Google tražilica unutar /na Chrome browseru

poruka: 1
|
čitano: 2.831
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Google tražilica unutar /na Chrome browseru

Pozdrav!

Imam pitanje u vezi Google aplikacijice koja se "otvori" na dnu stranice kada se npr. neka riječ u tekstu označi u Chromeu. Ako je jedna riječ onda se pojavi prijevod, ako se onda taj dio ekrana podigne malo gore onda se prikažu kao rezultati guglanja te riječi, pa ako ima u rezultatu onih pitanjca koja se kliknu pa se samo spusti dole tekst/odgovor na to pitanje, ali sve ostane u tom dijelu "app na app". Ako se klikne baš na link u rezultatima onda se otvori novi tab u Chromeu.

Zadnjih tjedan-dva ta "aplikacija" je doživjela brojne promjene, razvoj, više/bolje mogućnosti (uglavnom, subjektivna procjena), ali od jučer je ne mogu nikako dovabiti. Naprosto nestala. Ja nisam mijenjala nikakve postavke. Pokušala sam je pronaći u postavkama, ali bez uspjeha. Ne znam kako se "to" uopće zove i gdje se skriva. Možda Bigsby?

Inače, radi se o Samsung tabletu (S Tab6), na snimci zaslona iscrtala sam gdje je ta aplikacija bila, sada je uopće nema.

Na fotki mobitela, isto Samsung, vidi se ta aplikacija, ali piše da nije moguće pristupiti mreži. Inače, na tom telefonu to nikada nije niti radilo, ali ne znam šta trebam uključiti da bi to proradilo. Na starom Huaweiju radi (treća slika, strelica)

Molim odgovor ako netko zna gdje se nalazi ta opcija i kako se zove. 

Moguće je da ju je google sam privremeno uklonio jer je zadnjih par dana imala malo šašave rezultate. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice