Ljudi imam problem sa Viberom Imam sony xperiu J. i sad instaliro sam viber upiso svoj broj, i trebam ga aktivirat putem koda, ali problem je taj što ja taj kod nedobijem sms, porukom, kao što piše da ce mi bit poslan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ljudi imam problem sa Viberom Imam sony xperiu J. i sad instaliro sam viber upiso svoj broj, i trebam ga aktivirat putem koda, ali problem je taj što ja taj kod nedobijem sms, porukom, kao što piše da ce mi bit poslan.
Možda gluposti lupetam, al spoji uređaj na wi-fi, tako je i meni doduše kada sma radio instalaciju Vibera na računalo.
pazi da ti je broj u ovom formatu 38595123456 a ne 385095123456 to je meni bilo krivo
Eto probo, i to sve wifi format br, i opet nema koda.
Uklet mi je telefon, a trebam viber.
pa nazovi, imas i tu opciju, tj da oni nazovu tebe i izdiktiraju ti kod
Imam problem sa Skype aplikacijom. Kad se logiram radi par sekundi i onda se samo ugasi i cuje se onaj zvuk kako se gasi Skype. Probao sam samo na Nexus 7.
Dali itko ima instaliran m-hypo i dali valja sta, zanima me iskljucivo dali se mogu kupovat bonovi za mobitel, kao što ima zagrebacka banka.
I kakav je pregled stanje racuna placanje, itd.
Imam problem sa Skype aplikacijom. Kad se logiram radi par sekundi i onda se samo ugasi i cuje se onaj zvuk kako se gasi Skype. Probao sam samo na Nexus 7.
meni se sad sa novim 4.2.2 update-om na HTC One, kad me neko nazove, isto odma srusi... pretpostavljam da na nexusu isto imas 4.2.2 ? probaj izbrisati "data" od skypea, ili reinstalirati. ja jos nisam probao nakon toga, ali citam da funkcionira.
meni se sad sa novim 4.2.2 update-om na HTC One, kad me neko nazove, isto odma srusi... pretpostavljam da na nexusu isto imas 4.2.2 ? probaj izbrisati "data" od skypea, ili reinstalirati. ja jos nisam probao nakon toga, ali citam da funkcionira.
Pokusao sam i opet nece. Da, koristim zadnju verziju Androida. Kad ponovo ukljucim Skype govori mi da mi nije ispravna sifra, a 100% je ispravna. Evo screenshot:
Zato sam ja obriso Viber. jer nikako nisam dobivo, kod za aktivaciju, i kad sam išo da dobijem pozivom.
Pisalo mi je da upisujem krivi broj, kao da neznam svoj br telefona. sve aplikacije sa novim nadogradnjama postaju smece i nerade dobro.
Dali itko ima instaliran m-hypo i dali valja sta, zanima me iskljucivo dali se mogu kupovat bonovi za mobitel, kao što ima zagrebacka banka.
I kakav je pregled stanje racuna placanje, itd.
Najbolje je da odeš u banku i ugovoriš m-hypo, ali po mom iskustvu sa m-zabom radi sve što ti treba: bonovi, provjere računa tekućeg, deviznog, provjera troškova po karticama i na kraju plaćanje putem te aplikacije tako da mislim da sve imaju približno isto.
Da li ja trebam jos nesto uraditi da bi mi radio mobilni internet osim uplatiti neki paket i ukljuciti ga na telefonu?
Imam Wildfire S i custom rom Jelly Bean i kad uplatim mobilni internet i ukljucim ga na telefonu ne radi.
Da li ja trebam jos nesto uraditi da bi mi radio mobilni internet osim uplatiti neki paket i ukljuciti ga na telefonu?
Imam Wildfire S i custom rom Jelly Bean i kad uplatim mobilni internet i ukljucim ga na telefonu ne radi.
Pa trebaš možda APN postavke operatera. http://cafe.mobil.hr/threads/69009-Internet-postavke- i razlika je preko bonova ili pretplata.
Pa trebaš možda APN postavke operatera. http://cafe.mobil.hr/threads/69009-Internet-postavke- i razlika je preko bonova ili pretplata.
Ako se to upise radi li 0.facebook?
I moze preporuka nekih igrica, na moru necu imati wifi pa da imam sta igrati kad ne mogu vec puno surfati :)
Dali može preporuka player, za video koji radi dobro, koji ne šteka,
kad se gleda mp4 video, Probo sam bsplayer i mxplayer, na oba dva mi slika kasni za zvukom, od spotova.
MX,VLC,Videobox,Moboplayer,Realplayer
Probo ih sve, ali izgleda da nije do playera, vec do mobitela, imam sony experiu J,
Ne kuzim u kojem formatu bi trebo bit video da bi ga mogo gledat, na ovom telefonu da ne šteka.
Probo ih sve, ali izgleda da nije do playera, vec do mobitela, imam sony experiu J,
Ne kuzim u kojem formatu bi trebo bit video da bi ga mogo gledat, na ovom telefonu da ne šteka.
Da li si uz video player probao i sa nekim codecima ?
Ili neki drugi na ovom linku : https://play.google.com/store/search?q=codec+&c=apps
Evo instaliro moboplayer i radi kao bolje, ne steka stalno ali zna zastekat, ma to je 100% do mobitela.
Evo instaliro moboplayer i radi kao bolje, ne steka stalno ali zna zastekat, ma to je 100% do mobitela.
Probaj BSplayer
Meni je HD sadržaj štekao na tabletu na MX playeru. Na BSplayeru sve radi ok. Ima neka opcija da se podesi softversko dekodiranje videa ako je hardware preslab.
Probo, zvuk ide normalno a slika usporeno, Prije xperie J, sam imo Sony ericsson x8, i vrtio je sve ove spotove, bez, ikakvih problema.
Sad ovaj kao noviji telefon, a lošiji.
Probo, zvuk ide normalno a slika usporeno, Prije xperie J, sam imo Sony ericsson x8, i vrtio je sve ove spotove, bez, ikakvih problema.
Sad ovaj kao noviji telefon, a lošiji.
U kojem je formatu video? Probaj ga staviti preko kompa u avi, 3gp ili neki drugi format pa ga kopiraj na mob. Evo, taj program je super za konvertiranje.
Svi vi koji želite imati flash player kad surfate netom, najprije skinite zadnji Flash player sa ove stranice, instalirate na mobitel tu skinutu aplikaciju i potom skinete preko Play trgovine jedan od browsera koji podržava flash, a ja vam preporučujem ne samo što se tiče flasha, već i brzine ovaj browser . Super mi je što podržava različite ekstenzije, recimo koristim Pocket i podržava tu ekstenziju. Isto tako, podržava druge ekstenzije (za Facebook, qr kodove itd.). Uglavnom, browser je jako kompletan i toplo ga preporučujem.
Updateali su Dolphin browser ... ljepsi je sad malo, i mozda i malo brzi
U avi formatu i je video, i opet steka, sad cu probat u 3gp. pa javim.
Evo probo, i 3gp, i radi ali slika je ne gledljiva, toliko je mala rezolucija, da se neda gledat,
Nego dali ima još tko ovaj telefon, baš me zanima kako gleda video, na njemu
Evo probo, i 3gp, i radi ali slika je ne gledljiva, toliko je mala rezolucija, da se neda gledat,
Nego dali ima još tko ovaj telefon, baš me zanima kako gleda video, na njemu
@ivanaivana
O CEM TI???*
O CEM TI???*
Dao ti je profil osobe koja ga ima.
Iskljuci caps.
Za sve koji nisu vidjeli, Google Play je prilagođen izgledu novom mobilnom izgledu.
Jako mi se sviđa što su napravili