Ne samo stavis na SD ukljucis unknown source i s nekim file managerom nades i instliras
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci treba ti neki file manager jer sa uredjajem obicno ne dobijes. Skini astro file manager sa marketa. Free je.
sry za vrlo vjerovatno glupo pitanje ali pocetnik sam... recimo ako bi htio instalirat neku igricu koja nije na marketu(tipa NFS), kad je skinem, trebam imati neki poseban program za instalirat?
Instaliraj ASTRO File Manager s marketa, on će ti pročitat sve što ti se nalazi na SD kartici uključujući i NFS. Klikneš na imeaplikacije.apk i install.
sry za vrlo vjerovatno glupo pitanje ali pocetnik sam... recimo ako bi htio instalirat neku igricu koja nije na marketu(tipa NFS), kad je skinem, trebam imati neki poseban program za instalirat?
Ne treba, pretpostavljam da imaš neki file browser, pa nađeš taj nfs.apk koji si skinuo, pokreneš i instalira se.
a ako nemaš file browser, aplikaciju možeš instalirati i preko ovog.
EDIT: haha nisam vidio vaše odgovore prije, ali eto bar je dobio kaj je tražio :P

meni je file manager najbolji, jednostavan je i brz :)
Game Dev Story - probati i odigrati ako već niste!
evo prodao 202,405 primjeraka Unreala 3
11# na top ljestvici
heh hvala svima na odgovorima :D
btw. i da jos me nesto zanima, android nema ono neko prepoznavanje "krekanih" igrica?
Pa ti si ga prvi i počeo spominjat!
heh hvala svima na odgovorima :D
btw. i da jos me nesto zanima, android nema ono neko prepoznavanje "krekanih" igrica?
Nema neboj se bar kolko ja znam.
Kako sam sretan! Flashao sam mobitel na Froyo. Zasad mi je odličan. Može li mi netko reći šta je s Applanet. Ne mogu skidat s njega, a ne mogu ni njega samog skinut sa stranice. Ako se tu ne smije onda vas molim u pm. Hvala!
Kako sam sretan! Flashao sam mobitel na Froyo. Zasad mi je odličan. Može li mi netko reći šta je s Applanet. Ne mogu skidat s njega, a ne mogu ni njega samog skinut sa stranice. Ako se tu ne smije onda vas molim u pm. Hvala!
evo applanet za one koji nemogu skinuti
Molim za preporuku jednu ali najboju igru za Desire HD, tema vožnja, ne formula ili rally, onako gradski auti i gradske utrke. Ispravite me ako griješim ako kažem NFS da li sam u pravu i na pravom putu. Hvala na svakoj dobronamjernoj sugestiji!!!!
Molim za preporuku jednu ali najboju igru za Desire HD, tema vožnja, ne formula ili rally, onako gradski auti i gradske utrke. Ispravite me ako griješim ako kažem NFS da li sam u pravu i na pravom putu. Hvala na svakoj dobronamjernoj sugestiji!!!!
NFS shift, Asphalt HD to su najbolje
Ne vidim ih na Android marketu, gdje tražim, nisam rootao mob, 2.2.1 Froyo.
nebi se kladio, ali mislim da ih nemas na marketu, ja sam isto tražio...
ajde da ne pišem 2 posta, zanima me dali je tko čuo ili napravio neki prelazak s moba koji je imao android 1.6 na nešto novije? Konkretno radi se o samsungu galaxy I7500, htio bi updata-at...
Skini Applanet s njihove stranice, ili na mobilism forumu potrazi tu igru.

ajde da ne pišem 2 posta, zanima me dali je tko čuo ili napravio neki prelazak s moba koji je imao android 1.6 na nešto novije? Konkretno radi se o samsungu galaxy I7500, htio bi updata-at...
Mozes pogledat na stranici od Drakaz-a.
Ako uspijes javi jel i mene interesira, imam takodjer Samsung i7500@1.6
Mozes pogledat na stranici od Drakaz-a.
Ako uspijes javi jel i mene interesira, imam takodjer Samsung i7500@1.6
ja ga jos nemam, ali za sad za neki dan bi mi trebao doci, taj mob sam dobio pored DHD-a u onoj tele2 akciji... daj mi reci kak si ti ovak zadovoljan s tim mobom?
Kad sam ga kupio bio sam malo razocaran (verz. 1.5), onda sam skinuo od drakaza Galaxo 1.6.3.4 rom i od tada je super.
Tebi ce vjerojatno u usporedbi sa tim Desireom biti spor (jel ima spori proc 528mhz i malo ram-a 128/192, moj je clockan@700mhz), ali za osnovnu upotrebu je OK.
Taj tvoj ce po defaultu bit na 1.6? Neznam da li je izaso origigi od Samsunga 1.6?!
Ako ti bude spor skini si Galaxo (ovaj sam ja stavio) rom i radit ce ti ko zvjer (a i lijepo izgleda).
aha, hvala... taj moj bi isto trebao biti na 1.5, ali mislim mu isto staviti neki rom...
Dal znate koji app za "obijanje" wi-fi, ja sam našao samo onaj koji probija originalne nazive mreže, jel ima koji bolji?
Penetrate koji ti koristiš samo koristi defaultne ključeve za defaultnu WEP enkripciju.
Nije to nikakvo "obijanje". Bilo šta kompleksnije od toga trenutno nije moguće jer
ne postoje wifi driveri ni za jedan mobitel koji bi omogućili promjenu moda rada mrežne
kartice i eventualno probijanje WEP enkripcije.
Zanima me kako radi kod vas i na kojem mobitelu.
Jer meni na Desireu steka, a min. zahtjevi su 800MHz proc., 512MB RAM i oko 600MB na sdcard.
Probajte pa javite kako vam radi! :)

Onda ne moram ni probati na svojem Hero-u
Zanima me kako radi kod vas i na kojem mobitelu.
Jer meni na Desireu steka, a min. zahtjevi su 800MHz proc., 512MB RAM i oko 600MB na sdcard.
Probajte pa javite kako vam radi! :)
Ma ja sam isto probao, desire na 1190mhz-a i trza ko blesavo. Igra je igriva jedino na iphone4, galaxyS i desireHD, i svim novijim modelima koji budu izlazili, ovo sve slabije ne vrti nikako.
Ali evo vam nešto pet puta bolje, pocket God!
Igra je prezabavna, imate otok na kojem žive neki domoroci a vi ste njihov Bog i radite što god hoćete, možete im pomoći, a možete ih i žrtvovati radi svoje zabave. Ima je na applanetu za skinuti...
Jel zna tko kako mogu promjenit svoj gmail na mobu jer sam zaboravio šifru i ne mogu ući u Market, btw jel vam radi Applanet?
Sad sam saznao od autora gogych da je izašao Galaxy i7500 2.2 ROM, pa ako ga je netko isprobao nek javi :)