IPS 854x480, Android 4.2,, Cortex A7 MTK6582, 1.3Ghz, quad core, Mali-400MP2 GPU, RAM: 1GB, ROM: 4GB, Kamera: 2 i 5MP, 3G, GPS, WiFi, bluetooth, microSD "

To je MATRIX q4510 i volio bih ako ga je već netko kupio, da kaže pokoju riječ.

EDIT: Evo ga ovđe za 519kn!!!

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 23:52 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ovo nije "BEST BUY" u cijeloj Hrvatskoj onda ja ne znam šta je!!!

Pročitajte ove karakteristike:

"Quad band, DUAL-SIM, 5,0" 1280x720 HD, Lumination, IPS, Android 4.2, Cortex A7 MTK6582, 1.3Ghz, Quad core, Mali-400 MP2 RAM: 1 GB, ROM: 8GB, Kamera 5 i 8MP, AF, A-GPS, BT, BAT: 2500mAh "

To je MATRIX PREMIUM P502 i košta samo 639kn i moram također priznati da mi je to jedan od najljepših mobitela u tom cijenovnom krugu!!!

Uzeo bih si ga ja ali mi ne odgovara tako veliki ekran pa sam se ipak odlučio za q4510 ( čak mi je i njegovih 4.5"na granici prihvatljivog )

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 23:56 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene to neodoljivo podsjeća na HG Spotove Forcebook UltraPhone ili M Sanove Vivax Smart telefone.

Kako su došli, tako i nestali, jer su se kvarili ko ludi.

Isto su u svoje doba na papiru imali odlične karakteristike za ponuđenu cijenu.

dak
16 godina

Bumo vidli, kupio sam večeras onog q4510 i valjda bu zdural godinu dana ( kolko je neka prosječna vremenska zasičenost sa nekim uređajem nakon čega se kupuje novi ).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

Sam sam si kriv, prebrzo sam foliju skinuo, u uputstvima su dali neku stvar pomoću koje se skine da se ne ošteti ekran. Na način koji sam si ja oštetio.

17 godina
Gremlin144 kaže...
bodija kaže...

Sam sam si kriv, prebrzo sam foliju skinuo, u uputstvima su dali neku stvar pomoću koje se skine da se ne ošteti ekran. Na način koji sam si ja oštetio.

Pa kako si možeš oštetiti ekran skidajuci foliju? Kakav je to ekran majko mila...

(G)jokaCRO ingame
14 godina

5" ekran, rootan mobitel, rezolucija ona za jednu niza od 720p (500 i nesto), "na desktopu" su 4 ikone u redu, a bez problema bi ih stalo 5.

Moze se to nekako napraviti, bez promjene launchera?

Landvo L200.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Gremlin144 kaže...
bodija kaže...

Pa kako si možeš oštetiti ekran skidajuci foliju? Kakav je to ekran majko mila...

Nije ekran na kraju frend na poslu mi je rekel da je to folija .

17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

5" ekran, rootan mobitel, rezolucija ona za jednu niza od 720p (500 i nesto), "na desktopu" su 4 ikone u redu, a bez problema bi ih stalo 5.

Moze se to nekako napraviti, bez promjene launchera?

Landvo L200.

Pogledaj u podesavanjima tog default launchera da li ima opcija da se prosiri na 5, ako nema onda skini Nova Launcher i sa njim mozes i 10 da stavis ako zelis (ne salim se)...

13 godina
neaktivan

Da jednom nabacim recenziju. Nabavio sam Huawei Ascend mate 7 za nekih 600$, i moram priznati da sam oduševljen. Kvaliteta izrade je odlična te moram priznati da je uporaba aluminija bila super. Sa signalom nemam problema, zaslon je odličan (stavio sam odmah i Nillkin dodatno zaštitno staklo makar ima Gorilla glass  3). Kamera je također odlična, nemam zamjerke, ali najbolje od svega je čitač otisaka prsta, koji radi besprijekorno. Ako ima tko kakva pitanja nek pita :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo mene opet uvezi BlackViewa Crown. Dakle ono prije je bila greška sa screen protectorom. Sad ima jedan novi problem. Kad stavim maskicu, onu kožnu. Pošto je nova ne sjedne do kraja, pa se ekran tu i tam beveze upali, jer misli nekad kao da sam ju skinulo, poslije da sam ju stavio itd. Mogu kako to onemogučiti, da se ne pali bezveze kad ga pokrim s maskom i obrnuto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 16:00 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo glasanja kome se da, tnx, može i neki prijedlog u tim cijenovnim rangovima te proprcionalno i specs-i

22 Redmi 2 2gb - 1500kn kina
4 S3 Neo 1.5gb ram 1350kn alzas
2 Lg l90 tele2 850kn
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 16:54 (Sir.Green).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sir.Green kaže...

malo glasanja kome se da, tnx, može i neki prijedlog u tim cijenovnim rangovima te proprcionalno i specs-i

zenfone 5 ?

13 godina
protjeran

mlais mx28 ... stavio po uputama lewa os i sve radi super osim wifi-ja i bluetootha...nece se upalit ...probo promjenit na miui i ista stvar...jel mi može neko pomoč jer wifi mi najviše od svega i treba...HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 7:00 (ursusc355).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Bumo vidli, kupio sam večeras onog q4510 i valjda bu zdural godinu dana ( kolko je neka prosječna vremenska zasičenost sa nekim uređajem nakon čega se kupuje novi ).

Super, svaka cast! Imas li 3g?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice