Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.707.253
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet

Ne samo stavis na SD ukljucis unknown source i s nekim file managerom nades i instliras

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
17 godina
neaktivan

Znaci treba ti neki file manager jer sa uredjajem obicno ne dobijes. Skini astro file manager sa marketa. Free je.

:)
17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

sry za vrlo vjerovatno glupo pitanje ali pocetnik sam... recimo ako bi htio instalirat neku igricu koja nije na marketu(tipa NFS), kad je skinem, trebam imati neki poseban program za instalirat?

Instaliraj ASTRO File Manager s marketa, on će ti pročitat sve što ti se nalazi na SD kartici uključujući i NFS. Klikneš na imeaplikacije.apk i install.

iKnow :)
16 godina
Blade18 kaže...

sry za vrlo vjerovatno glupo pitanje ali pocetnik sam... recimo ako bi htio instalirat neku igricu koja nije na marketu(tipa NFS), kad je skinem, trebam imati neki poseban program za instalirat?

Ne treba, pretpostavljam da imaš neki file browser, pa nađeš taj nfs.apk koji si skinuo, pokreneš i instalira se.

a ako nemaš file browser, aplikaciju možeš instalirati i preko ovog.

EDIT: haha nisam vidio vaše odgovore prije, ali eto bar je dobio kaj je tražio :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 11:04 (nsoul).
16 godina
Android borbeni komplet
Sto svi preporuciju taj astro file manager, on je meni jedan od losijih koje sam koristio, prvenstjeveno zbog njegove brzine, dual file manager po meni za klasi iznad astra po brzini i funkcionalnosti. Pogotovo zbog dva taba puno lakse je organizirati i kopirati fileove i sl.
Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

meni je file manager najbolji, jednostavan je i brz :)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Šef kaže...

Game Dev Story - probati i odigrati ako već niste!

evo prodao 202,405 primjeraka Unreala 3  {#}

11# na top ljestvici {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
Android borbeni komplet

heh hvala svima na odgovorima :D

btw. i da jos me nesto zanima, android nema ono neko prepoznavanje "krekanih" igrica?  {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 13:22 (Blade18).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Sto svi preporuciju taj astro file manager, on je meni jedan od losijih koje sam koristio, prvenstjeveno zbog njegove brzine, dual file manager po meni za klasi iznad astra po brzini i funkcionalnosti. Pogotovo zbog dva taba puno lakse je organizirati i kopirati fileove i sl.

Pa ti si ga prvi i počeo spominjat!  {#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

heh hvala svima na odgovorima :D

btw. i da jos me nesto zanima, android nema ono neko prepoznavanje "krekanih" igrica?  {#}

Nema neboj se bar kolko ja znam.

iKnow :)
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Kako sam sretan! Flashao sam mobitel na Froyo. Zasad mi je odličan. Može li mi netko reći šta je s Applanet. Ne mogu skidat s njega, a ne mogu ni njega samog skinut sa stranice. Ako se tu ne smije onda vas molim u pm. Hvala!

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com

0 0 hvala 0
17 godina
tonihrvat kaže...

Kako sam sretan! Flashao sam mobitel na Froyo. Zasad mi je odličan. Može li mi netko reći šta je s Applanet. Ne mogu skidat s njega, a ne mogu ni njega samog skinut sa stranice. Ako se tu ne smije onda vas molim u pm. Hvala!

evo applanet za one koji nemogu skinuti

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
Android borbeni komplet
Samo kaj applanet ne radi uvijek

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Molim za preporuku jednu ali najboju igru za Desire HD, tema vožnja, ne formula ili rally, onako gradski auti i gradske utrke. Ispravite me ako griješim ako kažem NFS da li sam u pravu i na pravom putu. Hvala na svakoj dobronamjernoj sugestiji!!!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Molim za preporuku jednu ali najboju igru za Desire HD, tema vožnja, ne formula ili rally, onako gradski auti i gradske utrke. Ispravite me ako griješim ako kažem NFS da li sam u pravu i na pravom putu. Hvala na svakoj dobronamjernoj sugestiji!!!! 

NFS shift, Asphalt HD to su najbolje

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina

Ne vidim ih na Android marketu, gdje tražim, nisam rootao mob, 2.2.1 Froyo.

16 godina
ATJLučko kaže...

nebi se kladio, ali mislim da ih nemas na marketu, ja sam isto tražio...

ajde da ne pišem 2 posta, zanima me dali je tko čuo ili napravio neki prelazak s moba koji je imao android 1.6 na nešto novije? Konkretno radi se o samsungu galaxy I7500, htio bi updata-at...

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Skini Applanet s njihove stranice, ili na mobilism forumu potrazi tu igru.

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
Instaliraj Applanet koji je po meni must have aplikacija i odavde skidas sve te igre i sve sto ti treba, sve besplatno.
17 godina
Blade18 kaže...

ajde da ne pišem 2 posta, zanima me dali je tko čuo ili napravio neki prelazak s moba koji je imao android 1.6 na nešto novije? Konkretno radi se o samsungu galaxy I7500, htio bi updata-at...

Mozes pogledat na stranici od Drakaz-a.

Ako uspijes javi jel i mene interesira, imam takodjer Samsung i7500@1.6

{#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
djigibao kaže...
Blade18 kaže...

Mozes pogledat na stranici od Drakaz-a.

Ako uspijes javi jel i mene interesira, imam takodjer Samsung i7500@1.6

{#}

ja ga jos nemam, ali za sad za neki dan bi mi trebao doci, taj mob sam dobio pored DHD-a u onoj tele2 akciji... daj mi reci kak si ti ovak zadovoljan s tim mobom?

17 godina
Android borbeni komplet

Kad sam ga kupio bio sam malo razocaran (verz. 1.5), onda sam skinuo od drakaza Galaxo 1.6.3.4 rom i od tada je super.

Tebi ce vjerojatno u usporedbi sa tim Desireom biti spor (jel ima spori proc 528mhz i malo ram-a 128/192, moj je clockan@700mhz), ali za osnovnu upotrebu je OK.

Taj tvoj ce po defaultu bit na 1.6? Neznam da li je izaso origigi od Samsunga 1.6?!

Ako ti bude spor skini si Galaxo (ovaj sam ja stavio) rom i radit ce ti ko zvjer {#} (a i lijepo izgleda).

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

aha, hvala... taj moj bi isto trebao biti na 1.5, ali mislim mu isto staviti neki rom... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet
Napravite svog android avatara,aplikacija se zove androidify i na marketu je besplatna, evo kako izgleda

Steam:luka2301

6 0 hvala 4
16 godina
Android borbeni komplet

Dal znate koji app za "obijanje" wi-fi, ja sam našao samo onaj koji probija originalne nazive mreže, jel ima koji bolji?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Penetrate koji ti koristiš samo koristi defaultne ključeve za defaultnu WEP enkripciju.

Nije to nikakvo "obijanje". Bilo šta kompleksnije od toga trenutno nije moguće jer

ne postoje wifi driveri ni za jedan mobitel koji bi omogućili promjenu moda rada mrežne

kartice i eventualno probijanje WEP enkripcije.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Jeste li probali Dungeon Defenders? Igra se cini jako super, grafika brutalna, Unreal Engine,...
Zanima me kako radi kod vas i na kojem mobitelu.
Jer meni na Desireu steka, a min. zahtjevi su 800MHz proc., 512MB RAM i oko 600MB na sdcard.

Probajte pa javite kako vam radi! :)
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Onda ne moram ni probati na svojem Hero-u

1 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
Jeste li probali Dungeon Defenders? Igra se cini jako super, grafika brutalna, Unreal Engine,...
Zanima me kako radi kod vas i na kojem mobitelu.
Jer meni na Desireu steka, a min. zahtjevi su 800MHz proc., 512MB RAM i oko 600MB na sdcard.

Probajte pa javite kako vam radi! :)

Ma ja sam isto probao, desire na 1190mhz-a i trza ko blesavo. Igra je igriva jedino na iphone4, galaxyS i desireHD, i svim novijim modelima koji budu izlazili, ovo sve slabije ne vrti nikako.

Ali evo vam nešto pet puta bolje, pocket God!

Igra je prezabavna, imate otok na kojem žive neki domoroci a vi ste njihov Bog i radite što god hoćete, možete im pomoći, a možete ih i žrtvovati radi svoje zabave. Ima je na applanetu za skinuti...

Stoja
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel zna tko kako mogu promjenit svoj gmail na mobu jer sam zaboravio šifru i ne mogu ući u Market, btw jel vam radi Applanet?

Sad sam saznao od autora gogych da je izašao Galaxy i7500 2.2 ROM, pa ako ga je netko isprobao nek javi :)  

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 12:13 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice