Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.294
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
reebeech kaže...
Osa kaže...
9090 kaže...

mene zanima zna li netko aplikaciju /dali postoji app domaće radinosti (novi zakon o regulaciji benze je trebo bit već od 1. ove god al tek od danas je starto, pa je možda netko napravio) koja objedinjuje sve bezinske firme koje posluju u HR i da se mogu pratiti njihove cijene goriva?

Probaj ovu aplikaciju, Gorivo

danas sam tankao na jednoj pumpi, cijena dizela je bila 9,73 a u ovoj aplikaciji je za tu pumpu pisalo 9,78...

nadam se da će je ljudi koji su je napravili unaprijediti i biti precizna

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
14 godina

Developer je rekao da ce cak korisnici moci sami upisivati cijene.

Ima clanak na 24 sata.

15 godina
neaktivan
9090 kaže...
Osa kaže...

{#}... ali kolega Dinos3 te pretekao par redaka iznad, no ipak i tebi {#}

Nisam otvarao njegov link, a on nije napisao kako se zove aplikacija pa nisam ni primjetio da ju je on vec preporucio

15 godina
Android borbeni komplet

jel i vama u zadnje vrijeme facebook aplikacija prikazuje video u nekom svom retardiranom playeru? jel se moze kak napravit da me pita preko kojeg programa ocu reproducirat video?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel i vama u zadnje vrijeme facebook aplikacija prikazuje video u nekom svom retardiranom playeru? jel se moze kak napravit da me pita preko kojeg programa ocu reproducirat video?

Meni normalno reproducira u MX Playeru koji mi je odabran za defaultni. Da u postavkama probaš reset app preferences?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
domac5 kaže...

jel i vama u zadnje vrijeme facebook aplikacija prikazuje video u nekom svom retardiranom playeru?

Da.

donator_bubrega kaže...
domac5 kaže...

Meni normalno reproducira u MX Playeru koji mi je odabran za defaultni. Da u postavkama probaš reset app preferences?

To je doslo s novim updateom. Vidi je li ti aplikacija updateana.

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

To je doslo s novim updateom. Vidi je li ti aplikacija updateana.

Imaš pravo, nije mi bilo ažurirano. Hvala.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
Android borbeni komplet

zasto meni nece prikazivat slovo č,ć na vecini web stranica? to mi se dogada samo na cyanogenmodu sa stock browserom

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 18:24 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...

zasto meni nece prikazivat slovo č,ć na vecini web stranica? to mi se dogada samo na cyanogenmodu sa stock browserom

koristi chrome, dolphin il neku drugi web browser ;)

Error 404 Not Found
14 godina
domac5 kaže...

Kodiranje stranica?
Nemam CM trenutno pa ti ne mogu reći, ali u postavkama ima sigurno. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
Cojek kaže...
domac5 kaže...

to ne dolazi u obzir, svi ostali su tromi, ovaj stock mi je jednostavno najfluidniji, najbrzi i najvise mi pase.

sudy_freak kaže...
domac5 kaže...

Kodiranje stranica?
Nemam CM trenutno pa ti ne mogu reći, ali u postavkama ima sigurno. 

probao vec...bilo je i jos uvijek je kodiranje teksta na latin-1...ni unicode UTF-8 ne prikazuje ta slova i probao sam sve ostalo sto nudi nisam dobio č,ć...na bug forumu mi prikazuje ta slova...stvarno cudno

14 godina
domac5 kaže...

Upravo danas rijesio identican problem na "svijetu androida". Koristim operu classic. Stavio sam user gent na "Desktop", ostala mi je mobilna verzija, ali mi je pokazivao č,ć...

14 godina
domac5 kaže...
Cojek kaže...
domac5 kaže...

to ne dolazi u obzir, svi ostali su tromi, ovaj stock mi je jednostavno najfluidniji, najbrzi i najvise mi pase.

najfluidniji? probaj dolphin browser!!

Error 404 Not Found
15 godina
Cojek kaže...
domac5 kaže...
Cojek kaže...
domac5 kaže...

najfluidniji? probaj dolphin browser!!

ja sam probao sve moguce i, i meni je stock browser najbrzi i najfluiniji.. ne puno, al primjetno.. svida mi se i sto na stock browseru odmah prikazuje stranice zumirano, a dolphiinu mi je lose sto se ona gore traka ne mice, znači kad skrolam dolje ona ostane

15 godina
Android borbeni komplet

pa evo bas sam probao dolphin i mogu ti rec da je stock browser fluidniji, respozivniji, sve odma prihvaca...i operu classic sam probao isto fluidniji je stock...eto sta radi stock browser na HOX-u(cm 10.2)...ali na svim tim browserima i dalje mi ne prikazuje č i ć

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Koristi tko evolve sms? zanima me jel moguce maknuti ovaj header na vrhu u porukama i da mi ne prikazuje ove profilne slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...

pa evo bas sam probao dolphin i mogu ti rec da je stock browser fluidniji, respozivniji, sve odma prihvaca...i operu classic sam probao isto fluidniji je stock...eto sta radi stock browser na HOX-u(cm 10.2)...ali na svim tim browserima i dalje mi ne prikazuje č i ć

a dobro opet zavisi i do mobitela, sto imas ?

Error 404 Not Found
15 godina
Meni sve ć, ć te sve ostalo na Chrome-u, a i na Dolphinu pokazuje ispravno (mislim da i na stock browseru, ali vec ga dugo nisam koristio pa nisam 100% siguran za njega).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Android borbeni komplet

imam htc one x napisao sam vec gore...na njemu je cm 10.1 jedino mi na chromu prikazuje č i ć na svim stranicama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Što se tiče browsera,probao sam Firefox,Operu,Dolphin,Next,Chrome,al najbrži (točnije najfluidniji) mi se pokazao Stock browser (S3 sa AOSP Neat ROM-om (4.4.2)) a i najmanje resursa ždere 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

MusicBee Remote je daljinski za jedan od boljih playera za slušanje computer audia - MusicBee. U principu, puštam glazbu preko daca na hifi sustav, a ovaj daljinac mi odlično dođe jer mogu pretraživati library i raditi sve osnovne stvari što se sa daljinskim i inače radi. Bilo bi možda još bolje da ima prikaz cijelog librarya kao recimo Gizmo za Jriver, ali i search radi odlično.

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Najbolja stranica za praćenje rezultata rezultati.com napokon je dobila svoju android verziju. U ovo malo vremena šta sam je isprobavao, pratio sam na pc i aplikaciji rezultate tenisa, jako je tocna i precizna i sto je najbitnije ne kasni kao sve druge koje sam probao, vidjet ćemo kako će dalje radit
Rezultati uživo 

Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
Android borbeni komplet

postoji li aplikacija koja bi učinila moj tablet drugim monitorom za PC

You are wrong, fucked, and overrated and I think am gonna be sick of your fall!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
maxy0 kaže...

Najbolja stranica za praćenje rezultata rezultati.com napokon je dobila svoju android verziju. U ovo malo vremena šta sam je isprobavao, pratio sam na pc i aplikaciji rezultate tenisa, jako je tocna i precizna i sto je najbitnije ne kasni kao sve druge koje sam probao, vidjet ćemo kako će dalje radit
Rezultati uživo 

Hm, SofaScore mi je i dalje nekako bolja.

Ali sjećam se da je prije bila neka bolesno dobra aplikacija, koja je podržavala da vidiš kod ovih bitnijih utakmica tko trenutno ima loptu i svu statistiku za tog igrača iz te utakmice u tom trenutku (bio je graf. prikaz terena s igracima).

Nazalost ne znam da li je postala US only pa je vise nema ili?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
bruno03 kaže...

postoji li aplikacija koja bi učinila moj tablet drugim monitorom za PC

http://mashable.com/2012/11/01/tablet-second-monitor/

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
Mitch kaže...
maxy0 kaže...

Rezultati uživo 

Ali sjećam se da je prije bila neka bolesno dobra aplikacija, koja je podržavala da vidiš kod ovih bitnijih utakmica tko trenutno ima loptu i svu statistiku za tog igrača iz te utakmice u tom trenutku (bio je graf. prikaz terena s igracima).

neznam za tu aplikaciju, zvuci zanimljivo, ali probao sam SofaScore i sve je super samo rezultati kasne, za tenis i kosarku pogotovo.. to jos nisam dozivio kod ove gore

17 godina
maxy0 kaže...
Mitch kaže...
maxy0 kaže...

Rezultati uživo 

neznam za tu aplikaciju, zvuci zanimljivo, ali probao sam SofaScore i sve je super samo rezultati kasne, za tenis i kosarku pogotovo.. to jos nisam dozivio kod ove gore

istina, nekad da, ali u zadnje vrijeme mi je dobar i Google Now za americke sportove

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Android borbeni komplet

Crazy Taxi je besplatno dostupan za preuzimanje na Google Play do 19 ožujka 2014.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxiplayhaven

2 0 hvala 5
14 godina
Android borbeni komplet

QuizUp!
Izgleda obećavajuće

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice