Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.058.005
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

@r3c0d: ima update2 beta koji je u biti testni rom pa ga tako i instaliraš  svoje zaključke o tom romu nakon testiranja možeš iznijet na forumu... što se tiče tih ics od teammate ima dosta bugova šteta što još netko osim benrua   nema se volju zezat sa cyanom   za sonica ali to nam je što nam je, nije uvjet imat cyan da bi rom bio dobar  {#}

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 10:16 (tuba 01).
14 godina

Ma to mi se dogadalo i na beneruovom i na clean cyanu. Koristim onu prvu verziju teammmatea ne onu novu. Nemam vrimena sad pa cu ga testat u subotu, inace do sad sam samo cyane koristia i teammate mi je najbolji do sad najjfluidniji, stabilniji... 

xf: recod8600
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam Sonic CyanogenMod, mobitel je overclockani na 710 MHz-a, a stalno kad je overclockani, na kameri se vide neke crte.... čim clock stavim na normalu, kamera u redu.... ima neki fix za to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovaj update 2 kod igrica je loš zato jer nema oc kernel zasigurno,ali ovak ko neigra igrice mob je prefluidan predobro radi velika pohvala andrijav!!
Nadam se da če bit i verzija sa OC kernelom ;) 

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo romovi su gotovi samo ih jos triba zapakirat i stavit linkove a do tad evo malo slika

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
andrijav kaže...

evo romovi su gotovi samo ih jos triba zapakirat i stavit linkove a do tad evo malo slika

To care,ajmo,uf crna pozadina,čovječe!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}

Ajde link??????????????

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 20:13 (dulesbj).
13 godina
neaktivan
youdontknowmebro kaže...

imam Sonic CyanogenMod, mobitel je overclockani na 710 MHz-a, a stalno kad je overclockani, na kameri se vide neke crte.... čim clock stavim na normalu, kamera u redu.... ima neki fix za to?

promjeni governor na cpu masteru stavi smartass

TUBA
13 godina
neaktivan

Dakle kao sto sam i obecao evo rom:

http://www.mediafire.com/?823iod0yvkru67o

To je novi rom i instalira se tako(znam da sam obecao i update za starije verzije al mi se neda to sad radit)

Nema OC kernel ali ako ocete OC instalirajte ovaj update: http://www.mediafire.com/?auadh5c5mpntxeh

Instalira se kao i rom samo ne triba wipe data i factory reset 

Ako ste stavili OC kerel i ne svida vam se instalirajte ovaj update koji vraca prvobitni kernel bez OC-a: http://www.mediafire.com/?cul8sb31kwkm1uj

Kao sto vidite imaju dva updatea koje mozete u bilo koje vrijeme instalirati bez da gubite ikakve podatke ili aplikacije(znaci ako ocete malo imat OC kernel instalirate jedan update a ako necete instalirate ovaj drugi)

3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

koji si ti car :)
jeli sa OC kernelom? 
EDIT:sekunda sam kasnije od tebe napiso tak da se ne obračaš na pitanje :/ 

Siky
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:18 (Silvio12).
14 godina
neaktivan

Andrijav, rom je odličan, samo tako nastavi :)

Marac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo stavio sam novi a-war. Problem je što ne mogu preko browsera na net (bilo koji browser), na FB aplikaciji mi povuče profil ali se javi error loading page.. Na market mogu normalno. Spojen sam preko Wi-Fia. Ne radi ni data promet. Ne mogu ručno unijeti APN jer se aplikacija ruši. Ideje, savjeti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 2:44 (sm007).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sm007 kaže...

Evo stavio sam novi a-war. Problem je što ne mogu preko browsera na net (bilo koji browser) a mogu na market, Fb itd. Ne mogu niti ručno unijeti APN jer se aplikacija ruši. Ideje, savjeti?

ISTI PROBLEM!!!

EDIT morat ćemo stavit google update   iz recovery-a ak me sjećanje služi

EDIT:ne vrijedi google update iz recovery-a

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 1:37 (tuba 01).
13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
sm007 kaže...

Evo stavio sam novi a-war. Problem je što ne mogu preko browsera na net (bilo koji browser) a mogu na market, Fb itd. Ne mogu niti ručno unijeti APN jer se aplikacija ruši. Ideje, savjeti?

ISTI PROBLEM!!!

EDIT morat ćemo stavit google update   iz recovery-a ak me sjećanje služi

Mogu neke detaljnije upute ili link na njih  :) 

13 godina
neaktivan
sm007:
prespavaj već bude neko rješenje ne vrijedi ono gore sa gogle updateom isto mi se dešava
TUBA
13 godina
neaktivan

Andrija, odlično izgleda rom, svaka čast!

Ne radi ni meni integrirani browser, dok Opera šiba bez problema.

Druga stvar je da me izbacuje iz PES 2012 usred igranja, na Sonic Cyan je išlo bez problema. Valjda jer GPU radi neke stvari koje inače radi CPU... to se vidi i na benchmarkovima.

BTW, jel netko zna dal konačno ima neki patch za poboljšanje zvuka slušalice i mikrofona na cyanu? Na htc-maniji čini mi se da se muče samo oko distorzije media zvuka... ili ih ja ne kužim baš točno. Tnx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo update za internet, dakle kad se instalira ne triba wipe data ni nista

http://www.mediafire.com/?xx2e6ai21h2msjv

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...

Andrija, odlično izgleda rom, svaka čast!

Ne radi ni meni integrirani browser, dok Opera šiba bez problema.

Druga stvar je da me izbacuje iz PES 2012 usred igranja, na Sonic Cyan je išlo bez problema. Valjda jer GPU radi neke stvari koje inače radi CPU... to se vidi i na benchmarkovima.

BTW, jel netko zna dal konačno ima neki patch za poboljšanje zvuka slušalice i mikrofona na cyanu? Na htc-maniji čini mi se da se muče samo oko distorzije media zvuka... ili ih ja ne kužim baš točno. Tnx

Za zvuk na cyanu ti je izašlo nešto-zove se beat box,ali koliko sam skužio,ne vrijedi instal from sd,iz recoverya,gledao sam u systemu,uopće ne promjeni fajlove,ali definitivno makne onu distorziju,ali slušalica ništa-nula bodova.I sa njim je dobar bas.

16 godina
neaktivan
Kupio sam sestri mob u tele2 pa me zanima da li se moze dekodirati tj. mogu ga ja doma sam ili treba strucna pomoc?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

treba ti stručna pomoć, tj. code koji se plaća.. mislim da imaš ranije u temi navedeno koliko košta i tko je pouzdan da to obavi..

13 godina
neaktivan

Meni se nakon instaliranog updatea za net kernel srušio 2x i na marketu mi se ruši tipkovnica.

Možda je greška u načinu na koji sam instalirao update..

Nakon instalacije ROM-a odmah sam išao na install from sdcard i odabrao update (nisam išao na nikakav wipe ili reset).

Ako je tu greška molio bih step by step upute za update.

13 godina
neaktivan
sm007 kaže...

Meni se nakon instaliranog updatea za net kernel srušio 2x i na marketu mi se ruši tipkovnica.

Možda je greška u načinu na koji sam instalirao update..

Nakon instalacije ROM-a odmah sam išao na install from sdcard i odabrao update (nisam išao na nikakav wipe ili reset).

Ako je tu greška molio bih step by step upute za update.

Kako mislis kernel se rusio dva puta?

pokusaj sve ponovo, kad instaliras najprije wipe data/factory reset onda pod mounts an storge format system pa zatim u advanced wipe dalvik i tek onda install zip from SD i kad se instalira pokreni mob nek ucita OS i onda ponovo u recovery i install zip from sd i odaberi taj update i instaliraj

13 godina
neaktivan

Nakon internet fixa sve se resetiralo, nemam svojih aplikacija, a internal memory je puna ko da ih ima. . Nisam ništa wipe-ao prije instalacije fixa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ajd onda napravi ponovo wipe data pa instaliraj update...nest sam sjeba u updater skripti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
andrijav kaže...

ajd onda napravi ponovo wipe data pa instaliraj update...nest sam sjeba u updater skripti

Restorao sam Sonic Cyan natrag pa cu pricekat da se malo sredi ovaj rom :)

13 godina
neaktivan
Deyaan kaže...
andrijav kaže...

Restorao sam Sonic Cyan natrag pa cu pricekat da se malo sredi ovaj rom :)

nevidim razliku za prelazak na drugi rom ..kod instalacije sam obrisao sve ko u 1 postu + mount i storage format sve osim sd card   zatim sam prvo instalirao rom-oc kernel-internet fix jedno za drugim iz recovery -a bez restarta radi kao sat samo što nemrem proći oc barijeru 729 mhz{#}

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 16:10 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

evo vidim da dosta ljudi ima problem sa stavljanjem tog update pa evo rom na kojem sve radi:http://www.mediafire.com/?13tcc81bpu9duqu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

:) Meni se uopće ne miče od Huawei loga 10 min.. Najbolje mi radi beta tvog prvog ROM-a i na njoj ostajem.. Nemam sreće s ovim. Očito nekima sve radi super. Svaka čast na trudu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 17:37 (sm007).
13 godina
neaktivan

Rom radi super,i meni se dugo učitavao prvi put,a kod instaliranja fix.interneta,jedino se mijenja bootanimation,i u imeniku nema onih slova sa strane.Inače rom je odličan,Andrija svaka čast,i meni sve radi,evo cijeli dan ga testiram.

Ja sam si još puknuo svoju temu,što sam si skuho u kitchenu,i to je za sad to.

Fuck the cyan!!!!{#}

Čak mi ulazi u postavke poruka normalno.

Tuba-moj ide do 768 i šljaka normalno.

Ova crna pozadina mi je mrak,obožavam ju!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 18:04 (dulesbj).
13 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

Rom radi super,i meni se dugo učitavao prvi put,a kod instaliranja fix.interneta,jedino se mijenja bootanimation,i u imeniku nema onih slova sa strane.Inače rom je odličan,Andrija svaka čast,i meni sve radi,evo cijeli dan ga testiram.

Ja sam si još puknuo svoju temu,što sam si skuho u kitchenu,i to je za sad to.

Fuck the cyan!!!!{#}

Čak mi ulazi u postavke poruka normalno.

Tuba-moj ide do 768 i šljaka normalno.

Ova crna pozadina mi je mrak,obožavam ju!

ŠTA ČEKAŠ SA TEMOM?

TUBA
17 godina
neaktivan

Andrija svak čast do sad najbolji rom koji sam isprobao, fluidan, brz, sve radi kako spada za sad nemam nikakve zamjerke.

Samo tako nastavi sa odličnim poslom {#}

Actually I don't remember being born, It must have happened during one of my black outs.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice