Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.923
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet
instaliraš si dobru staru operu mobile i ne azuriras
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
dinos3 kaže...
Gale92 kaže...

Ekipa evo upravo mi se Opera "update" izgleda super, navalite i vi.
Osobno mislim da je Opera super browser kao i Opera Mini.

Bit ce da je gotovo sa starom dobrom Operom Mobile, sad je onakva kakva je bila u Beti do nedavno. Bit ce da cu traziti drugi browser. Ima tko preporuku?

Jesi li probao Dolphin browser?

14 godina
trap kaže...
dinos3 kaže...
Gale92 kaže...

Ekipa evo upravo mi se Opera "update" izgleda super, navalite i vi.
Osobno mislim da je Opera super browser kao i Opera Mini.

Bit ce da je gotovo sa starom dobrom Operom Mobile, sad je onakva kakva je bila u Beti do nedavno. Bit ce da cu traziti drugi browser. Ima tko preporuku?

Jesi li probao Dolphin browser?

Jesam prije 2 mj i bio mi je tako,tako. Vidim sa ga se jako puno koristi.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Jesi probao Skyfire browser? Meni je on ok.
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Svatko ima svoje što mu se sviđa,  ja osobno sam prvo koristio Operu Mini, ( Samsung Galaxy Mini), te sada Opera Browser ( Samsung Galaxy S3), i meni je danas bilo malo čudno nakon što sam uradio "update" al nadam se da ću se ubrzo naviknuti {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

meni ništa nije bolje od stock Browsera, sve živo sam probao {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 18:35 (antimadridista).
Moj PC  
12 1 hvala 0
17 godina
Firefox je od zadnjeg update-a vrhunski..
Nema crash-anja, flash radi bez frke i ubacili su sve incognito mogucnosti XD
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ovisi koji mobitel i rom imaš... nisu svi stock browseri isti...

17 godina
odjavljen
trap kaže...
antimadridista kaže...

Stock Android valjda, i ja mislim da je najbolji kad se sve zbroji i oduzme.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
Kordy kaže...
trap kaže...
antimadridista kaže...

Stock Android valjda, i ja mislim da je najbolji kad se sve zbroji i oduzme.

glto samija mislio dok nisam probo naked browser. na ovom mom krsu od mobitela otvara iznenadujuce brzo sve stranice, ni ne steka. najaci je

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nova opera sr*** tesko.Zar u nekom updajtu ne bi trebalo da bude poboljsanja,a ovi sve us****..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 1 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

Nova opera sr*** tesko.Zar u nekom updajtu ne bi trebalo da bude poboljsanja,a ovi sve us****..

Kod ove nove Opere mi se ne sviđa, kako "prikazuje" m.facebook.com ( prikazuje  ga kao da idem na fb preko app) dok je prije "update-a" prikazivalo, drugačije i to mi se više sviđalo nego sada {#}

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Igra o dozvolama aplikacija:

Permission Quiz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kugoweb.permissionquiz&hl=hr

(malo stari app)

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

jel ko zna kako da namjestim recimo neželim da mi se aplikacije ažuriraju dok sam na podatkovnoj mreži već samo dok sam na wifi-u jel postoji takva neka aplikacija ili nes tome slično da podesim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pa Play Store - options - Auto update apps - Only when using Wi-Fi

ne treba nikakva posebna app
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima negdje za skinut prijašnju verziju opere, jer mi ovu ne otvara i stalno se ruši.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li netko preporuku aplikacije za kameru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 23:59 (dinos3).
14 godina
kpavl kaže...

Ima li netko preporuku aplikacije za kameru?

Camera ZOOM FX {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
Android borbeni komplet

isprobao sam uz ZoomFX i Snap Camera HDR i definitvno bi ju preporučio...

relativno bogata opcijama a UI je vrlo jednostavan i intuitivan.

+ swipe na ljevo otvara galeriju iz koje se jednostavnim potezom prema dolje brišu slike kojima niste zadovoljni ...

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji neka aplikacija koja bi mi gasila wi-fi kada ekran nije upaljen  , a palila ga kada ja otključam mobitel ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Jel postoji neka aplikacija koja bi mi gasila wi-fi kada ekran nije upaljen   , a palila ga kada ja otključam mobitel ?

Na postavkama Wi-fi otvori opciju napredno (extra izbornik) Pravila mirovanja znacajke WiFi =   Na ugaseni zaslon 

17 godina

To je Cydia (JB) s iPhonea nedavno portana na Android.

Trenutno ima samo Winterboard odnosno iOS modificirani launcher

13 godina
Android borbeni komplet

Kod mene imaju samo 3 opcije . Wi-fi uključen tijekom mirovanja : Uvijek , Samo kada je uključeno , Nikad . Šta da odaberem ? Inače imam Sony Xperia P .

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rucipe kaže...

Kod mene imaju samo 3 opcije . Wi-fi uključen tijekom mirovanja : Uvijek , Samo kada je uključeno , Nikad . Šta da odaberem ? Inače imam Sony Xperia P .

Ocito nema kod tebe..

Skini Juice Defender...tamo ima ta opcija

14 godina
neaktivan
"Nikad" je to što tražiš. "Uvijek" je uvijek, "samo kada je uključeno" se odnosi na punjač. A sve opcije se odnose na sleep mode - kada je ekran ugašen (više manje).
17 godina
Markus Dignus kaže...
"Nikad" je to što tražiš. "Uvijek" je uvijek, "samo kada je uključeno" se odnosi na punjač. A sve opcije se odnose na sleep mode - kada je ekran ugašen (više manje).

Sa Juice Defenderom moze namjestit i da mu je Wi-Fi iskljucen kad je ugasen ekran, kao i 3G (prebaci se na 2G samo za sync u bg)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Tocna opcija bi trebala biti uvijek jer eng pise Wifi sleep policy  pa je logicno da treba biti ukljucena ili on ili mozda never when pluged in

ali izricito ne off to znaci da uopce neide u sleep mode ili pauzira tj. iskljucuje ma samo prebaci na engleski jezik pa pogledaj kako onda pise

ali opet ako imas neke aplikacije koje stalno preko neta komuniciraju nece bas pomoci,   uzmi neki deep sleep app ili batery saver itd ili  cak navedeni iznad

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Killua kaže...

Tocna opcija bi trebala biti uvijek jer eng pise Wifi sleep policy  pa je logicno da treba biti ukljucena ili on ili mozda never when pluged in

ali izricito ne off to znaci da uopce neide u sleep mode ili pauzira tj. iskljucuje ma samo prebaci na engleski jezik pa pogledaj kako onda pise

ali opet ako imas neke aplikacije koje stalno preko neta komuniciraju nece bas pomoci,   uzmi neki deep sleep app ili batery saver itd ili  cak navedeni iznad

Ovako, koristim to i značenje je slijedeće a sve je na hrvatskom ne znam zašto bi trebalo pogledati ili prevoditi na engleski:

• uvijek - stalno je uključen WiFi nema prekida
  • samo kad je uključen- znači da pri upaljenom ekranu i dok se puni i tomi je najbolja opcija ako želim štednju baterije
  • nikad - samo kada uključiš ekran,jedino ne isključi ukoliko si nešta stavio da downloada s interneta u svakom drugom slučaju isključuje WiFi kad je zaslon isključen ali navno troši ti kuniće ako ih imaš

Jedino me živcira kada sam kući kad god hoću na WiFi moram pričekati dok mi ga uključi 2-3 sec. pa to kući i ne koristim, deep slep i batery savery nisu preporučeni od nikakvih "ozbiljnijih" korisnika androida i o tome se već dosta pisalo.Svi su se već uvjerili u to da koliko god ispočetka djeluju dobro u konačnici su najbolje sistemske opcije za koristiti. I ne znam čemu tražiti zamjensku apk. kada postoji sistemska, samo je treba znati naći, ono što sam primjetio da korisnici često ne znaju ili ne koriste sistemske jer se proširila tolika priča da je stock rom glupost,sranje i slično a da su ovi romovi od raznih developera "pravi". Ima par romova koji se mogu tako i okarakterizirati ali ih je malo, neću ih nabrajatai da kojeg ne izostavim ali nema ih više od pet. Svi ostali su manje ili više puni nekih bugova,laga i kakose već sve ne zove.

Jeste da je ovo samo moje mišljenje te svaka sličnost s stvarnim osobama je slučajna i ne namjerna !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice