Moras rootat, stavit ROM bez tih aplikacija,...

ili rootat pa sa titanium backup
nego ovaj Locale što je kolega gore napisao, prevede nekih 20% sistema
ovisi kojeg sistema.
koji mob imaš, koji android i koji rom?
meni je na desireu hd, stock rom, prevedeno baš sve.
Jedino aplikacije koje sam s marketa skidao nisu.
Ali sve ostalo je.
ovisi kojeg sistema.
Ali sve ostalo je.
imam gt540, v2.1d baltic rom
ovisi kojeg sistema.
Ali sve ostalo je.
imam gt540, v2.1d baltic rom
možda zato jer je drugi rom. Znam da sam na jedan hero stavljao custom rom androida 2.1 i isto ne prevede cijeli sistem, samo neke sitnice.
Bi li ja mogao instalirati android 2.2 verziju na svog Samsung Galaxy 3?
Pozdrav, postoji li aplikacija za T-Mobile Web Sms, koja bi se spajala na taj servis i omogućila besplatno slanje sms poruka s mobitela?
da li je moguće izbrisati aplikacije kod sam dobio s mobitelom?
i kako?
ako ti je mob rootan , možeš preko terminal emulator-a
nevjerujem da je,bar ja to nisam radio (niti neznam kaj to znaći )
Imam htc wildifre...
ulavnom pošto sam sa njime dobio dosta aplikacija koje ne milsim koristiti mislio sam da ih mogu nekako uinstalirati...al nema veze
Imate aplikaciju Root Uninstaller, po meni najjednostavniji način za brisanje aplikacija koje su došle s ROM-om. Naravno, uređaj treba biti rootan.
nevjerujem da je,bar ja to nisam radio (niti neznam kaj to znaći )
Imam htc wildifre...
ulavnom pošto sam sa njime dobio dosta aplikacija koje ne milsim koristiti mislio sam da ih mogu nekako uinstalirati...al nema veze
Malo pogledaj po forumima kako rootati HTC Wildfire(pazi, ako odneseš rootan uređaj na servis ne vrijedi ti garancija> ali možeš ga unrootati kad želiš). Kad ga rootas, mozes raditi sve živo na njemu :).
Jel mi možete preporučiti neki kalendar s kojim mogu upisivati rođendane kontakata za HTC desire(ne rootan)?
Jel mi možete preporučiti neki kalendar s kojim mogu upisivati rođendane kontakata za HTC desire(ne rootan)?
ako koristiš gmail, možeš sve kontakte preko njega urediti, na mobu ili na kompu, sve ti se sinkronizira
Molim za pomoć, kada napravim u Colornote-h zabilješku, kako ju postavim na jedan od screenova/na ekran???? Aplikacija ij odlična ali JA NEZNAM!!!!
Molim za pomoć, kada napravim u Colornote-h zabilješku, kako ju postavim na jedan od screenova/na ekran???? Aplikacija ij odlična ali JA NEZNAM!!!!
Duži pritisak na ekran, odi na Widgets -> Color Note.
HVALA majstore, i taj smo problem apsolvirali. Ako nekoga zanima, My Tracks (narandžasta strelica u gore desno), je još jedan za 5 program za sportske fanatike. Bogatstvo detaljima u aplikaciji je OGROMNO, vruće preporuke!!!!
HVALA majstore, i taj smo problem apsolvirali. Ako nekoga zanima, My Tracks (narandžasta strelica u gore desno), je još jedan za 5 program za sportske fanatike. Bogatstvo detaljima u aplikaciji je OGROMNO, vruće preporuke!!!!
Imaš gumb HVALA.
Minoza, nije žvaka za seljaka niti za guske sijeno, kao ja. Pa ja sam ti tek 5 dana u ovom svijetu prika, moram puno toga još naučiti i skužiti. A sve zbog HTC DHD-a i Android platforme i svega lijepoga što dobivam u paketu!!!!
Minoza, nije žvaka za seljaka niti za guske sijeno, kao ja. Pa ja sam ti tek 5 dana u ovom svijetu prika, moram puno toga još naučiti i skužiti. A sve zbog HTC DHD-a i Android platforme i svega lijepoga što dobivam u paketu!!!!
Ma nema frke. Samo ti uživaj, malo po malo!
skini jos i Horvat Andro aplikaciju sa marketa i bit ces miran.
Imas Dell Streak?
Pa sto se ne pohvalis :)
Napisi koji review :)
Izasao (danas) port HoneyComba za Streak, pa bi i to valjalo probat :)
Ali, sad je bilo dosta, malo smo previse zaspamali temu... :)