Jednom samsung nikad vise samsung ;)
Imao d800 i neka hvala. Crkao flat, ali prodao sam ga radi najvece debilane sto vidjeh kod mobilnih a on je tad bio top model. Stavke u kalendaru ne vibriraju tj kad iskljucis zvono nema vibracije da te opominje.
Imao d800 i neka hvala. Crkao flat, ali prodao sam ga radi najvece debilane sto vidjeh kod mobilnih a on je tad bio top model. Stavke u kalendaru ne vibriraju tj kad iskljucis zvono nema vibracije da te opominje.
I ja isto dosad baš nisam preferirao Samsung,ali Galaxy S mi se čini je*en,bolji je i od Desirea i X10.Možda uzmem preko oglasnika jednog s garancijom,samo čekam da padnu cijene.Vjerojatno će past kad dođe Android 3.0 i novi uređaji.
Koliko citam samsung se bas i nije pokazao u najboljem svjetlu prilikom nadogradnji svojih modela.
Koliko citam samsung se bas i nije pokazao u najboljem svjetlu prilikom nadogradnji svojih modela.
Upravo tako, tocnije u katastrofalnom svijetlu... i to bas oko Androida.
Hmh,
i dalje sam u dilemi (stranica prije)...
N5800 XM koji imam definitivno ima vecu rezoluciju ekrana samog, no kod njegovog Symbiana to nije nesto bitno IMHO...jer i tako nema niceg spektakularnog na njemu a ni na Ovi Storeu...
Zamjerka Wildfire-ovom ekranu je da se browsanje stranica obavezno mora zumirati...Isti slucaj je sa N5800 XM, bilo u Operi, bilo u integriranom browseru...
Video se uredno vrti (klasicna dvd rezolucija kodiranje) i na jednom i na drugom, uz to da je N5800 XM jako ogranicen memorijom i ima tendenciju gasiti hrpu stvari u pozadini bez najave (sto hebeno zivcira)
Sto bi vi napravili ?
Popravili N5800 XM (otisao interni zvucnik, "fuflja") ili kupili WildFire...ili neko trece rjesenje ?
Pobornik sam uvijek kupnje novog uredjaja sa pisanim jamstvom...
Naglasio bih da sam na ogranicenom budgetu i da mi je i WildFire na rubu mogucnosti...
Eto, bilo kakav konstruktivan savjet je dobrodosao :)
Hmh,
i dalje sam u dilemi (stranica prije)...
N5800 XM koji imam definitivno ima vecu rezoluciju ekrana samog, no kod njegovog Symbiana to nije nesto bitno IMHO...jer i tako nema niceg spektakularnog na njemu a ni na Ovi Storeu...
Zamjerka Wildfire-ovom ekranu je da se browsanje stranica obavezno mora zumirati...Isti slucaj je sa N5800 XM, bilo u Operi, bilo u integriranom browseru...
Video se uredno vrti (klasicna dvd rezolucija kodiranje) i na jednom i na drugom, uz to da je N5800 XM jako ogranicen memorijom i ima tendenciju gasiti hrpu stvari u pozadini bez najave (sto hebeno zivcira)
Sto bi vi napravili ?
Popravili N5800 XM (otisao interni zvucnik, "fuflja") ili kupili WildFire...ili neko trece rjesenje ?
Pobornik sam uvijek kupnje novog uredjaja sa pisanim jamstvom...
Naglasio bih da sam na ogranicenom budgetu i da mi je i WildFire na rubu mogucnosti...
Eto, bilo kakav konstruktivan savjet je dobrodosao :)
ak je tako ostani na nokiji, malo štedi, pa kada ti 5800xm zbilja dop*zdi onda kupuj novi mob, ovako ćeš dati dosta para, a rezultat će biti podjednak.
istina da je android stabilniji i da ćeš biti zadovoljniji sa HTC-om, ali dati 1500kn za malo bolji mob :/
a HTC ima i nižu rezzu, tak da...
nezz kak ti hoćeš, ali da sam ja na tvojem mjestu još bi čekao.
Wildfire me izadje u Vipu 600kn cca ...
Wildfire me izadje u Vipu 600kn cca ...
onda nije tako skupo, nezz kako ti hoćeš
Majku mu
servis n5800 me izadje 350kn, a zvucnik zaista grozno radi
mislim da cu kupiti wildfire pa nek me voda nosi...
Majku mu
servis n5800 me izadje 350kn, a zvucnik zaista grozno radi
mislim da cu kupiti wildfire pa nek me voda nosi...
Ako ne misliš sada igrat neke ogromne 3d igrice i takve stvari dobar ti je wildfire , ta mala rezolucija mene ne muči , meni bitno da mogu igrat gameboy romove a njemu , :))
Ja ti kazem ja kad sam dobio wf bio sam presretan s njime i dalje jesam , meni posluži pa cak i za pogledat nekad film , kad mi je dosadno...
Uzmi za primjer Samsung Galaxy I7500 , nakon godinu dana mukotrpnih pitanja, kada su se svi zanimali oceli vise izaci taj hebeni update makar na andr 2.1 ili 2.2 oni prvo kazu nemoze zbog ovoga , nemoze zbog onoga, nakon toga drakaz uspije portat android 2.2 i mi im to kazemo a onda oni samo kazu da neće.... To me odvratilo od uzimanja samsunga galaxy, a tad kad sam ga uzimao bio je 300 kuna.
evo dokaz pa pogledajte sta je covjek sve sam uradio , mi smo mu uredno donirali svako malo para, cak sam mu i ja donirao iako nisam vise mislio uzeti mobitel samo da napravi to kako spada.
Ako ne misliš sada igrat neke ogromne 3d igrice i takve stvari dobar ti je wildfire , ta mala rezolucija mene ne muči , meni bitno da mogu igrat gameboy romove a njemu , :))
Ja ti kazem ja kad sam dobio wf bio sam presretan s njime i dalje jesam , meni posluži pa cak i za pogledat nekad film , kad mi je dosadno...
Igranje me opcenito ne zanima na mobitelima ... imam PSP za to :)
Surfanje, GPS, PDF-ovi, Social networking i to je to ...
Probao sam u VIP-u ... i ove 2 stavke su miljama ispred N5800 XM (jos sam kupio PDF reader za nj.)... surfanje je skoro pa identicno, loada se stranica i moram je zoomati i na jednom i drugom ... uz razliku da je na WF ekran puno precizniji ...
To je to sto sam mogao zakljuciti u 10minuta sa njim ... video nisam imao prilike probati, ali vidim po forumima ljudi hvale i taj aspekt wildfirea unatoc nizoj rezoluciji...
Probao sam u VIP-u ... i ove 2 stavke su miljama ispred N5800 XM (jos sam kupio PDF reader za nj.)... surfanje je skoro pa identicno, loada se stranica i moram je zoomati i na jednom i drugom ... uz razliku da je na WF ekran puno precizniji ...
To je to sto sam mogao zakljuciti u 10minuta sa njim ... video nisam imao prilike probati, ali vidim po forumima ljudi hvale i taj aspekt wildfirea unatoc nizoj rezoluciji...
Ako te igre ne zanimaju, samo naprijed...meni je video playback dobar , malo malo pa gledam neki film na njemu kad sam na putu u školu. ..
Igranje me opcenito ne zanima na mobitelima ... imam PSP za to :)
Surfanje, GPS, PDF-ovi, Social networking i to je to ...
Evo kad smo vec tu da se reklamiram :DD
Jucer mi je dosla rodbina iz Italije , i srbije, Tetka mi dala svoj x10 :) i to ne mini nego bas x10.
Tako da mi vise ne treba ovaj mobitel prodajem za 1600 , kupljen nema 2 tjedna, garancija , sve iz kutije , nije ekran izgreban nema ni jedne crtice :)
1600 KN nije Fiksno.
kupio wildfire.699 kn za te pare strava sp mob.niza reza se primjeti ali da je to nesto extra meni nije.aplikacije sam skinuo sa marketa sve 5.navigacija također radi normalno.baterija: e sad to ovisi kako za koga ali prosjecno 2-3 dana.
kamera nije dobra,nije losa taman u sredini.moje misljenje dali wildfire ili hero za par sto kuna vecu cijenu (njuskalo i slicno) bolje hero al opet wildfire ima noviji procesor istog takta ali ima vise rama-a.hero ima 288 a wilfire 384.i tako oduzmi zbroji i na kraju moze samo rezolucija presudit.
Molim Vas ljudi ako moze brzi odgovor. Korisnik sam tele 2 mreze, preko starog bi uzeo u vipu wildfire pa me zanima da li mobitel radi na tele 2 kartici,
buduci da sam vidio oprečne komentare ranije na ovoj temi? Ukoliko ne, koliko košta otključavanje otprlike pošto ja stvarno nisam upoznat s time?
tnx unaprijed
Dobro kad će više Froyo (Android 2.2) doć za Wildfire? Čitam na netu da je izašo, jel to onda zapelo kod Vipa?
Ja sam neki dan kupio Wildfire. Kupio sam u Vipu i bio je OTKLJUCAN, neznam jesu li svi ili sam ja eto imao srece jer koristim Tele2. Mobitel mi je stvarno naj naj. Rezolucija ekrana je skroz ok nemam zamjerki. Softver je brz, stabilan, WLAN hvata jako dobro, 3G veza za svaku pohvalu, aplikacije rade super. Slušalice iako ostavljaju dojam da nisu nesto posebno iznenadile su me kvalitetom zvuka iako su lošije od SE slušalica. Kamera je izvrsna. jedina zamjerka bi bila sto video snima u 3gp formatu a ja bi radije da je mp4 ali i u 3gp formatu je dobar video. Froyo se očekuje do kraja godine ali uglavnom znamo da ce doci, kad tad. Google Maps sa ukljucenim GPSom cuda radi... I eto kao zanimljiv dodatak mozete skinut aplikaciju Metal Detector koji detektira metal. Nije mi potpuno jasno kako radi ali eto isprobao sam i zbilja radi :)
po mom dojmu od Wildfirea je samo Desire bolji. Hero je ok ali onaj savijeni donji dio ostavlja dojam da je popigan i neznam kakav bi bio osjecaj nosit popigan mob u dzepu xD
Na mojem je mreža zaključana, probao s T-mobile SIM karticom.
Što se tiče robusnosti, materijala i kvalitete izrade, ležanja u ruci isl. .... recimo da bih HTC uzeo uvijek prije SE, Nokije, Samsunga ili LGa
TO ok ali on rece da je od wildfirea samo desire bolji sto ni u ludilu nije tacno. I ja bih radje HTC prije iphonea al budimo realni iphone je puno bolji mob od wildfirea kao i ovi gore nabrojani i neki koji nisu nabrojani tipa nexus one.
TO ok ali on rece da je od wildfirea samo desire bolji sto ni u ludilu nije tacno. I ja bih radje HTC prije iphonea al budimo realni iphone je puno bolji mob od wildfirea kao i ovi gore nabrojani i neki koji nisu nabrojani tipa nexus one.
Šta se tebi dogodi?
Šta se tebi dogodi?
I ja volim HTC ali ipak sto je je.iPhone je par puta bolji od Wildfirea.Mislim da Wildfire cak i nije nesto dobar.Ja ga nebih kupio.Sta ce mi mob da kad pokrenem nesto 3d sve zabloka.
Definitivno da wildfire nije ni blizu vrha ponude tipa se x10, desirea i sličnih, kolega gore je malo pretjerao, oduševio ga novi mobitel hehe. I nitko neće prelaziti na wildfire ako ima sličan ili bolji, ali za cijenu za koju ga je moguće nabaviti, definitivno je isplativ. Recimo meni je dobar, jer sam bio prilično ograničen budžetom, a htio sam nekakav smartphone. I ovdje je kao i većini stvari u životu, koliko para toliko muzike... Ne smatram da imam jedan od najboljih mobitela na tržištu, ali sam ipak prezadovoljan :)
Šta se tebi dogodi?
Stooooooo?
Šta se tebi dogodi?
Sta se tebi dogodi??