Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.704.115
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Ne bas.

Moras rootat, stavit ROM bez tih aplikacija,...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
Šef kaže...
Ne bas.

ili rootat pa sa titanium backup

nego ovaj Locale što je kolega gore napisao, prevede nekih 20% sistema

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
mind_challenge kaže...
Šef kaže...
Ne bas.

ovisi kojeg sistema.

koji mob imaš, koji android i koji rom?

meni je na desireu hd, stock rom, prevedeno baš sve.

Jedino aplikacije koje sam s marketa skidao nisu.

Ali sve ostalo je.

17 godina
nsoul kaže...
mind_challenge kaže...
Šef kaže...
Ne bas.

ovisi kojeg sistema.

Ali sve ostalo je.

imam gt540, v2.1d baltic rom

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
mind_challenge kaže...
nsoul kaže...
mind_challenge kaže...
Šef kaže...
Ne bas.

ovisi kojeg sistema.

Ali sve ostalo je.

imam gt540, v2.1d baltic rom

možda zato jer je drugi rom. Znam da sam na jedan hero stavljao custom rom androida 2.1 i isto ne prevede cijeli sistem, samo neke sitnice.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Izasao Twitter update na 2.0
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Bi li ja mogao instalirati android 2.2 verziju na svog Samsung Galaxy 3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, postoji li aplikacija za T-Mobile Web Sms, koja bi se spajala na taj servis i omogućila besplatno slanje sms poruka s mobitela?

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
kc-kb kaže...

da li je moguće izbrisati aplikacije kod sam dobio s mobitelom?

i kako?

ako ti je mob rootan , možeš preko terminal emulator-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 9:38 (Kordy).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nevjerujem da je,bar ja to nisam radio (niti neznam kaj to znaći {#})

Imam htc wildifre...

ulavnom pošto sam sa njime dobio dosta aplikacija koje ne milsim koristiti mislio sam da ih mogu nekako uinstalirati...al nema veze

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imate aplikaciju Root Uninstaller, po meni najjednostavniji način za brisanje aplikacija koje su došle s ROM-om. Naravno, uređaj treba biti rootan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

nevjerujem da je,bar ja to nisam radio (niti neznam kaj to znaći {#})

Imam htc wildifre...

ulavnom pošto sam sa njime dobio dosta aplikacija koje ne milsim koristiti mislio sam da ih mogu nekako uinstalirati...al nema veze

Malo pogledaj po forumima kako rootati HTC Wildfire(pazi, ako odneseš rootan uređaj na servis ne vrijedi ti garancija> ali možeš ga unrootati kad želiš). Kad ga rootas, mozes raditi sve živo na njemu :).

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel mi možete preporučiti neki kalendar s kojim mogu upisivati rođendane kontakata za HTC desire(ne rootan)?

0 0 hvala 0
16 godina
MaTeX kaže...

Jel mi možete preporučiti neki kalendar s kojim mogu upisivati rođendane kontakata za HTC desire(ne rootan)?

ako koristiš gmail, možeš sve kontakte preko njega urediti, na mobu ili na kompu, sve ti se sinkronizira{#}

Stoja
14 godina
Android borbeni komplet

Molim za pomoć, kada napravim u Colornote-h zabilješku, kako ju postavim na jedan od screenova/na ekran???? Aplikacija ij odlična ali JA NEZNAM{#}!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Molim za pomoć, kada napravim u Colornote-h zabilješku, kako ju postavim na jedan od screenova/na ekran???? Aplikacija ij odlična ali JA NEZNAM{#}!!!!

Duži pritisak na ekran, odi na Widgets -> Color Note.

3D Designer
14 godina

HVALA majstore, i taj smo problem apsolvirali. Ako nekoga zanima, My Tracks (narandžasta strelica u gore desno), je još jedan za 5 program za sportske fanatike. Bogatstvo detaljima u aplikaciji je OGROMNO, vruće preporuke!!!!

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

HVALA majstore, i taj smo problem apsolvirali. Ako nekoga zanima, My Tracks (narandžasta strelica u gore desno), je još jedan za 5 program za sportske fanatike. Bogatstvo detaljima u aplikaciji je OGROMNO, vruće preporuke!!!!

Imaš gumb HVALA. {#}{#}

3D Designer
14 godina

Minoza, nije žvaka za seljaka niti za guske sijeno, kao ja. Pa ja sam ti tek 5 dana u ovom svijetu prika, moram puno toga još naučiti i skužiti. A sve zbog HTC DHD-a i Android platforme i svega lijepoga što dobivam u paketu!!!!

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Minoza, nije žvaka za seljaka niti za guske sijeno, kao ja. Pa ja sam ti tek 5 dana u ovom svijetu prika, moram puno toga još naučiti i skužiti. A sve zbog HTC DHD-a i Android platforme i svega lijepoga što dobivam u paketu!!!!

Ma nema frke. Samo ti uživaj, malo po malo! {#}

3D Designer
15 godina
Mobitel: HTC Desire
Aplikacije, igre, programi po redu;
3G Watchdog - Pas iliti aplikacija koja prati potrosnju mobilnog interneta
And Bible - Sveto pismo na hrvatskom, s mogucnoscu trazenja i zabiljezenja
AppInstaler - apk pomocu kojeg se instaliravaju druge aplikacije
Applanet - druga i bolja strana Marketa - Pirati s Kariba
Barcode Scanner - aplikacija za skeniranje kodova
DiskUsage - aplilacija putem koje gledam sto imam na mobitelu, pa izbrisem sto ne trebam. Npr., cesto puta uninstaliram odredjenu aplikaciju, ali na kartici ostane jos nesto, pa pogledam i izbrisem
Earth - Google Earth; identicno kao i na racunalu (pregledavanje, zumiranje, pregled zemlje, sve ostalo)
File Menager - aplikacija za uredjivanje razlicitih stvari na mobitelu, npr. ako trebam nesto premjestiti iz jedne mape u drugu, dopusta copy paste, sto je i puno lakse nego sve spajat na komp. Dopusta i razne precace, uredjivanje datoteka itd.
HRT TXT - Ime sve kaze. Radi se o nasoj verziji teletexta. Sve identicno kao i na tv - u.
iLightr Free - zgodna animacija upaljaca, prodati nekomu foru ako nema vatre
Liga de Futbol Profesional - aplikacija s kojom pratim rezultate Barce, znaci live rezultati, sve tekme. Mes que un club!
MSN Talk Pro - aplikacija za spajanje na Messenger, omogucuje chatanje, preuzimanje datoteka od druge osobe itd.
Navigon 3.5.3 - navigacija koju koristim. Brza, jednostavna. Za koji dan cu probati i Sygic Auru pa cu usporediti i vidjeti koja je bolja.
Pachee Gold - najkrace receno, igra Covjece, ne ljuti se
PES 2011 - Po meni najbolja nogometna simulacija za Android platformu (probao sam i Fifu i RealFootball)
Tank Hero - igra u kojoj igrate tenka i borite se u razl. nivoima sa razl. tenkovima te postajete Tenk heroj
Uno - kartaska igra vec dobro znana
Tetris - igra kojoj ime sve govori
TurboFly 3D - brza igra u kojoj ste vi brza letjelica i utrkujete se s drugim letjelicama u 22 razl. nivoa. Jedna od boljih igara na Desireu. Laka za igrati, a uzivancija.
Ringtone Maker - alat za rezanje pjesama i stvaranje svojih zvukova za pozive ili stovec
RockPlayer Universal - aplikacija za gledanje filmova, razl. videa, podrazava sve vazne formate, nase titlove (za slova sa kvacicama u Select encoding modeu podesite na windows 1250). Preporuke, stvarno roka ovaj plejer
Shazam - spojite se na net i putem ovog programa otkrijte pjesmu koja vam je toliko dobra, a ne znate joj ime. Odlicna apk, ali ne pronalazi nase pjesme, znaci samo strane.
Storage Usage - widget koji prikazuje koliko je ostalo interne te memorije na kartici
Tapatalk Pro - odlicna aplikacija za pracenje drugih foruma, no ne i za Bugov forum
Tunee Music - u trazilicu upisete pjesmu i direktno ju skinete na mobitel, uz to mozete i vidjeti rijeci pjesme
Tv Droid - nasa aplikacija za pogledati si sto je npr. danas na tv - u
Video Downloader - aplikacija za skidanje i gledanje Youtube video materijala u visokoj kvaliteti
Widgetsoid - widget aplikacija za stavljanje razl. precaca na pozadinu, od baterije, temperature, zvuka, memorije, a sta sve ne.
Evo, ovo je sve sto koristim. Sve sto sam naveo, to i koristim u potpunosti. Mobitel mi nije rootan, ne stavljam svakojake gluposti na mobitel, vec iskljucivo ono sto mi treba. Na mobitelu imam jos blizu 50 MB interne memorije. Kad igricu prodjem, brisem ju i stavljam novu. Aplikacije koje su instalirane, instalirane su preko Marketa, Applaneta, Mobilism foruma i jos malo guglanja. Nadam se da sam nekomu pomogao jer citajuci ovaj forum i prativsi teme koje se ticu Android OS - a i HTC Desirea, i ja sam mnogo od vas naucio. Laku vam noc.
15 godina

skini jos i Horvat Andro aplikaciju sa marketa i bit ces miran.

17 godina
neaktivan
A ja imam jos 1.24 gb interne memorije )
:)
15 godina
Probao sam i ovu Horvat Andro, ima sve, ok je, al za ovo sto trebam, i vise nego dosta Tvdroid. Logicu, lako se tebi zezat kad ti je mobitel rootan, je li tako? Koji mob? Rom? Ja jos ne razmisljam o rootanju, mozda jednog dana. Za sad sam zadovoljan. Sve radi glatko, jos da je baterija bolja, bilo bi super, ali i ovako sam zadovoljan.
17 godina
neaktivan
Dell streak nije rootan
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Dell streak nije rootan

Imas Dell Streak? 

17 godina
neaktivan
Od juce ;)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Od juce ;)

Pa sto se ne pohvalis :)

Napisi koji review :)

Izasao (danas) port HoneyComba za Streak, pa bi i to valjalo probat :)

Ali, sad je bilo dosta, malo smo previse zaspamali temu... :)

17 godina
neaktivan
Napisacu za par dana. Gdje ima taj port?
16 godina
neaktivan
Evo vijest
http://www.talkandroid.com/29625-android-3-0-honeycomb-ported-to-dell-streak/

Ugl. to je rani port, pa nije bas najzgodniji za svaki dan. Mozda je stanje s 2.3 bolje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice