Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 452.902
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Gearbest.com
Da stvarno cijene im budu ili jednake ili malo više za EU skladište
robimarko@gmail.com
13 godina
Gearbest.com

Nikakvo dogovaranje, 25% nasima :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nazalost i dalje nema mogucnosti slanja u Hrvatistan s EU skladista radi birokracije nase, bilo je pokusaja, ali nema razumjevanja od strane kako si ih ti nazvao parazita :D

Ostaje nada da ce se uskoro to promjeniti, jer definitivno su cesto najpovoljniji..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
14 godina
A koja to hrvatska birokracija spriječava nekoga da bilo kojom poštom među EU državama šalješ pakete?
robimarko@gmail.com
13 godina

Sheme i shemice kako svi kinezi posluju kao Chigon s alija, itd.. Probavali su, nije im polazilo za rukom, DHL bi oderao krajnjeg kupca, tako da dok se to ne riješi ništa od slanja u Hrvatistan iz "EU skladista"..

13 godina
Gearbest.com

Evo što su mi odgovorili iz Gearbesta na upit zašto još ne šalju u Hr iz EU skladišta:

"We are so sorry for the inconvenience. Our EU warehouse is imperfect at this time, we can only ship to part of the country of The European Union.  We are trying to consummate our EU warehouse. We can ship you from China warehouse. Taxes are charged by your local customs office control and are covered by the customer. We recommend you ship the item by surface mail or ems to reduce or avoid ( if applicable). Please refer to http://www.gearbest.com/about/faq.html"

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 16:53 (Peruneph).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naručio sam nešto od 20$, prošlo je već više od 70 dana i nije još došlo. Mislim da je direktno iz kine išlo.. Javio se podršci i rekli su da mogu ponovo poslati ili da mi daju nekakve bodove.. i ja rekao može da mi pošalju ponovo. Prošlo je jedno 10tak dana i još nisu odgovorili na moj odgovor :D 

10 godina
neaktivan
Gearbest.com

Evo je meni stigao paket od njih nakon 20 dana ali sto mi se nikako ne svidja kod njih je ovo pakiranje paketa , samo ga ubace u onu kovertu sa mjehuricima mislim ono bar bi se mogli malo potrudit i zamotat bar 1 krug sa onom spuzvom ove osjetljivije stvari tipa mob  :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Kolko je ovaj Gearbest pouzdan?

Planiram uzeti Xiaomi Piston 3, brine me da nisu fake.

0 0 hvala 0
13 godina
Peruneph kaže...

Evo što su mi odgovorili iz Gearbesta na upit zašto još ne šalju u Hr iz EU skladišta:

Odgovorit ću svima od puta, da ne quotam jedno po jedno..

Kako stvari stoje prema najnovijim "insajder" informacijama, uskoro bi se mogli i mi naci na popiu EU drzava da se i nama salje s EU skladista.. 

cristaln kaže...

Naručio sam nešto od 20$, prošlo je već više od 70 dana i nije još došlo. Mislim da je direktno iz kine išlo.. Javio se podršci i rekli su da mogu ponovo poslati ili da mi daju nekakve bodove.. i ja rekao može da mi pošalju ponovo. Prošlo je jedno 10tak dana i još nisu odgovorili na moj odgovor :D 

Salji im jos jednom isti mail, ako ne bude pomaka javi se na pp s brojem narudzbe pa cemo gledati nesto rijesiti :)

flonkica kaže...

Evo je meni stigao paket od njih nakon 20 dana ali sto mi se nikako ne svidja kod njih je ovo pakiranje paketa , samo ga ubace u onu kovertu sa mjehuricima mislim ono bar bi se mogli malo potrudit i zamotat bar 1 krug sa onom spuzvom ove osjetljivije stvari tipa mob  :) 

Racunaj na to da ako ga umotaju jednom, dva, pa i vise puta, paket dobiva na masi, samim time njima je to povecanje cijene slanja.. zato je moja preporuka kad takvih stvari obavezno doplatiti ono shipping insurance u iznosu od 1-2$ i sto god da se dogodi putem, osigurani ste.. :)

ivek_sp kaže...

Kolko je ovaj Gearbest pouzdan?

Planiram uzeti Xiaomi Piston 3, brine me da nisu fake.

Provjereno pouzdan, neces dobiti fejk, javi se preko privatne pa cemo vidjeti ako ima slucajno kakav popust ili dupli GB bodovi.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 20:04 (majdo).
9 godina
neaktivan
Gearbest.com

Kupio sam Doogee F5 4G Phablet još 04.10.2015. i još uvijek ga nisu otpremili. Na moj upit kada mogu očekivati isporuku su odgovorili:

Thanks for your message and inquiry.
Unfortunately, we are very sorry to inform you that the item is not in stock at the moment. 
We are sorry for this inconvenience and would like to offer you the following solutions

1)Wait a little more
Could you wait for a few more days?
Once we ship your item out you will receive a message.

2)Change the item
Please browse our website to find an alternative and give us the item url like this http://www.gearbest.com/

If the item is more expensive than the one your order, we will send ask to cover the difference. If you the choose a cheaper item we will refund you the extra amount.

Could you please let me know your decision?
We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused.
We look forward to hearing from you soon

Thanks for your understanding in this matter.
Best Regards

Willa
Gearbest Customer Service

Odgovorio sam da ću čekati još par dana.

Od tada je prošlo 10 dana, a kupljeni mob. do danas (30 dan od kupnje) nije otpremljen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 23:50 (RokiRoki).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RokiRoki kaže...

Kupio sam Doogee F5 4G Phablet još 04.10.2015. i još uvijek ga nisu otpremili. Na moj upit kada mogu očekivati isporuku su odgovorili:

Thanks for your message and inquiry.
Unfortunately, we are very sorry to inform you that the item is not in stock at the moment. 
We are sorry for this inconvenience and would like to offer you the following solutions

1)Wait a little more
Could you wait for a few more days?
Once we ship your item out you will receive a message.

2)Change the item
Please browse our website to find an alternative and give us the item url like this http://www.gearbest.com/

If the item is more expensive than the one your order, we will send ask to cover the difference. If you the choose a cheaper item we will refund you the extra amount.

Could you please let me know your decision?
We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused.
We look forward to hearing from you soon

Thanks for your understanding in this matter.
Best Regards

Willa
Gearbest Customer Service

Odgovorio sam da ću čekati još par dana.

Od tada je prošlo 10 dana, a kupljeni mob. do danas (30 dan od kupnje) nije otpremljen.

Navikni se prijatelju ;), ja sam svoj mobitel cekao gotovo mjesec i pol dana. Plus da ne napominjem carinu koju sam morao platiti oko 200 kn.

13 godina
RokiRoki kaže...

Kako si platio? Ako je preko paypala zna se procedura i dobit ces ili novce dok si rekao keks ili ce poslati uređaj dok si rekao keks..

tireN1337 kaže...

Navikni se prijatelju ;), ja sam svoj mobitel cekao gotovo mjesec i pol dana. Plus da ne napominjem carinu koju sam morao platiti oko 200 kn.

Carina je pitanje za sebe. Odmah da se ogradim ne branim GB kao niti jedan drugi web shop, samo kazem da je carina nesto na sto niti jedan web shop ne moze utjecati, to je naš porezni sustav koji prolazi 95% korisnika koji naruce nesto iz Kine. Univerzalne formule kako izbjeci placanje nema, jednostavno je stvar srece, ili je imas ili je nemas. Proci ce ti mozda 30 narudzbi, pa ce na 31-oj najskupljoj zapet na carini i fino ce te oderati naši 25% + 30kn.

Moje zadnje ugodno iskustvo s carinom je da je mob u HRV stigo za 15 dana, a onda na carini bio 50 dana, i plus jos fino im plati 350 kn jer si cekao dok se netko smisli obraditi tvoju posiljku..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 0:41 (majdo).
10 godina
neaktivan
Gearbest.com

@majdo

pa nek i naplate 1-2 vise nije bas neka tezina za pretrgnut se :D nedavno sam narcuio glupost sa bangooda obmotali je kao da sam narcio kristalnu casu :D

a sa GB-a narucio nedavno onaj nosac za mob u autu i poslije toga i kasetofon za auto i oba dosla isto upakovana u onoj obicnoj vrecici sa mjehuricima . Bar su kazic mogli zamotat jednom ono za svaki slucaj :D A osiguranje nisam ni jednom u njih uplatio a kako stvari stoje ako budem od njih mob uzimao morat cu :D i nadat se da ce sve u redu biti :D

0 0 hvala 0
13 godina

Znam, meni je prvi mob od njih prije godinu i pol dosao zamotan kao da je kineska vaza iz dinastije Ming, sve iza toga, iskljucivo u koverti s mjehuricima i nikad nikakav problem.

Osiguranje preporucam, jer oni to nude kao opciju, zlu ne trebalo nek se nesto dogodi u putu, i njima i nama je to neki vid osiguranja, a kosta djelic cijene.. Oko 1-2$ max.. Nek se paket isto tako zagubi, uz placeno osiguranje rijesava se sve puno brze, itd, itd..

Sto se tice buduce kupovine, sta god da budes trebao slobodno se javi na PP s linkom, uvijek ima neki popust, ili dupli GB bodovi, itd.. Svasta se da rijesiti :)

9 godina
neaktivan
Gearbest.com

Jučer sam dobio mail da je moja pošiljka otpremljena. Čim stigne javim.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gearbest.com

htio bi naruciti doogee x5 pro  sad neznam da li cu morati platiti postarinu?

0 0 hvala 0
13 godina
omega12345 kaže...

Super 

Ako misliš na troškove slanja, piše ti na stranici s koje naručuješ - nisi nam dao link.

Ako misliš na PDV opet ovisi od kud naručuješ - nisi nam dao link :).

Ako misliš na carinske troškove - ne.

Ako misliš na 5 kuna poštaru - možda. Vjerojatno ne.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
Gearbest.com

Je li tko probao skidati cijenu s Price Matchom? Ja sam na jedan bluetooth zvučnik podnio zahtjev i bome su ponudili par centi nižu cijenu od konkurencije. Naravno da su je dan nako toga opet vratili, ali ja sam ga uzeo na vrijeme. Poslije sam pokušao rušiti cijene nekih proizvoda, ali više ne odgovaraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Ima li netko za preporuku punjač za mobitel gearbest-a, klasika 5V 2A? Također i neki USB kabal za punjenje, da puni što brže ofc. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
omega12345 kaže...

Platiti ces carinu tj. 25% kao pdv neki ja sam isti narucio jucer stigao na carini ga zadrzali tjedan dana iako sam ja odmah na poziv poslao potrebne papire.

Samo ne znam kao poslan je iz Mđarske tako se navodi i na tracking number a oni su u uniji ne kuzim sto me opet oderali za carinu.

A mobitel nije los barem za mene a nisam zahtjevan zasad sam zadovoljan i sviđa mi se a vidit cemo kasnije jel ostaje isti,ali za tu cijenu solidan nego kod nas da se kupuje po tim karakteristikama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 0:25 (Senno).
13 godina
Nije poslan iz Mađarske, poslan je samo preko Mađarske poste, isto kao sto su ranije slali preko Nizozemske, Belgijske, itd.. Prolazi dok prolazi, nakon toga se skoro sve carini..

A sto se tice zadrzavanja na carini, dobro si prosao, moje najduze cekanje je bilo 40+ dana, 5 puta slao racun, nikad kraja agoniji za mob od 50$..
12 godina
majdo kaže...
Nije poslan iz Mađarske, poslan je samo preko Mađarske poste, isto kao sto su ranije slali preko Nizozemske, Belgijske, itd.. Prolazi dok prolazi, nakon toga se skoro sve carini..

A sto se tice zadrzavanja na carini, dobro si prosao, moje najduze cekanje je bilo 40+ dana, 5 puta slao racun, nikad kraja agoniji za mob od 50$..

A tako to ide malo mi i bilo cudno gledam ide okolo mađarske a rekoh tu smo blizu brzo ce doci a svaki put druga lokacija bila,onda je dobro da mi je carina brzo rijesila nisam znao da zna toliko dugo potrajat.

13 godina
Gearbest.com

Ako slucajno netko trazi tablet, OVO mi se cini trenutno kao odlican izbor, s promo kodom kosta 88.69$

Zainteresirani se mogu javiti za promo kod preko privatne poruke

8 inch Chuwi Hi8 Android 4.4 + Win10 Tablet

Main Features:
2GB RAM + 32GB ROM: Offers ultrafast surfing online, video playing and 3D gaming experience enhanced with DDR3 memory which makes all applications faster. Whether it is needed for work, study or play, it will suit your all needs.
CPU: Intel Z3736F Quad core 2.16GHz has a better performance, Sixty Percent power consumption reduction and almost half package areas, delivering plenty of power for multitasking and fueling casual games and movies.
Gravity sensing system: Can fluently and sensitively run various applications.
3D Graphics accelerator: Supports 3D effect games.
Bluetooth 4.0 output: Faster and safer than Bluetooth 3.0 on data transmission.
OTG Function: Can connect with keyboard, mouse, projector and so on.
8 inch WUXGA IPS MagicColor Panel screen: 1920 x 1200 IPS MagicColor Panel screen offers good experiences for watching videos and browsing the Web.
4000mAh battery: Can manage the current, power and the temperature and increase the performance dynamically.
Android 4.4 + Win10 system: Latest dual systems with more excellent interface, compatibility and running effect.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 23:16 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gearbest.com

Naručio sam bluetooth zvučnik 28.10. i tek danas, 19. 11. su ga poslali. Zapravo, još je to u roku jer sam tek poslije vidio da pod dispatch piše 3-20 dana. Da sam znao da ću tako dugo morati čekati naručio bi sigurno iz drugog shopa. Novi je proizvod pa im valjda zato treba tak puno vremena. Dali su mi sad i tracking number, ide belgijskom poštom. Zadnji put kad sam od njih naručivao išlo je mađarskom i relativno brzo je sve stizalo. Ima li tko iskustva s belgijskom poštom? Je li realno očekivati zvučnik prije 20. 12., to bi naime bio poklon za blagdane. Izašao me preko 40$ pa bi me dakle trebala zakočiti i carina, makar ne znam na koji način će oni saznati pravu cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Lako moguce da prodje, pogotovo ako je manjih gabarita :)

Sto se tice belgijske, dosta stvari koje sam sada narucio mi je stiglo preko belgijske, jedna cak preko francuske poste.. 15-20 dana za dolazak kod mene direkt na vrata..

Ekipa, nova nagradna igra je aktivna na Gearbestu, više o tome na ovome LINKU:

Sve što je potrebno je prijaviti se preko ovog linka, unjeti svoju email adresu, odabrati proizvod iz videa koji vam je najzanimljiviji i to je to.. Pobjednika ce kontaktirati na mail, a glavna nagrada je Cheerson CX - 20 GPS Auto Pathfinder Open - Source Flight Controller Quadcopter koji ima maloprodajnu vrijednost od 226$..

Pa neka igra krene :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 23:01 (majdo).
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Pozdrav!

Naručila bih ovo čudo http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_261130.html pa me zanima ima li možda neki aktualni kod?

Ovo će mi biti prva kupnja tako da su savjeti dobrodošli. Zapamtila sam jedino da je shipping insurance must have 

0 0 hvala 0
13 godina
Peruneph kaže...

. Izašao me preko 40$ pa bi me dakle trebala zakočiti i carina, makar ne znam na koji način će oni saznati pravu cijenu?

Prva skuplja online kupovina? :)

Posalju ti pismo u kojem pise da im moras poslati kopiju racuna i Paypal uplate. Eto, tako znaju :)

13 godina
Provjerim pa javim tokom dana, vjerujem da ce se naci neki promo kod za prvu kupovinu :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice