Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.695.713
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Canis kaže...

Inače koristim Dolphin Browser, no netko mi je u međuvremenu preporučio Dolphin Browser Beta. Mislio sam da je isti, ili barem sličan vrag, ali ovaj "beta" je nešto ludo, prvo ne djeluje kao nikakva beta, već kao gotov proizvod, sami kažu da je "the highest performing HTML5 rendering browser available today.", a ja im vjerujem. I drugo, nije mi se baš niti jednom srušio, a doslovno svaku stranicu otvara brže. Na mobu (SGSII) imam oba ova instalirana, čisto da ih testiram, i kako za sad stoji Dolphin Browser Beta mi postaje primarni browser.

Probajte: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.lab.en&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb2xwaGluLmJyb3dzZXIubGFiLmVuIl0.

Skini jos i Dolphin Jetpack

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Canis kaže...

Inače koristim Dolphin Browser, no netko mi je u međuvremenu preporučio Dolphin Browser Beta. Mislio sam da je isti, ili barem sličan vrag, ali ovaj "beta" je nešto ludo, prvo ne djeluje kao nikakva beta, već kao gotov proizvod, sami kažu da je "the highest performing HTML5 rendering browser available today.", a ja im vjerujem. I drugo, nije mi se baš niti jednom srušio, a doslovno svaku stranicu otvara brže. Na mobu (SGSII) imam oba ova instalirana, čisto da ih testiram, i kako za sad stoji Dolphin Browser Beta mi postaje primarni browser.

Probajte: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.lab.en&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb2xwaGluLmJyb3dzZXIubGFiLmVuIl0.

I ja koristim dolphin... trenutna verzija je 9.4.1, koja kad se pokrene nudi 9.4.2 beta 2.... to sam isprobao i letiiii, brze otvara stranice, zumiranje i scrollanje puno glađe itd..

Ova beta sa playa je zadnje azurirana u 1mj i nema veze sa 9.4

2 betom. Na s2 i s3 ne radi nista posebno.

14 godina
Mitch kaže...
Canis kaže...

Skini jos i Dolphin Jetpack

Cemu to sluzi?

16 godina
Add-on s novim engine-om za HTML.....browser letiiii
16 godina
Android borbeni komplet

Dečki ovaj freedom, na mobitelu normalno radi, no na tabletu za svaku aplikaciju (čak i Subway Surf) koju pokušam otvorit kaže " This application is unsupported ". Što da radim? Vremenska zona stoji i sve to, ali opet ništa..

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemoj koristit Freedom, pun je malwarea i zna shebat 3G i Wi-Fi do mjere da moras wipe-at sve i reflashat rom
14 godina

Postoji li neka app za upload tipa dropbox, kad npr uploadam sliku da ju mogu odma u aplikaciji zarotirati. Jer mi se desavalo da neke slike on sam zarotira (dropbox).

14 godina
Mitch kaže...
Nemoj koristit Freedom, pun je malwarea i zna shebat 3G i Wi-Fi do mjere da moras wipe-at sve i reflashat rom

Nego sta da koristi? :)

16 godina
Mitch kaže...

Nemam 3G, a za ovo ostalo me ne brine, kako da to riješim? Čitam tražim, nitko nema taj problem, unknown sources su uključeni, moscow +4, root, ne znam što još hoće, verzija playstore-a je 3.10.10, no nije radilo ni na 3.10.14

I'm not crazy, my mother had me tested!
12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Mitch kaže...

game guardian ili game cih, puno su jednostavniji samo sto ne podrzavaju sve igre

15 godina
Android borbeni komplet
jel postoji kakav način da prek takvih programa povecam novac na igri 8 ball pool?
probao sam prek freedoma al se aplikacija srusi svaki put kad "kupim" coinse
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rosimic90 kaže...
dinos3 kaže...
Mitch kaže...

game guardian ili game cih, puno su jednostavniji samo sto ne podrzavaju sve igre

Znam i za to, jel to radi na principu da u onu trazilicu upisem broj coinsa, ja u npr E. Warriors 2 upisem broj, znaci imo sam oko 4055 coinsa i on meni otvori oko 130 fileova. Dok sam za Hill Climb Racing ispo povecati coinse.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Gdje skinuti tu novu Dolphin betu? Nudiomi ju je neko vrijeme u samom browseru, ali vise ne nudi...

0 0 hvala 0
15 godina
trap kaže...

Gdje skinuti tu novu Dolphin betu? Nudiomi ju je neko vrijeme u samom browseru, ali vise ne nudi...

pa na google play-u

Dolphin browser beta 

14 godina
maxy0 kaže...
trap kaže...

pa na google play-u

Dolphin browser beta 

Sad pitanje na koju se misli. Tu ili ovu sto je spomenuo @user3468.
Ali prije ovo drugo. Zato jer se beta nije updateala od sijecnja, a obicna se od svibnja. A beta bi morala imati cesce updateove od obicne.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da ,ne mislim na taj... nego na 9.4.2 beta 2 ili tako nešto... :D

0 0 hvala 0
14 godina
trap kaže...

Da ,ne mislim na taj... nego na 9.4.2 beta 2 ili tako nešto... :D

Šaraj po postavkama browsera, mozda naletis na skidanje bete ;)

13 godina
neaktivan
trap kaže...

Ako se ne varam ponudi ti ju i u postavkama dolphina, help, check version

14 godina
user3468 kaže...
trap kaže...

Ako se ne varam ponudi ti ju i u postavkama dolphina, help, check version

Malo sam gledao po Dolphinu i nisam uspio naci tu novu betu.

16 godina
14 godina

Kakva je to beta koja se nije updateala skoro 6 mj?

16 godina
dinos3 kaže...

Mislim da se update-a in-app, isto kao i Chrome za meduverzije

14 godina
Mitch kaže...
dinos3 kaže...

Mislim da se update-a in-app, isto kao i Chrome za meduverzije

Sada sam probao i nazalost nije tako.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

In-app update nije u skladu sa uslovima za objavljivanje na Play Storeu. Facebook je to bio uveo prije nekoliko verzija, ali ih je Google natjerao da se nadograđuje

isključivo preko Storea.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 13:32 (nedIm).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Zasto se onda gapps-i nadograduju in-app ? (osim gmail)
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

"Sami od sebe" se samo nadograđuju Play Services i Store jer valjda od njih zavisi update svega ostalog. A i Googleovi su.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Može preporuka "must have" aplikacija za rootani mob. Slobodno dodajte i opis što je poželjno napraviti. Prvenstveno mislim na aplikacije za optimizaciju. :)

Osim Titanium Beckup-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Nekoliko dana koristim Next Browser, dok sam donedavno koristio Operu te mi se čini da je Next dosta brži i od Opere, nekako sve "fluidnije" radi {#}
A što se tiče ove nove Opere, počeo sam se privikavati na "novosti" koje je ona donjela {#}

1 0 hvala 0
14 godina
plavi08 kaže...

Može preporuka "must have" aplikacija za rootani mob. Slobodno dodajte i opis što je poželjno napraviti. Prvenstveno mislim na aplikacije za optimizaciju. :)

Osim Titanium Beckup-a {#}

Setcpu- konfiguriranje procesora onako kako ti zelis
Airdrodi- prebacivanje foldera preko wifia
ES file explorer- file manager (mount r/w funkcija i jos par njih u vezi roota)

Greenifity- ne dopusta budenje odredenih user app koje odaberete

Lucky patcher- brise reklame za aplikacije koje vi hoces i jos dosta toga

LMT- (xda app) googla ''pie control andoid''

System tuner- najvise mi se svida pracenje temperature procesora, ne baterije nego procesora. Ako naravno imate cip koji to podrzava. Npr nexus s nema, galaxy s2 ima. Od mobitela koje ja imam. I jos pregrst opcija.
Freedom i GameCIH {#}- Ako zafali coinsa u igrama ;), nema je na google playu.

To bi bilo to od mene, uzivajte {#} 

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Popularni Vine od sada i na Androidu 

klik

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:00 (Agent Rico).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice