hehe pa nikad nisam vidio logica da spominje iphone u pozitivnom smislu.

hehe pa nikad nisam vidio logica da spominje iphone u pozitivnom smislu.
pa ako kaze da je iphone los zato sto je skup,covjek nikada nece reci da je losiji od wildfire-a. nije ni on lud

njihov problem ;)
A SE X10, Iphone 4, galaxy s, nokia n900 ....
Mislio sam sto se tice HTC-ovih mobitela, i da Nexus One al sam ga zaboravio. Nebi ulazio u SE, iPhone, nokie itd....
Da li je netko možda kupio htc wildfire u vip-u, i koristi vip, a da mu je otključan za ostale mreže?
Ako je da li je možda zainteresiran za prodaju? Meni bi trebao jer koristim tele2. Ja ti dam pare, ti si kupiš novi, a ja dobijem otključani mob.
Ako je tko zainteresiran nek se javi na PM. Tnx unaprijed.
Nema nitko?
jel mogu kako staviti hrvatski jezik na wildfire?
Da li je netko možda kupio htc wildfire u vip-u, i koristi vip, a da mu je otključan za ostale mreže?
Ako je da li je možda zainteresiran za prodaju? Meni bi trebao jer koristim tele2. Ja ti dam pare, ti si kupiš novi, a ja dobijem otključani mob.
Kolko love bi izmuzo ? Imam WF , mjesec dana star plus hydro sylicrilc case plave boje
Ja sam uzeo WF preko njuskala. Kupio ga je neki lik koji radi otkljucavanja mobitela ali kako je kupljeni WF vec bio otkljucan nije imao koristi od njega pa ga je prodao. Ugl za 1.5k kn sam si kupio WF star mjesec dana s garancijom otkljucan na sve mreze. definitivno potrazi na njuskalu imas dosta oglasa
jel mogu kako staviti hrvatski jezik na wildfire?
Koliko ja znam nema neki jednostavniji nacin nego bi trebao mjenjat ROM ili rootat. nisam ziher :/
ok, a koji je najbolji program za navigaciju?
Kolko love bi izmuzo ? Imam WF , mjesec dana star plus hydro sylicrilc case plave boje
1800 kn. Jel ekran bez ogrebotina i baterija pravilno formirana?
To sa formiranjem baterije je cista glupost. A i da nije kako ces znati jel te laze?
A neću znat, računam na poštenje.
Tebi možda, ja to radim na svakom mobu od kad na jednom nisam pa mi je baterija trajala četvrtinu kraće.
Da li se isplati dati vise para za HTC Hero u odnosu na LG Optimus?
nezz koji je naj bolji ali ja koristim IGO (imam LG optimus), ali mislim da mora raditi i na WF.
ovisi koliko je to više para i što očekuješ od moba
nezz koji je naj bolji ali ja koristim IGO (imam LG optimus), ali mislim da mora raditi i na WF.
ovisi koliko je to više para i što očekuješ od moba
Od moba ocekujem da mogu lijepo surfat igrat igre itd.Lg bi odmah uzeo ali se bojim jer vec imam jedan lg i tocuhscreen je ocajan.
Jos nesto.Da li ce Optimus s 2.1 dobiti podrsku za flash i da li se planira 2.2 za njega?
pa kaj ti nisam već u nekoj drugoj temi rekao da nema podrške za flash u 2.1, možda će biti neki flash mobile, koji će raditi samo na nekim stranicama, ali to nije pravi flash. Uostalom stvarno nezz kaj hoćete od flasha, sada skoro svaka bolja stranica ima neku mobilnu ver, a one koje nemaju ugl u flashu imaju samo reklame koje usporavaju load-anje stranica.
Za igre je ok mob, nebi rekao da je ekran užasan jer to sigurno nije, ali po meni je najveći nedostatak što ta vrsta ekrana nema multitouch. E sad s jedne strane imaš HERO koji ima multitouch (malo je ljepše surfat i veća si faca kad s 2 prsta zumiraš), a s druge jeftiniji LG koji je valjda najbolji LG ikad proizveden, ima bolje performanse u igrama.
I ima još jedna stvar, kada frendovi vide LG onda odmahnu rukom i kažu niš extra, ali kad vide HTC ili su oduševljeni ili su prvo zbunjeni jer nikad nisu čuli/vidli HTC-ov mob i svi te žicaju da im daš malo mob.
Sad biraj...
da! u svakom slučaju, nećeš zažalit ;)
Sta se isplati uzeti hero?
pa ako imaš novce onda da, samo je pitanje gdje ćeš kupit i dali ćeš na pretplatu ili polovno
nego baš sam sad gledo na vip-ovoj stranici cijene uređaja hero-4500kn, legend-3500kn, desire-4500kn (što po meni nisu nikako realne cijene), a lg gt540-2000
isto ti se razlikuju cijene mobitela kod drugih operatera neki su skuplji neki jeftiniji
tako da prvo pogledaj što sve možeš dobiti za svoje novce
pa ako imaš novce onda da, samo je pitanje gdje ćeš kupit i dali ćeš na pretplatu ili polovno
nego baš sam sad gledo na vip-ovoj stranici cijene uređaja hero-4500kn, legend-3500kn, desire-4500kn (što po meni nisu nikako realne cijene), a lg gt540-2000
isto ti se razlikuju cijene mobitela kod drugih operatera neki su skuplji neki jeftiniji
tako da prvo pogledaj što sve možeš dobiti za svoje novce
Di je Hero najjeftiniji?
U oglasniku, drugo je uglavnom preskupo, a LG je jeftiniji u TELE2 (1599 kn).
Vidim da mnoge muci to dali je zakljucan ili otkljucan wildfire... Ja sam ga kupio u vip ponudi uz produljenje ugovora i telefon je zakljucan na vip mrezu! Razlika između heroja i wildfrea je ta sto hero ima jacu rezoluciju i manje ram memorije od wildfirea! Moje misljenje je da je wildfire odlican mob, imam ga vec nekoliko dana i same pohvale! Slika nije zrnasta zbog manje reze, i to me ugodno iznenadilo! Baterija me isto iznenadila jer s obzirom da sam imao iPhone 3G, razlika u bateriji je nebo i zemlja... Eh sad... Problem je taj sto vecina aplikacija ne funkcijonira na njemu upravo zbog rezolucije, ali ako stavljate aplikacije s android marketa rade normalno! A velika vecina ih je besplatna i nije trial... Toliko od mene
slažem se, wildfire je odličan mob i ja ga imam i predobar je dobio sam ga za 900kn što je sasvim ok, jedina mu je konkurencija lg gt540 (ali to je stvar osobnog odabira-meni je bolji wildfire)
slažem se, wildfire je odličan mob i ja ga imam i predobar je dobio sam ga za 900kn što je sasvim ok, jedina mu je konkurencija lg gt540 (ali to je stvar osobnog odabira-meni je bolji wildfire)
Slažem se... ja sam jako nestrpljiv još je 3 dana do mog rođendana :D a trebao bi dobiti neke novce od svakog po malo i onda mama i tata dodaju i imam za wildfire :D trebao sam ga i prije dobiti... ali eto... :D
U vipu- htc wildfire prodaju sam na pertplatu,a piše cijena samog uređaja 1800kn,pa me zanima dal se u vipu može kupiti samo uređaj?
Moze se uzeti i na pretplatu i kao slobodan uređaj