Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.697.611
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nekidan sam na nekom forumu skinio aplikaciju voicepro tek toliko da ju isprobam (to je neki diktafon)

u momentu kad sam ju otvorio, došao mi je mail od te firme u kojem je pisao moj mail i ip adresa te da odmah

kliknem na link u kojem ću platiti aplikaciju u protivnom ćemo to riješavati na sudu jer sam skinio krekiranu aplikaciju,

što je najgore nitko ni nije napisao da je krekirana, imao sam aplikacija kojima piše u nazivu pro pa su besplatne, uglavnom

istog momenta sam odgovorio na taj mail i napisao da nisam znao da je krekirana te da ju brišem iz moba isti tren i kao sorry.

šta mislite hoće li biti kakvih sankcija prema meni, nisam dobio više nikakvi mail od njih

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Android borbeni komplet
mariob95 kaže...

nekidan sam na nekom forumu skinio aplikaciju voicepro tek toliko da ju isprobam (to je neki diktafon)

u momentu kad sam ju otvorio, došao mi je mail od te firme u kojem je pisao moj mail i ip adresa te da odmah

kliknem na link u kojem ću platiti aplikaciju u protivnom ćemo to riješavati na sudu jer sam skinio krekiranu aplikaciju,

što je najgore nitko ni nije napisao da je krekirana, imao sam aplikacija kojima piše u nazivu pro pa su besplatne, uglavnom

istog momenta sam odgovorio na taj mail i napisao da nisam znao da je krekirana te da ju brišem iz moba isti tren i kao sorry.

šta mislite hoće li biti kakvih sankcija prema meni, nisam dobio više nikakvi mail od njih

mislim da ti je to slično kao i ono kad je "MUP" zaključao kompove zbog torrenta i morao si platiti da ti ga otključaju sumnjam da će ti išta bit

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
mariob95 kaže...

Priznaj da si se usro {#}

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo dečki i cure apk free i paid tko želi znati tko vas prati na mobitelu : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lara.pakage.

Druga je donate ili paid verzija apk i link je sa xda foruma za apk gdje je potrebno pročitati tutorijal za apk : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2320783.

Free apk sa google play https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.bokhorst.xprivacy ali ima ograničenja XPrivacy.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 12:24 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Cemu se zamarati privatnoscu znate da 97% komunikacija je bezvezno komentiranje gdje ce se tko nalokati, a ovo gdje je ko dakako da ti ne samo aplikacije salju info cak i os na mobu ti komunicira sa kompanijom koje je marka kao razlog ako se azurira os da a znate da se puno informacija moze prenijeti u tekstualnom obliku
14 godina
Android borbeni komplet

poz jel postoji neki app s kojim mogu kontrolirati glasnoću zvuka pojedine aplikacije da mogu npr. pojačat muziku a ugasit zvuk igre 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Killua kaže...
Cemu se zamarati privatnoscu znate da 97% komunikacija je bezvezno komentiranje gdje ce se tko nalokati, a ovo gdje je ko dakako da ti ne samo aplikacije salju info cak i os na mobu ti komunicira sa kompanijom koje je marka kao razlog ako se azurira os da a znate da se puno informacija moze prenijeti u tekstualnom obliku

Ma da ? Šta stvarno ?

13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

poz jel postoji neki app s kojim mogu kontrolirati glasnoću zvuka pojedine aplikacije da mogu npr. pojačat muziku a ugasit zvuk igre 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anglelabs.volumemanager.freehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ta.volumecontrol.

Malo teško jer i muzika i igrica su media volumen. Ali igricu možda u njezinim postavkama možeš mute ili sound off.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 16:52 (Fero).
17 godina
Android borbeni komplet

Jedna od najkorisnijih i najcool aplikacija ikad: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900

WiFiKill. Mob mora biti rootan.

Radi sljedeće - primjer iz osobnog iskustva: sjedite u nekom bircu i spojeni ste na njegov wifi. Lik za stolom u kutu (dobrano u cugi, stalni gost kojem gazda ne želi ništa reći) na laptopu pušta neko smeće s Youtubea i ne hebe živu silu.

Uključite WiFiKill, skenirate bežičnu mrežu (par desetaka sekundi) i dobijete uvid koji su sve uređaji spojeni na taj wireless. Naravno, među njima je i ''Hewlett Packard nešto nešto'' i vi znate da je to taj laptop.

Kliknete na njega, stisnete ''Grab'' i nakon toga ''Kill''. Za par trenutaka laptop je disconnectan s našeg wirelessa, nema streama i maltretiranje prestaje. Ako je lik uporan - ponoviti postupak.

Primjer drugi - sjedite s kolegama u birtiji na zasluženoj pivici u petak popodne, kad zove šef i eto baš sada (iako 8 sati u komadu nije skidao oči s vas) treba neki dokument/sliku/pdf (izabrati po želji). Pališ TeamViewer da se spojiš na komp na poslu, ali naravno preko wifija u bircu sve se vuče ko krepana mačka jer su svi zakačeni na njega - curice fejsaju, klipani provjeravaju kladu, itd, itd. I opet, WiFiKill, scan, Grab all, Kill all, i bandwith je samo vaš!! Skini, pošalji šefu, naruči još jednu.

Nadam se da sam pomogao {#}

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
32 0 hvala 11
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima tako nešto za mobitele koji nisu rootani? :P 
Ideš kako dobra aplikacija!  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
turbojc kaže...

Jel ima tako nešto za mobitele koji nisu rootani? :P

S razlogom mob mora biti rootan, tako da - ne.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
CrnaBitanga kaže...

Jedna od najkorisnijih i najcool aplikacija ikad: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282900

WiFiKill. Mob mora biti rootan.

Radi sljedeće - primjer iz osobnog iskustva: sjedite u nekom bircu i spojeni ste na njegov wifi. Lik za stolom u kutu (dobrano u cugi, stalni gost kojem gazda ne želi ništa reći) na laptopu pušta neko smeće s Youtubea i ne hebe živu silu.

Uključite WiFiKill, skenirate bežičnu mrežu (par desetaka sekundi) i dobijete uvid koji su sve uređaji spojeni na taj wireless. Naravno, među njima je i ''Hewlett Packard nešto nešto'' i vi znate da je to taj laptop.

Kliknete na njega, stisnete ''Grab'' i nakon toga ''Kill''. Za par trenutaka laptop je disconnectan s našeg wirelessa, nema streama i maltretiranje prestaje. Ako je lik uporan - ponoviti postupak.

Primjer drugi - sjedite s kolegama u birtiji na zasluženoj pivici u petak popodne, kad zove šef i eto baš sada (iako 8 sati u komadu nije skidao oči s vas) treba neki dokument/sliku/pdf (izabrati po želji). Pališ TeamViewer da se spojiš na komp na poslu, ali naravno preko wifija u bircu sve se vuče ko krepana mačka jer su svi zakačeni na njega - curice fejsaju, klipani provjeravaju kladu, itd, itd. I opet, WiFiKill, scan, Grab all, Kill all, i bandwith je samo vaš!! Skini, pošalji šefu, naruči još jednu.

koristim ju vec 2 mjeseca ;)

warrior
13 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

....

Kad se sjetim da sam imao tu aplikaciju na X10 kad je tek izašla. Radi sad dosta dobro, nekad si mogao i sam sebe iskopčati pa je bilo frke da se ponovno ukopčaš..

Samo pazite jer u mnogim zemljama je ovo kažnjivo zakonom. Ne znam za RH, ali u Njemačkoj mi kaže pajdo da je par tisuća eura globa - pa ko voli nek izvoli :)

Edit: objašnjenje 3 posta ispod

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 11:39 (EchoOne).
14 godina
Android borbeni komplet

Kako se ono zove ona aplikacija gdje se može sve slike u browseru replaceati sa custom slikom itd. ?

WordPress ❤

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Kako se ono zove ona aplikacija gdje se može sve slike u browseru replaceati sa custom slikom itd. ?

Network spoofer, a zanimljiva je i DSploit. Sve te aplikacije su vec spominjane ovdje :)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

S obzirom da je tema dosta duga teško da sam ju u stanju cijelu isprekopati pa ako su ove aplikacije već spominju isprika! 

1. Od kad imam Evernote slaganje bilješki i osobnih interesa mi je mnogo lakše. Čak sam prebacila mnoge stručne teksove u aplikaciju. Da sam opet na studiju sigurna sam da bi mi ova aplikacija mnogo značila. Na računalu imam i Evernote clearly koji je takođe fantastičan. 

2. Pocket. Toliko je jednostavan za baratati a tako praktičan. Nemam više mali milijun tabova i stranice koje sam odlučila pročitati malo kasnije mogu čitati čak i ofline. Sve mi je mnogo preglednije i surfanje je mnogo ljepše.

3. Google reader mi je bio {#} pa sam još slomljenog sca što ga više nema no Feedly i Flipboard su mi za sad O.K. Ako netko ima neku preporuku definitivno sam otvorena za testiranja.

-koga zanimaju medicinske aplikacije meni su super (a probala sam ih hrpu-totalna sam app-whore{#}) sljedeće:

-Medscape

-Drug interaction

-Cardiograph

-Cell atlas (za biokemičare i sve koje zanimaju stanice ovo je nešto fantastično, slike su krasne, pregledne, mnoštvo školskih i netipičnih primjera a na kraju imate i kviz)

I za ovo ljetno vrijeme za sve koji mrze komarce i na koje se komarci lijepe kao na med (mene bi našli i po zimi vjerojatno) Anti Mosquito je O.K. Zvuk jeste doduše iritantan i može izazvati glavobolju ali zato možete odabrati frekvenciju koja vam ne smeta i staviti uređaj malo dalje i sve riješeno. Probala sam i Anti Fly ali uopće ne funkcionira. Muhe se po uređaju fino šeću....{#} {#}

3 0 hvala 4
15 godina
Android borbeni komplet

Blitzer.de

aplikacija koja vas upozorava na vrijeme gdje su policajci i tako vam stedi novac kojim bi placali kazne za prebrzu voznju

nemojte da vas uhvate s njom, prico mi je frend da su u njemackoj njegovog starog kaznili 300 € zbog toga

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 21:39 (domac5).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

Blitzer.de

aplikacija koja vas upozorava na vrijeme gdje su policajci i tako vam stedi novac kojim bi placali kazne za prebrzu voznju

nemojte da vas uhvate s njom, prico mi je frend da su u njemackoj njegovog starog kaznili 300 € zbog toga

Molim te objasni mi kako će me itko kazniti zbog toga što koristim neku aplikaciju na svom mobitelu? Po kojem zakonu, kojem stavku tog zakona i kojem članku tog stavka?????? Već sam više puta do sada na ovom forumu čuo tu formulaciju i nikako mi nije jasno sljedeće - znači, ja usporim recimo na Vukovarskoj jer mi app tako kaže. Pandur me svejedno zaustavi i nekom ezoterijskom metodom uz pomoć babe Vange/Vere/Đurđe/Mirsada ''vidi'' što ja imam instalirano na mobitelu - koji je u mojoj pederuši, usput budi rečeno. Nakon toga izvuče ''Kratki tečaj za nedopuštene aplikacije na Androidu'' iz džepa, poveže se valjda motorolom s pravnom službom MUP-a u Petrinjskoj i oni mu kažu: ''CrnaBitanga je vozio 30 km/h više od dopuštene brzine. Baba Vanga/Vera/Đurđa/Mirsad su nam to javili snagom misli.''  Kaznite ga s €300,00 radi toga, a sve prema članku 13. Zakona o nedopuštenim aplikacijama na mobitelu, stavak 11 - ''nitko ne smije koristiti aplikaciju s XDA developers foruma koja upozorava gdje su ophodnje prometne policije u Zagrebu''. Mislim, razumijete što želim reći... Presmiješno!

Uostalom, imate na Playu app Policija Zaustavlja, i vjerujete mi da vas apsolutno nitko neće zbog toga maltretirati. Prema tome bi svaka radijska postaja u Hrvatskoj koja upozorava vozače na razmještaj policijskih uređaja za mjerenje brzine odavno trebala biti zatvorena, a te informacije zavrte se barem desetak puta dnevno na svakoj od njih.

15 godina
Android borbeni komplet

kaj mi tu pises teoriju nuklearne fizike, tak mi je reko dalje neznam nista, niti sam pitao jer me ne zanima {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...
CrnaBitanga kaže...

Samo pazite jer u mnogim zemljama je ovo kažnjivo zakonom. Ne znam za RH, ali u Njemačkoj mi kaže pajdo da je par tisuća eura globa - pa ko voli nek izvoli :)

Glupost. Kaznit će me McDonalds policija?? Avenue Mall CIA? Aqua Viva bar Securitate?

17 godina
domac5 kaže...

kaj mi tu pises teoriju nuklearne fizike, tak mi je reko dalje neznam nista, niti sam pitao jer me ne zanima {#}

Rekao, Ne Znam.

13 godina
neaktivan
To sto te u nas nece kaznit, ne znaci da nece negdje drugdje.

Koda je to tesko otkrit tko je to napravio.

EDIT:

Znači zakonom je u mnogim zemljama zabranjen neovlašten upad i/ili bilo kakvo modificiranje ili upravljanje mrežom bez dopuštenja vlasnika iste. U Hrvatskoj tim činom najčešće onesposobiš konobara/vlasnika u izdavanju fiskalnih računa jer i njega iskopčaš s mreže. Kakve on probleme može imat jer je tebi šef nešto poslao pa brzo moraš provjerit to baš taj sekund? Ako ti toliko posao ovisi o internetu, siguran sam da imaš neku tarifu sa internetom i složiš si sam svoj ruter za laptop ili nešto.

Zamisli da imaš mogućnost isključit sve aute iz prometa na kratko samo kako bi ti mogao proći negdje brže jer ti se žuri. Jel to nije slična situacija?

Fora je aplikacija i može se zabaviti s njom i zezati i primjeniti i na načine koje si i ti rekao, ali istovremeno možeš nanijeti nekome i štetu ne razmišljajući ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 11:37 (EchoOne).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Master key dual fix apk ali radi od ICS i novijoj verziji Fw, a vezano za ovaj propust i ovdje je info : http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/propust-androidu-ugrozeno-900-milijuna/190479.aspx.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365294 tko želi pokušati riješiti propust neka pogleda ovu temu na xda developer forumu : info, tutorijal, problemi i riješenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Eto nove aplikacije na XDA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2351974

Hovering Controls

Znaci to je u principu Air Gestures sa S4 ali za sve uredaje koji imaju 2.2+

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Drugari kako se zove ona tipkovnica bio je netko stavio tu link za download .apk

na mobu mi pise samo android keyboard

jednostavna je, crno-siva, niska, najbolja tipkovnica koju sam probao.

HVALA

mislim da je ovakva http://localtvwtkr.files.wordpress.com/2012/10/android-keyboard.png 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 13:42 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Drugari kako se zove ona tipkovnica bio je netko stavio tu link za download .apk

na mobu mi pise samo android keyboard

jednostavna je, crno-siva, niska, najbolja tipkovnica koju sam probao.

HVALA

mislim da je ovakva http://localtvwtkr.files.wordpress.com/2012/10/android-keyboard.png 

Google keyboard?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nije ta, mislim da je bila obicna gingerbred tipkovnica..

http://i2.wp.com/boygeniusreport.files.wordpress.com/2013/06/bgr-img_5937.jpg?w=618
ovakva 

mozda cak i je ta google keyboard... al na marketu pise da nije dostupna za niti jedan moj uredaj...arc s, s3 mini...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 14:31 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

a kako se zove ona tipkovnica kao neka nova, znaci nije uobičajena slova su skroz natiskana na dnu ekrana

sad sam nasao: zove The Minuum Keyboard

nez bas kako ce to izgledat

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 17:14 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scarlett_A kaže...

3. Google reader mi je bio {#} pa sam još slomljenog sca što ga više nema no Feedly i Flipboard su mi za sad O.K. Ako netko ima neku preporuku definitivno sam otvorena za testiranja.

Ja koristim gReader. Synca sa Feedlyjem, može se podesiti sve što ti padne na pamet, solidno odrađuje offline čitanje i besplatan je.

Jedini čitač koji je upotrebljiv pored gReadera je Press. Aplikacija je jako jednostavna i gotovo da i nema postavki koje se mogu mijenjati, ali

svoju namjenu odrađuje super. Sve se automatski sprema za offline čitanje i također synca sa Feedlyjem. Košta 3 dolara.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
12 godina
neaktivan
Opet sto fali stock tipkovnici???(ako neradis nista naprednije)

A drugo ok znamo da vecina je protiv google usluga i ovdje prisutan,
Ali meni najvise ide nazivce to registriranje svi ti racuni lozinke zaboravis ih ako nema sinkroniziranje vec postojecim g mailom accauntom nesjecam se par njih koje sam imao
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice