Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.708.758
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Reci koji ti je username tamo. :)

Btw. Za sve koji koriste Twitter - TweetDeck
Aplikacija mi je puno bolja od one oficijalne Twitterove
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
Bok! Dajte mi recite kako se zove aplikaciju pomocu koje trazim slike od albuma za pjesme i postoji li mogucnost stavljanja doticnih slika u odredjenu pjesmu? Mozda je ispred to vec netko napisal, ali nemam volje traziti. Zahvala unaprijed!
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Bok! Dajte mi recite kako se zove aplikaciju pomocu koje trazim slike od albuma za pjesme i postoji li mogucnost stavljanja doticnih slika u odredjenu pjesmu? Mozda je ispred to vec netko napisal, ali nemam volje traziti. Zahvala unaprijed!

To mozes s PowerAMP playerom radit

15 godina
Gle, trebam bas aplikaciju. Postoji aplikacija jer ne koristim PowerAmp tak da bi samo radi toga bilo bezveze instaliravat. Hvala ti, ali trebam bas apk.
16 godina
Android borbeni komplet
Aplikacija je android id3, za uredivanje tagova i umetanje slika. Prije 2 3 stranice sam stavio popis aplikacija sa slikama, i bila je medu prvima

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
nsoul kaže...
steve90 kaže...

Jel postoji neka aplikacija za skidanje pjesama sa youtube-a ali da skida odmah kao MP3 ?

https://market.android.com/details?id=com.dylan.tube

EDIT: Vidim da su me preduhitrili :)

Da TubeMate je odličan. Pokreneš aplikaciju youtube, i kad nađeš video koji hočeš, klikneš na share, i odabereš tubemate i pita te u kojoj kvaliteti hoćeš skinuti, i dal hoćeš video ili mp3

instalirao sam TubeMate. otvorim youtube aplikaciju, nadjem clip, pokrenem ga, pa options-share i nudi mi bluetoth, dropbox, sms, moxer.... ali ne i tube mate?

Kada direktno pokrenem aplikaciju tubemate otvori mi youtube, nadjem clip, pritisnem "oznaci", izaberem mp4 ili 3gp, pocme downloadat i onda izbaci error?

15 godina
neaktivan
Hmm..meni radi normalno. Pokusaj reinstall.
15 godina
Za skidanje videa u odlicnoj kvaliteti, preporucam ti program Video downloader, mislim da ga ima na Marketiu. Jednostavan je i brz, naravno, ako s ovim koji ti koristis neide.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ne radi mi applanet vec tjedan dana.vama?

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...

ne radi mi applanet vec tjedan dana.vama?

koju imaš verziju? meni isto nije radio i skino sam 2.7.3 i od tada radi....

http://applanet.tumblr.com/

Steam:luka2301
16 godina
Android borbeni komplet

Zašto mi advanced task killer stalno pokazuje da ima pokrenutih aplikacija? Kad ih killam, poslije par minuta se počinju opet pojavljivati, a ništa ne radim na mobu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
A zasto koristis te srot programe? Jos je prije logic rekao da Android sam gasi i prepoznaje programe koji su pokrenuti. S tim killerom nista ne dobivas, samo gubis jer ti taj program jede bateriju. Os je prepametan da ne bi znao koji su programi pokrenuti, a koji nisu, zato izbjegavaj ove srot programe.
17 godina

zato sto nevaljaju te nove verzije pod milim bogom nista ja sam na svu srecu imu jednu staru verziju backupanu koja radi ok

Marilyn Manson
16 godina
jurica_m kaže...
A zasto koristis te srot programe? Jos je prije logic rekao da Android sam gasi i prepoznaje programe koji su pokrenuti. S tim killerom nista ne dobivas, samo gubis jer ti taj program jede bateriju. Os je prepametan da ne bi znao koji su programi pokrenuti, a koji nisu, zato izbjegavaj ove srot programe.

Zar neće biti pozadinskih programa? Ako izađem iz igre na home tipku i kako li već

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Nije Logic sa time otkrio toplu vode vec samo prenio nacin na koji android radi sa ramom. Sad vidite i sami situaciju. Vi ubijate aplikacije, android misli da su se skrsile i pokrece ih ponovo i umjesto da rasteretis sistem on stalno dize aplikacije a task kiler ih ubija i na taj nacin u stvari opterecujes sistem. Ostavi android da radi svoj posao a ti radi svoj. Proguglaj za pojmom prefetch pa ce ti biti jasno zasto je moemorija na andoridu stalno zauzeta. I na windowsu 7 je isto tako.

:)
16 godina
Android borbeni komplet

Ali činjenica je da kada imaš manje appova pokrenutih da ima više slobodne memorije koji koristi sam sustav(je to taj prefetch?) i mob brže radi. To sam primjetio na svom desire-u prije sa starim ROM-om kada ga upalim imao je nekih 180-220MB RAM-a slobodno i mob je letio. Kada se popalilo gomila appova brojka je pala na nekih 60-110MB i mob se vukao ko puž. Sada imam stalno nekih 150-200MB-a slobodno i mobitel leti. Samo što je problem što nemožeš sam gasiti aplikacije zbog toga i onda slabijim mobovima može raditi probleme.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da
Zna se i meni desiti da mi ostane manje od 70MB RAM-a slobodno i sve se vuce, a Android nista ne gasi, pa moram ja manualno. I onda, kad ih pogasim, sve opet leti...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan
Po 20 objasnjavam. Razlikujte aplikaciju koja je pokrenut i koja je samo ucitana u memoriju. Zasto bi android app koji je u memoriji brisao ako ima jos slobodne memorije. Zar niste primijetili da vecina aplikacija nema exit tipku. Uglavnom je imaju appo i koji mogu raditi u pozadini i koje imaju svrhu da tako rade. Pogledajte ponovo sta znaci prefetch jer ocigledno niste shvatili kako to funkcionise.
16 godina
Android borbeni komplet

exit tipka je zapravo back, a sa home tipkom minimizra app, tako nema u opcijama tipke exit u svim appovima ali sa klikanjem na back će ju ugasiti. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ali ce biti prikazana kad duze drzis tipku menu i to je ono.sto buni ljude. Ona je i dalje ucitana u memoriju za sllucaj da je se opet pokrene ali nije aktivna i ne trosi resurse.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Evo vam tema s 300+ setova ikona! ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824656
Moj PC  
0 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Cover Art Grabber.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne znam da li je iko predlagao ovu aplikaciju ako jeste mozete li reci dosadasnja iskustva sa njom? :D Posto sam sad u procesu traganja za aplikacijama koje da instaliram kada mi dodje telefon iduci mjesec (HTC Desire). Ja ovaj program koristim na laptopu i zaista dobro radi ali ima manu sto mu je potreban wi-fi, dok je za mobilni skoro savrsen jer mobilni ce uvijek (skoro) imati mreze pa se podaci mogu slati bez problema u slucaju kradje :D

http://preyproject.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li tko za kakvu aplikaciju, za pomorsku navigaciju? Da mogu isplanirati rutu, staviti waypoint-ove, da mi računa duljinu rute i sl?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 13:06 (cikano).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zašto neki widgeti (kao dual clock, memo...) kad ih se stavi na 2.3 prelaze okvire screena (a na 2.1 su izgledali normalno) ima li ko takvih problema?

0 0 hvala 0
17 godina
cikano kaže...

Zašto neki widgeti (kao dual clock, memo...) kad ih se stavi na 2.3 prelaze okvire screena (a na 2.1 su izgledali normalno) ima li ko takvih problema?

zato što nisu namjenjeni 2.3, nisu prilagođeni

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
cikano kaže...

Koji widgeti su u pitanju? Koji launcher?

mind_challenge kaže...
cikano kaže...

zato što nisu namjenjeni 2.3, nisu prilagođeni

Ne vjerujem baš u to...

17 godina
neaktivan
Ni ja ne vjerujem. Bitna je samo reza uredjaja. Mada recimo na x10 sam imo vecu rezu nego.sada na dellu i sad mi 6x6 odlicno izgleda a prije nema sanse da stavim. Ali na istom uredjaju mora bii isto
14 godina
neaktivan
logic kaže...
Ni ja ne vjerujem. Bitna je samo reza uredjaja. Mada recimo na x10 sam imo vecu rezu nego.sada na dellu i sad mi 6x6 odlicno izgleda a prije nema sanse da stavim. Ali na istom uredjaju mora bii isto

isti uređaj gt540, ali novi android i memo widget ili world dual clock van margina!

Neka neko prova stavit memo widget na gt540 na andr.2.3 pa nek provjeri!

17 godina
neaktivan

To je custom rom? Ako jest onda je do njega.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice