- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Izašla FIFA 12 za Android.
Izašla FIFA 12 za Android.
Zapravo, izašla je ekskluzivno za xperiu play... :)
Na Desireu radi, ali slow motion nažalost.
Inače djeluje igra jako dobro.

upravo skidam,preko 1GB prostora na SD kartici zauzima,gledao sam malo gameplay,i igra izgleda skoro kao na PC-u
Imam onaj leakani Moonlight apk no s novim Silverlightom on više ne radi...
možeš gledati u BugDroid-u, moras imati instaliran "ES file explorer" koji u sebi sadrži "ES media player". Kad instaliraš ES file explorer, unutar BugDroida klikom na neku bugtv temu pozvat će se video reproduktori dostupni na mobu nakon toga samo odabereš "ES media player" i možeš gledati :)
Aplikacija za ukljanjanje software-a tvrtke Carrier IQ (http://www.bug.hr/vijesti/android-vas-prati/112582.aspx)
Moj Defy nema nikakav software vezan za tu tvrtku.
Evo link
ekipo jel mogu kak slati neke datoteke na mobitel preko wirelessa?
ima kakav program za to?
ima kakav program za to?
WiFi File Explorer PRO, meni ovaj radi super
ima kakav program za to?
Samba filesharing, besplatan a radi odličan posao.
Kolega na svojo Nokiji C7 moze napraviti neku FM stanicu i onda to na radiu to slusati.
Da li ima takav program za android ili mobitel bas treba imati ugraden fm trasmiter?
Kolega na svojo Nokiji C7 moze napraviti neku FM stanicu i onda to na radiu to slusati.
Da li ima takav program za android ili mobitel bas treba imati ugraden fm trasmiter?
Mora imati ugrađen.
Svaki uređaj koji ima Bluetooth 2.1 ili noviji sa A2DP-om ima ugrađen.
Samo je potrebno softverski ga otključati, što u Androidu je gotovo nemoguće.
Za Defy su uspjeli djelomično otključati, samo što šugavi Indijci koji su uspjeli ne žele još objaviti flash zip.
Kaze mi Market da Desire nije za ovu igru a ja je igram sve u 16 :D
https://market.android.com/details?id=com.twodboy.worldofgoofull&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwiY29tLnR3b2Rib3kud29ybGRvZmdvb2Z1bGwiXQ..
a jel postoji silverlight bas za browser da mogu npr. gledat internetsku tv jer treba tamo silverlight?
ovak, zanima me dali ima kakav program na marketu koji bi omogucil da vaš smartphone kad ga spojite s kompom postane usb wireless antena. Da malo pojasnim, recimo da pokrećete backtrack na virtual boxu i on prepoznaje samo usb wireless kartice, dali je kako moguce koristiti wireless na mobu kao wireless karticu? ili ako nema programa, dali je tko to radil od vas pa da zna recept? ty
ovak, zanima me dali ima kakav program na marketu koji bi omogucil da vaš smartphone kad ga spojite s kompom postane usb wireless antena. Da malo pojasnim, recimo da pokrećete backtrack na virtual boxu i on prepoznaje samo usb wireless kartice, dali je kako moguce koristiti wireless na mobu kao wireless karticu? ili ako nema programa, dali je tko to radil od vas pa da zna recept? ty
mislis usb tethering ? to imas u samom androidu, ne treba ti nikakav program.
3D kamera (free app, ne trebaju cvikse). Radi na šemu da opalite dve slike translacijom moba, onda se te fotke uploadaju i obrađuju na njigovom serveru (do 2 min traje obrada). Na kraju dobijete fejkani 3D prikaz unutar kojega pomičete kameru pomoću accelerometra, prstom po ekranu ili automatskim rotiranjem.
http://www.3dcamera-android.com/
Ima još jedna slična aplikacija na Marketu ali nju nisam probao.
ne, znam za thetering... ovo kaj ja mislim bi bil neki reverse thetering... znaci da bi mob služi kao usb wireless, a ne kao modem...
Da, sad vidim, maknuli su free verziju jer server nije mogao izdržati navalu... tko je jamio je jamio LOL. Jel mogu nekako podijelit s vama .apk? Gdje ga mogu iskopati?
Upiši u Market tražilicu "R120" ili "3D Camera Pro", izbaciti će ti ovu verziju koja se plaća.
Imaš PP. Pitajte ostali na PP ak trebate.
kako da na ics dodam widgete? o_O