HTC hero ili HTC wildfire

poruka: 310
|
čitano: 121.435
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: HTC hero ili HTC wildfire
Arto kaže...

mislim da do kraja mjeseca imaš akciju u vipu (u vip centrima) staro za novi, pa nabavi neku kantu, bitno da se može upaliti, nema veze koja mreža i sto kuna dolje ceh. Šteta da ne iskoristiš, ako ćeš već tako uzimati.

Ček primaju bilo šta? Imam jedan mob koji radi... a neke mogu napraviti, ali neće imati iza poklopac od baterije i to xD oće to primit :P

15 godina

Bilo što, samo da se može upaliti. Ja sam zamijenio motorolu e550 iz tmobilea.

15 godina
neaktivan
Arto kaže...

mislim da do kraja mjeseca imaš akciju u vipu (u vip centrima) staro za novi, pa nabavi neku kantu, bitno da se može upaliti, nema veze koja mreža i sto kuna dolje ceh. Šteta da ne iskoristiš, ako ćeš već tako uzimati.

A jbt,  da sam znao ... imam 7 starih mobitela koji rade u kuci .... Mogo sam kupit i staroj wildfire ...

16 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...
Arto kaže...

A jbt,  da sam znao ... imam 7 starih mobitela koji rade u kuci .... Mogo sam kupit i staroj wildfire ...

mislim da se nemože donjet 7 mobova i dobit 700kn na isti mob xD ili sam u krivu :D

16 godina
neaktivan

najvjerovatnije ću kupiti wildfire za koji dan pa me zanima kakav je zvučnik? jel glasna muzika kad se pušta preko zvučnika i kakav je kvalitet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bhAmigo kaže...

najvjerovatnije ću kupiti wildfire za koji dan pa me zanima kakav je zvučnik? jel glasna muzika kad se pušta preko zvučnika i kakav je kvalitet?

Pa nema se tu šta puno pričat , zvučnik je glasan i kvalitetan ... Ipak to je htc  :)

15 godina
neaktivan
bhAmigo kaže...

Evo ako te zanima kamera bas uploadam video na youtube , pa cu stavit linkove u editu...

17 godina
neaktivan
Arto kaže...

mislim da do kraja mjeseca imaš akciju u vipu (u vip centrima) staro za novi, pa nabavi neku kantu, bitno da se može upaliti, nema veze koja mreža i sto kuna dolje ceh

Ta akcija dostupna je novim privatnim i poslovnim Vip korisnicima koji aktiviraju svoj pretplatnički račun, Vipme korisnicima koji prelaze na neku od pretplatničkih tarifa, te postojećim privatnim i poslovnim Vip pretplatnicima koji produljuju ugovor na nekoj od pretplatničkih tarifa.

xDinichx kaže...

Ček primaju bilo šta? Imam jedan mob koji radi... a neke mogu napraviti, ali neće imati iza poklopac od baterije i to xD oće to primit :P

Ispravnim uređajem će se smatrati mobilni uređaj koji se može uključiti/isključiti bez SIM kartice te koji nema većih mehaničkih oštećenja:

* uređaj mora biti kompletan (baterija, poklopac baterije, sve tipke)

* ekran ne smije biti napuknut ili slomljen

* uređaj smije biti ogreben i rabljen

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 11:08 (macak).
15 godina
neaktivan

Evo video testa :

Uzivajte

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...

Evo video testa :

Uzivajte

Sorry sta mi se ruke tresu , napravicu jos jedan kasnije , na tom ce biti video test u interijeru.

15 godina

Evo kolega gore je sve rekao, swamo da se nadovežem, naravno da ne može 7 komada pa 700 kuna, 1 mob po jednoj pretplati.

15 godina
neaktivan

nije stvar u 12 grama prijatelju.stvar je u 1200kn

16 godina
neaktivan

Evo i ja se dvoumim izmedju Wilfirea i Heroa, wildfire kosta 1400kn a hero 1350kn, oba dva zapakirana i sa garancijom...Ali imam osjecaj da ce Hero pobijediti...:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pa kaj se dvoumis, uzimaj hero! ima veci ekran i vecu rezoluciju i neces se brinuti koja app radi, a koja ne...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako je, Hero je way to go. :)

everybody lies

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupio T-mobile G2 (HTC Hero) za 1300kn...Ja sretan :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa jel postoji neka jefitnija varijanta Hero-a u Vipu na ideal tarifu 50? jer bi tako uzeo wildfire za mjesec dana :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jučer uzeo Wildfire, službeni od firme.

Prilično sam zadovoljan, da ne kažem oduševljen, s obzirom na kakve sve recenzije i mišljenja čovjek naleti, osobito po forumima. Valjda se više ne gleda niš ispod Desire-a Cool. Meni pored klasičnog telefoniranja i sms-anja isključivo služi za pregledavanje mailova kad nisam doma/u firmi i kao audio player. A mogu ga uzet i s laptopom kad idem na more i kačiti se preko njega na net, daleko komformnije nego pimplat po malom ekranu.

S obzirom na veličinu ekrana i rezoluciju, očekivao sam da će biti više ispikseliziran no sasvim je OK. Očekivao sam da će se Android 2.1 gušiti na 500mhz procesoru, ali se i s te strane pokazao odličan. Zapravo, kolega s posla koji ima Tatoo kaže da mu se Wildfire čini prilično brži, što se osobito osjeti kod pisanja poruka. Do kraja godine bi trebao izaći i update na Froyo pa bi se ta brzina mogla još malo i popraviti s obzirom da Froyo ima unaprijeđeni JIT kompajler.

Kamera je jadna i tu se slažem s većinom recenzija, no taj dio ne koristim previše pa mi ne smeta. Ne igram se, tak ni tu ne mogu niš reći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 20:21 (stef).
Moj PC  
1 0 hvala 5
17 godina
neaktivan

Isprobao upravo T-mobile SIM karticu: "Network locked!" Dakle, zaključan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo da kazem da je izasao 2.1 za T-mobile G2 (HTC Hero) i mob sada stvarno juri, nakon T-mobilea Pulsa i iPhonea 3G ovaj mob ih je daleko presisao, u svim kategorijama.... Ja mislim ako imate T-mobile karticu svakako uzmite T-mobile G2 zbog puuuno nize cijene "samog uredjaja". G2=2.800kn, Hero=4.500kn...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hero nije puno bolji od Pulsea

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

Samo da kazem da je izasao 2.1 za T-mobile G2 (HTC Hero) i mob sada stvarno juri, nakon T-mobilea Pulsa i iPhonea 3G ovaj mob ih je daleko presisao, u svim kategorijama.... Ja mislim ako imate T-mobile karticu svakako uzmite T-mobile G2 zbog puuuno nize cijene "samog uredjaja". G2=2.800kn, Hero=4.500kn...

Cek sta je G2 i Hero isti uredjaj?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
Dodge_167 kaže...

Cek sta je G2 i Hero isti uredjaj?

Da , isti je uređaj samo ga je t-mobile "brandiro" te na mobu umjesto hero gore piše t-mobile...

http://www.brosismobiles.co.uk/t-mobile-g2-touch-a-fresh-android-google-device-with-excellence-t-mobile-g2-touch-reviews/

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 9:36 (Kordy).
15 godina
neaktivan

Kak misliš jel postoji jeftinija varijanta na ideal 50 ... , postoji ona cijena koja ti piše kad odeš na mobitel na njihovom sajtu , mislim da je 1000 kn,

Recimo ja sam u tarifi sve za mene 75 , uzeo mobitel za 700 kn , do kraja godina ne placam 75 nego 37 kuna u vipu zbog neke akcije.... poslje ove godine mi se opet pruža mogucnost prelaska u tarifu 35 :DD , Kuzis?

Znaci uzmes mobitel sada u tarifi 75 , placas samo 37 kuna to kraja godine , i na kraju godine se prebacis na tarifu recimo 35 ili vip ideal 50 :D stim da je mene mob kostao 700 zbog produljenja ugovora... , bez toga je  800 , nije to puno para...

17 godina
neaktivan

Trenutno imam N5800 XM...

Wildfire mi se cini zanimljivim...

Mobitel mi inace sluzi sa povremeno surfanje, slusanje muzike/radia, e-mail i povremeno gledanje filmova/serija kada sam na putu...

Jel ima smisla uzeti mob sa tako niskom rezolucijom u odnosu na N5800 sa cijim sam ekranom prezadovoljan...

Moram naglasti da na curinom LG KP502 koji ima istu rezoluciju (malo je visa/sira) gore trazene funkcije meni rade sasvim OK i izgledaju dobro...

Razlog kupnje je taj da je na N5800 zvucnik interni poceo fufljati i jako je tesko razumijeti sugovornike :) a i presao bi na android...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NetkoDrugi kaže...

Hero nije puno bolji od Pulsea

Hero=288mb, Pulse=192mb RAM

Hero=5mpx, Pulse=3.2mpx

Hero ima mogucnost clockanja procesora do 710mhz....

Ugl. Opcenito, brzina, stabilnost itd. na 2.1 je puno bolje na Herou nego na Pulseu...

17 godina
odjavljen
gi4ouR kaže...

Trenutno imam N5800 XM...

Wildfire mi se cini zanimljivim...

Mobitel mi inace sluzi sa povremeno surfanje, slusanje muzike/radia, e-mail i povremeno gledanje filmova/serija kada sam na putu...

Jel ima smisla uzeti mob sa tako niskom rezolucijom u odnosu na N5800 sa cijim sam ekranom prezadovoljan...

Moram naglasti da na curinom LG KP502 koji ima istu rezoluciju (malo je visa/sira) gore trazene funkcije meni rade sasvim OK i izgledaju dobro...

Razlog kupnje je taj da je na N5800 zvucnik interni poceo fufljati i jako je tesko razumijeti sugovornike :) a i presao bi na android...

JA ne bih uzimao mob sa manjom rezolucijom...naravno nekima nije rezolucija važna ali za npr surfanje, gledanje videa je bolja veća rezolucija...

17 godina
neaktivan

Svakako da je za video bolja veća rezolucija. Ostaje pitanje 500Mhz procesora (npr. Hero) da li to može dobro ispratiti, odnosno ima li smisla gledati samo rezoluciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nije niko blesav staviti u mob proc koji ne moze prikazati video na ekranu tog istog moba.

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa nije niko blesav staviti u mob proc koji ne moze prikazati video na ekranu tog istog moba.

ima i takvih...

tj bilo je npr samsung d900, istina da nije neki novi model, ali u svoje vrijeme (prije 2-3 godine) koštao je 1500kn, a nije mogao prikazati video preko cijelog ekrana, opera mini se rušila i štekala, a mob se sam od sebe restartao...

unutra je bio proc od 80 mhz, a neki jeftiniji sony-ericssoni su imali i duplo jačeg... pa ti reci ko je tu blesav...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice