Btw. Za sve koji koriste Twitter - TweetDeck
Aplikacija mi je puno bolja od one oficijalne Twitterove

To mozes s PowerAMP playerom radit
Jel postoji neka aplikacija za skidanje pjesama sa youtube-a ali da skida odmah kao MP3 ?
https://market.android.com/details?id=com.dylan.tube
EDIT: Vidim da su me preduhitrili :)
Da TubeMate je odličan. Pokreneš aplikaciju youtube, i kad nađeš video koji hočeš, klikneš na share, i odabereš tubemate i pita te u kojoj kvaliteti hoćeš skinuti, i dal hoćeš video ili mp3
instalirao sam TubeMate. otvorim youtube aplikaciju, nadjem clip, pokrenem ga, pa options-share i nudi mi bluetoth, dropbox, sms, moxer.... ali ne i tube mate?
Kada direktno pokrenem aplikaciju tubemate otvori mi youtube, nadjem clip, pritisnem "oznaci", izaberem mp4 ili 3gp, pocme downloadat i onda izbaci error?
ne radi mi applanet vec tjedan dana.vama?
ne radi mi applanet vec tjedan dana.vama?
koju imaš verziju? meni isto nije radio i skino sam 2.7.3 i od tada radi....
Zašto mi advanced task killer stalno pokazuje da ima pokrenutih aplikacija? Kad ih killam, poslije par minuta se počinju opet pojavljivati, a ništa ne radim na mobu
zato sto nevaljaju te nove verzije pod milim bogom nista ja sam na svu srecu imu jednu staru verziju backupanu koja radi ok
Zar neće biti pozadinskih programa? Ako izađem iz igre na home tipku i kako li već
Nije Logic sa time otkrio toplu vode vec samo prenio nacin na koji android radi sa ramom. Sad vidite i sami situaciju. Vi ubijate aplikacije, android misli da su se skrsile i pokrece ih ponovo i umjesto da rasteretis sistem on stalno dize aplikacije a task kiler ih ubija i na taj nacin u stvari opterecujes sistem. Ostavi android da radi svoj posao a ti radi svoj. Proguglaj za pojmom prefetch pa ce ti biti jasno zasto je moemorija na andoridu stalno zauzeta. I na windowsu 7 je isto tako.
Ali činjenica je da kada imaš manje appova pokrenutih da ima više slobodne memorije koji koristi sam sustav(je to taj prefetch?) i mob brže radi. To sam primjetio na svom desire-u prije sa starim ROM-om kada ga upalim imao je nekih 180-220MB RAM-a slobodno i mob je letio. Kada se popalilo gomila appova brojka je pala na nekih 60-110MB i mob se vukao ko puž. Sada imam stalno nekih 150-200MB-a slobodno i mobitel leti. Samo što je problem što nemožeš sam gasiti aplikacije zbog toga i onda slabijim mobovima može raditi probleme.
exit tipka je zapravo back, a sa home tipkom minimizra app, tako nema u opcijama tipke exit u svim appovima ali sa klikanjem na back će ju ugasiti.
Cover Art Grabber.
Ne znam da li je iko predlagao ovu aplikaciju ako jeste mozete li reci dosadasnja iskustva sa njom? :D Posto sam sad u procesu traganja za aplikacijama koje da instaliram kada mi dodje telefon iduci mjesec (HTC Desire). Ja ovaj program koristim na laptopu i zaista dobro radi ali ima manu sto mu je potreban wi-fi, dok je za mobilni skoro savrsen jer mobilni ce uvijek (skoro) imati mreze pa se podaci mogu slati bez problema u slucaju kradje :D
zna li tko za kakvu aplikaciju, za pomorsku navigaciju? Da mogu isplanirati rutu, staviti waypoint-ove, da mi računa duljinu rute i sl?
Zašto neki widgeti (kao dual clock, memo...) kad ih se stavi na 2.3 prelaze okvire screena (a na 2.1 su izgledali normalno) ima li ko takvih problema?
Zašto neki widgeti (kao dual clock, memo...) kad ih se stavi na 2.3 prelaze okvire screena (a na 2.1 su izgledali normalno) ima li ko takvih problema?
zato što nisu namjenjeni 2.3, nisu prilagođeni
Koji widgeti su u pitanju? Koji launcher?
zato što nisu namjenjeni 2.3, nisu prilagođeni
Ne vjerujem baš u to...
isti uređaj gt540, ali novi android i memo widget ili world dual clock van margina!
Neka neko prova stavit memo widget na gt540 na andr.2.3 pa nek provjeri!
To je custom rom? Ako jest onda je do njega.