Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.831
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Jel se jos uvijek mogu vracati appovi nakon kupnje? :-D

Da,da znate zasto pitam :-D
Long live Open Source and GNU/Linux!
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mogu u roku od 15 min :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Tražeći wheater zamjenu za sense 3.5 za MIUI naletjeh na ovo... i free verzija.

Izgleda awesome!

0 0 hvala 1
17 godina
trap kaže...

Izgleda awesome!

Imaš pro verziju na http://www.getjar.com potpuno legalno i besplatno :D

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
trap kaže...

Izgleda awesome!

Kad skineš video fileove za Weather od Sensea 3.5, njih sam ubaciš u Go Weather i imas jos bolje...

citao sam na xda..ovo i nisu originali od sensea 3.5

također imas i na Getjaru (gold apps, postao sam sve o tome nedavno)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Najbrži kaže...
Šef kaže...

aplikacija s kojom bih mobitel koristio kao tipkovnicu na PC-ju

Teamviewer za PC

Teamviewer za ANDROID

Mobitelom se spojiš na kućni wi-fi, spojiš se na svoj PC/LAP i upravljaš mobitelom.

Ovaj dio texta je napisan na LG GT540.

pa on zeli samo tipkovnicu, a općenito je TW najlosiji remote program koji postoji za Android

PhoneMyPC šefe, phonemypc :)

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Prije par dana sam imao instaliran iris i ivona text to speech na SGS. App-ovi nisu bili nešto posebno pa sam ih obrisao. Primjetio sam da kad me netko zove ili mi pošalje poruku onda se čuje ženski glas koji govori ime kontakta koji me zove ili mi šalje poruku. Več sam više puta provjerio da li sam obrisao app-ove. Da li ima netko tko je imao takav ili sličan problem da mi pomogne ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja ne...
14 godina
Android borbeni komplet

Upravo sam dobio update za Flash, pa kome treba, ili nije do sada uradio update, sada je prolika dok ga ne obustave  {#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Evo par igra, aplikacija.

Dugo sam tražio kartašku igru Belu i pronašao je: https://market.android.com/details?id=com.gameon.bela&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lb24uYmVsYSJd . Možete igrati i online.

Onda ima igra ze sve ljubitelje tenisa. Igra se zove Cross Court Tennis: https://market.android.com/details?id=com.RefinedGames.CrossCourtTennis&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5SZWZpbmVkR2FtZXMuQ3Jvc3NDb3VydFRlbm5pcyJd . Vrlo dobra i zarazna igra.

Nadalje, koristio sam dosta TV program aplikacija i Moj TV mi se čini nekako najbolja. Naravno jer je detaljna. Pa tko voli: https://market.android.com/details?id=com.mojtv.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2p0di5hbmRyb2lkIl0.

I na kraju, aplikacija za kino, Kino program - Hrvatska. Posjeduje program kina za sve veće, a i dosta manjih hrvatskih kina. Možete i rezervirati kartu za film koji odaberete: https://market.android.com/details?id=com.progressus.kino&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wcm9ncmVzc3VzLmtpbm8iXQ..

HTC Desire [MIUI-XJ]

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel netko primjetio razliku u zvuku i glasnoći između PowerAMP 1.4 i 2.0 (2.0.1 isto)? Na 2.0 verziji recimo kad pojačavamo od 0-60% ide polagano i tiho je, o onda u zadnja dva-tri klika se naglo pojača zvuk. Tu na kraju mi fali da ima finije štelanje glasnoće. Dok je 1.4 bilo skroz normalno i lijepo postepeno pojačavanje.

Drugo, na GV imam DSP Manager i koristim pojačanje za bass, i sad na 2.0 verziji bass mi je lošiji nego prije jer šumi i krči kad bass "udari" , dok opet na 1.4 toga nije bilo.

I pitanje opčenito o slušalicama, da li se one s vremenom "istroše"? Tj imam osjećaj već na 2-3 slušalicama (pa tako i na ovim od Desirea) da je s vremenom lošiji zvuk nego kad su bile nove. Kad je skroz pojačano slušalice šume, a toga prije nije bilo. Ima tko preporuku dobrih in-ear slušalica, može na pp da nebude offtopic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Jel netko primjetio razliku u zvuku i glasnoći između PowerAMP 1.4 i 2.0 (2.0.1 isto)? Na 2.0 verziji recimo kad pojačavamo od 0-60% ide polagano i tiho je, o onda u zadnja dva-tri klika se naglo pojača zvuk. Tu na kraju mi fali da ima finije štelanje glasnoće. Dok je 1.4 bilo skroz normalno i lijepo postepeno pojačavanje.

Drugo, na GV imam DSP Manager i koristim pojačanje za bass, i sad na 2.0 verziji bass mi je lošiji nego prije jer šumi i krči kad bass "udari" , dok opet na 1.4 toga nije bilo.

I pitanje opčenito o slušalicama, da li se one s vremenom "istroše"? Tj imam osjećaj već na 2-3 slušalicama (pa tako i na ovim od Desirea) da je s vremenom lošiji zvuk nego kad su bile nove. Kad je skroz pojačano slušalice šume, a toga prije nije bilo. Ima tko preporuku dobrih in-ear slušalica, može na pp da nebude offtopic.

na PowerAMPu u EQu namjesti Limit da je ukljucen, nestat ce krčanja pri bassu

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Osa kaže...

Jel netko primjetio razliku...

To vrijedi samo ako isključim sve opcije u DSP Manageru (bas, preset za EQu...) Hvala {#}

16 godina
neaktivan
Osa kaže...
Mitsuoka kaže...
Osa kaže...

Jel netko primjetio razliku...

To vrijedi samo ako isključim sve opcije u DSP Manageru (bas, preset za EQu...) Hvala {#}

ma DSP je uz PowerAMP i Music Player Pro nepotreban

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako da skinem nesto sa get jara?Stalno kaze da nije kompatibilan.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Kako da skinem nesto sa get jara?Stalno kaze da nije kompatibilan.{#}

Desire pretpostavljan.. ja bez problema na MIUI ROMu

17 godina
Android borbeni komplet

jel postoji neka aplikacija kojom mogu ograniciti pristup nekim aplikacijama pristup na net? npr. fejs, twitter, gmail, yahoo.... trebam za x10

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

jel postoji neka aplikacija kojom mogu ograniciti pristup nekim aplikacijama pristup na net? npr. fejs, twitter, gmail, yahoo.... trebam za x10

Ima, ne znam kako se zove, jer ja to imam na MIUI ROM-u, jel ti uredaj rootan? Ako je onda bi ti to radilo, samo skines MIUI i izvuces *.apk Data Monitor programa.

EDIT: neće to radit, vec ljudi pokusavali...

probaj ovaj app, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=963199

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 17:07 (Mitsuoka).
16 godina

LBE privacy guard ti je odličan za takve stvari. Ali mob mora biti rootan.

17 godina
Android borbeni komplet

eh da mob nije rootan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Onda isključi sinkronizaciju u tim aplikacijama

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Ja koristim Droidwall, ali također treba root. Imaš listu aplikacija i samo označiš aplikacije kojia dopuštaš net, a kojima ne. Posebno označuješ za wifi, a posebno za 3G

https://market.android.com/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGVjb2RlLmRyb2lkd2FsbC5mcmVlIl0.

17 godina
Android borbeni komplet

eh a kak to cudo od mobitela rootat???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lord_Marko kaže...

eh a kak to cudo od mobitela rootat???

Google je tvoj prijatelj: http://bit.ly/vpHbRP

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sry ak je ovaj post {#}, al imam problem sa spajanjem na kucni WiFi.

Naime kad se pokusavam spojit na svoj WLAN stalno javlja poruku: Dohvaćanje IP adrese ...

Mob je LG Optimus One P500 sa CM7.1 (mik's CM7.1 Final ported to P500), rootan i vec sizim jer se cijeli dan nemrem spojit prek moba na net -.-"

P.S.: U Thomson TG782i routeru/modemu nije nista dirano vec 5 mjeseci (od kad imam mob)

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
midzan21 kaže...

Sry ak je ovaj post  {#}, al imam problem sa spajanjem na kucni WiFi.

Naime kad se pokusavam spojit na svoj WLAN stalno javlja poruku: Dohvaćanje IP adrese ...

Mob je LG Optimus One P500 sa CM7.1 (mik's CM7.1 Final ported to P500), rootan i vec sizim jer se cijeli dan nemrem spojit prek moba na net -.-"

P.S.: U Thomson TG782i routeru/modemu nije nista dirano vec 5 mjeseci (od kad imam mob)

Nikada nisam imao LG anroida, ali bi tvoj mob trebao imati Menu/Bežični pristup i mreže/WiFI postavke/tvoja, neka mreža na koju možeš dohvatiti wireless signal.

Kada si očitao svoju mrežu, malo dulji touch, trebao bi ti se pokazati prozorčić u kojem te pita da upišeš eventualni security code WEP/WPA2 ili koji god i to je to, ako već to nisi učinio.

Ili ako ti neko nije promijenio WEP/WPA2 ključ, razmisli, koji ti je ulaz na mrežu, i da, koja si mreže, odnosno, operator. Ako si TELE 2 i čini mi se VIP, imaš na netu, točnije njihovim stranicama za korisnike opis kako se stavljaju postavke, T mobile radi preko poziva na 0981550, vrlo pohvalna usluga!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
midzan21 kaže...

Nikada nisam imao LG anroida, ali bi tvoj mob trebao imati Menu/Bežični pristup i mreže/WiFI postavke/tvoja, neka mreža na koju možeš dohvatiti wireless signal.

Kada si očitao svoju mrežu, malo dulji touch, trebao bi ti se pokazati prozorčić u kojem te pita da upišeš eventualni security code WEP/WPA2 ili koji god i to je to, ako već to nisi učinio.

Ili ako ti neko nije promijenio WEP/WPA2 ključ, razmisli, koji ti je ulaz na mrežu, i da, koja si mreže, odnosno, operator. Ako si TELE 2 i čini mi se VIP, imaš na netu, točnije njihovim stranicama za korisnike opis kako se stavljaju postavke, T mobile radi preko poziva na 0981550, vrlo pohvalna usluga!

Izgleda da je nesto do modema -.- T-Com je izgleda upradea-o software na modemu pa se nemrem spojit kao admin da sredim postavke za WLAN (puj T-Com)...

Ne preostaje mi nista drugo nego da zovem T-Com i da im odcitam bukvicu {#} i da im vec po n-ti put zaprijetim sudskom tuzbom {#}

Sry na {#} al morao sam pitati 

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

dal postoji kakav prog.   da se zaključa ekran, a da npr radi flashlight?

Jer cesto po noci moram zaključavati i odključavati lokot od bicikla,pa si cesto prilikom odključavanja lokota ugasim   svjetiljku jer slučajno stisnem home tipku na wildfireu...  {#}

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
Applanet se vraća... http://pastebin.com/NY9ZSCSc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice