A oce bit nekaj za O1 (optimus One P500) i/ili za x8?
Bilo bi mi drago da za O1 dođe ICS sa .35 kernelom i v20e basebandom (a ne sa .32 kernelom i v10x basebandom)
A oce bit nekaj za O1 (optimus One P500) i/ili za x8?
Bilo bi mi drago da za O1 dođe ICS sa .35 kernelom i v20e basebandom (a ne sa .32 kernelom i v10x basebandom)
Kako cu ubraz Samsung Galaxy mini, sve mi se sporo ucitava i uzasno bloka
nebi se baš složio. Meni Android 2.3.7 radi na Xperiji X8 bez problema i dosta je brz. Samo treba znati instalirati custom rom,a ne ono s*anje što dolazi sa mobitelom.
može mala pomoć, nakon što sam se vratio sa custom roma na stock, market mi ne želi povuć aplikacije sa mog accounta jednostavno ih opet moram sve tražiti i instalirati, kako popraviti to?
Google lansirao Google Music
https://market.android.com/music (naravno da ne radi u nas, nadam se ne zadugo)
Svaki dan će ponudit 1 besplatnu pjesmu, a bit će i "stotine besplatnih pjesama najpoznatijih imena u rock, pop, hip-hop, itd. glazbi..."
Jako dobra zamjena za Titanium backup
nebi se baš složio. Meni Android 2.3.7 radi na Xperiji X8 bez problema i dosta je brz. Samo treba znati instalirati custom rom,a ne ono s*anje što dolazi sa mobitelom.
da al jel mozes igrat fruit ninja thd ? dal mozes pokrenut chainfire? dal mozes igrat shadow guardian npr bez problema ? e pa nemozes.
da al jel mozes igrat fruit ninja thd ? dal mozes pokrenut chainfire? dal mozes igrat shadow guardian npr bez problema ? e pa nemozes.
ako se ne varam,gore je bilo pitanje "kako mogu ubrzati mobitel"? i onda si ti odgovorio da "slabiji" mobiteli nisu za ozbiljnije stvari. Moj odgovor tebi se odnosio na to,a ne kako igrati neke HD igre na low-end smartphoneima,ionako me to pretjerano ne zanima,jer najbolje i najzabavnije igre što sam imao priliku igrati na Androidu su one mini igre poput Labyrintha,Angry Birdsa i sl.
ako se ne varam,gore je bilo pitanje "kako mogu ubrzati mobitel"? i onda si ti odgovorio da "slabiji" mobiteli nisu za ozbiljnije stvari. Moj odgovor tebi se odnosio na to,a ne kako igrati neke HD igre na low-end smartphoneima,ionako me to pretjerano ne zanima,jer najbolje i najzabavnije igre što sam imao priliku igrati na Androidu su one mini igre poput Labyrintha,Angry Birdsa i sl.
Autor posta nije odgovorio na što konkretno misli i ja sam mu dao najčešći odgovor na najčešće postavljeno pitanje.
Ne vidim problem.
Ovo se vec opasno priblizava PC-ju
Glasine: HTC Zeta, 4 jezgre 2,5 GHz?
Još malo glasina. Ovoga puta izronila je slika i moguće specifikacije HTC-ovog smartphonea pod kodnim nazivom Zeta. Slično kao prethodno spomenuti HTC Edge, Zeta bi trebao biti opremljen 4-jezgrenim APQ8064 procesorom ali s taktom 2,5 GHz (?) te jednim gigabajtom RAM-a. Zaslon bi trebao imati dijagonalu od 4,5 inča i HD rezoluciju 720p. Operativni sustav je Android Ice Cream Sandwich u kombinaciji s HTC Sense nadogradnjom sučelja. Interna memorija bi trebala iznostiti 32 GB, a tu je sada već neizostavna Beats audio podrška. Baterija koja se spominje trebala bi imati kapacitet od 1830 mAh, a kamera senzor od 8 MP koja snima HD 1080p video. Izvor koji prenosi ove informacije toliko je siguran u svoje tvrdnje da donosi čak i dimenzijeuređaja koje iznose 109.8 x 60.9 x 9.8mm. Budući da je dizajn ovog uređaja prilično radikalan postoji mogućnost da se radi samo o konceptu.
Još malo glasina. Ovoga puta izronila je slika i moguće specifikacije HTC-ovog smartphonea pod kodnim nazivom Zeta. Slično kao prethodno spomenuti HTC Edge, Zeta bi trebao biti opremljen 4-jezgrenim APQ8064 procesorom ali s taktom 2,5 GHz (?) te jednim gigabajtom RAM-a. Zaslon bi trebao imati dijagonalu od 4,5 inča i HD rezoluciju 720p. Operativni sustav je Android Ice Cream Sandwich u kombinaciji s HTC Sense nadogradnjom sučelja. Interna memorija bi trebala iznostiti 32 GB, a tu je sada već neizostavna Beats audio podrška. Baterija koja se spominje trebala bi imati kapacitet od 1830 mAh, a kamera senzor od 8 MP koja snima HD 1080p video. Izvor koji prenosi ove informacije toliko je siguran u svoje tvrdnje da donosi čak i dimenzijeuređaja koje iznose 109.8 x 60.9 x 9.8mm. Budući da je dizajn ovog uređaja prilično radikalan postoji mogućnost da se radi samo o konceptu.
Zaboravio si link: http://mob.hr/glasine-htc-zeta-4-jezgre-25-ghz/
Ma to su fail glasine. Koji je to mobilni čip s 4 jezgre na 2.5? Koliko znam, trenutno najnapredniji je nVidijina Tegra 3, s 4 jezgre na 1.3 -1.4 GHz i companion jezgrom..
Tako da..čisto sumnjam.
Ma to su fail glasine. Koji je to mobilni čip s 4 jezgre na 2.5? Koliko znam, trenutno najnapredniji je nVidijina Tegra 3, s 4 jezgre na 1.3 -1.4 GHz i companion jezgrom..
Tako da..čisto sumnjam.
Ne znači da će ga izdat sljedeći mjesec, niti to ne znači da takav procesor nije trenutno u izradi...
BTW. Meni je ružan... :)
meni je izgled savršen
Tako da..čisto sumnjam.
Mozda mislis da su sad glasine, ali ja vjerujem da bude to jako uskoro otvareno, a i više od toga. Pogledaj samo par godina unazad, skoro pa da se može brojati u mjesecima koliko tehnologija napreduje. Zar bi prije godinu dvije rekao da cemo uopce imati danas tako napredne mobitele, a kamo li da spomenem dualcore procesore u njima. Kad si igrao snake na nokiji 3310, jel si uopce mogao zamisliti da ces u danasnje vrijeme moci igrat HD igre kao sto su Gameloftove? Pa danasnji mobiteli su daleko daleko napredniji nego sto smo imali kompjutere prije 10 godina ak ne i manje.
A ono, nije strašno preskočit "generaciju". xD
HTC Quattro – prvi tablet s četverojezgrenim procesorom?
Nakon prvih glasina o novim četverojezgrenim procesorima koji će u budućnosti pogoniti smartphone uređaje pojavile su se i prve vezane uz teblete. Ovo čak i nije glasina u punom smislu riječi jer je HTC-ov izvršni direktor Peter Chou potvrdio postojanje ovog uređaja još prije nekoliko dana, prenosi PocketNow. HTC Quattro (kodni naziv) je 10.1-inčni Android (ICS) tablet pokretan Tegra 3 procesorom koji je već službeno najavljen. Pomalo iznenađuje 10.1-inčni zaslon s rezolucijom 1024×768 točaka kad već i oni osjetno manjih dimenzija imaju veću, tj. HD (720p) rezoluciju. Količina RAM-a koja se spominje iznosi 1 GB, a interna memorija 16, odnosno 32 GB. Imat će ugrađen Bluetooth 4.0, a vjerojatno i Beats audio podrška. Što se dostupnosti tiče vjerojatno ga nećemo vidjeti prije sredine 2012. godine.
Pomoć kod probavanja Iris ili neke druge apk. sličnog karaktera.
Prije par dana sam imao instaliran iris i ivona text to speech na SGS. App-ovi nisu bili nešto posebno pa sam ih obrisao. Primjetio sam da kad me netko zove ili mi pošalje poruku onda se čuje ženski glas koji govori ime kontakta koji me zove ili mi šalje poruku. Več sam više puta provjerio da li sam obrisao app-ove. Da li ima netko tko je imao takav ili sličan problem da mi pomogne ?
Hehe samo ugasi TTS Service u Upravljanje Aplikacijama.
Mislim da si u krivu i da dosta ljudi navodi mobitele ako sam u krivu ispravi me ali pogledaj malo temu od poćetka.
Prije par dana sam imao instaliran iris i ivona text to speech na SGS. App-ovi nisu bili nešto posebno pa sam ih obrisao. Primjetio sam da kad me netko zove ili mi pošalje poruku onda se čuje ženski glas koji govori ime kontakta koji me zove ili mi šalje poruku. Več sam više puta provjerio da li sam obrisao app-ove. Da li ima netko tko je imao takav ili sličan problem da mi pomogne ?
Hehe samo ugasi TTS Service u Upravljanje Aplikacijama.
Ugašen je i dalje se čuje.
Malo je off ali ne puno.
Norveška kompanija FXI Technologies ovih je dana predstavila računalo u USB sticku koje radi pod Android 2.3 OS-om i posjeduje konfiguraciju Galaxy S II pametnog telefona, no bez mogućnosti telefoniranja...