Pnanovo aplikacije potvrđeno skidanjem QR coda, i vrlo pohvaljujuće, ima puno free aplikacija, vrlo dobro !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Počelo je prevođenje Titanium Backupa na Hrvatski, pa navalite:
http://crowdin.net/project/titanium-backup/hr
P.S. Ako se netko razumije, neke upute da mi da, mislim da bih se uhvatio prevođenja... :)
Evo guide na FYA. To je kao za cijeli ROM, ali je ustvari opisan proces prevođenja jednog .apk filea, dok je za prevođenje cijelog ROM-a potrebno samo prevesti sve .apk-ove, to je jedina razlika.
šta oćete sve da bude u nj ?
već imam video kad je u čaši, onda sad snimam video kak vrti neke tegra 2 igre...malo videa korištenja, koja slika i mislim da je to dost ?
Počelo je prevođenje Titanium Backupa na Hrvatski, pa navalite:
http://crowdin.net/project/titanium-backup/hr
P.S. Ako se netko razumije, neke upute da mi da, mislim da bih se uhvatio prevođenja... :)
Evo i ja se pridružujem s obzirom da mi engleski ide ko voda. :-)
Ekipa, trebam preporuku aplikacije za organizaciju svakodnevnog života... Treba mi nešto šta najbliže zadovoljava ove moje uvjete:
- Vođenje zabilješki
- Mogućnost hijerariske stukture zadataka, zabilješki ili to-do lista
- Sinkronizacija, po mogućnosti na računalo i na web.
Do sada sam isprobao samo Evernote i blizu je ovog gore navedenog ali mi ne nudi dobar hijerarhijski pregled koji mi je jako bitan.
List pro je također jako blizu tražnoj aplikaciji, al nema verzije za Anroid :(
to sam već radio, antutu je dobio 2906 na CM7 na 1.3 GHZ, quadrant je bio 2894 na 1.1 ghz
Evo guide na FYA. To je kao za cijeli ROM, ali je ustvari opisan proces prevođenja jednog .apk filea, dok je za prevođenje cijelog ROM-a potrebno samo prevesti sve .apk-ove, to je jedina razlika.
Zapravo je vrlo lako preko onog linka. Mislim da kad bi se nas par uhvatilo toga, bilo bi to gotovo u čas! :)
Tamo napravite acc. (ili se logirate s onim od Googlea) i dajete svoje prijedloge za "stringove". I za to se onda, koliko sam skužio, glasuje... Uglavnom, poprilično jednostavno! A i Google Translate daje prijedloge (koji su uglavnom točni samo kad je u pitanju jedna riječ...
šta oćete sve da bude u nj ?
već imam video kad je u čaši, onda sad snimam video kak vrti neke tegra 2 igre...malo videa korištenja, koja slika i mislim da je to dost ?
Da li netko zna kad se kupi taj mob bez ugovora u VIP-u za 1999kn da li to znaci da je mob otkljucan i radi i na druge mreze ili...?
Imaš i Defy+, on ti je već clockan na 1GHZ, dolazi sa 2.3.6 i upitno je da li će izaći ICS za njega, no Motorola mi je poslala da neće (neku glupost su izmislili). I za Defy+ nemaš CM7.1, koji radi najbolje baš na običnom Defyu (2900 quadrant, 2900- antutu)

Koji od ovih mobitela izabrat? nemogu se odlucit
trazim best buy, po jedan iz obe skupine
za 29eu mjesecno na god dana.
Nexus S
Xperia arc
HTC Sensation
HTC evo 3d
Galaxy S2
za 19eu mjesecno
Widfire S
Optimus SOL
Nokia x7
Galaxy ace
Defy +
iz prve SGSII, Sensation, Evo 3D (ovisi sto zelis, najljepse u ruci stoje HTCovi)
iz druge Defy+
Koji od ovih mobitela izabrat? nemogu se odlucit
trazim best buy, po jedan iz obe skupine
za 29eu mjesecno na god dana.
Nexus S
Xperia arc
HTC Sensation
HTC evo 3d
Galaxy S2
za 19eu mjesecno
Widfire S
Optimus SOL
Nokia x7
Galaxy ace
Defy +
Prva definitivno SGSII, iz druge defintivno Defy+
Naravno da je...dapace nova verzija je jos brza CM7.1-11 (od quarxa)...zato što Epsylon3 i Quarx čine poseban tim od Cyanogena kaj su portali CM7 od DroidX-a koji je drugi najbolji telefon za CM....
očito da motorolama paše CM :D
pomoču kojeg programa se mogu igrati tegra igre?imam galaxy s.
pomoču kojeg programa se mogu igrati tegra igre?imam galaxy s.
skineš chainfire 3d s marketa i plugin za nvidiu, instaliras plugin i u opengl settings stavis nvidia
Meni je uz ovo sve radilo. KLIK
ne vidim nigde link za skinuti chainfire.
vidim da ima na marketu chainfire 3d jel to to?treba još kaj podešavati ili nekakve plugin-ove stavljati nakon skidanja sa marketa ili ne?
Koji je najbolji QR code scanner/reader i moze li uopce skenirati QR kod sa slike, a ne samo pomocu kamere?
Koji je najbolji emulator za GB/GBC/GBA/N64/NES/SNES/SEGA/PS1? (znam da nije jedan za sve, al da ne pisem 10 puta slicno pitanje ;))
Koji je najbolji QR code scanner/reader i moze li uopce skenirati QR kod sa slike, a ne samo pomocu kamere?
Koji je najbolji emulator za GB/GBC/GBA/N64/NES/SNES/SEGA/PS1? (znam da nije jedan za sve, al da ne pisem 10 puta slicno pitanje ;))
Za PS1 sam isprobao psx4droid i bio je dobar:
https://market.android.com/details?id=com.snootyking.psx4droid&feature=search_result
Vec sam pisao o njemu:

ICS source code je releasan... Znači prvi više-manje upotrebljivi ROM-ovi bi trebali za cca. 2 tjedna...
ICS source code je releasan... Znači prvi više-manje upotrebljivi ROM-ovi bi trebali za cca. 2 tjedna...
Evo, prvi su probili led GalnetMIUI za nekoliko mobitela: http://galnetmiui.co.uk/landing/ics-builds/
za defy vec ima rani build CM9, bazira se na ovom AOSP-u i trenutno ne radi wifi, camera, reboot kroz power menu i zvucnik
jel ce biti kaj za x10?
jel ce biti kaj za x10?
vjerojatno...samo je bitno na koji bazni kernel ce ic, makar mislim da ce to bit official gingerbread