- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa evo upravo mi se Opera "update" izgleda super, navalite i vi.
Osobno mislim da je Opera super browser kao i Opera Mini.
Bit ce da je gotovo sa starom dobrom Operom Mobile, sad je onakva kakva je bila u Beti do nedavno. Bit ce da cu traziti drugi browser. Ima tko preporuku?
Jesi li probao Dolphin browser?
Ekipa evo upravo mi se Opera "update" izgleda super, navalite i vi.
Osobno mislim da je Opera super browser kao i Opera Mini.
Bit ce da je gotovo sa starom dobrom Operom Mobile, sad je onakva kakva je bila u Beti do nedavno. Bit ce da cu traziti drugi browser. Ima tko preporuku?
Jesi li probao Dolphin browser?
Jesam prije 2 mj i bio mi je tako,tako. Vidim sa ga se jako puno koristi.

Svatko ima svoje što mu se sviđa, ja osobno sam prvo koristio Operu Mini, ( Samsung Galaxy Mini), te sada Opera Browser ( Samsung Galaxy S3), i meni je danas bilo malo čudno nakon što sam uradio "update" al nadam se da ću se ubrzo naviknuti
meni ništa nije bolje od stock Browsera, sve živo sam probao
Nema crash-anja, flash radi bez frke i ubacili su sve incognito mogucnosti XD
Ovisi koji mobitel i rom imaš... nisu svi stock browseri isti...
Stock Android valjda, i ja mislim da je najbolji kad se sve zbroji i oduzme.
Stock Android valjda, i ja mislim da je najbolji kad se sve zbroji i oduzme.
glto samija mislio dok nisam probo naked browser. na ovom mom krsu od mobitela otvara iznenadujuce brzo sve stranice, ni ne steka. najaci je
Nova opera sr*** tesko.Zar u nekom updajtu ne bi trebalo da bude poboljsanja,a ovi sve us****..
Nova opera sr*** tesko.Zar u nekom updajtu ne bi trebalo da bude poboljsanja,a ovi sve us****..
Kod ove nove Opere mi se ne sviđa, kako "prikazuje" m.facebook.com ( prikazuje ga kao da idem na fb preko app) dok je prije "update-a" prikazivalo, drugačije i to mi se više sviđalo nego sada
Igra o dozvolama aplikacija:
Permission Quiz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kugoweb.permissionquiz&hl=hr
(malo stari app)
jel ko zna kako da namjestim recimo neželim da mi se aplikacije ažuriraju dok sam na podatkovnoj mreži već samo dok sam na wifi-u jel postoji takva neka aplikacija ili nes tome slično da podesim :)
ne treba nikakva posebna app
Jel ima negdje za skinut prijašnju verziju opere, jer mi ovu ne otvara i stalno se ruši.
Ima li netko preporuku aplikacije za kameru?
@liverpool http://mytopfiles.com/other/file/Opera-Mobile-web-browser-12-1-4(DownLoad0098-Com)/714648.htm
Ima li netko preporuku aplikacije za kameru?
isprobao sam uz ZoomFX i Snap Camera HDR i definitvno bi ju preporučio...
relativno bogata opcijama a UI je vrlo jednostavan i intuitivan.
+ swipe na ljevo otvara galeriju iz koje se jednostavnim potezom prema dolje brišu slike kojima niste zadovoljni ...
Jel postoji neka aplikacija koja bi mi gasila wi-fi kada ekran nije upaljen , a palila ga kada ja otključam mobitel ?
jel moze neko pojasnit malo ovu aplikaciju? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.saurik.substrate&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYXVyaWsuc3Vic3RyYXRlIl0.
Jel postoji neka aplikacija koja bi mi gasila wi-fi kada ekran nije upaljen , a palila ga kada ja otključam mobitel ?
Na postavkama Wi-fi otvori opciju napredno (extra izbornik) Pravila mirovanja znacajke WiFi = Na ugaseni zaslon
jel moze neko pojasnit malo ovu aplikaciju? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.saurik.substrate&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYXVyaWsuc3Vic3RyYXRlIl0.
To je Cydia (JB) s iPhonea nedavno portana na Android.
Trenutno ima samo Winterboard odnosno iOS modificirani launcher
Kod mene imaju samo 3 opcije . Wi-fi uključen tijekom mirovanja : Uvijek , Samo kada je uključeno , Nikad . Šta da odaberem ? Inače imam Sony Xperia P .
Kod mene imaju samo 3 opcije . Wi-fi uključen tijekom mirovanja : Uvijek , Samo kada je uključeno , Nikad . Šta da odaberem ? Inače imam Sony Xperia P .
Ocito nema kod tebe..
Skini Juice Defender...tamo ima ta opcija
Sa Juice Defenderom moze namjestit i da mu je Wi-Fi iskljucen kad je ugasen ekran, kao i 3G (prebaci se na 2G samo za sync u bg)
Tocna opcija bi trebala biti uvijek jer eng pise Wifi sleep policy pa je logicno da treba biti ukljucena ili on ili mozda never when pluged in
ali izricito ne off to znaci da uopce neide u sleep mode ili pauzira tj. iskljucuje ma samo prebaci na engleski jezik pa pogledaj kako onda pise
ali opet ako imas neke aplikacije koje stalno preko neta komuniciraju nece bas pomoci, uzmi neki deep sleep app ili batery saver itd ili cak navedeni iznad
Tocna opcija bi trebala biti uvijek jer eng pise Wifi sleep policy pa je logicno da treba biti ukljucena ili on ili mozda never when pluged in
ali izricito ne off to znaci da uopce neide u sleep mode ili pauzira tj. iskljucuje ma samo prebaci na engleski jezik pa pogledaj kako onda pise
ali opet ako imas neke aplikacije koje stalno preko neta komuniciraju nece bas pomoci, uzmi neki deep sleep app ili batery saver itd ili cak navedeni iznad
Ovako, koristim to i značenje je slijedeće a sve je na hrvatskom ne znam zašto bi trebalo pogledati ili prevoditi na engleski:
- uvijek - stalno je uključen WiFi nema prekida
- samo kad je uključen- znači da pri upaljenom ekranu i dok se puni i tomi je najbolja opcija ako želim štednju baterije
- nikad - samo kada uključiš ekran,jedino ne isključi ukoliko si nešta stavio da downloada s interneta u svakom drugom slučaju isključuje WiFi kad je zaslon isključen ali navno troši ti kuniće ako ih imaš
Jedino me živcira kada sam kući kad god hoću na WiFi moram pričekati dok mi ga uključi 2-3 sec. pa to kući i ne koristim, deep slep i batery savery nisu preporučeni od nikakvih "ozbiljnijih" korisnika androida i o tome se već dosta pisalo.Svi su se već uvjerili u to da koliko god ispočetka djeluju dobro u konačnici su najbolje sistemske opcije za koristiti. I ne znam čemu tražiti zamjensku apk. kada postoji sistemska, samo je treba znati naći, ono što sam primjetio da korisnici često ne znaju ili ne koriste sistemske jer se proširila tolika priča da je stock rom glupost,sranje i slično a da su ovi romovi od raznih developera "pravi". Ima par romova koji se mogu tako i okarakterizirati ali ih je malo, neću ih nabrajatai da kojeg ne izostavim ali nema ih više od pet. Svi ostali su manje ili više puni nekih bugova,laga i kakose već sve ne zove.
Jeste da je ovo samo moje mišljenje te svaka sličnost s stvarnim osobama je slučajna i ne namjerna !