HTC hero ili HTC wildfire

poruka: 310
|
čitano: 121.364
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Postoji li fake wildfire?

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC hero ili HTC wildfire
tandara kaže...

? kak to misliš, neka kineska verzija, koliko ja znam ne...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
max1919 kaže...
tandara kaže...

? kak to misliš, neka kineska verzija, koliko ja znam ne...

To mislim,vidi:(znači ovaj neradi,ovo jeko maketa)

Brand New HTC Wildfire G8 Non-Working Fake Dummy Phone

Features:

Brand New HTC Wildfire G8 Non-Working Dummy Phone,only for show.
Compact and portable design
Dummy Display Non-Working Fake for HTC Wildfire G8
All details (camera, logo, power switch, and buttons Etc) look like real one
Great for displaying in your retail store

Specifications
Weight (including the packing): 150.0g

Package Included

HTC Wildfire G8 dummy phone

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 19:23 (tandara).
15 godina

čini mi se da iGO još nema za ovu rezu (wildfireovu), ja koristim sygic mobile maps i oke je, samo je karta Hrvatske shit, barem ova koju ja imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema službeno, ali likovi su napravili hack, tj. ubaciš jedan sistemski file koji prilagodi postavke i par slika (koje imaju rezoluciju od WF) i trebalo bi raditi, znam da sam negdje to našao, prije par mjeseci, ali sada nezz više gdje. Ako nađem javim...

EDIT: Našao sam ga!!! tu je file: http://www.megaupload.com/?d=E3XTPQRL

a ovdje kako se to sve instalira: http://androidforums.com/htc-legend/85949-igo-my-way-navigation-android.html  Namigiva

mislim da sam zaslužio jedan HVALA Nevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 23:13 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

A neću znat, računam na poštenje. 

Tebi možda, ja to radim na svakom mobu od kad na jednom nisam pa mi je baterija trajala četvrtinu kraće.

Ne kuzim jedino ovo za formu baterije , ja nisam nist diro :D , sve je kao kad sam ga uzeo , samo otvorio poklopac , skinuo ono plastično sta se mora skinut sa baterije , vratio , stavio sd , sim i zaklopio :D otada nista pomicao nisam , nit mi je mobitel ikada ispao , ako oces prvo dokaz mogu ti ga uslikat sa sestrinim tattoom :D.

17 godina
neaktivan

Uradio si sve sto treba ne brini. Formatiranje baterije od strane korisnika je totallna glupost.

:)
14 godina
neaktivan

pozz ljudi..evo imam jedan prob pa sam se logiro na forum samo zbog toga..hehe...zanima me ako netko zna neku navigaciju koja radi 100%na htc wildfiru..

plizz pomagajte..

0 0 hvala 0
15 godina

Gore ti je dan link na iGO koji bi morao raditi (nisam sam probao), a meni radi Sygic mobile maps 9.

14 godina
neaktivan

hvala stari..sad cu probat..

14 godina
neaktivan

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=817&t=108374  evo linka...copilot je navigacija i radi mi na wildfiru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A sto je s multitaskingom na wildfireu? Kada držim tipku "home" prikazu se pokrenuti programi, no na koji nacin se možu ugasiti? Stvarno sam svašta probao... Ne zanimaju me programi za "ubijanje zadataka" nego bas ono sistemsi! Hvala svima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako program nista ne radi on i jeste ugasen bez obzira sto se tu prikazuje.

15 godina
neaktivan

A sto ako je pokrenut u pozadini? Na koji nacin ga mogu ugasiti? Npr msn...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa valjda ima exit negdje u programu.

15 godina
neaktivan

Nema, u tom i je stvar. Ni na "menu" ni nigdje! Samo logout!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima, ima,odi na control panel (ili postavke), odaberi aplikacije, odaberi određenu aplikaciju i stisni zaustavi (ili stop ili nešto treće). kod mene na LG gt540 radi...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nikako mi neće video na wildfire osim 3gp-a probavao sve moguće formate na wildfire-ovoj rezoluciju

koje vi formate koristite i gdje stavite video (folder)

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

skini yx player, divx će čudnim čudom proraditi ;) Video stavljaj gdje hoćeš, napravi folder na kartici ili u root, kako god ti paše, pa kroz izbornik playera nađeš gdje ti je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 12:47 (Arto).
15 godina
neaktivan

Skines any video converer i konventiras si videe! Ja sam stavio prijašnje videe od ajfona videe i sve radi savršeno! U mp4 formatu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ej ljudi dali mi neko moze dati link da skinem neki dobar video player za wildfire??

plizz pomagajte jer mi nece  bas videa otvarat...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 23:35 (legnjar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko si postova unazad procitao? 2 posta iznad tvog je odgovor.
14 godina
neaktivan

Pozdrav...evo nahvalili ste/su WF,pa sam ga i ja dns uzeo..ugl vijedi za te novce navelko....nego jel se netko sreo sa problemom WIFIa...ugl.nemogu se spojit na svoj ruter(zasticen je,al sam upisao pass,i mac adresu moba) ali nikak ne uspjevam makar je signal odlican!!!!???????? pls help?Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
sinke90 kaže...

Pozdrav...evo nahvalili ste/su WF,pa sam ga i ja dns uzeo..ugl vijedi za te novce navelko....nego jel se netko sreo sa problemom WIFIa...ugl.nemogu se spojit na svoj ruter(zasticen je,al sam upisao pass,i mac adresu moba) ali nikak ne uspjevam makar je signal odlican!!!!???????? pls help?Iznenađen

Daj si probaj restartati ruter pa probati, ili maknuti šifru pa se spojiti(onda mora 100% raditi) pa onda opet vrati nazad šifru i probaj se spojiti. Tako je i mene prvi dan na desire-u nešto mučio wifi pa je nakon tih probavanja proradilo...

Stoja
14 godina
neaktivan

e hvala,u tom je stvar,vec sam mislio da treba kopat po nekim desetim postavkama,ugl.sad kad nema sifre radi wifi,probat cu se malo igrat s tim vracanjem sifre il mozda je stvar u wpa2-psk enkripciji koja mi je bila,probat cu neke druge.... pozzSmijeh

14 godina
neaktivan

e aj pls,posto si vec iskusan sa htc,daj neke stranice s aplikacijama i tak to....

16 godina
neaktivan
Ja imam Wildfire i kad drzis pritisnutu tipku home ne pisu ti pokrenuti programi nego zadnjih 6 programa koje si koristio. Ako te zanimaju pokrenuti programi skini task manager
Bolje ispast glup nego iz autobusa
15 godina
neaktivan

Ma sam me zanimalo dali se mogu ubiti ti zadaci direktno kada se pojavi taj prozor sa tih zadnjih 6 pokrenutih, ali sam doznao da on vrti te programe u pozadini s minimalnom potrošnjom ram memorije te kada pozoveš zadatak da ti dođe istog trena tak da se nemora ponovno pokrenuti! Ista stvar i s kompom, prije ces otvoriti npr word ako taj proces vrti u pozadini nego da ga pokrečeš! A naravno, postoji i ubijanje zadataka s različitim programima. Hvala na odgovoru, no doznao sam u međuvremenu na koji nacin radi!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

P.s. tu imate ponekih dobrih stranica s programčićima i igricama

http://www.doubletwist.com/

http://www.androidzoom.com/

http://www.androlib.com/

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 20:37 (klo1991).

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

pozz ljudi..dali vam se desilo da na htc wildfire-u zvoni alrm svaki 2 dan..tj alarm mi doslovno steka..plizz help ako neko zna kako?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice