Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.694.421
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet
moze li preporuka aplikacije koja je slicna soundwire-u ta mi je bila odlicna ali u zadnje vrijeme mi ne radi, ne zeli se spojiti na server, otkljucao sam port u windowsima, na ruteru, updejto sve i server i aplikaciju i dalje imam isti problem eto ako zna netko neku slicnu neka kaze ili ako zna kako rijesiti problem jos bolje jer sam se na nju vec navikao hvala
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Android borbeni komplet

postoji li kakva aplikacija za tjeranje komaraca ali da radi!!?

Za zagrebačke komarce trebam pa ako neko zna...pomagajte!

Vozdra!

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Android borbeni komplet
CrnaBitanga kaže...
WiFiKill. Mob mora biti rootan...

dSploit. Veći, zločesti brati WiFiKilla. Backtrack u malome, sniffanje cookija, port scanner, itd, itd...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
CrnaBitanga kaže...

dSploit. Veći, zločesti brati WiFiKilla. Backtrack u malome, sniffanje cookija, port scanner, itd, itd...

Većina ovog radi samo na novim WLAN karticama (Nexus 7 i novije generacije)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
CrnaBitanga kaže...

E to je već prava stvarčica. Ako vam ne radi, samo napravite update busyboxa na najnoviju verziju ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
Android borbeni komplet

moze li netko pojasnit sta radi ta aplikacija?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Primarna namjena je test sigurnosti mreze. Prikuplja podatke koji se preko wifia razmjenjuju izmedju racunala i routera. Tako moze pokupiti od svih lozinki, pa sve do preusmjeravanja bilo koje stranice....

17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Evo jedan launcher hrvatskog developera: LINK

Galaxy SII I9100

0 1 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Zašto ga ja ne mogu pronaći na Play store, i žašto ga ne mogu instalirati sa XDA linka?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
win4crazzy kaže...

Primarna namjena je test sigurnosti mreze. Prikuplja podatke koji se preko wifia razmjenjuju izmedju racunala i routera. Tako moze pokupiti od svih lozinki, pa sve do preusmjeravanja bilo koje stranice....

Krivo, wifikill sluzi za prekidanje internetske veze uredajima koji su spojeni na isti router, a droidsheep sluzi za ulazenje u facebook, gmail, twiter i mnogo drugih stvari a da ta osoba kojoj ste usli nema pojma 

15 godina
Android borbeni komplet
mozes preko wifi killa pratit koje stranice se posjecuju
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
mozes preko wifi killa pratit koje stranice se posjecuju

Ne samo preko droidsheep( npr. ja burazu dok je spojit na wifi ulazim u njegov fejs i saljem poruke a njemu nista nije jasno kako ) a wifikill sluzi da osobi koja ja spojena na isti wlan onemogucis internet vezu tocnije pise joj da je spojena na wifi al kad ude npr. u preglednik ili face pise joj da nema internet konekcije i nemoze nista

14 godina
Android borbeni komplet

Ekipa da li je moguće da mi Facebook aplikacija "upamti" e-mail i lozinku da je svaki put ne moram upisivati, ili makar e-mail ? {#}

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ekipa da li je moguće da mi Facebook aplikacija "upamti" e-mail i lozinku da je svaki put ne moram upisivati, ili makar e-mail ? {#}

Pa normalno kad se odjavis inace ostane email al ako imas s tim problema jednostavno samo izades bez odjavljivanja

12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
CrnaBitanga kaže...

E to je već prava stvarčica. Ako vam ne radi, samo napravite update busyboxa na najnoviju verziju ;)

ja nemogu instalirati nikako, busybox nisam ni imao i instalirao sam ga sada ali opet nemogu instalirati dSploit

16 godina
Android borbeni komplet

dSploit je malo cudna aplikacija, reklamiraju se da crackaju WPA i WEP, a aplikaciju ne mozes pokrenut bez da si spojen na neku mrezu?

6 0 hvala 0
16 godina

Možda cracka mrežu na koju se spojiš {#}

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovako, zeza me wifi na mom SG ACE-u, često se odspaja bio zaključan ili tokom rada, npr gledam nešto na youtubeu i jednostavno se odspoji, ponekad se spoji nazad sam, ponekad moram u postavke wifi-a da bi se spojio. Imam uključeno pod "naprednim postavkama" da se nikad ne isključuje wifi. Ima li neka app da mi održava konstantnu pozevanost s wifi mrežom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

dSploit je malo cudna aplikacija, reklamiraju se da crackaju WPA i WEP, a aplikaciju ne mozes pokrenut bez da si spojen na neku mrezu?

Da, povremeno zna bit čudna, sa nekim verzijama BusyBoxa ne surađuje, ponekad se smrzne pa pcap fajl bude prazan i sl., ali kad proradi, nema joj ravne.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel se ja to varam ili se nigdje ne može vidjeti ukupno vrijeme svih razgovora i broj poslanih sms-ova bez dodatnih aplikacija?!

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
16 godina
jurluk kaže...

jel se ja to varam ili se nigdje ne može vidjeti ukupno vrijeme svih razgovora i broj poslanih sms-ova bez dodatnih aplikacija?!

Ne varaš se. Ja koristim Call & SMS Stats.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
jurluk kaže...

varas se. koji mob i koja verzija androida je u pitanju ? pa to oduvijek postoji...

16 godina
Igor666 kaže...
jurluk kaže...

varas se. koji mob i koja verzija androida je u pitanju ? pa to oduvijek postoji...

Gdje?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako netko želi novi Google play 4.2.9 evo link pa si skinite :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377342.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
Android borbeni komplet

Ne znam gdje da postavim pitanje, pa ću eto ovdje ?
Svi vi koji imate instalirano Real Racing 3, da li znate ako se može i kako se može promijeniti pokazivač brzine u km/h, ?

Hvala

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
16 godina
Igor666 kaže...
jurluk kaže...

Nope...nema toga na Androidu.

iOS ima pod Usage, ali Android ima samo data.

16 godina
DamageHigh kaže...
Igor666 kaže...
jurluk kaže...

Gdje?

U 4.2.2 je Phone aplikacija>menu tipka>Call statistics za pozive, vjerojatno je tako od 4.0 pa nadalje.

Za poruke nema u stock aplikaciji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 14:58 (mind_challenge).
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ne znam gdje da postavim pitanje, pa ću eto ovdje ?
Svi vi koji imate instalirano Real Racing 3, da li znate ako se može i kako se može promijeniti pokazivač brzine u km/h, ?

Hvala

Settings - settings - display - kph ?

15 godina
Android borbeni komplet

evo gdje..od verzije 4.0 android to ima..a to ej vec dosta vremena, a dao bi se kladiti da je bilo i na gingerbreadu, samo ne pod usage, nego je za poruke bilo u messaging aplikaciji, a za pozive u phone aplikaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor666 kaže...

evo gdje..od verzije 4.0 android to ima..a to ej vec dosta vremena, a dao bi se kladiti da je bilo i na gingerbreadu, samo ne pod usage, nego je za poruke bilo u messaging aplikaciji, a za pozive u phone aplikaciji.

Nope, to je Sense.

Inače u SDK postoji ContentProvider koji skuplja to, ali nije očito na stocku dostupan svima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice