- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoji li kakva aplikacija za tjeranje komaraca ali da radi!!?
Za zagrebačke komarce trebam pa ako neko zna...pomagajte!
dSploit. Veći, zločesti brati WiFiKilla. Backtrack u malome, sniffanje cookija, port scanner, itd, itd...
dSploit. Veći, zločesti brati WiFiKilla. Backtrack u malome, sniffanje cookija, port scanner, itd, itd...
Većina ovog radi samo na novim WLAN karticama (Nexus 7 i novije generacije)
E to je već prava stvarčica. Ako vam ne radi, samo napravite update busyboxa na najnoviju verziju ;)
moze li netko pojasnit sta radi ta aplikacija?
Primarna namjena je test sigurnosti mreze. Prikuplja podatke koji se preko wifia razmjenjuju izmedju racunala i routera. Tako moze pokupiti od svih lozinki, pa sve do preusmjeravanja bilo koje stranice....
Zašto ga ja ne mogu pronaći na Play store, i žašto ga ne mogu instalirati sa XDA linka?!?!

Primarna namjena je test sigurnosti mreze. Prikuplja podatke koji se preko wifia razmjenjuju izmedju racunala i routera. Tako moze pokupiti od svih lozinki, pa sve do preusmjeravanja bilo koje stranice....
Krivo, wifikill sluzi za prekidanje internetske veze uredajima koji su spojeni na isti router, a droidsheep sluzi za ulazenje u facebook, gmail, twiter i mnogo drugih stvari a da ta osoba kojoj ste usli nema pojma

Ne samo preko droidsheep( npr. ja burazu dok je spojit na wifi ulazim u njegov fejs i saljem poruke a njemu nista nije jasno kako ) a wifikill sluzi da osobi koja ja spojena na isti wlan onemogucis internet vezu tocnije pise joj da je spojena na wifi al kad ude npr. u preglednik ili face pise joj da nema internet konekcije i nemoze nista
Ekipa da li je moguće da mi Facebook aplikacija "upamti" e-mail i lozinku da je svaki put ne moram upisivati, ili makar e-mail ?
Ekipa da li je moguće da mi Facebook aplikacija "upamti" e-mail i lozinku da je svaki put ne moram upisivati, ili makar e-mail ?
Pa normalno kad se odjavis inace ostane email al ako imas s tim problema jednostavno samo izades bez odjavljivanja
E to je već prava stvarčica. Ako vam ne radi, samo napravite update busyboxa na najnoviju verziju ;)
ja nemogu instalirati nikako, busybox nisam ni imao i instalirao sam ga sada ali opet nemogu instalirati dSploit
dSploit je malo cudna aplikacija, reklamiraju se da crackaju WPA i WEP, a aplikaciju ne mozes pokrenut bez da si spojen na neku mrezu?
Možda cracka mrežu na koju se spojiš
Ovako, zeza me wifi na mom SG ACE-u, često se odspaja bio zaključan ili tokom rada, npr gledam nešto na youtubeu i jednostavno se odspoji, ponekad se spoji nazad sam, ponekad moram u postavke wifi-a da bi se spojio. Imam uključeno pod "naprednim postavkama" da se nikad ne isključuje wifi. Ima li neka app da mi održava konstantnu pozevanost s wifi mrežom?
dSploit je malo cudna aplikacija, reklamiraju se da crackaju WPA i WEP, a aplikaciju ne mozes pokrenut bez da si spojen na neku mrezu?
Da, povremeno zna bit čudna, sa nekim verzijama BusyBoxa ne surađuje, ponekad se smrzne pa pcap fajl bude prazan i sl., ali kad proradi, nema joj ravne.
jel se ja to varam ili se nigdje ne može vidjeti ukupno vrijeme svih razgovora i broj poslanih sms-ova bez dodatnih aplikacija?!
jel se ja to varam ili se nigdje ne može vidjeti ukupno vrijeme svih razgovora i broj poslanih sms-ova bez dodatnih aplikacija?!
Ne varaš se. Ja koristim Call & SMS Stats.
varas se. koji mob i koja verzija androida je u pitanju ? pa to oduvijek postoji...
varas se. koji mob i koja verzija androida je u pitanju ? pa to oduvijek postoji...
Gdje?
Ako netko želi novi Google play 4.2.9 evo link pa si skinite :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377342.
Ne znam gdje da postavim pitanje, pa ću eto ovdje ?
Svi vi koji imate instalirano Real Racing 3, da li znate ako se može i kako se može promijeniti pokazivač brzine u km/h, ?
Hvala
Nope...nema toga na Androidu.
iOS ima pod Usage, ali Android ima samo data.
Gdje?
U 4.2.2 je Phone aplikacija>menu tipka>Call statistics za pozive, vjerojatno je tako od 4.0 pa nadalje.
Za poruke nema u stock aplikaciji.
Ne znam gdje da postavim pitanje, pa ću eto ovdje ?
Svi vi koji imate instalirano Real Racing 3, da li znate ako se može i kako se može promijeniti pokazivač brzine u km/h, ?
Hvala
Settings - settings - display - kph ?
evo gdje..od verzije 4.0 android to ima..a to ej vec dosta vremena, a dao bi se kladiti da je bilo i na gingerbreadu, samo ne pod usage, nego je za poruke bilo u messaging aplikaciji, a za pozive u phone aplikaciji.
Nope, to je Sense.
Inače u SDK postoji ContentProvider koji skuplja to, ali nije očito na stocku dostupan svima.