Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.702.377
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
sudy_freak kaže...

QuizUp!
Izgleda obećavajuće

Najiskrenije preporuke, vec 10-ak dana igram ovo, i prosirujem listu prijatelja, u cemu i jeste najveci car ove igre/aplikacije, izazvati prijatelja nekom neocekivanom temom. Prejako.

You better run, you better take cover!
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Blokada custom romova long live ARM

TD collector

11 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dali znate kakvu aplikaciju da spojim android na android(kao gear)? Imam wildfire s i upario bi ga sa galaxyjem s3 bluetoothom ili wifiem pa da mi sluzi kao gear jer bi ga stavio na ruku za trčanje. 

0 0 hvala 0
17 godina
Killua kaže...

Blokada custom romova long live ARM

Pitanje da li ces uopce vise vidjeti ARM u flagshipovima :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina

Ima li Web browser na kojem 100% radi flash? Instalirao sam si  onaj stariji Adobe Flash Player, ali mi ga pokazuje samo na nekim stranicama.

15 godina
dinos3 kaže...

Ima li Web browser na kojem 100% radi flash? Instalirao sam si  onaj stariji Adobe Flash Player, ali mi ga pokazuje samo na nekim stranicama.

meni radi u firefoxu uz instaliran flash. i stavi plugins na enabled

14 godina
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...

Evo sada sam pokusao otvoriti npr ovaj -> http://bit.ly/1p1YIjG video, ali kaze da fali kao plugin blabla (napravio sam kako si rekao).

Koju verziju Flasha imas, i odakle si skinuo? Imas apk mozda?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 22:54 (dinos3).
12 godina
neaktivan

najluda aplikacija u trgovini od dobrog developera

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.fms

This app plays the sound from the devices microphone through the headphones with a configureable delay.

TD collector
15 godina
dinos3 kaže...
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...

Evo sada sam pokusao otvoriti npr ovaj -> http://bit.ly/1p1YIjG video, ali kaze da fali kao plugin blabla (napravio sam kako si rekao).

ovaj hackirani flash sam skinuo https://docs.google.com/file/d/0B1qjrD8ZER9ITmlVNW1EVWM5YlE/edit?pli=1

i naravno, imas kitkat ?

17 godina
Dolphin zadnji i moddani flash za KitKat je najbolja kombinacija, ukljucujuci Jetpack naravno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...

ovaj hackirani flash sam skinuo https://docs.google.com/file/d/0B1qjrD8ZER9ITmlVNW1EVWM5YlE/edit?pli=1

i naravno, imas kitkat ?

Nemam KK. Na JBu sam (Sammy S2).

15 godina
dinos3 kaže...

haha, i u cemu je onda problem ? flash ne postoji od kitkat-a, na JB-u radi normalno.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

EDIT: Nasao

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 8:54 (Intelovac123).

0 1 hvala 0
14 godina
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...

haha, i u cemu je onda problem ? flash ne postoji od kitkat-a, na JB-u radi normalno.

Ne znam onda stvarno sta mi stvara problem s Flashom.. Jednostavno kaze da fali Plugin.

BTW: Microsoft Office Mobile od danas besplatan- http://blog.gsmarena.com/microsoft-office-mobile-for-android-drops-office-365-subscription-requirement/

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Igor666 kaže...
dinos3 kaže...

Ne znam onda stvarno sta mi stvara problem s Flashom.. Jednostavno kaze da fali Plugin.

Probaj Skyfire browser.

"Just A Dream ".
13 godina
Android borbeni komplet

pozz  svima,ja  imam  Samsung  Galaxy  S3  i  treba  mi  neka  app  koja  sprema  lozinke  i  da  ja  mogu  vidjeti  email  i  lozinku,npr  netko  se  na  mom  mobu  prijavi  na  fb  i  taj  program  spremi  lozinku  da  se  ne  primjeti,da  li  ima  neki  takav  program.  PS  koristim  Android  4.3

Moj PC  
0 25 hvala 0
16 godina

A jesi pametan stari, svaka ti dala.

I'm not crazy, my mother had me tested!
14 godina
Filip100able kaže...

pozz  svima,ja  imam  Samsung  Galaxy  S3  i  treba  mi  neka  app  koja  sprema  lozinke  i  da  ja  mogu  vidjeti  email  i  lozinku,npr  netko  se  na  mom  mobu  prijavi  na  fb  i  taj  program  spremi  lozinku  da  se  ne  primjeti,da  li  ima  neki  takav  program.  PS  koristim  Android  4.3

To nije lijepo raditi "prijateljima" u razredu...

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Filip100able kaže...

To nije lijepo raditi "prijateljima" u razredu...

Nije lijepo a mogao bi i gadno naje**ti....   ;)    

13 godina

hahaha ma jaoo ma netreba mi za to haha

15 godina
Android borbeni komplet

a za sta bi ti to molim te trebalo ako ne za to?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Niti ti ne triba nekakav app. A sad ti nadi kako bez app
15 godina
Android borbeni komplet

Ako želite doiti novi izgled facebook aplikacije ovdje imate upute
Iako je jos u beta fazi, meni radi puno bolje od one prijasnje, fluidnija je, trosi manje rama (iako jos uvijek puno), i ljepša je.. ima gresaka još dosta al ako ih poprave i jos malo unaprijede bit ce to super FB app 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

ako nije problem, stavi mi jedan ss da vidim kako izgleda, jer ja sam slijedio korake al nisam siguran dali se nadogradilo na testnu verziju

hvala :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

ako nije problem, stavi mi jedan ss da vidim kako izgleda, jer ja sam slijedio korake al nisam siguran dali se nadogradilo na testnu verziju

hvala :)

mail ti ja mislim mora biti isti tamo gdje su u grupu uclanjujes i na fejs di se prijavljujes, nije ni meni uspjelo 1. put.. evo par slika

15 godina
Android borbeni komplet

ak ti ne uspije iz prve onda deinstaliraj i ponovo instaliraj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

otiso spavat, probudio se i imao taj novi.
Osim sto malo ljepse izgleda, funkcionalno i nije nesto unaprijedjen, onaj donji izbornik(status, slika i check in) iritira kad pomjeram po naslovnici i obavijesti se po nekad ne zele maknut kad ih otvorim.
Ali dobro, jos je u fazi izrade, nadam se da ce to sve ispravit 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

meni nece otvorit komentare ako sam u slici, tek ih otvara ako se vratim na news feed pa onda odmah kliknem na komentare...samo jedini minus je onaj retardirani video player ugraden u aplikaciju, prije me lijepo pitalo s cim ocu otvorit pa sam si mogao i skinut video lijepo na mobitel 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

i ovo uploadanje slike, prije je sve bilo izlistano na jednom mjestu sve slike, po datumu poredano, a sad bas moram traziti po mapama i galeriji ono sto zelim uploadat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ovaj novi dizajn facebooka, je isti kao i na windowsu phone
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice