Moze preporuka neke PC Remote aplikacije. Treba prvenstveno za osnovne radnje. Da pauziram player najvise.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze preporuka neke PC Remote aplikacije. Treba prvenstveno za osnovne radnje. Da pauziram player najvise.
PC Remote???
Kaj ti to znači?
Za PC to PC ti je jedan od najboljih "Team Viewer" ali ne znam jesi na to mislio!

Postoji li na Androidu nešto kao YourTube na iOSu? To je modifikacija za stock YT app(uz jailbreak na iOSu) koja omogućava skidanje videa, sviranje u pozadini i dok je mob zaključan, zaobilazi sve zabrane vezane uz regiju i platformu... Najbitnije mi je sviranje u pozadini i dok je mob zaključan, a može biti i zasebna aplikacija ako radi jednako dobro kao i Googleova
Postoji li na Androidu nešto kao YourTube na iOSu? To je modifikacija za stock YT app(uz jailbreak na iOSu) koja omogućava skidanje videa, sviranje u pozadini i dok je mob zaključan, zaobilazi sve zabrane vezane uz regiju i platformu... Najbitnije mi je sviranje u pozadini i dok je mob zaključan, a može biti i zasebna aplikacija ako radi jednako dobro kao i Googleova
Pokusaj sa ovim.
Pokusaj sa ovim.
Samo pazi, on ne converta u mp3, ali sprema kao mp3 i zato ce ti imat pjesme po 20+mb.
Imas modan YT za off screen playback, a FREEdi YouTube Downloader za skidanje. Tu konbinaciju ja koristim.
Pokusaj sa ovim.
Samo pazi, on ne converta u mp3, ali sprema kao mp3 i zato ce ti imat pjesme po 20+mb.
Imas modan YT za off screen playback, a FREEdi YouTube Downloader za skidanje. Tu konbinaciju ja koristim.
Downloadanje mi nije bitno, ali ovo prvo je točno ono što sam tražio. Hvala!
Ako netko traži vrhunski song tracker, TrackID je No1!
Algoritam je blago receno vrh vrhova. Sjedim u hotelskoj sobi, a vani kod bazena (otprilike 35 metara) je aerobik i normalno glazba, udobno sjedim u kauču, otvorim TrackID i pritisnem veliko dugme te nađe za par sekunda.
Algoritam je blago receno vrh vrhova. Sjedim u hotelskoj sobi, a vani kod bazena (otprilike 35 metara) je aerobik i normalno glazba, udobno sjedim u kauču, otvorim TrackID i pritisnem veliko dugme te nađe za par sekunda.
Meni se najboljim pokazao onaj Google Ears. Mogu reći da mi on najbrže radi i da prepoznaje neke stvari koje SoundHound i TrackID nije. Jedino je nezgodno što je isključivo widget i što nema mogućnosti tražiti pjesmu na yt, shareati ju etc. Isto tako nije dostupan u hrvatskoj preko Google Playa, ali postoje načini za nabaviti apk.
Meni se najboljim pokazao onaj Google Ears. Mogu reći da mi on najbrže radi i da prepoznaje neke stvari koje SoundHound i TrackID nije. Jedino je nezgodno što je isključivo widget i što nema mogućnosti tražiti pjesmu na yt, shareati ju etc. Isto tako nije dostupan u hrvatskoj preko Google Playa, ali postoje načini za nabaviti apk.
najbolji aplikacija za prepoznavanje pjesama SHAZAM
Nije se pokazala dobrom kao TrackId, barem meni.
Odlična aplikacija za bilješke...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kandasoft.stringnote
Odlična aplikacija za bilješke...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kandasoft.stringnote
Ma nema do Fast Notepad
Bitch plizzz
Koja je ovo app za bilješke?
moze preporuka najboljih i najzahtijevinijih igrica koje ce raditi na dvojezgrenom 1gz proc i 512 ram
Koja Vam je najbolja app za praćenje sportskih rezutata..pod time nemislim samo nogomet nego i tenis,hokej i slično..da je u skladu s vremenom a ne da rez kasne, i da je fluidna..
Koja Vam je najbolja app za praćenje sportskih rezutata..pod time nemislim samo nogomet nego i tenis,hokej i slično..da je u skladu s vremenom a ne da rez kasne, i da je fluidna..
koristio sam ih puno, puno i nijedna ne valja i uvijek se vratim na stranicu od rezultata.com. neko vrijeme rade dobro al uvijek se desi da zakasni rezultat. Sofascore mozda najbolja izmedu ostalih ako bas hoces aplikaciju
Bitch plizzz
Zove se Notes, ali to se dobije samo sa Xperiom (Z, u mojem slucaju), ali se vjerovatno moze naci negdje na internetu.
Da li ima aplikacija za Android, kao što je iTube za iOS , ovu aplikaciju mi je sestra pokazala na svojem iPhone4, pa me zanima da li ima nešto slično za Android ?
Ehhh..još kad bi se dalo googlat, ali teško jel?
Bitch plizzz
Sonyeva notes aplikacija. Možeš ju tu skinuti
Ako nije bilo !
Jako dobra aplikacija, ako izgubite vaš android!
Ova aplikacija Vam nudi :
- Lociranje
- Paljenje kamere (prednje i zadnje)
- Snimanje zvuka
- Paljenje alarma
- Razne poruke na ekranu
Ako nije bilo !
- Lociranje
- Snimanje zvuka
- Paljenje alarma
- Razne poruke na ekranu
Pa i nije baš, Lookout ili Cerberus puno bolji
Neznam, meni je pomogla!
Ako nije bilo !
- Lociranje
- Snimanje zvuka
- Paljenje alarma
- Razne poruke na ekranu
po cemu su to tolko bolji ? meni je oduvijek android lost bila najbolja aplikacija te vrste. jako jednostavna i prikrivena. ovi samo kompliciraju nesto
Zove se Notes, ali to se dobije samo sa Xperiom (Z, u mojem slucaju), ali se vjerovatno moze naci negdje na internetu.
jel netko zna jel ima gdje za skinuti sat i vrjeme isto onakvo koje se nalazi u samsungu galaxy s4 kao sto se vidi na slici... ali da radi svoj posao kako treba, jel sam nesta skidao sa google playa na tu foru pa nevalja nista... meni treba za galaxy s3... hvala unaprijed!
jel netko zna jel ima gdje za skinuti sat i vrjeme isto onakvo koje se nalazi u samsungu galaxy s4 kao sto se vidi na slici... ali da radi svoj posao kako treba, jel sam nesta skidao sa google playa na tu foru pa nevalja nista... meni treba za galaxy s3... hvala unaprijed!
Probaj ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192099