- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Onda stvarno ne znam. Od nedavno koristim Android. Nisam ga koristio skoro 4 godine. Ne znam je li se može napraviti reinstalacija Google Play Storea ili popraviti isti. Mislim da je u njemu problem, a ne u mreži. Nisam siguran, ali pretpostavljam.
imam jedan problem sa trg play, kada idem updejtat ili skinut aplikacije pise mi preuzimanje na čekanju ili preuzimanje a nikada ju ne preuzme... ima tko kakav savjet? pokusao brisati cache i deinstalirao ažuranja od trg play
To je problem sa Google Play Services. Ocisti njihov cache, restartuj mob pa zatim isprobaj. Pokusaj i odspojiti google racun pa ponovo dodaj isti. To bi trebalo biti dovoljno, a ako ne, onda deinstaliraj azuriranja, zatim manuelno napravi apdejt na novu verziju (skini na apkmirror). Isprobaj pa javi
Može biti i do aplikacije Usluge za Google Play. Ona treba biti nadograđena na najnoviju verziju.
Probao sam skinut apk ali ni to mi neće tako da sad sumnjam na download managera, njemu sam izbrisao cache ali to nije pomoglo
EDIT: maknuo sam google acc i sad ga ne mogu vratit, uvijek ucitava
EIDT 2: restore rijesio problem

E to je bas to,el uopce ima ljeka za to ili mora ic u servis
Kazu da se to desi ukoliko se uredjaj puno ugrije. Koja serija G4 nema problema sa maticnom ili su sve obuhvacene?
Kazu da se to desi ukoliko se uredjaj puno ugrije. Koja serija G4 nema problema sa maticnom ili su sve obuhvacene?
Kod svih 5XX serija postoji problem s matičnom. Javljaju se ljudi i sa 6xx. Isti problem, najednom se mob ugasi i više se ne može upaliti. Pogledaj OVU TEMU na androidcentral. Neki svoj uređaj uspiju upaliti stavljanjem u frižider a neki grijanjem fenom. Nažalost to kratko traje ali se uspije nešto podataka na sdcard prebaciti. Većina problematičnih je 505-507 serija ali se zalomi koji i kod ostalih serija.
Kod svih 5XX serija postoji problem s matičnom. Javljaju se ljudi i sa 6xx. Isti problem, najednom se mob ugasi i više se ne može upaliti. Pogledaj OVU TEMU na androidcentral. Neki svoj uređaj uspiju upaliti stavljanjem u frižider a neki grijanjem fenom. Nažalost to kratko traje ali se uspije nešto podataka na sdcard prebaciti. Većina problematičnih je 505-507 serija ali se zalomi koji i kod ostalih serija.
Da. I ja sam to čitao. Neki pišu da čak i matične ploče koje su kasnije zamjenjene, da neke i od njih pregaraju. Koliko je to točno, ne znam.
Bok, ima netko mozda od HT-a 20e kdz ? Ili gdje se moze pogledati lista svih dostupnih kdz-a ?
Jeli itko dobio pravo na zamjenu matične poslije isteka garancije na seriju 505 baš u LG hrvatska ?
Pozdrav drugari, planiram da kupim G4 i nakon svega sto sam procitao na forumu, jedna stvar mi nije jasna. Kazete da su stariji modeli imali problema s maticnom plocom i boot loop-om. Ono sto mene zanima jeste sta vi smatrate pod novijim modelom? 505,506,507 su stariji npr, ukoliko je 601 na kutiji da gledam to kao noviji?
Pozdrav drugari, planiram da kupim G4 i nakon svega sto sam procitao na forumu, jedna stvar mi nije jasna. Kazete da su stariji modeli imali problema s maticnom plocom i boot loop-om. Ono sto mene zanima jeste sta vi smatrate pod novijim modelom? 505,506,507 su stariji npr, ukoliko je 601 na kutiji da gledam to kao noviji?
Upravo tako. Najčešće se loop javlja kod 505 i 506 serija. Ali javljaju se u svim serijama G4, pa i kod V10 i G5. Nešto su fajn u LG shebali. Na androidcentral threadu, kod većine se je uređaj jako ugrijao prije nego je ušao u loop a kod nekih jednostavno paf i gotov. LG popravlja svima čiji uređaj nije stariji od 15 mjeseci ako nemaju garanciju (barem u Americi). Kod nas je garancija 24 mjeseca pa nije bed.
Kako se uopce gleda taj broj ?
Gledaš prve tri znamenke serijskog broja: S/N:XXXXXXXXXXX
Recimo da ti S/N počinje s 505. To ti znači da je uređaj proizveden u 5. mjesecu 2015. godine. 506 je 6. mjesec 2015, 601 je siječanj 2016......
Naljepnica sa S/N nalazi se na jednoj od kraćih stranica kutije uređaja i ispod baterije.
Nasao sam model 507, to je jedan od novijih koje sam uspeo da nadjem, a cena je 240e. Garanciju nema, a koliko sam tebe shvatio, telefon do 15 meseci ce popraviti svaki ovlasceni LG servis ukoliko dodje do loop-a? Takodje sam naisao na model koji je rutovan da radi na 4 jezgra da bi se izbegao loop, ali samim tim ce telefon sigurno sporije da radi.
Nasao sam model 507, to je jedan od novijih koje sam uspeo da nadjem, a cena je 240e. Garanciju nema, a koliko sam tebe shvatio, telefon do 15 meseci ce popraviti svaki ovlasceni LG servis ukoliko dodje do loop-a? Takodje sam naisao na model koji je rutovan da radi na 4 jezgra da bi se izbegao loop, ali samim tim ce telefon sigurno sporije da radi.
Model 507 i nije baš tako nov. To je sedmi mjesec prošle godine. Kod mene je 601, a to bi trebalo značiti da je prvi mjesec ove godine. Koliko se da pročitati na Internetu pregaraju ne samo serije od 505 do 509 kako je netko pisao, nego praktički sve serije, pa čak i ove novije 602 i 603.
Gledaš prve tri znamenke serijskog broja: S/N:XXXXXXXXXXX
Recimo da ti S/N počinje s 505. To ti znači da je uređaj proizveden u 5. mjesecu 2015. godine. 506 je 6. mjesec 2015, 601 je siječanj 2016......
Naljepnica sa S/N nalazi se na jednoj od kraćih stranica kutije uređaja i ispod baterije.
Ima i jednostavniji način, a to je iz Trgovine instalirati aplikaciju LG Phone From.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo
Neverovatno da je LG dopustio takav propust, sve vise razmisljam da odustanem od kupovine. Previse mi je rizicno, pogotov bez garancije.
Kakva je 510 Serija ?
Amerikanci koji nemaju garanciju šalju direktno LG-ju koji popravlja uređaje koji nisu stariji od 15 mjeseci. Mislim da gledaju po serijama, tj. samo još ovaj mjesec 505 seriju popravljaju. Dakle, ne od trenutka kad je uređaj kupljen nego kad je napravljen.
Ma svašta se događa. Ja sam se šokirao kad su se počeli ljudi s G5 javljati da imaju probleme s boot loopom. Valjda će to riješiti s V20 i G6. G5 se ne prodaje kako su očekivali a i recenzije su loše pa im je odjel za mobitele ukrcu.... Nedavno su cijelu upravu smjenili zbog loših rezultata.
Anyway, izgleda da se može ogoditi na bilo kojem G4, V10 i G5 uređaju bez ikakve najave. Većina koja šalje direktno LG-iju dobije nazad refurbished uređaj iste ili starije serije?! Ti uređaji rade nekoliko mjeseci pa opet loop. Ima neki jadnik koji je već 4 uređaja promjenio. Svi različite serije a isti problem.
Najbolje su prošli ljudi iz BestBuya. Oni su većinom dobivali nove G5 uređaje. Nažalost s istim problemom.
Koliko sam primjetio u ovoj temi, kad rikne šalju na servis i nadaš se da imaju zalihu matičnih ploča. Ne čeka se dugo. 2 tjedna do mjesec dana.
Mislim da se još nije javio nitko da mu je i popravljeni uređaj ušao u loop.
Što se tiče samog uređaja, meni je odličan. Jest da je baterija slaba ali sve ostalo je vrh. Pogotovo kamera i zaslon. Ja da mjenjam išao bih na S7E jer mi je G5 flop.
Znas li mozda koliko kosta da se zameni maticna ploca ukoliko nije pod garancijom, pa moras da ga nosis u servis?
Znas li mozda koliko kosta da se zameni maticna ploca ukoliko nije pod garancijom, pa moras da ga nosis u servis?
Neznam, ali sumnjam da je manje od 1000kn. Bolje onda uzeti novi uređaj....
evo stigao mi ota update na v20g, skoro 500 mb
Ima di u HR novi za kupiti?
Ima neutrino mobile i svijet medija trgovine
evo stigao mi ota update na v20g, skoro 500 mb
Dobio sam i ja na VIP-u. 447MB. Security patch 2016-07-01.