- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja sam ovako onemogucio.
Google Search, Glasnovno pretraživanje, Gameloft Live, Google+, News & Weather, Pretraži, Talk. Sve su se te aplikacije trpale na RAM. Imala je oko 60 mb slobodno vecinom, sada ima oko 120.
4.0.4 verzija, mob PAP404.
... A sada ne mogu raditi foldere u tom izborniku, nego je tamo samo popis aplikacija
Instaliraj go launcher. Njega sam koristio 90% vremena za launcher, ali sad u sebi ima "previše opcija" i nije toliko fluidan na starijim mobitelima i "lagan" kao nekad.
Bolje bi mu bilo da instalira Apex ili Nova launcher.
Imam instaliran Nova launcher jer sam pročitao da je sada najbolji za slabije mobove i sviđa mi se brzina. Prije sam koristio GO launcher, ali svejedno ne mogu pobacati aplikacije u mape. Mislim mogu na desktopu imati mapa koliko oću, ali ne mogu tamo kad se stisne ona srednja tipka (sry ali nezz kako se naziva taj dio sustava). Na starijim verzijama androida 2.3.4 je taj dio bio isto desktop i mogao si raditi što si htio. Sad se ne može. Sad su tamo 2 taba jedan je aplikacije , a drugi widgeti. Mogu jedino promjeniti način prikaza, lista, rešetke i slično. Ili mogu prikazivati novo instalirane, skinute ili sve aplikacije. No ne mogu lil ne znam kreirati folder pa da ovo di su sve palikacije si posložim u foldere na tome mjestu. Valjda shvaćate što hoću reći
... A sada ne mogu raditi foldere u tom izborniku, nego je tamo samo popis aplikacija
Instaliraj go launcher. Njega sam koristio 90% vremena za launcher, ali sad u sebi ima "previše opcija" i nije toliko fluidan na starijim mobitelima i "lagan" kao nekad.
Bolje bi mu bilo da instalira Apex ili Nova launcher.
Imam instaliran Nova launcher jer sam pročitao da je sada najbolji za slabije mobove i sviđa mi se brzina. Prije sam koristio GO launcher, ali svejedno ne mogu pobacati aplikacije u mape. Mislim mogu na desktopu imati mapa koliko oću, ali ne mogu tamo kad se stisne ona srednja tipka (sry ali nezz kako se naziva taj dio sustava). Na starijim verzijama androida 2.3.4 je taj dio bio isto desktop i mogao si raditi što si htio. Sad se ne može. Sad su tamo 2 taba jedan je aplikacije , a drugi widgeti. Mogu jedino promjeniti način prikaza, lista, rešetke i slično. Ili mogu prikazivati novo instalirane, skinute ili sve aplikacije. No ne mogu lil ne znam kreirati folder pa da ovo di su sve palikacije si posložim u foldere na tome mjestu. Valjda shvaćate što hoću reći
Mislim da ti za foldere treba verzija koja se plaća. Ja osobno koristim tabove i bolji su mi nego folderi.
Pogledaj Apex, možda tamo možeš raditi foldere u free verziji.
Imam "plaćenu" verziju. No čini mi se da je promijenjena struktura da se to više ne da raditi. A jbg budem si nekako drugačije organizirao.
Kako napraviti folder u Nova launcheru?
Nova postavke - Izbornik - Grupe Izbornika - Mapa i gore stisni na +
Imam "plaćenu" verziju. No čini mi se da je promijenjena struktura da se to više ne da raditi. A jbg budem si nekako drugačije organizirao.
U app draweru stisni i drzi aplikaciju/igricu dok ti ne otvori homescreen... gore ima dva dugmica za odvuci, info i edit, odvuci na edit i napravi novi folder...
Hvala vrinho !!! To mi je trebalo
@trap to znam. Ali ja sam trebao mapu u app draweru
Hvala vrinho !!! To mi je trebalo
@trap to znam. Ali ja sam trebao mapu u app draweru
Pa tako se moze napraviti novi folder u app draweru, ili novi tab.
U pravu si. Nisam pažljivo čitao. Hvala i tebi
Pozdrav
Toliko sam se zaljubio u igru Wild Blood
Problem je sto neznam kako da je skinem
Ovako pokusao sam skidat sa torrenta i svega ali nigdje nemogu nac 1.1.1 verziju ako itko zna i moze pomoc nek mi se javi na PM
Pozdrav
Toliko sam se zaljubio u igru Wild Blood
Problem je sto neznam kako da je skinem
Ovako pokusao sam skidat sa torrenta i svega ali nigdje nemogu nac 1.1.1 verziju ako itko zna i moze pomoc nek mi se javi na PM
Kaze da imam 0mb slobodno

stock tipkovnica by Google
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin
Source: http://www.theverge.com/2013/6/5/4400192/google-keyboard-now-available-in-play-store

Moze preporuka neke free aplikacije kao sto je Stellarium?
Itko?

Itko?
Da ja, ako si bas toliko zaljubljen u igru, zasto ju jednostavno ne kupis?
Uz mnoštvo isprobanih najbolja tipkovnica i najbolje uloženih 5 kn,brza,dobro pogađa riječi,teme,puno tog...,uglavnom,odlična preporuka!Ima i trial verzija,al nisam probao,pa ne znam razlike.
google keyboard, kao na nexus uređajima...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312204
download APK prvi post, skroz dolje , obzirom da se kod nas u RH ne može skinuti sa play-a...
meni je na prvu super vidjet cu hocu ostati na njoj ili idem back na stock note 2 keyboard...ali super promjena :D ... baš mi se sviđa
Imam xperiu arc s, i skinio sam NO-Frills cpu i Set CPU programe za klokanje. I jedan i drugi mi pokazuje max frekvenciju do 1.4 GHz što je stock. Zašto ne pokazuje do 2 GHz kao što bi trebao?
Imam xperiu arc s, i skinio sam NO-Frills cpu i Set CPU programe za klokanje. I jedan i drugi mi pokazuje max frekfenciju do 1.4 GHz što je stock. Zašto ne pokazuje do 2 GHz kao što bi trebao?
Kernel ne podržava. Flashaj drugi kernel.
hmmm...Imam 2.3.4 ginger , pošto ICS radi ko ku**c. Sad je pitanje dali flashati drugi kernel i dovoditi u pitanje rad mobitela za tih 15% boljih performansi?
hmmm...Imam 2.3.4 ginger , pošto ICS radi ko ku**c. Sad je pitanje dali flashati drugi kernel i dovoditi u pitanje rad mobitela za tih 15% boljih performansi?
Probaj neki custom ICS ili JB ako postoji, s odgovarajućim kernelom bi moralo raditi puno bolje nego stock 2.3.4 i stock kernel. Obično je to tako za većinu uređaja.
Probao sam more tih custom romova i kad sve zbrojim i oduzmem, na kraju se vratio na stock 2.3.4. Jednostavno sve radi okej kad se dobro poštela, olakšao sam ROM maksimalno, nikakve task killere niti išta, samo freeup RAM što je najbitnije i sada sve radi kako treba. Custom ROMovi nisu loši, ali ja sam imao problema sa nekim bugovima stalno. SE xperia arc s je specifičan po tom pitanju pošto ima nekih sranja sa bootloaderom i tako još par stvari, ugl, zgazilo ga je vrijeme.
Cerberus besplatan samo danas.
Probao sam ju jednom prije na 3 dana koliko dopušta prvi puta, i sada ju ponovo instaliram (ovaj puta preko AppGratis koja me odvela na market) i veli mi da ju moram kupiti da bi ju koristio. Treba još što napraviti da postane besplatna?
Samo ako imaš otkljućan bootloader onda možeš staviti custom kernel inaće ne jer ćeš brikat mobitel.
Nije tu samo tih 15% bolje performanse nego i trajanje baterije i stavljanje skripti koje doprinose boljem radu mobitela.