- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači ništa još od mađara
Meni je verzija V20d-EUR-xx
Koliko je pametno koristit ovaj LG UP za stavit v20h ručno
Ako netko dobije od ht-a neka javi

Vip dobiva update-e sada mozes provjeriti ovdje : http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Upisi samo h815 pod latest firmware (svi sada dobivaju skoro)
Edit: Eto mi ga na bootloop 505 :) oh joy
Kod mene je LG G4 H818P. Eronet BiH. Provider name: Hungary. Je li netko možda dobio nadogradnju? Ja sam još na H818D-EUR-XX. Može li se igdje naći .kdz OS za ovaj uređaj i regiju?
Kod mene je LG G4 H818P. Eronet BiH. Provider name: Hungary. Je li netko možda dobio nadogradnju? Ja sam još na H818D-EUR-XX. Može li se igdje naći .kdz OS za ovaj uređaj i regiju?
Jesi probao preko LG Birdge-a ? Kako gledam za taj model je bilo zadnje 12.3.2016.
Tu si upisi h818 http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Hungary
Jesi probao preko LG Birdge-a ? Kako gledam za taj model je bilo zadnje 12.3.2016.
Tu si upisi h818 http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Hungary
Jesam i nema ništa za moj uređaj.

Probaj instalirati ovo: V10 Cam ported to G4 isto kao i svaki drugi app instaliraj i vidi kako ti ispadaju slike.
Ako ti je i dalje lose kako kazes onda nesta ne valja sa samom kamerom. (moze biti da je malo osteceno staklo(iznutra, izvana), maljavo ili je nesta bas do nje onda na servis slat)
Prije nego sto saljes na servis probaj hard reset

Ovo ti se dogadja:
Trebala bi na ovlasteni servis odnjeti ako imas garanciju (meni se desilo isto to prije par tj plus boot loop, sada cekam da servis sve sredi)
Usput savjetovao bi ti da odmah napravis backup svega
Točno to se događa :( pa poludjeti ću, pa bio je nedavno na servisu zbog onog što se jako puno ljudi desilo, jednostavno se ugasio i nije se više mogao upaliti, čekala mjesec dana da mi ga vrate, i sad opet :(

Tek u petak predao, znaci u utorak je tek na servisu i na drugom forumu javili da maticne nemaju vise te da cekaju narudbu novih (iz lg hrvatska javili)
Nadam se da nece biti vise od 10-15 dana :/
Tek u petak predao, znaci u utorak je tek na servisu i na drugom forumu javili da maticne nemaju vise te da cekaju narudbu novih (iz lg hrvatska javili)
čisto sumnjam jer je nekako u dva tjedna popravak kada imaju dio.
Preko mjesec dana cekao, na kraju odobrili novi uredaj i jos cekam tu realizaciju krajem 06mj predao. LG G4
čisto sumnjam jer je nekako u dva tjedna popravak kada imaju dio.
Preko mjesec dana cekao, na kraju odobrili novi uredaj i jos cekam tu realizaciju krajem 06mj predao. LG G4
Ufff jadan ja onda na zamjenskom mobu :/
Jel ima tko informaciju kad ce vise stici ove nove maticne... G4 mi je na servisu od 1.8. a uz maticnu ceka i promjenu ekrana jer ga je osim bootloopa zahvatio i image retention
Slažem se da bi trebao dobiti novi mobitel ali eto..
Ugl susjed ga je kupio u Tele2 i čekao je 40ak dana dok mu nisu promijenili matičnu i vratili ga nazad.
a jbga tek sam prije par dana primjetio taj image retention... nisam ni isao za tim da je to takoder greska... da sam odmah prijavljiva oboje trazio bi... ovako cu izgleda morat cekat... al svejedno kad mi promijene ovo i imat cu novi mob
To da :)
Da li neko ima problema sa igranjem igrica, onih zahtevnijih? Do skora su mi radile savrseno, sada mi svaka zahtevnija secka.
20.7. predao u vip mobitel na servis, vec drugi boot loop od kad ga imam, evo danas sam ga preuzeo u vipu, promijenili maticnu, vidi se da nije bas savrseno sjeo okvir mobitela nazad nista cudno za kvalitetu servisa...
serijski broj pocinje sa 607, vidjet cemo sad dokle traje, ak ponovo crkne traziti ili drugi uredaj ili pare nazad jer ovo je jednostavno smrt. Meni je crkao usred festivala bio na drugom kraju drzave, nisam mogao dobiti zamjenski mob, unisti ti cijeli dozivljas i sve radi jebenog mobitela.
ja bi ga vratio nazad i rekao da su ti sjebali okvir mobitela
Molim pomoć. Htio bih kupiti u Vipnetu na produženje ugovora lg g4 ili V10. Obišao skoeo sve centre nema. Ako netko zna gdje u hr. da kupim neka mi javi. Hvala.
a jbga tek sam prije par dana primjetio taj image retention... nisam ni isao za tim da je to takoder greska... da sam odmah prijavljiva oboje trazio bi... ovako cu izgleda morat cekat... al svejedno kad mi promijene ovo i imat cu novi mob
Ja sam prijavio oboje i boot loop i image retention, za jedan dio se ceka da dodje (ocito maticna) sutra ih zovem da vidim jesu li vidjeli taj image retention.
Ja sam prijavio oboje i boot loop i image retention, za jedan dio se ceka da dodje (ocito maticna) sutra ih zovem da vidim jesu li vidjeli taj image retention.
Edit: dupli post slucajno moze delete