LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.296
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
13 godina
Re: LG G4 - Rasprava

Nisam o tom Blue star staklu ništa pročitao, vjerojatno je neki najjeftiniji mogući brendirani kinez. Htjeo bih neko provjereno tipa Nillkin, Skinomi, Yootech...

10 godina
odjavljen

A jbg, onda aliex i čekat 2 tj. da stigne, bar je meni tak brzo stiglo. Ako se odlučiš za to, šaljem ti link od kog sam ja uzeo. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 10:20 (kbenzema).
11 godina
neaktivan
Pozzz imali u nekog da G4 radi lijepo fluidno i bez zastajkivanja,kod mene jako lose prolazi kod menie i sporo otvara poruke i pozive moze li mi netko preporuciti neki rom orginalni ili divlji samo da mi bude brzi i fluidniji telefon trenutno imam G4 H815 sa rom 6.0. 2016.01.01
3.10.84
Mra58k
V20C-SEA-XX

0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Kod mene na 6.0 radi fenomenalno,kroz skrolanje ja ne osjetim apsolutno nikakav lag,skroz fluidan,aplikacije mi otvara instantno bez stekanja al je jedino malo sporiji na otvaranju igrica,al je zato baterija doslovno u banani,katastrofa

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
@amelonix procitaj zadnje dvi stranice. Ja ti preporucan brazilski 20a preko Lg Up.
11 godina
neaktivan

moze mala pomoc gdje da skinem LG UP i kako to funkcionise

11 godina
LG G4 - Rasprava

Stigla nova nadogradnja v20f velicine 268 mb.Pise za poboljsanje baterije i optimizacije googla

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
sheimus kaže...

Stigla nova nadogradnja v20f velicine 268 mb.Pise za poboljsanje baterije i optimizacije googla

gdje je kupljen uredaj? jel ti dosla obavijest ota ili si ga spojio na pc?

14 godina
kbenzema kaže...

A jbg, onda aliex i čekat 2 tj. da stigne, bar je meni tak brzo stiglo. Ako se odlučiš za to, šaljem ti link od kog sam ja uzeo. 

Može i meni link, trebam za prijatelja koji ima G4-orku?! 

Hvala unaprijed!!

ATJ Lučko
11 godina
digitall kaže...
sheimus kaže...

gdje je kupljen uredaj? jel ti dosla obavijest ota ili si ga spojio na pc?

Kupljen u slobodnoj prodaji,dosli mi je ota nadogradnja

tomas
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Moze netko uploadat novi taj kdz ?

I koji je security patch ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 23:34 (INKOGNITO3).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Pozdrav

ako je netko zainteresiran, prodajem svoj G4.

Za sva pitanja, molim u inbox.

lp  

CB

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G4 - Rasprava

vezano za onaj bootloop sto kazu da je hardverski problem

da li se taj problem javlja i kod evropskih telefona, konkretnije recimo na nasem trzistu, vecinom sam citao da je to amerikance zahvatilo, i da su ti telefoni sa serial brojem 505 ili hardware revision 1.0

jaran hoce da uzme LG G4, nahvalio sam ga, al ne bih sad da nagrajše, mislim, ja da ispadnem kasnije kriv, da telefon prestane raditi, jer nikad ne znas.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Da, problem je i kod europskih. Ali ak će uzimat novi, neće ga pogodit ta serija. Sad su serije 601 i sl.
14 godina
Serial number 506
Kupuje polovan
14 godina
Indestructible kaže...

vezano za onaj bootloop sto kazu da je hardverski problem

da li se taj problem javlja i kod evropskih telefona, konkretnije recimo na nasem trzistu, vecinom sam citao da je to amerikance zahvatilo, i da su ti telefoni sa serial brojem 505 ili hardware revision 1.0

jaran hoce da uzme LG G4, nahvalio sam ga, al ne bih sad da nagrajše, mislim, ja da ispadnem kasnije kriv, da telefon prestane raditi, jer nikad ne znas.

Koliko čitam po redditu ekipa ima problem i sa 600+ serijama (vjerovatno ne tako često kao kod prvih serija)

Inače meni je isto prije nekih 2 tjedna otišao telefon u bootloop (uzeo u T-comu odmah kad je izašao telefon). I eto vratio se telefon sa servisa, zemjenili matičnu...telefon je radio ok par sati i nakon toga telefon se random restarta svako malo, me kuži punjač, pregrijava se...

Telefon je super ali na žalost nije u potpunosti pouzdan.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 10:44 (Zero2).
14 godina
LG G4 - Rasprava

zasad G4 radi ok, sudeći po serial numberu cini se da je telefon proizveden u 6. mjesecu prosle godine

jaran je htio root, al brzo je odustao, ima vise posla oko toga, pa ce vjerovatno kasnije ako mu se bude dalo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo da javim i moj LG G4 se ugasio i samo logo stoji.

Vecinu 70% sam imao na SD kartici ostalo nazalost na njemu.

Nasao sam post da hladenje pomaze tako sam ga stavio 20min u hladnjak,  i nakon pokusaja paljenja se na prvu upalio i dozvolio mi je prije ponovnog gasenja taman da sve iskopiram. 3-4min (mozda nekom pomogne isto)

Sad na servis i zamjena ploce kao i svima.  

Vrhunski mob steta na ovom problemu, od danas na G5 furamo dalje ;)

LP

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mserfezi kaže...

Evo da javim i moj LG G4 se ugasio i samo logo stoji.

Vecinu 70% sam imao na SD kartici ostalo nazalost na njemu.

Nasao sam post da hladenje pomaze tako sam ga stavio 20min u hladnjak,  i nakon pokusaja paljenja se na prvu upalio i dozvolio mi je prije ponovnog gasenja taman da sve iskopiram. 3-4min (mozda nekom pomogne isto)

Sad na servis i zamjena ploce kao i svima.  

Vrhunski mob steta na ovom problemu, od danas na G5 furamo dalje ;)

LP

Je li to onaj model za koji se inace zna da ima problema? Btw hvala za info.

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Da nazalost seria 505...

Sam od sebe znaci kod mirovanja samo se ugasio tj. restartao i ostao na logu...

Srecom pa sam sa onom metodom hladenja uspio sve spasiti i skinuti sa njega prije servisa.

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Je li ja stvarno ne mogu naci ni jedan review video klip na youtube na kojem je G4 sa Cyanogenmod-om 13 ili stvarno nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mserfezi kaže...

Da nazalost seria 505...

Sam od sebe znaci kod mirovanja samo se ugasio tj. restartao i ostao na logu...

Srecom pa sam sa onom metodom hladenja uspio sve spasiti i skinuti sa njega prije servisa.

Danas se cuo sa servisom, ide zamjena maticne ploce, i nova garancija u trajanju 2god od dana zamjene. Na zamjenu se ceka cca 8radnih dana zbog guzvi!!! 

Intel Core™ i7
17 godina
Almin94 kaže...

Je li ja stvarno ne mogu naci ni jedan review video klip na youtube na kojem je G4 sa Cyanogenmod-om 13 ili stvarno nema?

Osim ako netko želi UI što bliže čistom androidu, ne vidim ništa drugo zašto bi se išlo na CM sa G4. Autonomija nije bolja, više se grije, ima bugova, radio ne radi i što je najbitnije kvaliteta fotografija je bitno lošija od stocka. G4 i CM nije baš dobra kombinacija.

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jel isprobao itko ovaj v20h? Baš me zanimaju dojmovi s grijanjem i baterijom.

youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
16 godina
LG G4 - Rasprava

Kod mene je još 20d. Nema mi uplate kad probam. Na Znam kako da instaliram.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav svima.

Ovako, kupio u Svijetu medija G4, grey metal.

Verzija softvera je v20d-EUR-XX

Bridge mi stalno izbacuje prozor da je nemoguće saznati status softvera za moj mobitel.

Negdje sam čitao da je izišao i 20f, a ja još na "D".

0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Postovanje,imam problem sa ekranom na g4.Kad ga krenem koristit naradnih 5 min sve je u redu ali onda dolazi problem da mi se na crnoj podlogi na bocnim stranama okomito po cjeloj duzini cirka 3mm pojavi ljubicasta crta,znaci pojavljuje se samo na crnoj podlogi,na bjeloj ne a mob se je zagrijo i dojam je da sto se vise zagrijava ljubicasta crta je sve jaca.Dali je neko imo takak problem?

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sheimus kaže...

Postovanje,imam problem sa ekranom na g4.Kad ga krenem koristit naradnih 5 min sve je u redu ali onda dolazi problem da mi se na crnoj podlogi na bocnim stranama okomito po cjeloj duzini cirka 3mm pojavi ljubicasta crta,znaci pojavljuje se samo na crnoj podlogi,na bjeloj ne a mob se je zagrijo i dojam je da sto se vise zagrijava ljubicasta crta je sve jaca.Dali je neko imo takak problem?

Imali su ljudi problema s time tj pregrijavanje i onda ekran nastrada. Otpeljaj na servis ako imas garanciju

16 godina
LG G4 - Rasprava

Pozdrav svima! 

Od početka mjeseca koristim G4, super je mob, jedino je baterija malo slaba, vecinom dobijem 2-2.5h SOT-a, prilično malo. Najbolja mi je kamera i manual mode, stvarno odlične fotke dobijem.

Koristim ga onakav kakav je i došao, stock rom. Imate neku preporuku za nekakav rom a da nije to sve prekomplicirano za namjestiti?

Drugo, zanima me kad mi dode neka notifikacija, kliknem na nju i onda se pojavi prazan pravokutnik koji ne kuzim cemu služi? Tek ako po notifikaciji povučem za dole onda mogu kliknuti i otvoriti notifikaciju.

Također ako imate neke fore kako poboljsati bateriju slobodno podjelite  

EDIT: zanima me još kako syncati kontakte sa facebooka pa da mi kontakti s brojevima imaju sliku sa fejsa? Nikako da si namjestim to!

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 23:32 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice